Pokaži Full Verziju : Hajde da se zalimo!
Strane :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
VUNIMRAV
20.09.2010, 13:55
Evo da i ja preprcam sta mi se u subotu desilo.Zbilja pravi maler,baksuz iliti pegula,sto bi rekli Dalmatinci.Sviramo svadbu u SO,u "starackom",tamna se raspremili i idemo na prvo pivo i kiflice za nas sto i opusteno da docekamo mladence,kad li se setim da trebam pevacici dati nesto iz auta,neku kesu,nebitno,i ajde da to odmah uradimo da nebi zaboravili.I tako nas dvoje do auta,ja otkljucam,daljinskim,koji je tako podesen da se zakljucava posle 30 sek sam ako u medjuvremenu nisam dao kontakt,(nece vise,danas sam ugovorio prestimavanje,pa taman da nebude vise alarma),i nikad,ali bas nikad u ove 4 godine nisam ispustio kljuceve iz ruku,taj put ih stavim na sic,i onda dodaj kesu,pa samo da uzmem stolicu,pa da ponesem neke lekove,sve da nebi kasnije dolazio,zalupim vrata i nakon sek dve zacujem poznati "klik"kompresora i brave.Istog momenta mi je dosla muka,bledilo,znoj na celo,j...m ti i pevacicu i kesu sa nekim zenskim stracama,svadbu i svatove,koji samo sto nisu stigli.Sta da radim,pipam po staklima probam spustiti,nece,bojim se ukljucice se alarm,pa kako cu ga ugasiti,okolo leze starcad vec nervozna zbog lanch paketa koji dobivaju kad ima svadba,i muzike,koja im je uvek preglasna pa taman da i tamburasi sviraju.Nemocan da bilo sta ucinim,zovem jednog mog druga,inace verni pratilac vec godinama po kafanama,i da ubrzam dosao je sa nekom zicom i polugama(inace je automeh) i on je poco cackati,a mi poceli svirati.Ja ga vidim kros staklo,kad mu pridjose dva staca sa rukama na ledjima,on im " nesto" objasnjava,i ja ajde da se sad i nasalim,znam da ce ovaj moj to srediti,p[ozovem kamermana i pokazem,a on ce ti'gle budale,jos i cigaretu pripaljiva" i trk do zavjese da snime "kradju licno".Kad je fotograf primetio,i on dotrca pa stade bljeskati,okupilo se desetak svatova i vire kroz staklo iza zavese.Uglavnom kad su provalili da nije kradja,nastala je opsta smejurija,a moj drug bio te veceri vise puta uslikan od samog kuma,mladozenja rekao kamermanu,da ne iseca taj deo "kradje",veli, to ce mu biti jedna simpaticna zgodica sa svadbe.Eto tako dragi moji forumasi,ja se raspricao,a moram ici kod majstora da mi sredi to zakljucavanje,inace zaboravio sam reci da nemam rezervni kljuc,a izgleda da je malo skuplji za napraviti jer je kodiran.Ajd' u zdravlje!
hahaha tako je to prijatelju. Tako se to desava :)
yamahapassion
20.09.2010, 14:22
Haha, i ja sam tako jednom prosao, samo sto sam ja zalupio vrata od terase, koja mogu da se otvore samo sa unutrasnje strane... osta ja na terasi, nigde nikoga. Jedva sam nekako posle sat vremena dozvao svoje iz kuce da mi otvore, a jos zima bila... :(
@yamahpasion
kolega ovo je za 10:D:D:D
yamahapassion
20.09.2010, 15:02
:lol: haha, i ja se sad smejem, kad se setim toga.... Ali, onda mi nije bilo do smeha :(
isao danas s Bubanj Potoka (tu sam dezuran) i zovu me da dodjem na vrcin na pola puta mi rikne auto :mad: ni da mrdne ,i onda cekaj šlep službu,pa u firmu po drugi auto i eto me tek sad na bubnju opet :mad: a u 14h sam krenuo
Prije par dana sam ostavio oglas na ovome forumu kako kupujem Pa2Xpro!
Nedugo zatim mi se javio "kolega" sa ovog foruma i ponudio isti!
Poslije par razmijenjenih poruka smo se dogovorili oko cijene, ja sinoć prodam svog Pa1Xpro, jutros ga pozovem, dogovorimo se i oko primopredaje, ponudim i plaćanje goriva za njegovo prenošenje klavijature preko granice mada je prenos bila njegova ideja.
Sretan pravac u banku, razmjena KM-ova u eure, naravno znatna provizija, ali ne mari, ne kupuje se klavijatura svaki dan...
Međutim onda igra "gluvih telefona"!?
Zovem lika bar 20 puta na mobilni, ne javlja se, nabavim broj firme u kojoj radi, kolega kaže da je izašao, zivkanje traje do 21h...
Šaljem sms, pišem ovdje preko pp i on me konačno nazove i slijedi šok!!!
Danas je dogovorio zamjenu za Pa1Xpro(elit) i doplatu od 900 eura što je njemu bolja varijanta nego da ja dođem sa kešom!?
Kakvi smo mi to ljudi???
Ja bih tu klavijaturu donio na rukama ako sam se dogovorio sa kolegom!
Da zaključim, iskreno vjerujem da još uvijek nismo svi otišli u p.... lijepu. m.... i da još uvijek ima pravih ljudi i kolega, ali sam iz dana u dan svjestan da nas je sve manje!
Da ne bi ova priča ostala nedorečena, nick name "kolege" je "irgeigor" za koga sam od vrlo cjenjenog člana ovog foruma čuo samo dobre riječi pa mi je samim tim još i teže da prihvatim činjenicu da na današnjem vremenu data riječ nema nikakvu vrijednost...
P.S. Odoh da "drmnem" jedan ranisa i kafetin, što "Indexi" kažu: Jutro će promijeniti sve...
yamahapassion
20.09.2010, 22:17
@Burli: Covece ne mogu da verujem da te neko tako moze zaebati.... Nemam reci, bem ti i klavijature i sve, da se covek tako moze prodati, nikako mi nije jasno. Stvarno u danasnje vreme ne mozes nikome da verujes... strasno!!!
nemogu da vjerujem :-O
sta ces sad brate burli?
Sutra popodne moram na slavu kod punca(tasta), u srijedu veče imam svirku sa poznatom estradnom zvijezdom(ne hvalim se, majke mi), u četvrtak takođe imam svirku preko dana, u subotu svadbu, znači ostaju mi konopac i bandera za sutra prijepodne...;)
Zvaću ujutru ove muzičke kuće da vidim kakva je situacija, našao sam i 2-3 oglasa pa ću ujutru vidjeti šta i kako...
Eh, Burli, i ja sam imao nekakvu "situaciju", u kojoj sam za razliku od tebe, izgubio samo vremena i zivaca... Cak napisao i temu ovde i u poslednjem momentu odustao od postavljanja... Veruj mi, znam kako se osecas...:|
...nesto sad onako bzvz listam stranice i odem na str donatora,i od 55 clanova koji su donatori ,mene nema na spisku!! :S
na kraju krajeva nije ni bitno al me samo zanima zasto nisam na spisku,dal su admini zaboravili ili...???
Dodato:
...nisam hteo da otvaram novu temu,pa nisam znao gde da stavim pa sam ovde!
Nije da se zalim samo me zanima! :)
Pa ako mozes bez ogranicenja da skidas sa downloada onda znaci da si na spisku samo sto se nevidis:lol:Salim se malo nemo se ljutis.....Poooz
Simkeres tamo su samo onih, koji su donirali preko paypal.
aha...ok nisam znao da je tako!!
@zeljko
brate pa ko na tebe da se naljuti...ti si nas prijatelj!!!:)
@simke znam...zato se i ponasam ovako:lol:No vidi stvarno ja i ti dobri drugovi a jos te nisam ubacio u listu drugova u profilu.....evo idem da to sredim a ti ako hoces da mi budes drug kao grandija onda moras da prihvatis zahtev :)Inace nista od drugarstva:confused:=))Pooooz
meni je sinoc trebalo pola sata pa da udjem na forum ...
od 5 standarno prikazanih tema - 4 su bile na LOCK ... kliknem na jednu, ne da me pusti, tako i na drugu i na trecu, cetvrtu ...
nekako sam upao u forum i video o cemu se radi. izgleda da su kolege modovi bili sinoc mnogo aktivni :p
kolega dalibor jarmina me nasmejao sa komentarom u fazonu "e danas ce se deli BANane na kilo ..." pa tako je i bilo ;)
a i arminov komentar nije bio za bacanje :D
I ja sam znao da ce biti banana:)Cak sam mislio da cu i ja bar jednu popusiti radi onog smailija sto se smije,ali dobro sam prosao;))
eve gaaa, iznad mene, eve ga josh jedan! - ovaj pobego =))
sad sam poceo ki ovaj iz moje serije, pera tuzibaba :))
shalim se zeljko, nego da pazimo nas 2 da ne virimo suvise sa prozora pa da ne ispadamo s njega a ovamo mi smo "andjeli" ;)
msm, hocu da kazem, ja s´tem nem´nista!´
Damir_Coma
22.09.2010, 09:25
Da se i ja pozalim za to juce:Ja nisam vidio kad su se dijelile banane :( :lol:.. Zezam se, al stvarno ljudi stalno mi se javljaju na PP pocetnici forumacije i prvo mi se izjade kako su ovdje "svi bezobrazni, kako njemu jadnom ne daju da skine najnoviji set besplatno, nece ga on prodavati, bar ne skupo" :mad: i mole me da im ja skinem to sto im treba i posaljem na mail.. Pa sta je ovo.. Mozda bi ovo trebalo na drugo mjesto da se stavi, ali moram se pozaliti jer su me opasno poceli nervirati, mogu samo da zamislim kako je moderatorima s ovim pocetnicima, jer to kad navali da "skuplja" postove, teme od prije 7 godina postaju najaktuelnije, i jos se pocnu na to javljati i ostali pocetnici vodi se rasprava uveliko o tome kako se ucaita ritam na pa50, ili kako se isti upali.. :mad: Eto nadam se da mi nece skociti na nos ona zalba na pocetku posta, pa da ne vidim i ja bananu , ali morao sam da se pozalim, mislim da i ostali clanovi, aktivni clanovi ovog foruma, imaju iste tegobe kao i ja.. Uh sad mi je malo lakse:lol: Pozz
Mozda im se Damire svidjas pa zato,he he,imas ono dugme za brisanje poruka pa lepo obrises,sta ces drugo,a banana u poslednje vreme ima mnogo,a i bice,a sta mislis koliko mi dobijemo na pp dnevno slicnih poruka???
Damir_Coma
22.09.2010, 09:59
@svrakan haha moguce, mozda prvo pogledaju slike na profilu pa se jave =)), ili im jednostavno djelujem naivno:lol:. Naravno, na par njih sam i odgovorio jer se nisam mogao suzdrzati na neke gluposti koje su pisali.. ali me onda jos vise iznerviraju, kao jedan koji mi juce pise izmedju ostalog "vi koji uploadujete setove na sajt i imate najvise koristi od toga".. nije mi jasno kakve koristi, ja jos nisam vidio da je neko ko se trudi da napravi neki set, i ko se odluci podijeliti ovdje svoje znanje i rad besplatno, pa ni sam osnivac sajta koji placa godinama rad ovog foruma, imao neku materijalnu korist od toga.. Kakva im je to prica, kao "ja jadnik kupio novu klavijaturu, dajte mi sad najnoviji i najbolji set sto imate besplatno" pa kao prvo ako misle da imaju pravo na najnoviji set uz klavijaturu nek ga traze od prodavaca pa nek vide kakav ce odgovor dobiti, jer im YU-MIDI nije prodao klavijaturu i nista im nije duzan, treba da se nauce biti zahvalni sto im se uopste nudi mogucnost i nakon 25 postova da skinu nesto sa sajta, jer besplatno nema vise nigdje nista..
Malo offtopic dok se te banane dijele ja cu samo da posmatram, malo cu se pritajiti :lol:.
@Damir
Ne treba obratiti paznju na takve poruke i ne nasedati na provokacije.
Ima i ,,minera,,medzu novim clanovima kojima je cilj provociranje i napraviti kaos na ovom sajtu. Oko dovnloada je sve lepo objasnjeno vec vise puta kako,kada i koliko ,treba samo procitati. :)
@grandija samo ti tuzakaj,ali moras da znas da motka ima dvije strane:lol:Salim se druze....evo necu ni ja vise nista da se mjesam...da ne bih pao sa prozora hehehe...Poooz
Pih, moj Damire, wellcome to the jungle, svaki me dan mnoooogo ljudi zica da im skinem "samo" to i to, jbt kako neke poruke formuliraju ono cak bi se sazalio i poslao :lol: koda prose za kruh hahahahahaha nista, samo ignoriraj ;)
Damir_Coma
22.09.2010, 16:37
haha @dellboy dobro ti to "jungle" :lol:.. ali si u pravu ima njih koji formulisu poruku tako da ti se nesto skupi pa bi zaplakao nad njegovom tuznom sudbinom:lol:, a ima ih brate sto pisu tako drsko da bi ga dobro issamarao samo da ti je blize, vjerovatno te poruke napisu nakon sto vise puta pokusaju skinuti nesto, pa skontaju da ne moze, pa onda navale s postovima i dobiju upozorenje, i nakon toga onako "nadrndani" sva svoja osjecanja stave u poruku, i jos na kraju pise "samo par ovih najnovijih setova dami skines":mad:
crko fejs... a taman htjedoh postaviti sliku
dejantb15
23.09.2010, 22:11
A evo i ja pokusavam da se ulogujem....bezuspjesno
nesto je do nji neki vrag im je upao u sisteme sigurno, ili nisu platili struju :))
Evo jedna nezgoda koja se i meni dogodila prije 20ak dana.
U firmi sam odpakovavao neku paletu umotanu strechfoliom i zamanem sa skalperom,
pogledam istovremeno koji je broj palete i posijecem se po lijevom kaziprstu.
Tativu sam isto 50% presjekao i ja to malo zavijem i hocu dalje da radim kao nije to nista strasno a sef mi nazvao vec hitnu pomoc koja je i dosla po mene.
Kad u bolnici usivanje unutar prsta-(tativu) i sa vana.
Dobijam sinu dugacku do lakta koja je uz taj porezani kaziprst stegnuta.
Po najgorem, za 2 dana mi krecu svadbe svake subote do sredine nov.
Ajd tu prvu nekako odradim sa sinom al drugu morao odkazat i tek prosli vikend poceo opet radit svirke al prst jos uvijek nateknut, ukocen, boli....
Mogu ga samo 70% bez bolova gibat, i jos jucer kad sam bio kod
Fizioterapeuta, kad mi rece da to moze posle kad se sina skine 6-8 sedmica da traje
dok ne proradi skroz kao i bez bolova.
Jest me krenulo...
Jedan savjet, cuvajte prste kao oci u glavi.
Poz.
Da se zalim joj boze:-O
Roditelji moji otisli jutros za Tursku - Alanija(nezz kako se tacno pise) mama mi javlja kako je vruco vani i fino.. 30+ vanjska temperatura
Joj krivo mi sto i ja nisam otisao, sledece godine ako BOg da.Mislim otici u 9 ili 10 mjesec dole da uzivam u vrucini s pivom.
Sta da se zalim ne vredi ,ali sta cu kad moram stalno nesto raditi za sebe nikad nemam vremena da ono sedenm popijem koju ,uvijek neka strka panika pogotovo vikendom vec mi je dosta evo i opet ne vredi se zalit vec zvoni tel.ko da neko dzna da se malko zalim[-O<
martinez
26.09.2010, 17:49
neznam u šta ovo spada smiješno ili šta već al ajd nek bude hajde da se žalimo
nime sinoć kad smo svirali svadbu bilo je veslo i sve to
bakšiša slabo oko 100 €
al u oči meni i burazu zapao jedan lik ujak od mladoženje pijan i skače nemoreš ga zaustavit trči ukrug po cijelij sali i tako u jednom trenutku dođe do nas i pita za pjesmu ma nije problem ajd ionako slabo bakšiša ajd pjevali ili ne tu ili drugu svejedno a nekako i lakše kad ti dođu ljudi i kažu izgubiš više ideju šta bi pjevo
e sad pjevamo mi pjesmu koju je reko ujak pa dođe i za drugu ajd hebajiga pjevamo kad on ti u onom svom trčanju opet do nas oće i treću kaže samo deri i pokazuje onako prstima trlja palc o kažiprst i govori biće još nije problem
ko daće on još love sad dal je mislio da je šta dao ili ne nemam pojma al mene uhvatio neki ludi smjeh da nisam mogo više pjevat nego sam reko burazu da udari kolo a ja sam se još dobrih deset minuta smijao ko budala
sad ljudi nemora ovo nikome biti smješni ili šta već ali trebalo je biti tu i vidjeti tipa sve bi vam bilo jasno
dejantb15
26.09.2010, 19:45
meni se desila slicna situacija.....narucuje covjek nekolike pjesme za redom i ne placa,al ajde nek mu bude...sviramo mi on prilazi i kaze da je iz Berana i trazi pjesmu Ivana se kroz Berane seta......mi pjevamo kad evo njega opet al sa novcanikom...racunamo mi sad ce da da nesto.....kad on vadi licnu kartu da mi pokaze odakle je =))
Cao.
Koje smo mi scene u subotu imali.
Naidje pjevac po mene u 14:40 i idemo sa njim do pumpe ca.7km od mene i cekamo harmonikasa i klavijaturistu jos jednog sa opremom-razglasom, idemo svadbu radit.
U 15:00 samo sto harmonikas na vrata u pumpu ulazi, zove klavijaturista auto mu crko, tek sto je od kuce kreno jedno 10km.
Pjevac nezna sta ce od stresa, on pogodio svirku a ja i harmonikas ga smirujemo i kontamo, ako odemo po njega i opremu, a nemoze sve ni u jedan kombi stati, ima da kasnimo u salu najmanje 1 sat.
Ajd snadje se klavijaturista i doveze ga neki komsija sa busom u salu, mi se vec namontirali i njegovo poredamo, sredimo sve i onda gosti pocinju da dolaze.
Poceli svirat u 17:00 kad do 21:30 ni centa, kontamo svi, nista ajd svi cemo od pogodbe odkinut covjeku za opremu i treba mu put do kuce isto regulisat, u auta motor crkao javili mu iz Autokluba....
Kad je pocelo od pola 10 da baksis sipa, ubili smo se i od pica i od baksisa.
Svirali negdje do 03:30 a mi se mazali jos do 08:00.
Mislim da cemo nas cetir ovu svirku dugo pamtit, pogotov u kolege sto je auto crkao.
Nemojte zamjerit, malo sam se raspisao, proradio opet kaziprst o kojem sam vec pisao.
Pozdrav svima.
Da se zalim opet...
Nesto me zulja sto se tice teorije.... Moram da sve ponovim, sto sam "prije" cito:-O:-O
Kad covjek hoce nesto da nauci, mora sam da se potrudi..;):)
Na postavljeni oglas da kupujem ART500a mi se javi po glasu bih rekao ozbiljan čovjek, dogovorimo se da dođem da pogledam, uredno se najavim, dobijem potvrdu da će me sačekati, odem u Sarajevo i on cijelo popodne nedostupan... :confused:
Šta se dešava sa ovim ljudima, kuda ide ovaj svijet???
Pa zar opet druze burli bas ti naletis na takve.?..Pooz
Da se zalim..
Kad bas covjek,ne prima nit jedan fening u djep kako se covjek osjeca lose..
Plus kad je covjeku zelja da kupi sebi jednu guerrinku, ali treba 5000-7000 eura za guerrinku.
Kad se nema, nema.. Dace Bog nadam se.
nesaband
02.10.2010, 01:20
nikako da mi prodje prehlada,kasljem ko konj i cekam vreme da popijem antibiotik
moram pod hitno da vadim novu krstenicu,ova stara mi pozutela=))
Boban010
02.10.2010, 03:03
@Nesaband
"Pa kad spis s' odvijene nodje"!=))=))
dosao sa godisnjeg... a bio 4h u guzvi na slovenskoj prekletoj granici
Sad malo da se zalim. Kupim u cetvrtak nov novcijat kofer za PA2x pro...odem avionom do Ciriha i vratim se nazad a kofer izuven...izgreban,izubijane lajsne sa strane,bravica iskrivljena...mogu samo da zamislim sta bi se desilo sa klavijaturom da je slucajno ubacena u prtljag u futroli...bruka i sramota :mad:
nesaband
03.10.2010, 23:31
Strasno da strasnije nije moglo da ti se desi?katastrofa.:mad:
osoblje i usluga u hotelu"Srbija"(Beograd) je mnogo lose...molis ih da ti donesu pice,mineralnu ili obicnu flasiranu vodu..mozete zamisliti kad su nam postavili glavno jelo bez hleba,i mi onako gladni omlatili,i tek posle nekog vremena kad smo jeli onako bez hleba,onda su nam doneli hleb i salatu!! :S...osoblje sporo,smuseno..kilavo...ja bi bolje radio od svih njih pojedinacno!!!
Ko nije tamo radio da zna da pre odlaska na posao,da jede kod kuce ili negde "fast food"!!
I mi smo ljetos imali slično iskustvo u istom objektu, ali smo slučaj prijavili mladi koja je bila glavni organizator na svadbi(mladoženja bio Slovenac) tako da je problem vrlo brzo bio otklonjen...;)
Generalno dešava mi se u zadnje vrijeme da osoblje u restoranima, hotelima i salama za svadbe s' vremena na vrijeme bude arogantno i neuslužno, pretpostavljam da je jedan od razloga ljubomora na naš posao i zaradu, ali vrlo brzo to prevaziđemo poslije razgovora ili sa domaćinom, mladoženjom, "čajom" ili čak i sa mladom kao u slučaju hotela Srbija... :D
nesaband
04.10.2010, 11:35
Ja imam sasvim drugacija iskustva iz hotela Srbija.
Svirao sam tamo prosle godine i brate cak i pikslu su mu menjali svaki cas a da ne pricam koliko su bili ljubazni i nudili mi stalno pice dok sam svirao.
Valjda je to zato sto sam lep i principijelan=))
Vule bratko pa sta ces sada?
milanceshow
04.10.2010, 19:39
Nece vise da putuje avionom!
@neso brate sta ti mislis da si najljepsi na svijetu:lol:Sta da ja onda kazem za sebe:confused:Hahhaha
Da se zalim fujjj...
Gledao farmu- Svadja grozna izmedju paroskog(debelog) i bakija.
Necu da navedem zbog cega je bila svadja i haman tuca(paroski prepo se)
Hvala Bogu jednom da je paroski izbacen zbog nacionalnog..
Tuzan sam i place mi se kakvog naroda postoji, sta se desava da je tuzno i bjedno.. Politicari se prave, da su face, itd..
Politika u kantu smece fujj gadovi. Znaci zao mi je, i tuzan sam sta se desava.
Pa jeste banovala ga zadruga za forever ,hehehe,nije procitao pravilnik.
Da se zalim opet... Od kad sam imao udes,.... Danas dobio kaznu da platim 875 eura + oduzece mi vozacku na 3 mjeseca. + moram polagati testove sto mi je najgore i voznju ponovo :S:S:S
Ne znam redosled ovog zalosnog dogadzaja ali po velicini kazne bi rekao da ste imali intus...??
@gega
Pa imao sam 1 sept udes, presho u ljevo strani. Zakacio kamion i tako malo ostetio auto, samo malo kamion.
Policija dosla, oduzela mi vozacku, odmah sutradan zove murija da mi vrati. Vratili su mi vozacku.. Danas dobi ja pismo od murije da ce mi biti vozacka oduzeta na 3 mjeseca + moram mozda polagati testove a 1000% moram polagati samo voznju..
I tako plati danas kaznu 875 eura. Sacekat cu 2-3 dana pa cu nazvati vidjeti dali trebam polagati testove.
Jer su ovdje grozne testove za auto,tesko je.:-O
Drugovi polako vozite, i nemoj da se i kod vas vako desi. Nedaj BOze
Da se zalim fujjj...
Gledao farmu- Svadja grozna izmedju paroskog(debelog) i bakija.
Necu da navedem zbog cega je bila svadja i haman tuca(paroski prepo se)
Hvala Bogu jednom da je paroski izbacen zbog nacionalnog..
Tuzan sam i place mi se kakvog naroda postoji, sta se desava da je tuzno i bjedno.. Politicari se prave, da su face, itd..
Politika u kantu smece fujj gadovi. Znaci zao mi je, i tuzan sam sta se desava.
Ako moze da prodje bez farme i slicnih stvari zamolio bi...narocito politike?! Hvala unapred
Da se zalim :(
sinoc sjedio i sredjivo boje neke JV nove.... Sve sam super nastimo, i da memorisem odjednom mi se klavijatura "zaledila",.. I nisam uspio memorisati jooj :-O
Nisam imao pare da kupim miksteu ja mislim da me je njih pedeset pitalo jel hoces da kupis imam povoljno u extra stanju.Sad imam pare a miksete nema NIGDE.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kupijo novo klaviaturu sa pokvarenim zvucnikom ................ :/
jeftabgd
16.10.2010, 18:20
Sto mrzim jesen.....magla i kisa.:mad:
Jefto...sad kad krene lopatanje i razgrtanje snega,jos gora kombinacija :-&
Pripremajte grtal´ce :lol::lol:
pre neki dan zvao me ortak da sviramo momacko vece neko u Surcinu i ja prvi put odbijem jer radim ujutru i odu on i jos jedan ortak i od 23 i 30 do 2 i 15 1000e baksisa dusa me bolela kad sam cuo:(
Grtalica se zaglavila......::DD
U petak sam svirao tezgu po prvi put u jednom lokalu i naravno na sat vremena voznje od mene,kolega Vojvodadrgutin me je pozvao da odradimo tezgu,i posto se dogovorio sa gazdom ovaj mu rekao da ponesemo samo miksetu jer je kupio kompletan razglas,i tako i bese,dodjemo mi kad ono......stvarno je kupio razglas ali hi-fi,a kutije Sal,kineska bofla sto se sastavlja preko kod nasih komsija Madjara,od tona ni t.
E sad sreca u nesreci sto kolega dovijarski025 nije radio to vece i zivi na 7 km,od mesta gde smo radili,i nesebicno nam je pomogao donevsi 4 Ev kutije da odradimo vece,ovom prilikom bih mu se i javno zahvalio.
P.S-ova poslednja recenica je malo off topic ali eto morao sam coveku javno da se zahvalim.
U subotu sam svirao svadbu. U neko doba ulazi tip u kafanu, nije gost na svadbi nego onako u prolazu. Pita gazdu da li moze da popije pice, gazda kaze da moze i on seda. Posto je popio 3-4 pica, prilazi nama, stavlja na harmoniku 100 eura i trazi pesmu. Mi mu vracamo pare jer ne mozemo da ga ispostujemo, ne mozemo u sred svadbe da sviramo padobrancu, medjutim tip nece da uzme pare i kaze da ce da ceka do kraja svadbe da mu odsviramo 2-3 pesme. U medjuvremenu pocinje da gnjavi neke svatove i da dobacuje zenama, pa ga gazda restorana ne bas uljudno zamoli da napusti lokal. Mi ga jurimo ponovo da mu vratimo njegovih 100 eura, ali tip ni da cuje.
Ujutru me zove konobar iz restorana da dodjem i da se raspravim sa onom budalom, dosao covek i trazi njegovih 100 eura, kaze nismo mu odsvirali ni jednu pesmu. Naravno da je taj novac usao u tal i da smo ga podelili na kraju svirke, tako da mi nije palo na pamet da mu vracam lovu. Tako smo se, uz mnostvo pretnji i psovki, rastali, on odvaljen od pica posto od prosle noci nije ni isao kuci, ja neispavan i besan zbog budale.
Sve je teze raditi ovaj posao.
Meni je u petak neka zenska pijana poprilicno prosula nehotice sampanjac na miksetu, odmah nokaut dobio mixer... srecom da sam imao neki mali jos uz opremu... ali srecom mi je oprema osigurana... tako da u petak idem novi uzmati :D ...
Ajd kad se svi zale da se malo i ja pozalim.....Prvo danas mi se pokvarise jos 2 registra na harmonici i sad ukupno 4 pokvarena registra...tako da cu morati nositi majstoru na popravak inace nista od svirke
A drugo sutra idem da vadim jos jedan i zadnji zub,pa sam se rijesio prvih muka sto se zubi tice....jbg 8 ukupno izvadjenih ali mislim sa 4 ona zuba sto rastu u 21.godini kako se zvase neznam sada hahahha i moja 4 vazna zuba sto svako ima i posle mi ne gine ili neka proteza ili da se patim bez ovih 4 zuba:(Sledece dolazi na red da moram poceti da radim nesto jer se punica sjetila da vec ne radim 6 godina=))pa mi trazi posao i vec je nesto nasla samo cekam kad cu morati da idem hehehhe....jbt a meni bzo proslo ovo uzivanje....Sto je najgore kako sada da se izvucem...do sada sam mogao to posto sam uvjek rekao nema posla:lol:A vidi sad ona mi nadje...nema vise izvlacenja hehhehe.
Zeljko, gde ces sad da radis ? Mozda Assistent zubara ? :lol:
Salim se :)
Znam da je lepo uzivati kuci (a ti si bogami dosta uzivao) al treba da pocnes da radis, da usparas neki dinar za Ketron Audya ;)
Ma upoznala nekog sefa u bolnici gdje ona radi...dolazio covjek tamo jer mu je mama bolesna,pa ga pitala za mene ja nisam ni znao za to....pa valjda ce biti neki hausmajsteraj opet u nekoj banci hehehhe...da odrzavam prirodu i popravljam sitne kvarove u zgradi,kosenje trave, zgrtanje snijega itd.:)
Druze ace sta ce mi audya ko zna svirati....svirace i na najgoroj klavijaturi ali ipak mozda i kupim ako skupim lovu;)Zasto nebi klavijatura sama svirala ako to moze:lol:
Da se i ja zalim..
Nekoliko dana me boli grlo, pa kisem svaki minut nesto.. jooj :rolleyes:
gogspa80
19.10.2010, 14:03
jucer, naslonio yamahu dx 11 na zid, i radio nesto u sobi, kad puf, tresnu klavijetura od laminat, i pukla joj najgornja tipka :)
gdje da nadjem takvu tipku ako neko slucajno zna :D?
Ma upoznala nekog sefa u bolnici gdje ona radi...dolazio covjek tamo jer mu je mama bolesna,pa ga pitala za mene ja nisam ni znao za to....pa valjda ce biti neki hausmajsteraj opet u nekoj banci hehehhe...da odrzavam prirodu i popravljam sitne kvarove u zgradi,kosenje trave, zgrtanje snijega itd.:)
Druze ace sta ce mi audya ko zna svirati....svirace i na najgoroj klavijaturi ali ipak mozda i kupim ako skupim lovu;)Zasto nebi klavijatura sama svirala ako to moze:lol:
zeljko druze, oces reci da ces i ovde da pokvaris kosilicu =))
izvini druze malo shala, al kad se covek ne sme shaliti sa drugovima koje ceni i postuje - skime ce onda?
evo i ja malo da se zalim al sitna stvar, nista ozbiljno :lol:
danas drzim, nakon 25 godina, opet roman "zagor" u rukama i secam se mog detinjstva kad sam te romane redovno citao ... 25 godine prosle, ja ostario ki konj a ZAGOR jos uvek mlad, jak i lep a nije ostario ni godinu dana ... pa cak i chico bolje izgleda nego ja
:lol:@grandija druze kako da se na tebe ljutim?Ti si jedini ovdje koji smije sve da kaze i ja se nemam sta da ljutim,a i upravu si da sam jednu kosilicu vec zgov...o :lol:Sada ide sledeca na red hehehe,pa dokle ide..ide
mirandess
19.10.2010, 19:06
ja se zalim samo na svoju zenu, jer me tuceee!!! Ima li itko takvih problema? :)
@Grandia
Nema veze sto si ostareo, sad mozes biti Ciko .... opet ce te ima u stripu :)
@mirandess
Opusti se, navicices se na to. I mene moja tuce, ali mi vise ne smeta uopste. Samo se dogovori sa njom da te ne bije pred drugim ljudima, vec samo kad ste sami i nema problema.
@ace
ma josh malo druze, pa mogu ladno da zamenim chico ... fale mi oni njegovi brcici, al kad je mogao stomak da mi raste - mogu i brcici =))
hebiga, vreme prolazi i svaki dodje na red da se promeni - kad tad ...
@mirandes
druze slushaj sta ti kolege pricaju koji su duze u braku :">
eto drug caka ri vec dao dobar savet:lol:
moj savet: ja sam moju zamolio, kad me tuce da ne udara tamo gde najvise boli ...
josh jedno, pre nego sto pocne da bude rabijatna, ti odmah pustaj suze i deri se kolko god mozes:D
pozdrav svim jadnicima ;)
@grandia
kod ove moje suze ne pale, jos se vise raspomami pa jace bije. Na svu srecu, veliki sam i masivan pa ne boli jako.
@caka012
pa udri i ti nju!!!...ali na pravo mesto!:lol:
salim se malo;)
@simkeres
Moracu, druze, taman sam mislio da ne moram vise da se znojim posle tolikih godina braka... Ne vredi, moram da se vratim starim navikama, u pravu si.
panovicdragan
21.10.2010, 09:40
evo da se hvalim ili da se zalim ali problem sa zenom sam resio tako sto ja njoj od sad pomazem kad pegla ves jer i ona meni pomaze kad perem saudove!
:lol:Al vas zene sredise hehehe
nesaband
22.10.2010, 01:41
popravljam jedan Dell lap top i sve sam odradio ali me zeza Touchpad!!!!!
Kada instaliram driver onda mi ne rade tasteri a kad ga deinstaliram onda rade ali ne radi skroll.
Zezam se vec tri sata i sad cu da odustanem,ne mogu vise,nemam pojma sta mu je:mad:
Damir_Coma
22.10.2010, 07:03
Pa kolega probaj da nadjes drugi driver, taj nesto ne valja.. mozda mu ne odgovara, uglavnom vjerovatno ima neku gresku. To ja mislim, iako me niko nista ne pita, al moram da kazem:lol:.
Boli me stomak,a imam danas tezgu(svadbu)...ovo je nesto najgore sto moze da snadje muzicara!!!:S
Brate uzmes Orosal u pola litre prokuvane vode i ima da te zabetonira,ako imas dijareju,ako imas samo bolove,rakija ce biti savrsena.
@svrakan
da znas da cu da uzmem orosal...ovo ne popusta!
evo da se hvalim ili da se zalim ali problem sa zenom sam resio tako sto ja njoj od sad pomazem kad pegla ves jer i ona meni pomaze kad perem saudove!
dragance u pravu si 100%
to je jedino sta pomaze tj. da ne dodje do svadje ... od kad ja lepo ubacim sudove u mashinu, ispeglam si sta mi treba - svadja minimalno ... brishem astal, izribam pod, jednostavno nema sta ne cinim da sprecim svadju ...
hebiga, stigo taj femnisticki pokret i kod nas balkanaca :lol:
primetio sam da nashe kolege forumasi iz vecih metropola josh nemaju probleme s time, a mi iz provincije smo vec navikli na to da nas zene komanduju pa cak i tucu =))
@zeljko,
brate budi dobar da te ne tuzimo kod tvoje supruge (maja beshe?) pa ces i ti kod nas u klub
ja se zalim samo na svoju zenu, jer me tuceee!!! Ima li itko takvih problema? :)
Kako vidim polovinu foruma biju zene :lol: i posle se cudimo onim gejevima kako se vole i maze i paze :lol: =))
hahaha :))
Nema se sta cuditi...
@vule
brate posto si ti beogradjanin
da ste se samo cudili geja i lesbejki bilo bi super za njih ... al ste ih potukli gore nego nas nashe zene :lol:
u bg kao muskarac ne smes nista da nosis sta je pink/rose inace ne da prodjes dobro :D
sto se tice diareje, meni linex radi posao, ali niposto ne preporucujem da se uzima ako "mislite da ce vas uhvatiti", ali taj orosal i prokuhala voda mi je zanimljiva, to probavam iduci put, ali nadam se da me nece skoro spucat pa da moradnem probat :)
dragance u pravu si 100%
@zeljko,
brate budi dobar da te ne tuzimo kod tvoje supruge (maja beshe?) pa ces i ti kod nas u klubDruze grandija kod mene se zna ko nosi pantalone:lol:
nesaband
22.10.2010, 16:54
ne znam jor uvek da saljem postove sa mobilnog
Dodato:
he he,naucio sam
stariji klinac mi bolestan...supruga ga vodila kod lekara..a tamo shok!!! cekaonica puna sa decom,tako da se vratila kuci ,pa ce popodne!:S
Smatram moram da se zalim opet..
Ovih nekoliko dana vjezbam prste 1,2,,3,4,5,, trilere.. Bilo koju pjesmu sviram, prsti mi letaju po dirkama sve pet to nije normalno. Sto sam imao prije problem sa 4 i 5 prstom..
Sad nemerem sam sebi doci, kako su mi 4 i 5 prst proradili?.. Vrlo sam sretan..
erno, ti se zalis ili hvalis? :)
Zalim brate zalim.. Jer sebi nemogu doci.
neka onda, usao si u zacarani krug :D znaci nekoliko dana sviras "k'o Kemis" a onda tjedan dana prste kao da si zalijepio jedan za drugi :lol: zezam se, samo vjezbaj pa ces vidit sta prsti mogu ;)
Bole me ramena.. Od 15:00h -21:00h vjerovali ili ne stimo JV ritmove, desetak ritmova. Mislim za trud, i toliko stimanja da su super :)
Al je zatreso zemljotres malopre...:lol:
Sedim i citam postove po forumu,kad poce monitor da seta :lol:
misa1265
03.11.2010, 02:12
Au kad se sad nisam slogirao nikad necu...au...ne mogu da dodjem sebi...:-O
Ja mislio haluciniram od nespavanja...ovo nije bilo odavno ovakav...da nije malo brzo dosao 12.12.2012?!:rolleyes:
EmirTotic
03.11.2010, 02:13
Komsinica pocela da histerise napolju pa se iscimah. Dobro je zatreslo.
ala je drmalo...jos ne mogu da se opasuljim!!!!
evo citam po sajtovima da je drmao dobrih 20 sekundi, nije to malo, ja bih se da prostite u...o od straha, nadam se da nema vece stete
Ja malopre dodjoh kuci sa tezge, bio sam u kolima, pa nisam osetio, a zena rece da je protreslo i ovde...:surprise:
Imao sam osjecaj da nece nikad stati...
kazu da je epicentar negde u okolini Kraljeva,jacine oko 5,3 stepena merkalijeve skale
I sad ce da smore ceo net pesmama u kojima se spominje zemljotres :mad:'bem ti zemljotres...ali definitivno nije zaje*ancija...
Minicevac
03.11.2010, 03:15
Ja se ni sa vulkanom ne bi zajebavao=))
^U pravi si komshija =)) ...Ni poplave nisu za podcenjivanje... Nocas je bila demostracija "Vishe sile" u pravom smislu rechi :)
dvoje poginulo,a pedesetak povredjeno!
strasno!!:S
skoricnik
06.11.2010, 20:27
Treba da idem da sviram veceras, a curi mi nos i kijam...Uzas!
Dobar si ti Škore ..... ja treba da idem ispit da polagam u ponedeljak, a ni mi curi nos ni kijam :S
Meni ne curi nos i ne kijam, a ne idem da sviram veceras. Novembar se, kao i svaki do sada, pokazuje u svom pravom svetlu. Za svirku su mi novembar i februar uvek bili pogubno losi. Bez izuzetaka.
Postovano sa mobilnog uređaja
A ja sam jucer popio more pive i viskija,u kafani pa me sada glava vuce malo lijevo malo desno,ali sam puno smireniji jer sam potrosio suvisnu energiju i sad samo sjedim zamotan u deku pored kompa i slusam malo muziku i gledam sta se desava ovdje na forumu naravno.....Pooz
juce mi klinac kaze da ide u igraonicu sa ortacima da cepa CS....medjutim slagao me i otisao na utakmicu "c.zvezda-ofk beograd"!!!
reko da se i ja malo pozalim - nisam odavno :rolleyes:
jucer, oko 23:00, kad sam legno da spavam, zapoceo stomak da me boli ki da sam pre toga napravio 300 sklekova ... i ne da prestane ... celu noc nisam spavao ... ma ne pomaze ni wc ... kasnije pocela i teperatura da me vata. svaki drugi pametan covek bi zvao u firmu i reko bi da mu je loshe i ima jake bolove, pa ne moze na posao ... al ja nisam pametan ... svaki najsitniji korak nosi nove bolove. nisam neki smotanko, tj. mogu izdrzati bolove al ovakve nisam imao odavno ... zamislio sam se na firmu gde radim a ne za firmu za koju radim, posto sam obezbedjenje a radim u firmi gde se istovara gvozdje.
u mojoj firmi niko ne ume da radi taj posao pa niko da me zameni. da mene nema, u ovoj gvozdjari bi postao haos. nije to samo da stisnes dugme pa da otvoris rampu ... ima tu josh dooosta drugog posla ...
eto sad mi dali neke lekove za (sa oprostenje) da odem da kenjam :lol: - al opet nista :mad:
valjda cu izdrzati do 18:00 i posle do kuce ...
druga stvar: malo surfujem po netu tj. ove austrijske oglase za instrumenti i sta vidim? IS40 lep, dobro sacuvan, za 1.450,-- evrica :mad: ja pisem coveku da se nije mozda zeznuo za zadnju nulu pa mislio na 145,- evra? kreten shvaba mi se nije javioo nego vidim da je promenio cenu na 1.250,--- :lol:
i josh prodaje jedan psr3000 za 1.350,--- ijaoooo kuku mene!
ja bi da eksplodiram, al sta cu? nije mu zabranjeno da trazi cenu koju on hoce. ne smem dalje da mu pisem, inace ce da me tuzi za stalkovanje ... bem ga
Ako si bolestan,idi kod Lekara...nece firma propasti...a i neces dobiti medalju za tvoj trud ...:)
Ako ti one prepisane ,,Kenjodore,, kapsule ne pomazu...a ni RASOV od Zeljka :lol:,najbolje ti to daj pregledati. Sve najbolje.
hvala gega :)
u tem je problem, nema niko da me zameni - pa kako cu?
sad cu za zovnem u centralu i da im kazem da mi sto pre posalju nekoga da ga instruktujem na ovaj posao ... hebiga, meni ne sme nista da se desi, ne smem da se razbolim? kad cu kod lekara?
kazem josh jednom, zao mi je ovih ljudi gde ovde radim (frankstahl) a za moju firmu ne dajem ni tri banke ...
pozdrav
zao mi je grandije...A da kazem i ja imam u zadnje vrijeme problema sa stomakom kao da sam istegao misice dizajuci ovu harmoniku non stop...tako nekako osjecam u stomaku....Ma proce to.
Druze gega rasov najbolje pomaze drugi dan ako si prethodni dan se oduzeo od alkohola a i dobar je ako se ne moze da kaki:lol:Samo jos nisam nabavio kacu...jbt doce i bozic a ja nemam rasov kako sam vrijedan....zalijepio se za krevet i ovu stolicu pored kompa i nigdje ne mrdam....ulijenio se totalno,ali moram ove sedmice to da sredim sa kiseljenjem kupusa.....Pooz
Boban010
09.11.2010, 22:01
Ubi me grlo,ko da sam rende progutao,a lepo mi mama kaze,"Ne pevaj sine na Indijanci"!:lol:
Med pomaze...osim ako vec imas anginu.
Boban010
09.11.2010, 22:41
Hvala druze,pozz...
misa1265
09.11.2010, 22:54
@Simkeres
Prenesi sinu pozdrave od mene,hehe...koliko ima god? ;)
milanceshow
11.11.2010, 03:59
U zadnjih nedelju dana sam puko 1600 eura na gluposti,jer slusam zenu!!!!!
Naravucenije:Nemojte da slusate zenu!!!!! :)
E milache ja da nisam svoju slusao nebih nista imao:lol:Ja,ja
milanceshow
11.11.2010, 04:06
E moj Zeljko!!!!!! To zavisi od zene!!!!Tvoja verovatno ima karakter vojskovodje,ali moja nema!Pre bih reko da ima karakter slihtare!!!Mada i ja sam popustljiv!!!!Ali ponekad...... :)
Naprotiv i moja nije karaktera vojskovodje ali zna bolje da cuva pare od mene...jbt citavo vrijeme 15 godina se vozam u golfu 2 i uhvate me drugi put pod alkoholom i ode vozacka heheh.....Posle dam njoj da polozi vozacku kad mi je rekla koliko je kroz godine sakrivajuci ustedela a ja nisam znao.....Reko hajmo da kupimo Audi 6 i tako bi,ali ga ona voza i dalje jer ja nemam volje da idem na te njihove idiotske testove kad znam da nisam budala:lol:Jbt hoce da me naprave budalom da kazem da sam alkoholicar ,a ja nisam......Pa bih mi dali opet vozacku.....Ja necu,vec cu da cekam da napuni 10 godina kako je nemam pa istice idiotski test...onda mogu kao svi ostali ponovo da polozim,ako ne umrem prije toga:lol:Poooz
milanceshow
11.11.2010, 04:51
Brate!!!!!Iza uspesnog muskarca stoji uspesna zena!!!!!!!!Tako da nema zime za tebe!!!!!!!!
Kad prodje 10 godina,pitaj zenu da ti da jedan krug!!!!! ;)
driftkiller
11.11.2010, 23:27
Da se zalim, puko mi displej na mobitelu, slucajno udario nogom kad sam igrao bilijar, iznerviran nikakav, a mobitel nov nije ni odplacen...
I ja da iznesem moju muku... :) Treba mi pevac. :) Pre godinu dana radio sam s jednim koji je dobro pevao i taman mi krenule cesce svirke kad ono za malera. Dobio poziv iz jednog benda koji dobro zaradjuje i presao tamo. Nije mi zao sto je otisao dalje, svi mi idemo tamo gde je bolje. Nego sto ja kuburim godinu dana da nadjem nekog ko lepo peva. Kad god mi ispadne neka tezga ja jurim da nadjem nekog slobodnog pevaca da je odradimo. Svaki put sa drugim radim i puce mi glava jer ne pevaju svi iz istog tonaliteta :) Ma muke.....
Koliko placas :lol:Da vidim dali je bolje da pjevam s tobom ili da sjedim pored zene:lol:Salim se malo nemo se ljutis....Pooz
@Simkeres
Prenesi sinu pozdrave od mene,hehe...koliko ima god? ;)
moj klinac ima 16god,a laze oca!!! ja u njegovim godinama nisam smeo da lazem ni mamu ni tatu...hehe :^o
misa1265
12.11.2010, 19:03
Malo mladji od mene...Pa jbg,mozda si strog pa mu branis Zvezdu...hehe...pa zato nije smeo da te pita...hehe...;)
Koliko placas :lol:Da vidim dali je bolje da pjevam s tobom ili da sjedim pored zene:lol:Salim se malo nemo se ljutis....Pooz
Ih....:-O Ma od muke cu ja da propevam!!!:p Ima da bude zajebalo vek! Mozda i snimim neki demo pa da cujem kritike vredi li uopste da pokusavam ili da se drzim klavijature! :lol:
da se pozalim..sad sam tek gledao ono nase "genijalno" delo Srpski film,i moram da priznam da sam zgrozen kao i vecina ljudi koji su gledali ovu gadost...Reditelj moze sto se mene tice da se baci s mosta,ja ne bi ni trepnuo,toliko o geniju...Znaci koju god poruku ovaj film nosi,i koju su hteli da posalju svetu,moglu su to na mnogo manje brutalan nacini i sa manje scena "ekciplitnog nasilja i jos eksplicitnijeg sexa"..a mislim da je ovo poslalo jos samo losiju sliku svetu,o nama..znaci blagi uzas,tiha jeza...sta drugo reci...:(
cirica, pjevaj sam, najbolja solucija ;)
Kao Marnel sto to radi:lol:Kad sam cuo kako je odradio onu popularnu pjesmu sto se sada Mostarom vrti..."Oj konjicu"..mogu reci samo svaka cast i jos jednom isto....Pooz
b.o.Y.c.h. ČK
14.11.2010, 16:57
Jučer dođemo u restoran gdje obično sviramo i po dogovoru bila neka standardna veselica, a kad ono - svadba (bilo je svaakvih nesporazuma i pokvarenih telefona pa je došlo do ovakve .izdarije)...Trebali smo mladencima svirati neke pjesme pri dolasku u salu, no nikad nismo ni čuli za te stvari, malo smo improvizirali, ali na kraju sve završilo dobro...
Bila je to najjadnija svadba na kojoj sam bio i svirao..
Toliko mi je neuredna soba da se sam sebi divim..
Preksinoc u kafani cujem od tipa da je danas gost na nekoj svadbi i da ja tu svadbu sviram, kaze "vidimo se u nedelju", a ja nemam pojma o tome. Jurio mladence da ih pitam sta se desava, ko im svira, da nije neki nesporazum. Oni kazu da su telefonom ugovorili muziku i da nemaju pojma ko im svira, mozda sam i ja ali oni to ne mogu da znaju. Kaze mladozenja "ako nisam sa tobom pricao, onda ti ne sviras". Razmisljam da kasnije veceras odem do restorana da vidim bas ko im svira.
Plasim se samo da ne vidim sebe tamo da sviram, ne bih znao lepo sta da mislim.
Au, odes tamo i zastanes sebe kako sviras, kao u zoni sumraka jbt...:lol:
casioonlybest
15.11.2010, 02:52
Prije dva mjeseca pogodim jednu svadbu.kontam evo...ova nasa dijaspora same svabe,jbt,svjet zeljan muzike...ALI
1.PRVA GRESKA : Dodjem,lijepo bacim jedno uzicko kolce za pocetak...DVOJE LJUDI IGRA...(pomislim jel tako lose sviram,ili nesto nije u redu??)
2. Pocnem sa repertoarom (prvo one udarne,tradicionalne,trepetiljka,danas majko zenis svoga sina,itd)...NIKO NE PJEVA! SJEDE I PRICAJU O POLITICI-PREDIZBORNA ATMOSFERA
3. PRILAZI MI NEKI LIK I NARUCIVA MI PJESMU ZMIJA I ZABA....(e tu je vec bilo sve jasno)...dalje da ne pricam,odradio sam posao,cim prije pokupio kes i otisao
4. Zadnje...PROSLE SEDMICE MI TAJ ISTI MLADOZENJA POSLAO CD,KAZE GOSTI SU BILI PREZADOVOLJNI SA SVIM,BILO IM JE EKSTRA,MUZIKA FINA,ITD
7 DANA VEC RAZMISLJAM O TOME,NEMOGU DA SKONTAM STA SE TAD DESAVALO
E STA DA KAZEM?????
Ne znam koliko dugo sviras po svatovima, ja sviram nekih godinu dana, znaci prakticno nista u odnosu na iskusnije kolege. Ono sto sam naucio u tih godinu dana je NE SEKIRATI SE NA GLUPOSTI :) U nekim svatovima ljudi igraju i pjevaju ko ludi, lete pare na sve strane, a u nekima mrka kapa. Nit igraju, nit pjevaju nit pare daju. Ali jednostavno je bitno da nije do mene (tocnije nas 4). Ono sto treba da ti pruza zadovoljstvo je sama cinjenica da si dao sve od sebe, a sad od gostiju ovisi kakva ce bit atmosfera. Plus, ako ti je mladozenja rekao da je sve bilo fantasticno onda je i bilo tako ;)
casioonlybest
15.11.2010, 03:13
Ama ne ide u glavu nikako,znas kakav je osjecaj...ono covjek pomisli,pa jbt koda sam na groblje dosao...i na kraju sve ok.Al to je najkomicnija scena kad je on rekao da je sve bilo extra.Pregledao sam cd jedno 50 puta i jos mi je nejasan
baltik79
15.11.2010, 06:18
Sad kad ti spomenu groblje,da se pohvalim da sam 2 puta svirao na groblju (osvestenje nekog temelja),i bilo je skroz dobro.A desilo se i meni da dodjem negdje gdje je sve organizovano besprekorno, ali gosti ko ustovljeni.Neznam kako je kod vas,ali obicno su najgluplje svirke gdje se puno unapred sve sprema,picani....A nekidan sam svirao i u zoo vrtu u Banja Luci i bilo extra.
haha, ti izgleda biras najzesca mjesta... :))
casioonlybest
15.11.2010, 19:21
znaci da ne panicim nije samo ovaj moj slucaj specifican.
U Drugoj situaciji prilikom jedne svirke napio se harmonikas sto je svirao samnom,pa sam vise njega morao da drzim jer covjek nije mogao da stoji na nogama...ubitacna kombinacija...drzis ritam,i drzis harmonikasa da ne padne...sta dalje reci?
Da stvar bude gora sutra dan kad se otrjeznio,nije se sjecao nicega
ma kazem ti, iskuliraj ;) bice i gorih situacija, npr. meni su u subotu zidarke (0.5 l karlovacke) letile pokraj glave i pucalo se iz kalasnjikova pa sve ok :D
b.o.Y.c.h. ČK
15.11.2010, 23:56
Završni rad bi trebao završiti u roku od 5-6 dana...
Ali neee, ja sviruckam okolo, drugi dan se trijeznim,
danas sam totalka bez volje, samo bezveze provjeravam mailove
a ne dobivam ništa, listam yu-midi, već je 23:50 a ja i dalje ne radim
ništa, sad čekam da me kava malo podigne, izgleda da ću se načekati :D
U ovom trenutku bi radio nešto što inače u životu nikad nebi radio, nego pisao
taj rad...Idem odigrati jednu turu Pocket tanksa, pa dok pobjedim kompjutera
onda idem na posao!!!! Nadam se da neću namjerno gubiti :lol:
eee koliko sam ljut na sebe!!!
Pocket Thanks a? :D
Zakon je ta igrica ..... al ja se uzbudim kad igram, kad pobedim, hocu opet da pobedim, kad izgubim hocu da se revansiram i kraja mi nema :lol:
Hvataj se Boych za posao, nema leba od ratovanje ;)
b.o.Y.c.h. ČK
16.11.2010, 01:13
Ta igrica je stalno instalirana na kompu, moćan sam igrač jer pobjeđujem sve kolege, imali su neki čak i na iPhone-u instaliranu, pa smo znali na kavi pucati ko mala dečica...
Čuj, to nije sve. Imam sve De luxe pakete, tj. sva oružja :lol:
Malo Off, ali ipak je riječ o Pocket Thanks :D
Evo ja cu da se vratim na temu da se pozalim ..... ja nemam De luxe pakete od pocket thanks :(
Mada ko sto mi je vreme gusto zasad i bolje da nemam.
=)) =))
Juce me zaustavila policija,za prekoracenje brzine(dozvoljena brzina 60km/h ja vozio 96)4 kaznena poena,i novcana kazna od 6.000-20.000 din!! Veselooooooo!! :)
Jos malo ti fali pa da upises auto skolu :lol:
Kao u "kamiondzijama"kad je Paja trebao da se upise u skolu..aahaha
Pa sto nisi isao na foru 0 kaznenih i jedno dve ,tri crvene?To bi trebalo da upali posto vole pare vise nego mi muzicari.
simke, druze, znas li bar da igras "kolo kokonjeste" kao jare, ako bash treba opet u skolu? :lol:
izvini za ovo, nije tebi smesno posle ovakve kazne ...
nije mi smesno,ali zato cu ubuduce pamet u glavu!!
simkers brate izvini sto ti kazem, stariji si.
Jesili Bogati ti normalan? Bez vozacke ne mozes nistha ba.
JA sam ti izgubio vozacku, cekam od murije da mi odobre da odem ponovo uzeti testove i voznju ponovo. Sve moram cekati do 15 Jan. 2011 :-O
Polako ba vozi.
@erno11
prijatelju moj,iskreno mi zao sto ti se to desilo,jer mi muzicari ne mozemo bez auta...nadam se da ces sto pre povratiti svoju dozvolu na bilo koji nacin!:)
b.o.Y.c.h. ČK
26.11.2010, 22:29
Kod mene zapao snijeg, bit će posla u jutro X_X
I kod mene a ja jos nisam stavio zimske gume na auto....Htedoh sutra da idem da ih nabacim,a snijeg me zeznu..prije napada....Ma nista idem sutra pa ako treba i skijajuci do radionice :)Poooz
erno, mozz sve, ali malo respekta jel ok?
Damir_Coma
27.11.2010, 10:42
Ljudi da vam se zalim, ja opet imao saobracajnu nesrecu, usao 90km/h u krivinu, a put uzak, i zadnji dio auta mi naidje na blatnjavu bankinu i krene naprijed, i pocnem kliziti tako prema drugoj strani puta do provalije visoke nekih 4,5 do 5m i prevrnem se 4 puta dole.. Srecom nije mi nista bilo, udario se u glavu malo vise, nogu zeznuo, i sad me bole vrat i ledja ali s obzirom na to da je policija prvo pitala ima li prezivjelih, super je sve. A sve ovo samo 200 m od moje kuce. Auto skroz otislo, sva limarija savijena bar pomalo, i serviser kaze da nema sanse da se popravlja. Ali bitno da sam ziv. Vozacku dozvolu sam bacio, necu vise da vozim, auto nije za nenormalne ljude.
Damire bas mi je zao da se to desilo ali najprece da si ostao ziv...Pozdrav i sve najbolje
a jbg Damire, nemoj gubit tako samopouzdanje, to sto ti je uzrokovalo nezgodu se zove zapaljivost. I ja sam takav isti, samo kod mene je od caleta Mercedes 190 D i zadnja je vuca, tako da pazim kako se zezam s autom. Jedino ako imas problema s adrenalinom onda batali voznju, inace ne, drz se ;)
Damir_Coma
27.11.2010, 16:53
Joj bilo bi to uredu, nije mi uopste zao auta, ali cijelu noc i dan mi prolazi kroz glavu to da sam mogao ubiti rodjenu mamu, ubiti necije dijete ili nekoga drugog zbog nerazmisljanja, jer to je naseljeno mjesto, djeca stalno napolju i na putu.. Nije auto za mene definitivno, necu voziti bar neko vrijeme.
Hvala Zeljko i Dell na lijepim rijecima.
da se zalim koja sreca :( mogao sam imati sad milijone i milijone para. mogao sam kupiti sebi stha sam zeleo
veceras odigro loto.
brojovi su moji bili 8 - 12 - 16 - 19 - 21 - 23
a tamo u lutriji su bili 7 - 11- 15 - 18 -20 - 24
kakva sreca :confused:
Malopre sam dosao sa tezge, jos ne mogu da dodjem sebi, svirao pod satrom,a napolju mraz...:( A i ceo dan je bilo hladno...:(
E moj Millane, jabuko sa grane, svirao sam ja jednom na -5 pod šatorom, al se ljudi dosetili pa ubacili pod šator bubnjare (ne muzicare, nego peći) u svaki ćošak po jednu, tako da nije bilo zime ...
misa1265
28.11.2010, 19:20
Promasim Lacio budjavi za 9200 din...:mad::mad::mad:
e damire druze moj, pa u koju krivinu se ulazi sa 90 ?? :(
ako se ne varam ti si ove godine bese dobio dozvolu?
pazi se sledeci put i vozaj opreznije pa nek ti i neko kaze da vozis ko zene. bash te briga to, sigurnost je na prvom mestu!
vi kolege sto zivite dole znate i sami najbolje kakvi su putevi kod nas na balkanu .. cini mi se da nash narod najvise u saobracaju nastrada ... :(
ja se josh uvek secam lancanog sudara 2002 blizu indjije prema beogradu, u kojem sam i ja "ucestovao" ... tu sam unistio moj ESCORT XR3i kojeg sam samo godinu dana vozio ...
meni nije bilo strah da vozim opet sam, al nisam imao poverenje da sedim pored nekoga da me vozi ...cak ni sada ne volim da budem suvozac ...
pokusaj da sve manje na to mislis sta se desilo al nemoj to kompletno da zaboravis.
sve najbolje i lep pozdrav
Malopre sam dosao sa tezge, jos ne mogu da dodjem sebi, svirao pod satrom,a napolju mraz...:( A i ceo dan je bilo hladno...:(
Ja sad u subotu isto svirao na otvorenom,pored neke rijeke...ne mogu da ustanem iz kreveta. :(
mamu im drotovsku jooj :-O jesam ljut
malo prije dobio kaznu, zbog sudara 875 eura.. I to sam prije istu kaznu platio. I opet je dobio danas da platim boze sacuvaj
ijaooo erno, pa opet ti :-O
sta da ti kazem druze, mogu jedino vec danas da ti pozelim sve najbolje za sledecu godinu i da ti bude srecna i uspesna ... ova 2010 izgleda nije bash tvoja :(
pozdrav
ma hvala brate. ma sto sam prvi put dobio kaznu to sam platio. i vozacka izgubita. do 15.01.2011 onda ponovo testove i voznju.
i tebi takodje sretno. i polako brate, sa srecom
ciric.bojan
30.11.2010, 03:49
ne vredi ti da budes ljut samo sebi ces naskoditi, kad si spomenuo placanje kazne dva puta nisi jedini baksuz, petak vece na tezgi riba stoji na galeriji iznad mene, ispada joj casa sa crnim vinom i pravo na klavijaturu strasno,kad je tresnula mislio sam da je pala bomba, brzo gasi i cupaj kablove i okrenuo naopako, sreca moja radi i dalje samo sam morao da otvaram i ribam sve, a na sve to ona mrtva pijana "izzvini" xaxaxaxa, krenem kuci izleti mi neki lik sa kolima iz sporedne ulice, neznam kako sam stao, i kao slag na tortu, kazna za prekoracenje brzine, 40 dozvoljeno, a isao sam 52, platio kaznu, proslo 4 meseca, kad to jutro dosli panduri da me vode u zatvor, ili da platim kaznu, a ja pametan nisam sacuvao uplatnicu pa platio opet, poludeo sam, bolje taj dan da nisam ni ustajao,,,,,:mad:
Pijani kreteni na svirci nocas se potukli i prosuli mi pivo i vodu na Pa 60.Neradi nekoliko dirki.Izem ti posao sad.....~X(
milanceshow
16.12.2010, 10:34
Pocelo je ,pocelo!!!!!!
Palo je prvo lopatanje ove godine!!!!!
Ocekujem vesti na tv-u........"Sneg je i ove godine iznenadio nase putare" :)
yamahapassion
16.12.2010, 10:41
Milance, da si ti meni ziv i zdrav, ja lopatam vec 3 nedelje :(
Sto se mene tice nebilo ga nikada.Sinoc sam niz ulicu glumio sanke sa autom.Ziv sam se us...o.A nase putare je normalno iznenadio.I to u sred Beograda
Pa da...ko ce da racuna sa sneznim padavinama u decembru mesecu...jbg :lol:
GOKOARSOV33
16.12.2010, 12:41
Pao snjeg nemogu da idem na svirku jojjj kako sam nervozan.........
milanceshow
16.12.2010, 12:43
Tovari opremu na sanke!!!
Pocelo je ,pocelo!!!!!!
Palo je prvo lopatanje ove godine!!!!!
Ocekujem vesti na tv-u........"Sneg je i ove godine iznenadio nase putare" :)
Ja sam mislio da smo mi najgori po pitanju čišćenja snega,ali se utešim kad vidim ove švabe. Ne čiste ga uopšte a tamo i gde krenu bolje da ne čiste. Minhen toliko ima snega po ulicama kao da je na Kopaoniku :lol:
a kuj ce da zapeva "sneg je opet snezana ..." ? :lol:
GOKOARSOV33
16.12.2010, 15:31
Lako je tebo @Milance sad moram i sanke da kupujem ili da sklopim u govor sa Djeda Mraz da mi on prenese opremu
Stvarno pada kao s neba:lol:Jbt ovo dugo nije ovako padao ovdje u Minhenu i bas sada kad pada ovako svabe ne ciste kao pre...Vule je upravu,ali je vazno da ja nisam vise Hausmeister i bas me zabole sto pada=))Ne micem iz kuce i toplog grijanja...samo spavam kao medo zimski san:)
@gokoarsov33 upregni sobove i pici, ne zaboravi na Rudolfa :)
GOKOARSOV33
16.12.2010, 17:48
hahahah Slazem se sa tobom dellbQy_DM upamti cu to
dosao sam sa malo pre sa slave i malo mi se manta u vugli,ali sam za sad ok!!8-}
E sad mozda to treba u rubriku,"hajde da se hvalimo"=))
mile nikolic
20.12.2010, 23:42
pa nemoj ti da seces nokte kolega zasta ti sluzi zena-salim se ako ti je za utehu i ja kuburim s,pritisci i na dijeti sam i jedem te organske specijalitete-pozdrav
Prije 3 dana mi crkne jedno kerce i sad ostade jos 4 samo...Ne znam sta mu bi..sve bilo uredu 2 sedmice i od jedamput poce drecat i citav dan se patio i crce:(Manje 200€
Ujedno da se i ja pozalim na sebe...Jucer je malo falilo da zaglavim u bolnicu jedan dan na preglede..Jucer ujutro se probudio u 3 sata nisam mogao da spavam...ukljucim malo igricu i igrao i oko 4 sata me je tako nesto stegnulo u grudima da sam pomislio gotov sam...drzalo me tako nekih 30 sekundi i kad sam cucnuo pusti me...zena ko zena odma me natjera da odem na pregled srca kod nje gdje radi i tamo kad su me pregledali kazu srce super,krv itd ali su me hteli ostaviti jedan dan pa da me jos jednom kontrolisu ali ja nisam hteo...Moracu otici jos jednom kod kucnog doktora na kontrolu jer kazu da tek nakon 6 sati ako je sa srcem nesto mogu da vide..eto tako je to stari se a i kazu cigare moram da bacam....Poooz
milan8707
21.12.2010, 05:33
Ja mislim da je ovo najduza tema na forumu :P Svaka cast :)
Ipak je jedna od nalošijih stvari koja može da ti se desi je da plitko posečeš nokte, a trebaš da ideš na svirku. I sviraš svo vreme sa bolom u prstima...
nesaband
21.12.2010, 20:56
pukla mi vodovodna cev u podrumu i bas sam se danas napatio dok to nisam sredio.
Razmisljao sam ,mozda da napravim ribnjak=))
@nesaband
...a mozes i da uzgajas pirinac,pa da prodajes kinezima sa buvljaka!=))
Ne radi mi jedan radijator .
Izgleda da se prežabila cjev u podu ...
Evo me ustao kao i obicno nakon 2-3 sata spavanja:lol:Vec duze vrijeme sve tako...spavam 2 sata pa se budim,pa sjedim 2 sata pa opet legnem i sve tako....jbt ne pamtim kad sam se zadnji put kao covjek naspavao...Legnem i sve razmisljam na neke probleme,a da ih bar imam nekih vecih pa hajd....Neznam stvarno sta bih to moglo da bude...Kad sam imao 18 godina spavao sam po 12 sati u komadu,a vidi sad..
Isao sam i doktoru zbog toga:lol:Kad sam ga pitao sta je to...On me gleda nekako cudno i kaze....mladicu nije tebi nista haj izlazi napolje:(Malo je falilo da ga otjeram u 100 P.M...nih=))Eto i dan danas jos neznam sta mi je...da li nerad pa se ulijenio ili mislim previse na zenske ili nesto drugo nemam pojma...Toliko za sada i poooz
Zeljko ja mislim da ti je to sve zbog nedostatka seksa...Ili su te stigle godine, gde je problem u nedostatku seksa..Ili te tvoja gospodja nervira zato sto je nisi...Ili te deca nerviraju , pa im nisi ...hm..mamu...Uglavnom nedostatak seksa..:)
Salim se druze, nadam se da ce ti se i san ubrzo vratiti tj. da ces brzo resiti probleme koji te muce
Ma kakav nedostatak sexa!Druze radi kod mene sto se tice tih stvari jos uvijek kao svajcarski sat i jos ostane energije i za druge zene,samo sto ja gledam da ne varam svoju zenu,pa da nije mozda to problem:lol:Ja bih prije rekao da je tu nesto..gledam druge mladje kako se setaju ispod mog prozora a ne smem nista:lol:
Dobro i nerad utice tu sigurno i sjedenje po kuci na kompu po cijeli dan i noc,pa ponekad se i napijem malo i onda drugi dan duze spavam i kako onda da navece spavam kako treba?Ma izgleda da sam se ja opustio previse...cigare alkohol ne spavanje redovno a niti jedem kako treba ko covjek dorucak,rucak,vecera...sport nema vise nikako itd...neznam sta da kazem....Poooz
yamahapassion
29.12.2010, 13:42
brate zeljko, pa sto ne trazis poso? Koliki je Minhen, nije valjda da nema nijedno stelle?
Jedan mi je obecao neki dobar posao i rekao da ce biti nesto do Januara,pa cekam da me pozove,jer ne bih da pocinjem negdje da radim 2 mjeseca pa opet odkaz hehe..Ali mi se cini da nema ni od ovoga nista i da samo laze ovaj....Ako nista ne bude do januara onda idem sam da trazim,pa cu da vidim sta i kako....Slabo ima druze posla a da je dobar i da uzmes dobru lovu kao sto je to nekad bilo i jos po 2-3 mjeseca na odredjeno promaju pa opet ulica....zbog toga mi se i ne radi,a radio sam sve i svasta dok sam bio budala i voljan za radom kao i svaki mlad covijek....Dosta je brate vise teskih poslova valjda sam i ja zasluzio nesto bolje,lakse i vise love....Video sam dosta njih ne znaju nista bolje od mene da rade ali bolje prolaze od mene...Ja mislim da sam se ja u pogresno vrijeme rodio i kad je bog dijelijo srecu sto se posla tice ja nisam bio tu:lol:Neznam valjda ce i mene jednom neka sreca da opali i dobar posao gdje cu ostati duze da radim ono sto volim da radim a ne kao do sada,po 1-2 godine radim na jednom mjestu,pa opet trazidrugi posao i sve tako....Poooz
milanceshow
30.12.2010, 00:45
Ipak ,mislim da je do seksa!!! :)
Dobro ako ti mislis da je do toga....Sta onda predlazes i kako to ti znas?Da nisi ovo sve mozda prosao pa iskusio:confused:=))Ja sam rekao da nije do toga a ti mi ne vjerujes e onda brate objasni ti meni sada zasto mislis da je tako...Poooz
evo ja ti predlazem povecani unos magnezija i kalija, to mozes nabavit u apoteci u obliku sumecih tableta ili ako bas hoces prirodno, pojedes prije spavanja 3-4 banane i popijes casu mlijeka :)
I zasto je to sad dobro?=))Mislis da cu bolje onda spavati jel?Ili da se ukenjkam jos od silnih banana jbt.heheh
ne mozes se ukenjat od banana, banane se jedu kad imas proljev, znaci kontra :) samo pojedi i popij casu mlijeka pa ces da vidis kako ces spavat, ki mala beba ;)
A jel moze bar piva umesto ovog mlijeka da zalijem te banane?:DJer ja cim popijem kafu ujutro a mislim da je zbog mlijeka..odmah trcim u halu i svi gledaju po kuci sta mi bi:lol:Mozda piva bolje a?
piva potice dehidraciju i jos ces teze zaspat :D
Dobro del poslusacu te pa sta bude:)Jos mislim da je dobro svako juto kasikica meda i kompletan sam za taj dan sto se lijekova tice;)Hvala na prijedlozima a sad moram da idem evo zena se budi pa da obavim jutranju gimnastiku....mora da se radi:D
pa ces da vidis kako ces spavat, ki mala beba ;)
Ako odrastao covjek spava "kao mala beba",onda je to jako neugodno.
U praksi "male bebe" sat vremena spavaju a sat vremena placu.
A to nije bas nesto....:)
Obicno "kao male bebe" spavaju ljudi koji imaju neke kredite u banci....itd....:)
milanceshow
30.12.2010, 13:48
Upravu si Sejo.........ili imaju malo seksa! :)
milanceshow je 100% u pravu, sve to ima veze sa sexom. Ne kazem ja da nemas redovan sex, nego da treba da bude jos redovniji.
evo i ja da se pozalim da sam jutros prvi put izasao na testove za auto i okinuo :) :mad:
Vidis Sejo u pravu si, samo sam ja kontao da ces ciljat na to da pisaju u krevet :lol: Ali nece nas Zeljko valjda tako? :-)
Spavati kao beba znaci....sat vremena spavanja pa Sisa....dva sata spavanja pa opet sisa...ili??:lol::lol:
milanceshow
30.12.2010, 19:13
Znaci.......sve se vrti oko sise..............znao sam..............Eto Zeljko,pronadjosmo resenje i za tebe.Pozdrav i zelim ti laku noc! :)
e svaka ve cast momci, ovde nema sanse da se covek pozali - konstantuje mu se uvek "nedostatak seksa" =))
uskoro ce sledeci primer : "treba mi ritam za .." odgovor: "aman kakav ritam? treba ti seks" =))
msm. ja s´tem nemam nista! i ne zalim se ..ne mnogo :lol:
a gde su nam dokotori forumasi? mislim na one prave koji su studirali :-"
:lol:Uuuuuu jbt ja se malo posalio i vidi komentara...znaci samo treba nesto malo provaliti i pogoditi sta je kod vecine problem i odma interesantna tema heheh....Bas mi je drago....Doduse jest da je malo istina da u zadnje vrijeme ne spavam redovno jer sam zamjenio dan za noc ali nije bas strasno kao sto to neki misle,a namjerno sam malo u prvom postu tako pisao radi provale...
@grandija druze sta ce nam bolji doktor od Milanchsowa?Ja rekoh vec kada sam komentarisao u njegovom profilu da covjek zna sve i svasta,tako da oprezno:)
Sto se tice sexa ja ne vidim kod mene da imam problema nekih jos uvijek hvala bogu a takodje nisam jedan od onih sto su Schwanz gesteuert kosto kazu svabe...neznam kako da prevedem na nasem da bih me i ostali razumeli...Proslo je to mene ali ipak odrzavam i sex onoliko koliko treba....Po vasem ispade da naprimjer jedan mladic kao Dell naprimjer jer nije ozenjen ima problema radi nedostatka sexa pa ne moze da spava...Ja ne vjerujem da je tako i da moze samo to da bude uzrok nesanici:lol:Al hajde svako ima pravo da misli kako hoce a poneki ja mislim da su se i nasli sami,pa tako i misle...Pozdrav za drustvo a posebno za ove starije clanove foruma koji sve znaju jer sve to su vec prosli ili mozda cak jos imaju problema sa rekreacijama...kao sto rece drug Nesa i bas mi ih je zao ako je tako:lol:
jazo1981
31.12.2010, 10:48
zeljko
"oporezovani repic"
hehe
eto da i ja pozalim malo..
jucer komsiji iznad mene,zastopo se odvod,i zvao nekog majstora da mu odcepi. Majstor napravi poso,i ode,a meni ostavi na deki(plafon) u kuhinji,kupatilu,i hodniku kvalitetnu fleku,jer je majmun gore razvalio cijev..
jedino pozitivno u tome,da imam kucansko osiguranje,a i zgrada ima svoje,pa cemo neki euric,da izvucemo,za ove hladne,hladne dane..
naravno,sanacija ce biti,sam svoj majstor,mozda mi izadju i nove plocice u kupatilu..
hehehe..
ps.mozda sam fulo temo,ovo bi moglo biti, i hajde da se hvalimo..
zivi bili, pa vidjeli..
baltik79
31.12.2010, 13:28
Evo da se sa razlogom pozalim. Upravo mi crko RAM na pa 800. Ode u Artist kod Igora da prije Nove godine pokusamo srediti. Pa kud bas danas majko mila!
hoce to kad imas pa 800 :))
baltik79
31.12.2010, 17:29
Aj sto je to, nego sto je bas danas. Ali tu je moj drug Igor iz Artista koji je rijesio problem, i ode polako da odradim ovih par dana. Sretno svima usput!
od danas sam "ponosni" vlasnik naocala bez kojih nesmijem voziti... bice upisane u vozacku
do danas se ukrmio 4.5kg od blagdana,sad krecemo na djetu salata ,cornflakes i drugo...................
A ja sam otekao ko bumbar zbog bolova zuba...opet me jedan zabolio bez razloga a popravljen:(Ja stvarno ne znam sta ovi doktori rade u zadnje vrijeme..kud se sve placa i opet niko ne uradi svoj posao kako treba hm....Pooz
GOKOARSOV33
12.01.2011, 22:54
ti doktori rade sve da ti uzmu para
I ja sam poceo tako da mislim...Jbt nije tako prije bilo ovdje u njemackoj..znao se neki red a sad od kako je ova kriza i eu svako grabi a nista ne radi kako treba,kao da ce stvarno smak svijeta...Bogate se svi jedino ne mozemo mi mali radnici...ma necu da pisem ovdje o tome nije mjesto politici:lol:A volio bih se izjadat nego ista:">Poooz
GOKOARSOV33
12.01.2011, 23:06
Nece nikad vise biti kao sto je ranije bilo
Pa da gotovo je :(Samo da bar ostane ovako i to bih bilo nesto...Poooz
Zadnji dan radni...
Mamu im :-O preko birova radio kao vikar. Samo 13 dana radio, i netrebamo te vise. Mozda cemo vas opet zvati, tako su rekli. I sad opet besposlen :S
GOKOARSOV33
16.01.2011, 03:50
Pa ajde dobro je bame su te pozvali , jer ovde kod mene u Makedoniji mozes biti 20god pod biroa za zaposlavanje i nikad te nece nazvati a i ne funkicionise bas ko sto treba , gadno je svugde, ali jedno je sigurno da dolaze jos teska vremena za koju godinu 2-3 bice 10 puta gorije nego sto je sad.
gladan sam ko*pas i zbog toga ne mogu da spavam!!
reshenje tegoba:
-Suvo meso sa tavana...
-Frizider...
-29. novembar kuva za vas....
-Sve vrste konzervi....
=))=))
Milovann
18.01.2011, 11:08
za kolegu simkeresa:
- prosi ciganka i pita jednog mog druga da joj da marku, kaze nije jela tri dana nista, a on joj odgovara da mora jesti nazor, nazor... :)
i ti, moras jesti, makar nazor :)
driftkiller
18.01.2011, 20:41
Ako nam se kolega Simkeres razboli od ove dijete, ili bude sta drugo Ne daj Boze, ko ce nama originalne akorde pisat?? Zato kolega, meso u ruke i parce hljeba i udri :)
jooj, Simke mani se dijete ako boga znas... te su gluposti izmisljene samo da bi se mogli prodavati casopisi tipa cosmpolitan, lisa, gloria, azra, ajkula, drakula... dijeta samo moze bit medicinska ako si bolestan, sta ima veze ako imas visak kilograma :) jedino ako imas problema sa tlakom i secerom, onda malo pojacas tjelesnu aktivnost. Sto je najbolje, ne moras ni da trcis, ni da palis u teretanu, nego se bavit najzdravijim sportom-setanjem :) Svaki dan po 2-3 km i dobar :) cini mi se da Vule ili neko drugi to prakticira ako se ne varam :)
Kod mene je to za sada sve u domenu teorije
:D
hahahahaha sad si mi izvrsio defekaciju u koncepciju :D :D :D
milanceshow
19.01.2011, 05:35
Ja setam kad god mogu!!!!!!Ali..............
Mogu.......al necu!!!!:)
Zdravlje je veoma bitna stvar!!!!Postujmo svoje telo!!!!!Nije ono neunistivo!!!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.