Pokaži Full Verziju : Hajde da se zalimo!
Strane :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Dosta smo se hvalili, hajde sad malo da se zalimo. Hvaljenje je, naravno, jos uvek u opticaju.
Evo ja cu prvi:
Sinoc me je zena, u cilju smanjenja moje telesne tezine, nagovorila da veceram musli. To je nesrecan spoj Cornflexa, suvog voca i jos neke bele tvorevine, za koju smatram da bi trebalo da bude organskog porekla, ali ima prilicno budjav ukus. Dobro, to i nije mnogo cudno ako uzmemo u obzir da je i nafta organskog porekla, ali takodje ima cudan ukus. Jedva sam sacekao da ode da spava pa da otrsim pola pileceg parizera koji me je verno cekao u frizideru, spreman na sve posledice koje ce uslediti kada mi zena primeti da sam zdrao na kvarno.
I to nije kraj, tek smo naceli veliku kesu muslija, znaci moje muke su tek u najavi.
Jel' ima neko nesto gore od ovoga?
Ja moram da se požalim da mi je zadnja polovina decembra i januar bila najslabija sezona u zadnje 3 godine...Dakle veće pušione,manjeg bakšiša,slabijih tezgi nisam imo ne pamtim...Ne znam jeli zbog recesije il se narod plaši ali nema više onih narudžbi,onih jakih potrošača koji bi stvarali promet i meni gazdi...Jedino što me tješi jeste činjenica da 90% muzičara u Sloveniji nema redovne tezge i ne rade redovno a ja i dejan bar imamo redovnu tezgu iako je to sve skupa plitko al et...Mora od nečega da se muze za troškove...
Meni su decembar i januar bili za onu temu o hvaljenju, ali februar se vec najavio (kao i predhodnih 18 februara od kad jedem ovaj 'lebac) kao mesec u kome je samo cilj da se doceka mart. Kalendar za februar mi je tako jadan, da vec razmisljam da za 2010. godinu narucim kalendar bez februara, ili da nasoj efikasnoj skupstini dam predlog da se februar ukine, a da budu dva januara ili dva marta.
Ova ideja oko ukidanja februara mi se jako dopada...:D
gibanica
07.02.2009, 16:05
meni su protekli vikend trazili pesmu Mazo od Lune.
Dosta smo se hvalili, hajde sad malo da se zalimo. Hvaljenje je, naravno, jos uvek u opticaju.
Evo ja cu prvi:
Sinoc me je zena, u cilju smanjenja moje telesne tezine, nagovorila da veceram musli. To je nesrecan spoj Cornflexa, suvog voca i jos neke bele tvorevine, za koju smatram da bi trebalo da bude organskog porekla, ali ima prilicno budjav ukus. Dobro, to i nije mnogo cudno ako uzmemo u obzir da je i nafta organskog porekla, ali takodje ima cudan ukus. Jedva sam sacekao da ode da spava pa da otrsim pola pileceg parizera koji me je verno cekao u frizideru, spreman na sve posledice koje ce uslediti kada mi zena primeti da sam zdrao na kvarno.
I to nije kraj, tek smo naceli veliku kesu muslija, znaci moje muke su tek u najavi.
Jel' ima neko nesto gore od ovoga?
znas kad je zika rekao elzi, bolje da umrem sit, nego da zivim gladan, hahaha tako i ti :D
vazdagazda
07.02.2009, 21:01
Evo ja u Februaru stojim i naplacujem Ulaz u jednoj diskoteci kad pjeva neki glavonja,kazu dobar je muzicar a posten pa ovi kad dodju odmah mene zovu, sad uvjek pitam jeli da sviram ili na ulaz.Nesto sam konto da ponesem klavu i nako odma na ulazu da im bacim jedno kolce ono kao predjelo,kad vec placaju !!
znas kad je zika rekao elzi, bolje da umrem sit, nego da zivim gladan, hahaha tako i ti :D
Ma u pravu si, nego se plasim da me ne ostavi zena, cim ona insistira na tome, znaci da sam postao naporan sa svojom tezinom.
ma ti care budi odozdo da joj ne smeta tezina.... salim se naravno mada je meni to sasvim dobro. A sto se tice kilaze to treba voditi racuna ozbiljno i to zbog sebe samog i zdravlja naravno nisam pristalica tog silnog zrnevlja i bobica... za mene nema tice do prasice i jos da su joj krila od kupusa....
pozzzzzzzzzz
gibanica
09.02.2009, 15:00
izgubio sam jutos od italije u finalu.posle skoro mesec dana igranja svetskog prvenstva. final Germany - Italy 0:2
jutros sam poceo na istoj igri SERIu A s fiorentinom i 3 sam posle 7 kola. ako osvojim,javljam vam!
Enes-am21
09.02.2009, 22:17
Ljudi, ovo je za pozalit se... u petak imam 4 ispita na akademiji, ne znam gdje cu prije... a jos petak 13., pa sam se zabrino...=))=))
Ma nema to veze, ja sam se u petak 13. upoznao sa svojom sadasnjom zenom. Znaci, to moze da bude i neciji srecan dan (mislim njen). Da li sam te utesio? Bar malo?
vazdagazda
09.02.2009, 22:52
pa ako je samo njen sretan dan onda vidis i sam da ima nesto u tom 13-om.Petak.http://www.yu-midi.com/forum/images/icons/icon7.gif
Enes-am21
09.02.2009, 22:59
ma nije to do datuma drugovi, vec me ta 4 ispita brinu... to se samo usput spomenulo da je 13.
Enese ja sam ih danas rijesio 3 na faksu..:D
A i ti ces ta 4..nema sumnje..samo nemoj previse visit na yu-midi , nego se malo i knjige uhvati..haahaah
TomyCroSound
09.02.2009, 23:24
...ja s?ebo klavijaturu, nije to strašno, već me majstor odero, to je strašno. Prva beba na putu - dobro je to, već mi ženi muka 24 sata dnevno, pa nisam dobio mj dana skoro...
(počet ću prakticirat ono: "kreneš sa "Ranjeni junak" a završiš sa "Bio sam pijanac"):green:
Ma nema to veze, ja sam se u petak 13. upoznao sa svojom sadasnjom zenom. Znaci, to moze da bude i neciji srecan dan (mislim njen). Da li sam te utesio? Bar malo?
ustvari vidis da BAS ima veze sa petkom 13 =))
4amadeusvk
e moj zemo to je tek pocetak ni ne slutis ti jos sta te tek ceka moj savet SPAVAJ DOK MOZES a za to sto nisi dobio ma snadji se za r je malo dobrih riba u VK??? bar je bilo dosta dok sam ja isao u skolu hehehehe malo u veliki park pa tamo kod topa pa pod terme jebiga treba izdrzati trudnocu nije mala stvar...
pozzzzzzzzzzz
yamahapassion
10.02.2009, 02:01
za caku012 savet: druze mani se tog muslija, jedi samo hranu bez ugljenih hidrata, znaci samo proteine, i da vidis kako kile spadaju. Ako volis ribu to ti je najjaca hrana, godinama vec idem u teretanu i kada napravim pauzu od mesec, dva zbog neaktivnosti mi se odma nagomila koja kila vise. najlakse ces skinuti tako, Samo belo meso, riba (tunjevina najbolje), i sve sto nema puno masti u sebi. Eto malo offtopic, al koristan savet. Ako hoces mogu ti ceo proteinski jelovnik napisati. Pozdrav.
Ma u pravu si, nego se plasim da me ne ostavi zena, cim ona insistira na tome, znaci da sam postao naporan sa svojom tezinom.
Ko je j., da izvines...
Uvek ima druga :)
Ako hoces mogu ti ceo proteinski jelovnik napisati. Pozdrav.
E, hocu, napisi ili posalji na private. Nije zbog zene, zezam se, nego poceo malo pritisak da me keca, a i silno se namucim kad secem nokte na nogama. Molim bez saveta tipa "pa nemoj da seces nokte", mada osecam da je to savet u prvom sledecem postu.
yamahapassion
10.02.2009, 18:59
Za caku021: Evo ja cu ovde ostaviti jednu adresu po cijem sistemu sam ja drzao dijetu, nije nikakvo reklamiranje niti sta. Jednostavno je objasnjeno kako na najbezbolniji nacin smrsati za kratak vremenski period. Ne prodaju se nikakvi preparati ni gluposti nego je samo objasnjeno koja se hrana sme uzimati a koja je zabranjena. Veruj mi sa dobrim balansiranjem proteina mozes cuda da napravis, bez vezbi i zezanja (idealno za one koji nemaju vremena za trcanje, vezbanje itd...), fora je u tome da se izbace iz upotrebe ugljeni hidrati. I dobra je stvar sto sa tom proteinskom dijetom hrana koja je dozvoljena moze da se unosi skoro u neogranicenim kolicinama. Sve je tamo objasnjeno i posebno je jasno napisano sta SME a sta NE SME da se jede i pije. Taj spisak hrane je u dnu stranice, a stranica je dobro napisana i koncipirana, lako za razumeti. Nadam se da moderatori nece izbrisati adresu, ako izbrisu poslacu ti na pp.
http://www.dijeta.net/atkins_dijeta.htm
Ovo gore napisano je kao sto se vidi Atkinsonova,ili u narodu poznatija
kao "mesna dijeta".
Ja ne znam da li je to individualno,ali poznajem osobe koji su probali ovo.
Katastrofa.....
Jedan od mojih prijatelja koji inace radi kancelarijski posao,ali je redovan na
terminima za fudbal je probao ovu dijetu.Nakon desetak dana,covjek nije mogaoda igra,jer je osjecao veliku slabost u nogama i misicima na citavom tijelu.
Takodje,slicne simptome su imali i drugi koji su to probali.I svi su odustali....
Kada sam vidio sta se desilo sa njima,ni pomislio nisam da to probam.
Ovim ne zelim da nekoga prepadam-mozda neko ovo i moze podnijeti.
PS: Ko ima jaku volju(a ja bas i nisam takav) najbolja dijeta je da se jede vise puta dnevno ali pomalo.
Ili,ima ona narodna,stara,koja kaze: Prestani da jedes kad ti je najsladje....
E,ovo drugo ne mogu nikako....;)
Pozdrav,
yamahapassion
10.02.2009, 20:29
Da, to je istina, posto ustvari ugljeni hidrati daju organizmu sirovu energiju tako da ko ima zdravstvenih problema, veoma tesko to moze izgurati. Ja sam drzao sa sestrom skoro 3 nedelje i uspeo sam izgubiti tom prilikom jedno 10ak kila, ali nisam isao strogu proteinsku dijetu nego sam ubacivao malo i hleba itd, ali oseca se kada nemas priliv one trenutne snage. Bez odricanja i pacenja nema ni rezultata :)
Ne mogu vise da podnesem ovaj sneg!!!!!!!!!! Lopatam danima, pocecu da kukam kao onaj Bosanac u Kanadi!
al bundy
19.02.2009, 16:15
=))=))=))=))
olvo bjelol govno opet pada......
dobra ti ova
,caka
E pa sad da vidite malo kako je nama u Kanadi!B-)
p.s. I kod mene upravo pocinje!
@gerber
Ako je poceo i kod tebe da pada snijeg,eto sutra one grtalice.;)
Pripremi lopatu,pa na radnu akciju....
Dobio sam Ban zbog Nedima....
Imal šta gore od tga?
Tema je od samog pocetka mirisala na citavu plantazu banana, ne samo na jednu.
Sad se zalim: Nisam smeo da se mesam da i ja ne dobijem bananu.
al bundy
19.02.2009, 20:27
caka,o kakvim ti bananama???
to je juzno voce.
batko,lopatu u ruke i to onu sjevernu i udri onog sa zgrtalicom mamicu mu.:lol:
i ja bi isto da se pozalim samo neznam odakle da pocnem
dali sa financijske strane
ljubavne
zdravstvene
drustvene i prirodne
kafanske
sexualne
poslovne.....
sta vas interesuje???
Evo ja cu da se pozalim !
Ovog naseg @al bundy u nekim postovima mogu da razumem, ali u nekim nikako !
Na kom jeziku pises :lol:
Msm, ovde je uredu ali ima neki koji ti ne razumem rukopis-(kucanje)
Meni smesno, veruj mi...
al bundy
19.02.2009, 22:31
ma jebe me tastatura ponekad.
prosuo sam pivo prije par dana po njoj pa me nekad ebe.
kad stisnem o, no mi odma i slovo dole ispod stisne pa bude ili ol ili ok tako isto sa i, ili bude ik ili ij.
sve zavisi kako kad.
evo sad je dobro.
a ja...i kad hocu da brisem.ono obrise i odma mi stisne enter tastu p sad muke mucim na msn:(
da se odma izvinem za iducih postova....:)
@albundy
I ja sam primjetio da ti je tastatura izgleda dobro pijana.
Citam pise "ik" a to moze biti i "hik"....:)
Dosta je pive po njoj otislo....izgleda.
Dosla mi je tasta na nekoliko dana!!!!!!!!
Auuuuuuuuuu.... to bas nije veselo :)
Meni kad dodje tashta ja uvatim negde u planinu i nema me :lol:
fijuk pa800
25.02.2009, 19:50
vristi mala sve je stoji skika,
pritislo je cetiri kubika...
Jos je tu, samo da znate!
al bundy
26.02.2009, 16:03
forum za zalbu je jos uvjek u funkciji.
samo ti opleti dok neode...:D
nego imam ti jedan prijedlog,ako si za...ili ako ti je tasta za..
i meni je punac stigo isto na par dana,pa daj da ih smuvamo nekako nek idu negdje...samo nek izadju iz kuce...
ostao sam bez posla danas,ekonomska kriza:(
Mene su fiksali sa 30% od plate, jebacu im nanu naninu.:mad:
Ja ne znam ni sta je to, plata...:-??
To Miki,
Uleti im klizeci,i to djonom....;)
mladenkom
26.02.2009, 23:38
ne mogu se zaposlim nigde u cikagu kao kamiondzija,bez iskustva,skoro sam polozio za kamion....pa gde da napravim to iskustvo,pitam sam sebe.....svasta~X(
Otisla mi tasta jutros!!!!!!!! Znam da je to za temu "Hajde da se hvalimo", ali ne bih da remetim koncepciju i logican sled dogadjaja.
al bundy, izvini, ovaj put nista ne uradismo. Sledeci put kad ti dodje tast, daj ga na chat sa mojom tastom, ko zna, mozda nesto i uradimo.
jeftabgd
28.02.2009, 11:31
Nervira me komsija koji izbacuje sneg iz svog dvorista na ulicu.Napravio na sred ulice smet od metar da bi njegovo dvoriste bilo cisto a ionako ce se sranje otopiti za dan-dva.:mad:
Subota je uvece, ja sedim kuci i drndam racunar, umesto da drndam klavijature u nekoj kafani.
Zalim se jakim intenzitetom.
Kako me boli glava danas 'oće da eksplodira...izgleda da sam sinoć stvarno preterao...:(
Enes-am21
02.03.2009, 21:37
sutra imam ispit a nista nisam ni pogledao... visim na facebooku i na yu-midiju... budala, sta ces...
A ja sad uzeo slagati (konačno) sint i ništa mi ne ide od ruke........
Gladan sam al na dijeti sam..........
Malo sam se hvalio, sad malo da se i požalim, u pola sata mi otkazane dvije svirke, sad za petak neka proslava(firma nema ni za plate) a u junu svadba, ali neko to odozgo vidi sve...
A ja sad uzeo slagati (konačno) sint i ništa mi ne ide od ruke........
Gladan sam al na dijeti sam..........
na kakvioj si dijeti? Neka specijalna ili samo ne jedeš?
Ja ostavio cigare pre tri meseca i počeo da se gojim...sad moram na dijetu...j*bem ti život kad je ovakav...
Ma ne jedem samo, al šta ćeš gore od toga!
Ne mogu cipelu svezati više.hahaha, a tek 27 godina!
Nije baš sad tako strašno al smeta mi!
Uvijek jedi,ali prestani kad ti je najsladje.;)
Ova dijeta da se ne jede je vrlo gadna.
Evo recimo,kucnog ljubimca taman naucis da ne jede, i on krepa....:)
Malo se zezam,ali kako je lako dobiti kilograme,milion puta ih je teze skinuti.
Pa ne možeš vjerovati! Cijeli dan danas ja tipkam po sintu, mijenjam, ubacujem, izbacujem, oči na vrh glave, ujutro radim, i kao ajd to je to za večeras i rekoh idem još nešt probati, taman krene load-irati neki set sjetim se da ove nove postavke nisam sačuvao!!!!!!!!!!!!!!!
Jao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E sada namjerno sjedi,i u inat se dobro,dobro najedi....:)
Jer na prazan stomak,nije dobro raditi oko sinta,izgleda....
sviram 20 godina 1 put za mjesec dana otkazane 3 svirke ,recesija,gubim volju prelazim u pcelare
brnjeuska74
03.03.2009, 05:24
ufff sve citam i razmisljam ..... ja da vas pitam od ove dve sta je gore, kad ti pevac mrtav pijan mesec dana pred docek Nove Godine gostima u sred noci na razglas kaze " grupa Kumovi za novu godinu svira kod Zeme u kafani ako ocete dodjite ako necete ko vas jebe" ili u kafani kod Novaka kad mi gost prisao i trazi da mu sviram " Na Kordunu grob do groba" ?? Ajd sad da cujem misljenja .
jel moze meni jedan posmrtni mars=))
Upravo su mi boje prozujale!!!
Hoću reći da sam i ja jedan od onih kojima je ram memorija na pa 800 crkla!!!!!
Jebem ti život!
Dodato:
Ispričavam se na ovom izrazu, al osjećam se tužno i jadno..........
Nocas mi crk'o desni kanal na mikseti,pa sa morao da radim na MONO!!!
Majko moja,kao sakat sam bio,pola stvari se nije culo!
Ljudi svirajte STEREO!!!
jbg tako je samo na E-50 ,mada ja koristim EQ preko mono pedale,ali kad se poveze samo mono kablom stvarno je katastrofa
milanche007
09.03.2009, 21:22
ostao sam bez auta,produvao mi jugo skroz,dihtung mi izgoreo a prethodno mi je cale polomio brzeon na glavi,karike su obrusene do daske,bice igranke ovih dana...
harepa50
09.03.2009, 21:42
#kad se poveze samo mono kablom stvarno je katastrofa#
ja povezujem mono kablom, meni isto zvuci
da ali na Korgu PA-50 ,dok na Rolandu E-50 je malo drugacije zvuk je mnogo bolji kad je stereo povezano,i na rolandovom sajtu lepo pise da se ova klavijatura povezuje stereo kablom,kad se E-50 poveze mono zvuk je mnogo slabiji i prazniji dok je stereo dosta masniji
8 mart meni snagas ne gura jedan bin nikako ,pojacalo u piku a 150 ljudi na toj strani .mal ne zaplakah
ne mogu se zaposlim nigde u cikagu kao kamiondzija,bez iskustva,skoro sam polozio za kamion....pa gde da napravim to iskustvo,pitam sam sebe.....svasta~X(
Pozovi Pizona
mladenkom
10.03.2009, 04:42
Dugmic zmaju,ko ti je taj?misim da sam cuo za njega,ko da mi cuci negde u mozgu....od skora sam ovde pai neznam bas nesto ljudi,a i te sto znam,vise od pola bolje da neznam:D:D
Dodato:
znate koliko srbi kukaju u srbiji,da se nema para,da je kriza ovo ono...pomnozite sa deset i dobijate koliko kuikaju u americi...ne svi,ali vecina...strasno,nisam verovao dok nisam video:)
ma jebe me tastatura ponekad.
prosuo sam pivo prije par dana po njoj pa me nekad ebe.
kad stisnem o, no mi odma i slovo dole ispod stisne pa bude ili ol ili ok tako isto sa i, ili bude ik ili ij.
sve zavisi kako kad.
evo sad je dobro.
a ja...i kad hocu da brisem.ono obrise i odma mi stisne enter tastu p sad muke mucim na msn:(
da se odma izvinem za iducih postova....:)
Oduzimamo vozacku dozvolu kroz msn na tvojoj tastaturi!!
Dok se ne otrezni!!! =))=))=))
Eeeeee ... otkazali nam redovnu tezgu subotom ... grrrrr.... sad moram u potragu za nekim lokalom da "ubijemo subotu" .... ne mogu da verujem da cu posle Bog zna koliko vremena subotu uvece provesti KUCI?? Sa zenom i decom??? Uh .. moram pod hitno naci bar nekoga da menjam....
Kolege, da vam ne treba mozda zamena u subotu? Sviram dzabe =))
Meni otkazali tezgu gde smo pevac i ja radili za 50 evra, a umesto nas sada radi "muzicar" sa lap topom za 30 evra! Degradirajuce do bola! Lap top, mozes misliti. Nemam nameru ni da odem tamo da cujem kako to zvuci.
Padoh na Southamptonu za dooobru platu...:mad:
ja pao na Liverpul-juventus igrao prvo poluvreme X :mad:,a pogodio 6 meceva,ulozio 50kinti dobitak 9 soma:mad:
Meni otkazali tezgu gde smo pevac i ja radili za 50 evra, a umesto nas sada radi "muzicar" sa lap topom za 30 evra! Degradirajuce do bola! Lap top, mozes misliti. Nemam nameru ni da odem tamo da cujem kako to zvuci.
Nece se ni taj muzikant a ni gazda leba najesti...videces...;)
mladenkom
11.03.2009, 02:23
ja sam pretprosle godine na prvo kolo lige sampiona ubo ko sto nikad necu vise....odigrao tri tiketa po 50 dinara,dva su kao sigurice,neki englezi peta,sesta liga neznam ni ja,padne ko mlad majun na njih,a treci koji je kao bio prepotentan,udje
inter2+ prvo
sevilja2+ prvo
mancester-roma X-1
barselona u gostima snekim X-2
steaua-arsenal X-2
za 50 dinara 32000,tad i nikad vise,mada bilo je blizu i sledece nedelje,za 51000,skurca me gilingam,kuci dere sve redom,ja igram iz 1-1,povede gilingem,kad onda primi tri komada,1:3 na poluvremenu,pobedi 4:3 na kraju
strasno
3. mart - klizanje i pad (posto zivim u Kanadi jos uvek ima leda i snega)
5. mart - Dijagnoza: Diskus hernia (izleteo mi disk izmedju dva prsljena)
Nema svirke, nema tegljenja, nema dugog stajanja...
Svirke otkazao do daljnjeg....
@-)
Auuuuuuuh, Gerber ... :(
Sretan i brz oporavak ti zelim, sta drugo? :(
Auuu gerber, za'ebano...:( Ja i Diskus hernia smo dobri drugari...8-|
L4 ,L5, S1 ,tako nekako.
Razumijem te druže .
Mani svirke, Gerber, sacuvaj tu kicmu, treba jos dugo da te sluzi. Bice vremena i za svirke i sve drugo.
Izgleda da bi smo mogli da otvorimo klub koliko nas ovde ima:-O
Kazu da ce biti bolje i ja im verujem. Najgore je to sto radim na neurologiji i imam poprilican broj pacijenata sa istim problemom. Ako nista drugo, sad ih razumem.
@caka012, moram da skinem koji kilogram... Izgleda da cu i ja na onu tvoju dijetu... Zobene pahuljice i kojekakvo zrnevlje :-& k'o da sam, Boze me oprosti, pile... Verovatno ce kicmi onda biti lakse. Ovako, sa 25 kg viska:">... Tesko!
U svakom slucaju, hvala na recima podrske!
mladenkom
12.03.2009, 06:22
sreca tvoja Gerber pa radis u USA,de je odvojena neurologija od psihijatrije...ja sam u srednjoj medicinskoj u sr.mitrovici imao praksu na neuropsihijatriji,svi djuture i neurologija i psihijatrija,koliko mi se puta desilo da vodim nekog psihijatrijskog bolesnika na rendgen i izgubim ga...tuzno i pretuzno....8-}8-}
Evo, nametnula se dijeta sama po sebi. Otekao sam od zuba. Ne mogu ni da zinem, a kamo li da jedem. Rekao cika zuba da ce da vadi cim prodje otok.
Jel' ce da me boli kod cika zube?
jeftabgd
16.03.2009, 17:59
Ma nece uopste,samo se opusti.;)
nece boliti, samo mu reci da ti da injekciju, nikakvi sprejevi kreme, samo s injekcijom ne boli ;)
al bundy
16.03.2009, 19:51
caka,nakrkaj se onih tableta z smirenje........
bolice te i tad ali ce ti bit svejedno:D
milanche007
16.03.2009, 19:53
nista te nece boleti kad ti krne anestezuju,onda si miran,heheh....naravno bitno je da ne stedi samo da stavi sto vise opijata i to je to:D
a moram ti reci, bezveze se sekiras :D ja sam imao tri zuba "keca" jedan viska i to zakopan u nepcu. Zamisli taj osjecaj da ti injekciju sine u gornju usnu i to po sredini gdje su zavrseci zivaca. Tako sam se trzao da mi je anestezija zahvatila i nos hahahaha i opet mi je ponovo morali davat :S zatim su mi razrezali gornje (tvrdo) nepce i vadili taj zakopani zub klijestima i opet mi morali zasiti nepce. Kasnije sta da ti pricam, nesnosljivi bolovi, zato brate osmijeh na lice i ne sekiraj se :D
EXTRA ima da te iscepaju brate i da te krpe al ti se samo smej sta te boli uvo =))=))=))
Ludilo...:lol:...i da znas Brate...bolece...ali ce jednog dana proci bolovi...:lol:=))
Da znate da mi je mnogo lakse posle vasih saveta. Pa zato prijatelji i sluze valjda, da utese i smire. A mogli ste samo da mi odgovorite da ce da boli.
Mozda sacekam da zubari pocnu da rade pod totalnom anestezijom. Kad se probudim - sve gotovo.
ma jedino sta ce te boliti je ubod igle u usnu, koji nije strasan ;)
Nije druze u pitanju bol, u pitanju je strah. Postoje dve stvari kojih se uzasavam, a to su zubari i ose (i pcele i sl). Od zubara je strah koji ne mogu da objasnim, svaki put kazem da nije bilo strasno i da ne znam sto se toliko tresem. Od ose se plasim jer sam uzasno alergican i prosle godine umalo nisam riknuo dok sam stigao do grada kad mi je osa uletela u rukav kroz prozor auta.
shvatam brate sta mislis reci, tako se ja bojim onih vecih kerova, jer kad sam mal bio gonjao me jedan, ali jebiga pomalo se oslobadjas, budi ladan kad dodjes kod zubara, ja mislim da tebe uzasava onaj miris i mene je :S
Moja zubarka je mnogo dobra devojka,
Kad nasloni grudi na moje telo ...;)
Moj zubar je veliki, ruzan i bradat. Mozda da promenim zubara. Romario, oci si mi otvorio.
Caka, ako nemas strah od mehanicara, mogu da ti preporucim jednog mog dobrog druga. Inace, sam sebi kombinirkama vadi zube! Covek iskusan:D
Jeza!!!
Hladan znoj me oblio!!!
milanche007
18.03.2009, 00:27
@romario,stvarno je lep osecaj kad se zubarkoa nasloni...ono mekano prosto miluje:D
Izvini, Jugo, ali vise mi se svidja ideja da pokusam sa nekom mladom i zgodnom zubarkom nego sa tvojim automehanicarem. Nista licno, samo gledam sta mi je bolje.
Dodato:
Kada uporedimo onu temu sa hvaljenjem i ovu sa zaljenjem, dolazimo do zakljucka da ljudi mnogo vise vole da se hvale nego da se zale. To znaci da muzicari ipak i ne zive toliko lose kao sto se misli. Mada sam naisao na misljenje i da muzicari mnogo vole da izbegavaju istinu (neki prost svet bi rekao da lazemo) kad pricaju o svojim zaradama i ljubavnim uspesima. Mi muzicari lazemo? Ma hajte molim vas...
harepa50
19.03.2009, 19:54
Ne lazemo! Samo kad treba..hahahaha:lol::lol:
Popodne sam se nasao sa tipom da se dogovorimo oko krstenja koje hoce da pravi u maju. Tip mi je rekao da nebi da mu sviramo narodnjake, jer on ne voli narodnjake. A ne treba ni pevacicu da dovedem, jer on posle poblesavi pa mu se zena naljuti. Inace, glupo mu je da ceo dan sviramo zabavnjake. Pitao me je da li znamo 100 pesama od Harisa da mu odsviramo. Glupo je i da mu sviramo starogradsku muziku ceo dan, jer ce biti dosadno. Ne smemo da sviramo ni jednu pesmu gde se pominje Jelena (njegova bivsa devojka na koju je njegova zena strasno ljubomorna). I na kraju me je pitao da li ce da nam smeta sto se njegovo drustvo ponasa nenormalno kad se napije, jer se svlace goli, polivaju se pivom i pevaju navijacke pesme.
Ja sam mu odgovorio da ne znam sta cu da mu sviram ceo dan bez pevacice ako nece narodnjake, zabavnjake i starogradsku. Takodje, mislim da ni Haris ne zna 100 pesama od Harisa da otpeva. Njegovo drustvo moze i da se poliva benzinom i sumpornom kiselinom ako to radi na bezbednoj udaljenosti od mene, a navijacke pesme mogu da pevaju ali bez mikrofona.
Slozio se sa cenom i rekao da ce da se javi za dan - dva da mi kaze sta je odlucio. Iskreno se nadam da ce naci drugu muziku.
Sta je ovo ljudi? Dal' treba da pocnemo da vodimo na tezge Hor Beckih Decaka, dzez kvartet i Oktet "Marijetice"? Sta su to ljudi poceli da izmisljaju i kuda ovo vodi?
Brate...moj topao savet...ne pogadjaj te idiotske varijante...;)
Ma vec se nadam da ce naci drugu muziku, otkud sam znao da je tip takav marsovac. Kaze da je vec sa nekim razgovarao pre mene. Mozda ce za njih da se odluci. A glupo mi bilo da mu kazem da necu da sviram posle pola sata balavljenja.
@ caka012
Brate,izvini sto pitam ovako javno ali znaima me jel ti zivis u onom kraju gde shotu sviraju u dvojci,ako me razumes,Pozarevac i okolina? :D
Da, u Pozarevcu, ali tako se svira samo kad se svira igranka. Ne ovako po svirkama. Igranka je vrlo komplikovana za sviranje, to je jedna od osobenosti svirki u okolini Stiga.
=))=))=))=))
sota u dvojci i to samo na igranci e znaci ne verujem =))
Brate,malopre objasnjavam Tesli i on se smeje...evo ja cu i tebi da ispricam a ti reci je li istina ili nije?
Sad ne znam koja si generacija,nije ni bitno ali starije kolege od mene to pamte...vidi...ono...ide kolona automobila sta ti ja znam pa za njima traktor vuce prikolicu a na prikolici orkestar svira,za njim drugi traktor i na prikolici agregat i tako cepaju kroz selo,to se valjda zove igranka je li? :lol:
Reci Brate jesam li u pravu? =))
Ne, nema to veze sa igrankom, to se zove valjda maltretiranje ili nesto slicno.
Igranka se pravi kada je veliko slavlje. Obicno za svadbu, ali moze i za ispracaj ili slicno. Tad svi svatovi (ili gosti ako nije svadba) izlaze ili u centar sela, ili u Dom Omladine ako je kisa ili ruzno vreme, ili u dvoriste ako je dovoljno veliko da moze da se napravi igranka. Muzika takodje iznosi svo ozvucenje i montira se u sredini prostora, i pocinje svirka nekim sporijim narodnim kolima. Kolovodje placaju svako kolo ili pesmu odsviranu u kolu, i sve se svira u dvojci. Prvo vode kolo najblizi iz porodice, familije, kumovi... Zna se hijerarhija tacno. Vremenom tempo moze da ide malo na brze ili na sporije, zavisi sta ko naruci. Bitno je da igranka, bez obzira koja je pesma u pitanju, mora da ide u ritmu 1,2,3,4 - 2,2,3,4, to jest da kolo ne sme ni jednom da ispadne iz koraka. Pesme koje imaju prelaze i neparne ritmove pevaci i harmonikasi seku ili produzavaju tako da kolo ne ispadne iz ritma. Ko nije probao, ne zna kako je to za*ebano dok se ne navikne.
ludilo jesul' dunje procvale u 2/4 jovano jovanke mito bekrijo =))
brate izvrnuste muziku naglavacke aj sto harmonikase kacite o drvece i basiste penjete na kokosinjce ali 7/8 u 2/4 brate i mocart bi se postideo=))=))
Prijatelju, nisu to muzicari smislili, nikome ne bi trebalo da se aka sa tim stvarima. Shvati to na ovaj nacin: tako se svira igranka. Svidelo se to nama il ne, moze tako ili nikako. Ako pogodis neku svirku u Stigu, prvo pitaj gazdu da li ce biti igranke. Ako kaze da hoce, lepo mu se izvini i kazi da ne mozes da prihvatis tezgu jer ne radis igranku. Sto se tice penjanja na drvo, ovde to nije cesce nego u bilo kom delu Srbije. To se samo prica zbog toga sto su se svojevremeno muzike otimale koja ce da dodje da svira u ovom kraju, jer su se po bogatim stiskim selima bacale bezobrazno velike kolicine para muzici. I to upravo najvise na igrankama. To je nekad bilo, sad se samo prica o tome. Sto se tice maltretiranja muzike, lazu oni koji kazu da toga ovde ima vise nego bilo gde po Srbiji. Ja vec 20 godina jedem taj 'lebac, znam sta pricam. Na kraju krajeva, ako cemo o maltretiranju i rizicnim situacijama da pricamo, neka se javi neko ko tambura po beogradskim splavovima. Finih sam se iskustava odande naslusao.
ma nista protiv tebe druze i toga sto se desava samo zaista nisam nikada cuo za to ajde ok da se svira ta igranka kako vec ide ali pesma da se prekraja zbog toga to mi ne ide u glavu ali ok. Nemoj sta zameriti nista nije licno upuceno samo se cudim da i tako sta postoji...
pozzzzz
P.S.
u vezi te tezge odakle je pocela prica ja bih se lepo izvinio i rekao da sam zauzet vec te kaparisali dok je on razmisljao... to je rizicnija kombinacija od igranke....
pozzzzzzzzz
@ Caka012
Brate...to oko penjanja na drvo...ja sam cuo da su po tom pitanju zajebaniji oni "sa desne strane autoputa BG-Nish" ako me kapirash...Shumadija...oni vole te vratolomije...:D
=))=))
da oni su specijalizovani za to =))
ovi sa leve za igranke =))
ovi kod nas za pistolje=))
milanche007
29.03.2009, 01:50
ajde i ja nesto da kazem....caka012 u prvom postu o pogadjanju tezge,je postavio pitanje ,gde ide sve ovo?CAKA druze sve ovo ide u takav SUNOVRAT iz kojeg se necemo izvuci verovatno nikada,jer je nastupila kriza morala i tako nekih stvari da ne pricam.evo ja sam iz BG-a i sta se desava mladenci dolaze i traze da se svira programski,a kad im spomens cifru(posto ce baksis verovatno biti za ceo dan 100 eura,a to da se istali i na dva dela malo je) 'vataju se za glavu.jer je doslo takvo vreme da nas ljudi gledaju kao obicne FIZIKALCE I kazu MUZIKA JE PLACENA KO IH J...sve je manje baksisa,a o pesmama koje se traze danas po svdbama bar u bg-u ne bih da komentarisem,na zalost vidim da ce se to ubrzo prosiriti i u srbiji kao bolest.izgubila se ona tradicija muzike,zna se kako su se ranije svadbe svirale i sta se sviralo.a sto se tice price o ponudi nemam komentar....sve u svemu zalosno,sreca pa sam u poziciji da ne moram da radim takve svirke po sto,po to,pa ih izbegavam.lakse mi je da radim na splavu za skoro iste pare 4 sata nego da gulim ceo dan.eto i ja da se pozalim na celu pricu.pozdrav svima!!!!
Milance...vidi Brate...cinjenica je da je kriza i ona nosi sa sobom svoje probleme,medjutim i ja sam jedno dvadesetak godina u poslu a vise od 10 po splavovima i mogu ti reci da koliko se ja secam uvek je bila kriza,ono,ima pa nema i uvek je bilo tog cimanja i budala samo sa tom razlikom sto se ranije kudikamo znalo...ono...zaglavim do 6-7 ujutru i soma dva maraka u dzepu a sad te drkaju do zore za dva soma dinara plafon...tu je problem...a tezge su jad jadni,svadbe i to ne daj Boze,pogotovu po Beogradu,nit mozes da pogodis cifru nit ima baksisa,tuga i zalost a poceli da budu sve zahtevniji...svi bi neke bendove,milion ljudi na bini al ako moze sve to za 100 evra,a vala i kurta i murta pokupovali instrumente,valjda misle da im je to laksi hleb nego da idu u fabriku,pa kol'ko para uzmu,daj sta das...na zalost...
...al...ipak plivamo nekako u svemu tome,necemo bas toliko da kukamo...;)
milanche007
29.03.2009, 03:18
rolandinjos,odlicno si me razumeo.zaboravih da napisem,ranije se makar znalo za sta se cimas....eto ti si to napisao umesto mene.necu dalje da kukam bice za 'leba,hehhehe.pozdrav
Dodato:
ustvari svi smo se dobro razumeli:Djos jednom pozdrav
@tesla
ne vredjam se druze, nisi ti jedini kome to nije jasno. Igranka ovde postoji odvajkada, ali pre 20 godina u igranci se svirale samo i iskljucivo dvojke. Medjutim, sve se menja i sve se kvari, a onaj u igranci uopste ne razmislja o tome kako ces ti da 7/8 "konvertujes" u 1/2.
Imam jedan dvd-svirke ,mislim da je svadba je u Deronjama ,
ako sam dobro napisao ima mjesta.
Bilo mi je interesantno ,sve u dvojki.I rumba i 7/8 ,baš sve.
Bubnjar ima bas bubanj ,kontru i doboš.
Sjećam se da je pjevala Snežana Đurišić ...
Svi plešu,vesele se.
Pa ja mislim da baksis kao kategotija jos uvek postoji, ali sve redje. Desava se da i ovde pogodimo svirku za baksis, ali kad znas kome i gde sviras. Postoje u blizini nekoliko mesta gde komotno za baksis dodjes, jer mozes lose da prodjes samo ako se u 15. minutu svirke desi teza elementarna nepogoda, pa se veselje prekine.
Problem je drugi: vise puta se desilo da prodjemo uzasno lose sa baksisem, a gazda kaze "koliko sam video, odrali ste se od para". To izgleda mnogo drugacije sa strane, pa ispadne problem kad pogodis na garanciju. Gazda kaze da smo uzeli mnogo vise para nego sto smo mu izbrojali, ispadne da smo sklonili pare da bi nam doplatio vise do garancije... Ali protiv toga leka nema, teraj dalje.
skoricnik
29.03.2009, 20:26
Puklo mi je je*eno EXIT dugme na PA800!!!! :mad::mad::mad:
skoricnik
29.03.2009, 21:37
@tesla
Ko bre bije? Da sam ja bio PA800, on bi do sada vec crkao...Pa nisam valjda toliki saban da se izivljavam na spravi od 2000E...Aj' molim te, ali molim znaci, nemoj mi jos i ti sedati na muku, dovoljno mi je sto je se i ovo desilo. :(
Salim se malo ;) znajuci da je ti cuvas ko oci u glavi. Ajd videcu sutra idem do grada jel ima da se uzme gde pa da ti posaljem ako nadjem...
Pozzzzzzzzzz
skoricnik
29.03.2009, 21:58
Aj'...Hvala u svakom slucaju...
Pozz
Ej Skoriću a da promeniš potpis...makar privremeno? :lol:
Al mi muka..............=P~
hvataju me grcevi, kokad se volim prezderavat :S
@ Dell
Nesto ti se i ne vidi na kilazi...mozda ti se najede pantljicara pa te zulja kad se naduje...:lol:=))
majke mi moracu provjerit, jer koliko jedem a koliko se debljam, ne bi se cudio da jos jednog covjeka nadjem u zelucu :D
Ma svakakva cuda se desavaju, ja sam imao 4,850kg kad sam se rodio. Posto pre 40 godina nije bilo ultrazvukova i drugih cudesa, doktori su zakljucili da sam imao brata blizanca, ali sam ga pojeo jos u stomaku.
zakon prirode......jaci opstaje=))
milanceshow
25.04.2009, 23:31
Danas sam se umorio........i sada odmah idem da spavam!!!!!!
Sutra sviram dnevnu i nocnu tezgu......ajd odoh...........
milanche007
29.04.2009, 00:51
ljudi mene je ova danasnja domaca muzika pocela zestoko da ubija u pojam.mozda predjem na neku eksperimentalnu....stvarno se zalim iz duse,kad pogledam sta sviram muka mi je...
jeftabgd
01.05.2009, 01:40
Pesacim svako vece(kad ne radim)6-8km,a urasta mi nokat.%^&#*(())**#:mad:
Ja sam se borio s noktom koji urasta na palcu cijelo ljeto.
Na kraju mi je to riješio kirurg .Bezbolno .
Džaba sam se patio .
jeftabgd
02.05.2009, 01:54
@Romario-Kako hirurg bezbolno moze da pomogne?Objasni malo,mene ovo stvarno *ebe pa razvaljuje ali sam cuo da kad dodjes do hirurga oco ispadaju od bolova.
Plavkica
02.05.2009, 03:00
Tesla......Blokirao si mi msn......:mad:
Malo nevjerovatno, al evo moram se žalit na svirku.....
Htio sam da imam posla, al sad više stvarno imam preko glave.....
Tri vikenda, u tri dana, pet svirki, po tri noćne i dvije dnevne.... i onda još tokom tjedna najmanje jednu....:(
Morat ću u sviračku mirovinu.......
Ej zalim,zalim bice meni zao,zao
uzece je drugi,uzece je moje biti nece!:-O
@Romario-Kako hirurg bezbolno moze da pomogne?Objasni malo,mene ovo stvarno *ebe pa razvaljuje ali sam cuo da kad dodjes do hirurga oco ispadaju od bolova.
Nokat na palcu desne noge zezao me cijelo ljeto.
Probao sam i prirodne lijekove i sve ostalo .Džaba.
Onda sam dogovorio zahvat kod kirurga.Obavio je to za pet minuta.
Lokalna anestezija u prst,i ništa ne osjetiš.
Nakon par sati popio tabletu protiv bolova.Preventivno;)
I to je to.Kad se sjetim koliko sam se patio bez veze...
Jedini problem bude pri previjanju pošto se to gaza zalijepi za ranu.
Ali zato zamoli sestru koja to bude radila da dobro natopi prst i
ni to neće biti problem.
Nemaš šta odugovlačiti.Samo se neće riješiti ...
milanceshow
02.05.2009, 13:51
@romario
Zamolio bih ja sestru da utopim malo prst i da vidis kako nema problema!!!!:D:D
=))=))=))
i ostali čitatelji pridružuju se željama!!!
MOj jefta,
pokraj ove dvojice ti bi bez prsta ostao ;)
jeftabgd
04.05.2009, 01:24
Mladi su pa su valjda zbog toga jos uvek neozbiljni.=))
Jaaooooooooo, Jefta, prijatelju moj......
za ovo imaš i pivo i ćevap....
a možda i lepinju.....bez luka.......=))=))
drmitavet
06.05.2009, 17:51
E j... ga bata-Jefto,pa Milanche je mlad ko rosa u podne...ha,ha,ha,(izvini M.)=))
milanceshow
06.05.2009, 18:47
Pa bre ja sam mlad decko cim mogu da guram prst!:D
drmitavet
06.05.2009, 18:52
Pa naravno dechkonjo,sve se vrti oko prsta...Znas kako ono zovu srednji prst-prst za medjuljudske odnose....;)
jeftabgd
10.05.2009, 23:36
Danas sam ga popusio za tezgu.Otkazano.
Ja sam u subotu sa tamburašima svirao krštenje za 100-njak ljudi od 13 do 23 sata.Izginuli smo.Ja sam tek danas došao sebi.Nikada više neću raditi veće zabave bez ozvučenja.Toliko.Pozdrav!
I meni su otkazali svadbu,ali bar sam kaparu uzeo.
Danas sam ga popusio za tezgu.Otkazano.
meni za prošlu nedelju...navodno mlada dobila spontani...strašno!!!
Ono kad 'oće kriza ona 'oće...:mad:
jeftabgd
11.05.2009, 23:35
@makso68-Ko nije radio tezgu(svadbu) akustiku ne zna sta su krv,suze i znoj.To su mnogo skupe pare.
Radim i akustiku, sviram kontrabas, 3. maja smo svirali svadbu za 90 ljudi bez ozvucenja, krenuli smo od 10.30h (kod mladozenje, pa po mladu...), a zavrsili pola sata posle ponoci. Dakle 14 sati akustike (sa pauzama, naravno). Izginusmo, ali navikne se covek na to vremenom. Malo trnu ruke posle toga, ali prodje. Zato je struja zakon. Kad uporedim sa akusticnom svirkom, aranzerska mi dodje kao vikend u Vrnjackoj Banji.
Ja sam se u zadnje dve godine dogojio =)) i sad me muka naterala da kupim rolere i da se bacim na rekreaciju i na skidanje viska kg.Danas sam poceo i crko sam za 5 min.
razocarao sam se u E50 :( jer se nikako ne moze izvuci iz njega kao npr na PA80,danas mi bio jedan drug koji sabija i probao sve zivo ali zvuk nikako nije to to bubanj itd a za solo ni da ne pricam i dodjosmo do zakljucka da E50 ipak nije toliko ozbiljan za svirku kao sto sam ja mislio dzabe sam se zaludjivao 2 godine i pokusavao kao da nesto sredim:(.kad sam cuo njegov PA80 kako zvuci najezio sam se i smorio i doslo mi da moju igracku bacim u vodu jer stvarno mislim da ne moze ni priblizno da se dotera,a da ne pricam za njegovih milion dugmica za prelaze a ja samo 4 tako da na svirci nema sanse da izvedem ono sto on moze itd:(.tako je to kad kupujes klavijaturu mlad i zelen i nemas pojma o zivotu jer nisi ni video ni jednu drugu pa ti je svaka dobra...sve mi se cini da je ovaj E50 pravljen vise za fajlase nego za muzicare:(,sva je prilika da ce padne PA80 kad se skupe neke pare:(
E50 cista sintetika
@mimiki buraz, barem nesto positivno ;)
meni ce da crkne jos malo moj mondeo 95´a popravke ce me kostaju vise nego sto sam ga platio :( ma cak i onaj kenwood koj imam u njemu vise vredi nego auto :lol:
barem sam prosao da kupim miksetu jos mi fale neki zvucnici i izgleda da cu ja dalje da sviram sekvencerski a ne aranzerski jel umesto da kupim gw8 ja popravljam auto .. ebiga!
razmisljam da kupim neki polovni roland g 800 ili g 1000 ...
katastrofa! ovde u becu cak ni svabe ne sviraju na neke rolandove G-serije a kamoli nasi
devojka mi dobila boginje :mad:
milanceshow
15.05.2009, 02:05
Cuti kad nije dobila dete.....dobro si proso.....:D
ne zna se sta je gore:)
izgleda da zakasnele boginje lose uticu na ljude :mad:
milanche007
16.05.2009, 04:56
obise mi juga opet,uzese budjavi radio,i razvalise sve unutra,a pre deset dana mi izvukli gorivo.e kakvi klosari zive oko nas ovo je zalosno.eto....
ma kreteni ja kad sam imao jugo ,naravno dok ga nisam skroz slupao:D obijali su ga svaki dan ,tesko obiti juga u pm...i uzimali stalno budjavi radio od 5eura i onda kad sam stavio sonijev i skidao masku stalno nisu vise nikad:p
milanceshow
16.05.2009, 14:18
Prolise mi vinjak na E80 i sad ne rade neke dirke....
Nisam spavao zadnja dva dana ukupno par sati,ko da me polava izbacila tako izgledam,a idem da radim svadbu.
RadeKOKI
16.05.2009, 14:23
Taman brale da se izmoris do kraja posteno od posla pa da nadjes neku damu onako fino da se dokusuris pa dva dana spavanje posle =))
Brate imam ja damu kuci,i decu i ostalu pratecu opremu,sinoc sam do 5 ujtro peglao 18.rodjendan,da ne pricam kakvi su klinci danas,dosao kuci odspavao 2 sata pa na posao u Mitros evo sad stigao i za dva sata idem da sviram svadbu,znaci lomljava.
Prolise mi vinjak na E80 i sad ne rade neke dirke....Ja bi im se,brate,krvi napio tbog toga.Pozdrav!
katastrofa-crko mi headset mikrofon a racun izgubio a star samo 2-3 meseca
Plavkica
16.05.2009, 15:32
Grozno.....
Opljackali me ispred kuce juce...
ma to si ti istripovala;)
Plavkica
16.05.2009, 18:27
Pa, vidis Miki, ili kako ti je vec ime, nisam....
Male su verovatnoce da nije....posebno kad ulazis u kucu, spustis kese na sto, vratis se da uzmes ostale kese, i vidiss da nema novcanika, a kesa stoji :mad::mad::mad:
Samo plavuše ostavljaju novčanik pred vratima...
Evo poslije hvale moram da se žalim...Otišo mi nekakav KLIMA KILLER koji za Sharana košta oko 350eur+poso ...Dakle 500eur troška a klima mi ne radi...A šta je bio uzrok?...Uletio mi kamen kroz masku i probio ga...Eto šta može jedan K%&/ kamenčić da ti napravi štete...Ako ko ima kakav ili da ga sredi polovan z amale pare u Slo,HR ili BIH,neka mi se javi putem PM...Pozdrav!
jojjjjjjj kolege katastrofaaaaaaaaaaaa....
juce razgovarao s jednim covekom za svirku u diskoteci jednoj tu blizu mene - pogodio se ,sve ok ....
i danas me zove naso nekog za 20 eura ,pa jel ovo moguce ljudi moji-!!!!!!
Cuti, dobro si prosao. Mene skinu tezgu "muzicar" sa lap topom. Pisao sam o tome.
mladenkom
20.05.2009, 20:51
jel bar ima 3gb RAM na njemu :D il je neki fusherski
Ne znam, brate, nisam vise nikada usao u taj lokal. Ne zelim da znam.
mladenkom
20.05.2009, 20:56
znam brate,tuga je to
http://www.goear.com/listen/203b355/nesanica-ludaci
Komsija dobio cerku i doveo neku ludacku muziku,i zbog toga ja nocas necu spavati,i na posao cu otici ko prebijena macka.
Sta sam kome zgresio!!!!!:(
Hahhahahaaaa....levom rukom cudno mase....:lol:
ahahahahahaha nasmijah se majke mi posteno :D
mladenkom
21.05.2009, 02:06
hehe,kakva skladnost :D:D
harepa50
21.05.2009, 11:14
hahahahahahaahahahah joj Boze sacuvaj ismijao sam se pravo...:rotflol:
jeftabgd
21.05.2009, 13:54
Jesu ovo neki ortaci od Karizma benda?
Eto culi ste kako je meni bilo nocas od 20:00 do 04:15 otprilike!:((
RadeKOKI
21.05.2009, 17:04
smoreno :S
@neconix
znaci drug bilo je sinoc planinarenje po zivcima =))
Show program brate,morao sam da se napijem da lakse zaspim!=))
RadeKOKI
21.05.2009, 17:19
ahahahahaa =)) znaici ipak si bio malo kod komsije na "kafu" pa si nekako pregrmeo, sto znaci da je PLANINARENJE je bilo bezbolnije :lol:
Sto je najgore uopste nisam bio kod komsije,da sam bio ogluveo bih pa bi mi onda bilo svejedno,nego sam morao da se urokam onako sam sa sobom.
RadeKOKI
21.05.2009, 17:29
ako brate, verovatno te je "pogodila" neka pesma onako i od tuge si morao da se ubijes mislim "kako su stvarno odsvirali nema dalje" uostalom da se cuti na onom snimku bas sve detaljno =)) mislim da ih treba kandidovati na onaj show "Talents" =))
Pa znas brate ja sam to snimao daljincem,posto komsija zivi preko puta,pa sam daljinac digao preko bedema da bolje u'vati.E sad,moze biti da nije dobro u'vatio signal pa zato tako lose zvuci,garantujem da je na licu mesta bilo sve savrseno.
milanceshow
22.05.2009, 05:35
brate......garantovano su te provalili da ih snimas......:)
Neco ja mislim da ga ti nešto muvaš s ovi snimci...
Sve mi nešto liči ovaj sound na XP-30 ali neću ništa da komentiram dok ujko Svirko to ne potvrdi...Dakle samo čekam njega da vidim oćel da se složi sa mnom,pa ćemo dalje da debatujemo...E jesi lisacc...ccccc...
Hu. Alix, nećaće moj, evo imaš moju potvrdu,
što znači da možemo krenut u dalju debatu=))=))
Enes-am21
22.05.2009, 11:18
Ja sam se u zadnje dve godine dogojio =)) i sad me muka naterala da kupim rolere i da se bacim na rekreaciju i na skidanje viska kg.Danas sam poceo i crko sam za 5 min.
uh i ja sam zestoko... poceo sam koristit Herbafast... valjda ce bit nesto...=))
Debatiracu ja vas dvojicu u......,znate vec gde!!!!:lol:
Pa to jedva i čekamo, al ti nikako da se odlučiš i kreneš, nego ovako....ccccc:lol::lol:
ijaooo ljudi!
zamalko da dobijem jedan e-50 na ebay ... sad otiso za 302,-- evra :mad:
nisam ni ja bio sigruan dal da ga uzmem il ne .. al mislim za te pare ne bi bila greska ...
Neconix=Nestor=Neco=lažov...Zašto?...
Ja=X
Svirko=Y
Neco=Z
E sad Neco obećava:
Z+X+Y...
A u istini se jednačina glasi:
X+Y=2
Z=0 (skraćeno)-Obećaje već godinu dana i raduje nas a na kraju ništa...
Jaoooo necace moj,kad Neco ovo procita....
Al evo ja se nadam,ako Bog da,da ce uskoro,u Junu/Lipnju,jednadzba glasit;
X+Y+Z=1/2
Evo da se požalim...Slupo sam helikopter...Slomio sam mu sanke,Propelere i elise...Šteta je oko 90eur a sad ga neću ni puštati--za sve je kriv jebeni vjetar koji ga je nosio kako ne traba i okreno se u zraku na bok,i odtad nisam imo kontrole...POnjeću ga kod čika svirka i prolasićemo dan žalosti...;)
ps:ali nije mi jasna ova zadnja jednačina...
Ti,ja, Neco= 1 susret/2 dana
Mnogo mi je žao što ne mogu da odem na koncert AC DC...:(
http://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs
Josh gore...
Ja sam mogao, a nisam :((
jeftabgd
26.05.2009, 22:55
Josh,josh,gore......
Sa mog prozora vidim stadion a pomalo i cujem.....
Kakvo svetlo,seva na sve strane a kad vetar nanese zvuk.....
Kakav sam klosar,ne mogu da se nacudim sam sebi..
Prica mi kum taxista,ceo dan je vozio Slovence,Hrvate,10000 Madjara je doslo u Beograd da ih gledaju..:mad::mad::mad:
I ja sam bio slobodan ali sam premoren a islo mi se zesce jer sam porastao na njihovoj muzici i imam sva njihova izdanja,video koncerte i cuda jbg :(
Sad pustiše snimak sa koncerta...prepun stadion...
Ljudi, bash smo slepci... :S
Kod nekog Metalika i ACDC a kod nekog Ceca i Čola...:p
Sad dosao s natjecanja u atletici srednjih skola Mostara. Trcimo stafetu 4X100 m, ja na predzadnjem predavanju stafete. Prvi krene iz nase skole i pri predavanju bude drugi, ovaj sto mu je predao bas momacki otrci i izbijemo na prvo mjesto, potom predaje meni stafetu i ja odrzim prvo mjesto, zatim predajem zadnjem stafetu, koji umalo izdusio nije pretrcavajuci tih 100 m i zavrsimo predzadnji :mad::mad::mad::mad::mad:
Volim ja i Barsu,najiskrenije...ali Vidić...naše gore list...:D
Htedoh reći nešto drugo u stvari...nisam video do sada u fudbalu većeg gospodina od Alexa Fergusona...u svakom momentu je dostojanstven,i kad dobija i kad gubi,a to je danas retkost...=D>
otkazan ispracaj sto trebao da bude u subotu:(
Dig'o mi sinoc pauk auto!Popizdeo sam
b.o.Y.c.h. ČK
28.05.2009, 09:42
Pauk :D
Ja moram odraditi 420h prakse u svezi faxa, i gamad mi ništa neće platiti, ni putne troškove...A naradim se ko konj...Tu mi se uviđa posao ali jbg, ministarstvo više ne zapošljava tako da mogu samo zurit u sunce..
marco7 sad cimanje do slep sluzbe i moras da pljunes osam soma;),meni su digli pre 6 meseci:)
Ma uzeo sam jutros auto al isam popizdeo!Sa parkinga sumi digli kola jer mi je na Crnogorske tablice i nisam platio parking i ladno mi ponesu auto kao strancu jebem im sve po spisku!Dodjem na parking nema kola,sta da ti kazem :)
RadeKOKI
28.05.2009, 14:09
meni se to desilo dan pred svadbu odem kod mojih u Kikindu posle godinu dana i cekao sam neke gose iz inostranstva, lepo se parkiram i odem da cekam, stigose ljudi ja na parking da uzmem auto kad nema auta :) videli BO table i odnesose ga negde u tri majcine....da bude fora kad sam otisao prepoznali me ljudi e sta ces ti ovde? reko odneli ste mi auto, kad ce covek e jel onaj sivi sto je jedini na placu? reko da taj je sa BO tablama =)) leeele reko pa zar je moguce? kaze covek pa ti si nam danas prvi ! reko prijatelju vidis kolki je ovaj grad? kolko imas auta? od svih bas si iskopao moj, em sam u zurbi sutra se zenim, em sam cekao ljude iz tri lepe majcine, em mi digoste auto...popizdeo sam reko kolko da platim ovo vase odnosenje? kad me opicio sa cifrom nije mi bilo dobro .. al ko je baksuz, baksuz je !
Plavkica
30.05.2009, 20:15
boli me kicma.....ma ubija.....
Ha, kako da uopće počnem,,,,
sinoć došli na svirku, i konobarica kaže,
nema svirke niti, kao, ono sinoć, niti večeras.
Gazda zaboravio javit telefonski.
I povrh svega, shvatimo da nam je harmonikaš, jednostavno ukrao novce od prošlog vikenda, i zakockao:(:(
milanceshow
31.05.2009, 01:35
Danas razvucem kabli do kutije iiiiiiiiiiiiiii ..........NE RADI.......
(neka ga snajka nagazila stiklom prosle noci ili nesto dugo........stvarno neznam)
35 metra kabla otislo u qrac......sad moram da ga delim na pola.....
O mojoj nervozi necu ni da pricam.......
mladenkom
31.05.2009, 02:38
sad ces imas dva kabla boli te uvo:D:D
boli me kicma.....ma ubija.....
Da nisi i ti nosala i montirala razglas?Imaju dobri Saniteksovi antireumatski flasteri u apotekama,evo,ja ga i sad imam zalijepljenog na gornjem djelu leđa,super je.Ah,da,juče sam svirao svadbu,imali smo samo 2 pauze od po 15-tak minuta.Umoran sam do j....
jeftabgd
03.06.2009, 17:29
Ubi me komp.Ne vidi mi najvazniju particiju a sve ostalo radi normalno.:mad:
pa jesi odnjeo onom drugu da ti popravi?
jeftabgd
03.06.2009, 18:07
Tek u ponedeljak.Svi su u frci sa vremenom a ni ja ga bas nemam na pretek.Kraj skolske godine pa neka guzva i ludilo sa svih strana.
Plavkica
04.06.2009, 22:14
A, bre.....bole li nekog noge....? Mene odvaljuju:mad:
Plavkice, pa tebe sve boli. Moras cesce da upraznjavas razne vrste masaza, bice ti bolje. Uzgred, mene bole noge posle vise od 8 sati stajanja.
milanceshow
05.06.2009, 02:18
@Plavkice
Veoma je neprijatan taj bol u nogama......
Moras svake veceri da dignes noge ,da bi ih odmorila.Veoma je naporno provesti ceo dan na nogama.
Postavi neki jastuk ili nesto drugo.....ali je bitno da ti noge budu iznad glave.Mora sto cesce da ti noge budu u tom polozaju zbog cirkulacije.....
I molim te.......vodi racuna o svom zdravlju.........trebace ti........
Poz!!!!
Hvala Milance, dopunio si terapiju koju sam prepisao. Nista masaza nece da pomogne ako noge ne stoje u pravilnom polozaju.
Nije da se nešto žalim ...
Svirao jučer svatove u Tolisi u BiH.Super ljudi ,klopa,sve prva liga .
Završili oko 3 sata.Sve pet...
Ali bakšiša 0 (nula ) kuna ili maraka...i još nogometaši zeznuli stvar...
Dosla mi Tasta u goste iz juge na DVE NEDELJE......
Sta sam Bogu zgreshio....????~X(
harepa50
11.06.2009, 20:51
@gega
Nisi ti nista Bogu zgrijesio. Bog te samo testira. Budi dobar;)
jeftabgd
12.06.2009, 00:52
@gega-Uh,uh,dve nedelje......ima da se otegne ko gladna godina.Ne daj se prijatelju.
evo ti jedan savjet, mozda uspije, sretno :D http://www.youtube.com/watch?v=f5dvzP70494
devojka me izjebala samo cu to reci necu da ulazim u detalje ali sam malo pripit pa moram da se pozalim!!!
@d3llbQy_DM (http://www.yu-midi.com/forum/member.php?u=8688)
Ideja je vrlo... vrlo dobra:D samo sto zivim u kuci a ne u stanu...ali..
Smislicemo nesto....
>:)
@ jeftabgd
Jefto brate,radim svaki dan prekovremeno samo da nisam kod kuce,pa i kada se vracam kuci...idem koz tri susedna sela zaobilaznicom ....ko da me vode na shtrojenje...=))
a da stavis televizor na kat :p:p:p:p
milanche007
13.06.2009, 05:52
uh povredio sam rame...ili sam istegao neke ligamente ,tetive,gurajuci neku ladu1300 da upali.i evo vec danima me boli levo rame,ne mogu normalno da disem sve me nesto probada dok disem.uzas jedan veliki.da bude jos vece fora kad nosim nesto tesko levom rukom bol se kasnije poveceava,zanci moram da mirujem,a to ce biti vrlo tesko...:(
nocas sam legao tj jutros u 5:30 kao i prethodne tri noci:( i ustao u 8 da sljakam nesto i sad u 19 idem na svirku,osecam se jako i neispavano i mamurno i bzv i preumorno....
harepa50
13.06.2009, 16:21
@mimiki
na svirci samo rokni jedan red bull i trebalo bi biti ok...
devojka me izjebala samo cu to reci necu da ulazim u detalje ali sam malo pripit pa moram da se pozalim!!!
Pa,to je za rubriku : Hajde da se hvalimo.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.