Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Hajde da se zalimo!

Strane : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

harepa50
13.06.2009, 20:42
###Pa,to je za rubriku : Hajde da se hvalimo.###

Ne vjerujem da je mislio bukvalno;)

a, ako jeste,...onda u "Hajde da se hvalimo" :)

Dell
13.06.2009, 21:46
nisam prije tjedan dana mislio da cu ovo prenijeti iz hajde da se hvalimo u hajde da se zalimo, hmmmm.... odakle da pocnem. Bio sam na proslavi sv.Ante blizu Konjica. Bio je tu rodjak od moje majke s kojim sam vec svirao i super smo se uklopili ranije, doveo je jos jednog gitaristu. Krenuli mi poslije mise da malo sviramo i moram priznat pristojno smo zvucali, medjutim nisu ljudi nesto puno igrali jer su bili gladni pa smo odlucili nastaviti poslije rucka. Poslije rucka uzmem harmoniku kad vidim dosao je neki fratar s manjom weltmeisterkom od moje, dosla je jos jedna gitara koja je preoblicena u basprim i jos jedan prim. Kontam bice ludara. Majko mila moja! Kako sam se tu zahebo. Ajd krenuli mi svirat kolo, kao ovaj s primom ce svirat. I krece on svirat kolo, vidim narod se hvata, ja udarim kontru i pratim. Neko tamburasko kolo. Ajde krenem onda ja svirat jedan mix, vidim neki lik meni nesto pametuje nemoj tako nego ovako, ja ga kuliram. E onda krecu pjevat pjesme, katastrofa!!! Tim ljudima je slon prdnuo na uho, samo se znaju dernjat, da nisam cuo svoju harmoniku kako svira, jos se to ponapijalo pa smrde na kilometar. I govore meni ljudi Mado ajde sviraj moravac. Ja krenem svirat i odsviram ga do kraja vidim raja se nalozila zaigrali bas. Kad dodje meni taj fratar sto je imao ko neku harmoniku, nemoj svirat taj srpski moravac nego nas hrvatski!!!!!!!????????? Ajde kuliram ti ja i njega, kad govore meni ajde sviraj uzicko i ja krenem svirat uzicko, taman hoce narod da se uhvati da igraju, kad meni popina skloni ruke s harmonike i kaze, sta sviras to srpsko, sviraj nesto nase. Ja mu kazem ti bi trebao da si svet covjek, a tako nesto pricas, nacionalisto. Onda se krene svadjat ovaj moj rodjak od majke sto je jedini uz ovog njegovog prijatelja gitaristu svirao kako treba. Krece opet kolo s prim tamburicom. Opet ono isto :S Tu mojim mukama nije kraj, jos su ga jedno 3-4 puta isto odsvirali, ali spasio me je majkin rodjak i kad mi dosadi samo mu kazem glasno opali codu da zavrsimo. Krenem ja svirat jos jedan mix kola, kad pridje mi onaj isti lik sto mi je pametovao kako treba da sviram i hoce da mi mijenja registar, ali izmaknem se. Sada slijedi vrhunac. Taj lik kaze kad zavrsis kola daj meni malo da zasviram i ja sviram, ono kako se ponasa izgleda isto kao da govori, ajde mali ne seri, daj je meni ovamo da ti pokazem kako se svira. Dadnem mu svoju harmoniku, a ovaj rodjak se ode odmorit i dadne meni svoju harmoniku i krene on svirat i pjevat pjevaj mi pjevaj sokole. Boze mili, kako je pjevao ja mislim da mi je bubnjic supalj, krenuo ono svirat isto djeca kad se uce u tercama i razvukao joj mijeh toliko da sam se morao izmicati i jos meni pocne pametovat sviraj iz C, pa iz G. Jedan moj rodjak je komentirao, sigurno misli da ce bolje svirati ako vise rastegne mijeh. I zavrsi ta pjesma, kad govori on, e sad jednu da se ne zaboravi. Taman kontam opalice neku finu staru pjesmu. Ja kad podje pjevat evo zore evo dana... meni se svaka dlaka na glavi digla, jos ovaj ostatak muzikanata prihvatio pjesmu, a ja se dreknem, halo jesi ti normalan, stani, nisi ti dobar, prestani. Oni stadose svirat na trenutak, a ja kazem ne mozete ovdje to svirat, jos pred crkvom, a u tom kraju ima i drugih nacija, a on zaboli njega k... rastegao je i nastavi svirat, majka me povuce nazad i kaze ma pusti budale neka sviraju, nisi trebao davati harmoniki, neka tebe sa strane i spakujem harmoniku. Kolege, ja sam najebao zbog svoje naivnosti i neiskustva, samo da vam kazem svima, moze se svrstat u prvu i najvazniju muzicku zapovijed. NIKADA, NIKOME SVOJ INSTRUMENT, POD CIJENU ZIVOTA NEMOJTE DAVATI MAKAR ZA 1 SEKUNDU, OSIM AKO GA NE ZNATE!!! Ispisah se i ja, ali ovo sam jednostavno morao podijeliti s nekim :S :S :S

harepa50
13.06.2009, 22:06
Marnele, brate moj, neka si ti podijelio sa nama ovo, ali stvarno ne mogu da vjerujem kakvih budala ima. Stvarno mi je zao sto nisi mogo svirat kako Bog zapovijeda.
Naravno, svoj instrument, ni pod koju cijenu nedam nikom, pa nekad i koga znam pa nedam.

mimiki
14.06.2009, 15:22
sinoc svirali ortak i ja rodjendan i baksis 0 dinara !!!

Dell
14.06.2009, 17:54
yup, Miki tako isto i kod mene bilo ;)

harepa50
14.06.2009, 18:00
Ja zbog toga ciljam na to da mi tezgarenje ne bude primarni posao nego samo honorarno. Mislim da je tako kod vecine. :)

jeftabgd
16.06.2009, 23:59
E,moji decaci!Dobro dosli u surovi svet muzike na Balkanu.

Dell
17.06.2009, 00:01
ma bio sam nikakav, totalno razocaran, ali kad su mi starije kolege pocele pricat sta se njima dogadjalo, rekao sam sebi, moglo je i gore :D

mimiki
20.06.2009, 20:36
ma desava se cesto da ne bude ali se najvise iznerviram kad ocekujem i na kraju nista...ali milion puta kad idem negde znam da se necu opariti pa se posle ni ne nerviram....

caka012
20.06.2009, 22:46
Sto se baksisa tice, potvrdice stariji i iskusniji, jedino pravilo je da nema pravila. Prosle godine sam pogodio svadbu, gazda je platio koliko smo trazili a gostima rekao da je muzika placena i da se baksis ne daje. Nama nije zabranio da uzimamo ako neko da, ali je napomenuo da se ne nadamo baksisu. Uzeli smo skoro 600 evra baksisa preko pogodbe, a da su nam narucili mozda dvadesetak pesama u toku celog dana, uglavnom smo program svirali. Samo je bili ono "brate, samo veselo, teraj Harisa sve sto znas" i slicno.

muamerboss
20.06.2009, 23:06
pozdrav,hajde da se i ja malo pozalim:D

imam 15 god i sviram vec duze vrijeme...svirao sam mnogo puta na nekim manjim veseljima ali me oduvijek kocila klavijatura...otac kad god hoce da kupi nesto iskrsne..sad zadnji put sam dao 700KM(350 euro) za staru yamahu psr6700,koja na se sebi nema nista..ima zapravo samo da se pravi ritmovi i snimaju na disketu..al hajd da se mogu bar praviti prelazi i varijacije,neg samo ritam i udri....al jbg nadam se da cu nekad kupiti bilo kakvu kljavu na koju mogu nabaciti kakav ritam...da sam ja kupio tu klavijaturu nebi se zalio,ali rekao sam jednom svom rodjaku da mi nadje u njemackoj i frajer samo javlja kupio sam ti klavijaturu..hajd reko on je muzicar zna on,a kljava ko nista da izvinete...i sad nemam volje za svirku..imam nekog pjevaca i imamo brdo ponuda ali nemam sa cim da sviram..jbg..da ima bar da se iznajmljuje kakva kljava ali nema ni to :D

druga prica:

cetvrtak 18. ovog mjeseca,dosli moj pjevac i ja da sviramo na otvaranju nekog turnira..i taman kad smo trebali mi da sviramo,tonac sprzi visoke na kutijama...:D bas smo sretni..kud tonac nema pojima sta su visoki ,srednji...nema pojima o muzici ali eto ima razglas i heba nas..al opet smo nekako napravili..pojacali na masteru srednje i smanjili basove,pa smo nekako svirali...jbg..da je bar kod mene dobra kljava pa hajd...

BoleroBend
20.06.2009, 23:35
u ponedeljak polazem krivicno nisam otvorio..jbg

pre neki dan asistentkinju iz prekrsajnog prava i prava privrednih prestupa sam opsovao, sad ko zna kad cu poloziti
od 4 uradjena zadatka uradim sva 4 na 4 lista i dobijem 5

znam da mi ne mozete pomoci al ajde bar da kazem..

al bundy
21.06.2009, 02:22
uh povredio sam rame...ili sam istegao neke ligamente ,tetive,gurajuci neku ladu1300 da upali.i evo vec danima me boli levo rame,ne mogu normalno da disem sve me nesto probada dok disem.uzas jedan veliki.da bude jos vece fora kad nosim nesto tesko levom rukom bol se kasnije poveceava,zanci moram da mirujem,a to ce biti vrlo tesko...:(

...pa jel upalila na kraju???

Dell
21.06.2009, 02:52
Bolero, jel to ono ocjena 5 sa ocjenama od 5-10 ?

medino
21.06.2009, 04:05
evo,sad dosao sa gaze i osecam se ko da je voz preso preko mene !!!
od cetvrtka do sad nisam spavao ni minut,tek sad odlazim na spavanje posle dva dana...:(

BoleroBend
21.06.2009, 11:15
jeste Del! bas ta..
ili ti u skolici 1. (slovima): KEC! :(

jeftabgd
22.06.2009, 10:37
Pada kisa vec drugi dan bez prestanka a danas je prvi dan leta.Bas depresivno.

gega
22.06.2009, 18:55
@jefta

Jefto u svakom dobru ima zla i obratno......I mene ubija ovo kisovito vreme (kod nas vec 3 nedjelje uzastopce pada ) ALI.........OTISLA MI TASTA KUCIIIIIIII...!!!!\:D/[-O<<:-PO:)

Dell
22.06.2009, 19:03
uuuuuu to Gega :D jeli otisla preko balkona ili kroz vrata :D a stvarno sto Jefto kazes ubi ova kisa, pa zar u citavoj Europi pada :(

gega
22.06.2009, 19:05
Otishla je kroz vrata...lepo smo se dogovorili...:lol:

Kod nas pocinje sve da trune u bastama od kishe a u brdima se stvaraju klizalista...odronjavanja..
Dodato:
Otisla je kroz vrata...... po dogovoru...i prevoz sam joj platio...stim da ne dolazi ´dve godine :lol:

Kod nas pada kisha vec tri nedjelje i sve pocinje da trune u bastama a u brdima se stvaraju klizista i bujice.
Dodato:
ups...zeznuo sam se pri editovanju sorryyyyy:D

milanche007
30.06.2009, 04:24
narode,da vas pitam da li vam se desava da vas smori svirka.mislim ono idete na tezgu ili u klub kao da idete u rudnik.e to se meni desava vec dobrih mesec dana,cak mi se cini da mi i ruka manje slusa,vezam ja,ali desava se sledece:imam koncentraciju da prvi blok odsviram dobro,e u drugom bloku vec pocinjem lagano da fuserim,pocevsi od boja(desava se da presviram na tri boje,a kad pocnje svirka sve je mnogo kompleksnije),zatim i za forspile pocne da me boli uvo,pa sviram da otaljigam.ima li leka za to?pri tom moram da kazem da se ne drogiram,u poslednje vreme sam smanjio i pice bas da bi svirao bolje i tako to.
Dodato:
nekako kao da me prolazi zelja za nekim dokazivenjem,iako sam ja covek koji voli da se takmici....:D

nikolakg
30.06.2009, 10:21
Ne brini zbog toga...vecini se verovatno to isto desava.Pogotovo sa vecim brojem godina=))..

jeftabgd
02.07.2009, 16:21
Dokle ce ova kisa da davi?Ovo nije normalno,svaki dan pada.

harepa50
03.07.2009, 12:49
Sa ovakvim vremenom ovo se ne moze zvati ljetom...:(

Plavkica
07.07.2009, 19:31
Dokle bweeee, ce da pada ova kisaaaa????:mad::mad::mad:

Dell
07.07.2009, 21:44
meni neki dan drugar rece do polovine ovog mjeseca

caka012
20.07.2009, 23:48
Jao sto je vrucina, kad ce kisa malo da osvezi?

skoricnik
21.07.2009, 19:32
Ne prizivaj nesrecu! :D

TomyCroSound
21.07.2009, 19:50
Užasno vruće... B-)

svrakan
22.07.2009, 03:22
Taman se spremao da popijem pivo na moru sa Rolandinjosom kad procitah sad da od sutra ne pije.
I jos nesto,nedavno sam radio kao zamena u bendu gde peva Nebojsa Vojvodic i posto omladina roka po kaficima zamole me u cetvrtak da za petak skinem neke glupe pesme necu ni da ih imenujem,i dodje petak i ja naravno zbog obaveza skinem sa neta samo tekstove reko pa nek mi svira taj drugi klavijaturista.Kad ono op trt gevezn zajn ljudi rade 90 posto na mp3 matrice,i dodje neko vreme ljudi naruce pesme TE GlUPAVE i cika Nebojsa tj. ja odpevao to na mp3,a najveca fora sto ljude tako boli K.... da li neko svira ili gura zetone.
Naravoucenije-otislo sve u tri lepe da nekazem sta
I posle mi kazu ma sta ces skidati,bez veze i onako su pesme instant od tri nedelje pa prodju,i sad ko je tu lud.
By the way,morao sam da skidam Dadine Polumentolske pesme.

Belja_SO
22.07.2009, 03:36
e ja imam jedan stvarno ozbiljan problem. Nasao sam novu devojku al nikako ne mogu da se skontam snjom non stop mislim na staru s kojom sam bio 4 godine i sad sam u qrcu. Ne mogu vise ni da sviram ni nista me ne zanima to me jako nervira ne znam sta da radim,ako ima neko neki savet nek pomaze. Kontam da sam se s-ebo:(

svrakan
22.07.2009, 07:58
Ako je tako onda ti jos uvek volis staru i sje...es bar dve tri ribe,svako tu fazu kad tad prodje.A posto imas 21,bato ti treba da udaras ko lud.Dobro je sto ti se desilo sad,ako ti je za utehu meni se to desilo u 25,s tim da smo ziveli zajedno cekala je i dete i otislo sve u tri pm,pa sam stao na noge.
A mozdsa si pod crnom magijom pa se javi Milanu Tarotu uz malo pashtete, ketchapa skida sve.Mala sala,ne daj se,bice to ok vreme uradi svoje.

Millan
22.07.2009, 10:27
Ne vredi, moramo kupovati mp3 board..., tuzno ali istinito...:(
Ili pustati matrice i midi za 4-5000 din, ili svirati za 1000.... Ja bi ipak pre ono prvo...;)

grandia
30.07.2009, 13:35
reko da se zalim i ja malko da ne mislite kod mene sve superiska =))

ko sto neki znaju, radim kao obezbedjenje i disponent u jednoj austrijskoj firmi de se istovara /utovara gvozdje, lim itd ...

dolaze soferi iz sve nacije, pa ubacili mene posto sam ja international sa jedne strane a sa druge strane da bi se soferi uplasili mene kad me vide ...:D (ovo ne pripada sad bas ovde, jel to treba tamo de se falimo)

i poceli ovi drugovi slovenci da mi turaju dozne pive ispod papira i dokumentacije koje meni potrebne da ih spremam za istovar. oni misle ko nesto daje dodje prvi na red - a nije uopste tako. ja gledam ko je ranije doso taj istovara ranije nema veze kuj odakle dolazi ... tu su i soferi iz bosne, iz srbije,hrvati, makedonci, bugari, poljaci, madjari, letvija, slovakija, ceska, rumuni pa cak i iz turske.

radim u jedan kontajner (kiosk) i otvaram rampe kad dodju s kamionima, ozedneo sam al nemam vise sta da pijem. reko da otvorim jednu dozu pive ... sta imam sve u kese=? lasko pivo 0.5 i jedno malko "sarajevo" ... posto ne smem da pijem kad radim, ne otvaram sebi dozu nego dadnem to jednom svabi da on pije.

u zadnji moment ja njemu kazem da mi sipa malko samo da probam pa da mogu reci da sam pio "sarajevsko" pivo ...probam ja, a ono milina bre! nikad sladje pivo nisam gucneo ... nazalost svaba popio sve a meni dao sam jedan guc :mad:

moram da kazem ovim soferima da mi nose jos to sarajevsko pivo, jel je veoma odlicno, barem za mene!

Dell
30.07.2009, 15:12
ih, imas kod nas tog sarajevskog koliko hoces :D mada meni nije nesto, brzo me udari, ja gotivim karlovacko :D :D

Enes-am21
02.08.2009, 16:27
hocu i ja da se malo zalim... otkako sam na ovom godisnjem odmoru, i otkako sam zavrsio fakultet, ne znam sta da radim od sebe, posebno preko dana, hajd uvece je tu kafana, al po danu umirem od dosade... sta da radim??? bio i na moru, i svirke su tu, i radim na klavijaturi i svasta pomalo, al mi je pravo dosadno... pobudalit cu...8-}8-}

jeftabgd
02.08.2009, 16:35
@Enes-am21-Ti moras podhitno da nadjes devojku.Ako vec imas trazi jos jednu.;)

b.o.Y.c.h. ČK
02.08.2009, 16:43
Enes, upiši još jedan fakultet... :)

Enes-am21
02.08.2009, 16:48
@Enes-am21-Ti moras podhitno da nadjes devojku.Ako vec imas trazi jos jednu.;)

nemoj brate, tek sam se rijesio...:D

a za upis jos jednog fakulteta, e tu bi definitivno poludio... sto bi reko nas pokojni toma, "kafana je moja sudbinaaaa..." :):lol::lol:

Sejox
02.08.2009, 23:05
Enese,da neces mozda ponovo mijenjati nick....
Koliko sam ja shvatio,ti se rijesio cure,pa reko red je da upitam....:)

milanche007
03.08.2009, 04:33
vrisnuo mi taster za B banku na tritonu,poludeo sam.mislim mikroprekidac kosta smesne neke pare,ali kad samo pomislim da moram da rastavim klavijaturu u par parce nije mi dobro...

Enes-am21
03.08.2009, 11:08
Enese,da neces mozda ponovo mijenjati nick....
Koliko sam ja shvatio,ti se rijesio cure,pa reko red je da upitam....:)

dobro si shvatio... samo ne znam kakve veze ima nick sa svim ovim??:D

Millan
03.08.2009, 11:53
Em' me probudise rano, em' nema kafe...:(

dominik
03.08.2009, 13:14
Bio sam u subotu u Zrenjaninu i netko mi potrgao Hr tablice s auta!
Sreća našao sam ih malo dalje i morao sam ih peglati!

Dell
03.08.2009, 15:16
ma sigurno neke pijane budale, imas takvih idiota svukud, evo recimo moj ti je grad Belfast ;)

Sejox
03.08.2009, 23:55
dobro si shvatio... samo ne znam kakve veze ima nick sa svim ovim??:D

Pa zbog onoga "am" u nick-u.
0no 21 znam,zasto je....ali ovo "am" mi sumnjivo bilo....:)

svrakan
04.08.2009, 00:32
Krecem sutra na more,sredio sam i auto i veceras poceo gas da se zaglavljuje,a sutra jos 1000 poslova za obaviti,sve u svemu haos.

Plavkica
04.08.2009, 00:41
Nemam nasta da se zalim, osim da mi je danima vrucina, i da se topim, i topim, i topim....nece nista od mene ostati

Enes-am21
04.08.2009, 10:12
neki dan sam se zalio da mi je dosadno, sad mi je jos dosadnije...=))

svirko
04.08.2009, 19:27
Evo,upravo prije nekih dva sata,slupao sam sluzbeno vozilo,i to jos od svojeg sefa,svojom krivicom.
Srecom,bez ozlijedjenih,samo materijalna steta.
'bem ti srecu!!!

Dejan
04.08.2009, 20:26
Jednom mi neki idioti slome G1000,kupim drugi,posle malo vremena crkne hard,1200 ritmova otislo u p.m.Sad nosim na svirke samo Korg TR kojem je uzgred otislo numericko biranje(mikroprekidaci).Ima toga jos....

jeftabgd
13.08.2009, 01:52
Na niske grane sam pao.Popio sam dva piva i nije mi dobro.:(

Vule
13.08.2009, 01:55
I nije tako strašno ako su one granate od po pola kile...ja sevno dve Bavarije danas i boli me stomak...:-&

...a one su ko kapi za oči...:confused:

gega
13.08.2009, 15:29
[@jefta
Klin se Klinom Izbija....:lol:

jeftabgd
13.08.2009, 15:46
Ma dzabe,druze moj,ne pijem vec godinama i totalno sam se odvikao.Dve limenke od 0,5l,i opalilo me ko brzi voz.Sam sam se sebi smejao.

svirko
13.08.2009, 20:08
@gega

da se klin klinom izbija,onda bi se abortusi radili s....khm,khm,da ne budem prost dalje

zeljko
13.08.2009, 20:13
Imam jos 50 eura do prvog sta da radim da kradem ili da idem na ulicu i stavim sesir i da pocnem da pjevam

svirko
13.08.2009, 20:18
Zeljko brate,

Ne zelim da te plasim,al prostitucija je oduvijek bila unosan posao,hahaha,..

zeljko
13.08.2009, 20:20
Hahahhahahaha

Sejox
14.08.2009, 01:25
Krecim....
Inace jako volim taj posao.
Kod mene je uvijek neko "molsko krecenje"-krecim a plakao bih.

Doduse,zena me bodri i kaze:
"Ma nemoj se puno muciti,samo neka ispadne bijelo".:)

Ispadne dobro uvijek,a ne znam da sfuserim....

gega
14.08.2009, 12:14
@svirko
Mashtovitost ti ne manjka =))

Plavkica
22.08.2009, 20:55
Bem ti vrucinu....dokleeee breeee viseeee

Millan
22.08.2009, 20:59
Do sutra! Rekli su u dnevniku sutra kisa...:D

armin
22.08.2009, 20:59
dok ne umres onda ces ledena biti... sala mala bez uvrede...
kod mene kisa vec tri dana a tako bi zelio sunce vidjeti...

AndrijaGM
23.08.2009, 04:19
Upoznah jednu finu devojku veceras pa da neizbaksuziram necu da se hvalim =))

caka012
31.08.2009, 23:16
Idem kod cika doktora, utrnuli su mi prsti desne ruke i ne popusta me vec nedeljama. Sve normalno radi, ali ne osecam nista. Mnogo je zajebano za sviranje. Kazu Karpal Tunel Sindrom. Ukljestenje zivca iznad dlana. Ako ne pomognu terapije, morace operacija.

jeftabgd
01.09.2009, 00:20
U,covece,pa to je za*ebana stvar.Jesi probao neke obloge,grejanje i sl.

b.o.Y.c.h. ČK
01.09.2009, 00:21
Neznam kako je to, ali mislim da nije ugodno...Kolega, nadam se da će biti sve u redu, odnosno da će terapije pomoći...Sretno!

milanceshow
01.09.2009, 11:49
@caka012
Nemoj slucajno da se zezas sa tim.Zdravlje je na prvom mestu!!!!

caka012
01.09.2009, 19:59
Primao sam prvo neke injekcije - kortikosteroide od kojih mi je bilo bolje samo dok sam ih primao. Dva dana posto sam primio poslednju - ista stvar. Medjutim, oni ne smeju dugo da se primaju, stetni su prilikom dugotrajnijeg koriscenja. Zavrsio sam sa terapijom laserom, i sad treba da pocnem sa nekom elektro terapijom i magnetnom terapijom. Ako to ne upali, moracu na operaciju. Kazu da nije nesto komplikovano, ubaci se jedna plasticna cevcica u taj Karpalni tunel i oslobodi se nerv koji je prikljesten. Doktori kazu da se to desava usled dugotrajnih jednolicnih pokreta, najcesce daktilografima, muzicarima i onima koji vise sati dnevno rade sa racunarom.
Prsti su mi pokretni kao i pre, nemam nikakvih bolova, jedino uopste nemam nikakav osecaj u vrhovima prstiju. Ne mogu desnom rukom da zakopcam dugme na kosulji, ne osecam sitne izbocine na ravnoj povrsini i slicne stvari.
Hvala na brizi, videcemo sta ce biti.

fico
01.09.2009, 20:24
Sad bi zli jezici rekli da si sviro korg to se nebi desilo .Malo sale.Zeznuta stvar pogotovo kao sto si reko to su profesionalne bolesti koje dolaze same skoro neprimetno.Svaki zanat ima svoje dobre i lose stvari . Da ti nama ozdravis sto pre i da nestanu ti problemi zelim ti od srca.

al bundy
01.09.2009, 20:32
caka...ma rasprodaj to sve...kupi jedan padobran i ajmo u uzivanciju:)
da vidis ljepote.
nema utrnjenja,dima,pijanaca...itd.....

Dejan
01.09.2009, 20:41
Zelim ti od srca da ozdravis,da sredis to sto prije.Svi smo uz tebe...POZDRAV VELIKI

caka012
01.09.2009, 21:43
Hvala na podrsci, bice valjda dobro. To cu da pisem u rubrica "hajde da se hvalimo".

@al bundy
To odavno zelim da probam, a jednom kad sam imao prilike, nisam smeo. Priznajem. Ako mi se ponovo ukaze prilika, probacu. Ako budem smeo. Nisam siguran da smem da obecam.

grandia
01.09.2009, 23:49
@caka012

komsija, zelim ti sve najbolje i da brzo ozdravis!

pozdrav

grandia
01.10.2009, 07:04
da osvezim ovu temu i ako je ne volim ...

ovo nije nista prema problemu druga cake, zelim mu ovom prilikom opet sve najbolje, al eto svako ima svoje male problemcice pa tako i ja ...

tj. sa moj krs od auta, danas mi se 3 puta gasio dok sam vozio :mad:
jednom jos u centru beca a 2 puta na autoputem dok sam vozio 80 km/h ...

ovaj mondeo ce jos da me unisti, nije mu dosta sto me zeznuo za gw8 kojeg sam planirao da kupim, a nisam mogao jer sam te pare ustekao u njega za delove i popravke u radionici ... a sad jos i ovo ... :((

zeljko
01.10.2009, 07:10
Tako ti je to druze grandija kad se vozi auto.

Mene je moj Audi izj...o sa alarmom,poceo se sam paliti i kad sam otisao u Audi da vide sta je kazu da ce kostati 1500 eura popravak a ja im kazem nato jel se moze to sranje iskljucit da ne popravljam,kaze moze i onda ga iskljuce i platim 150 eura samo zato.

armin
01.10.2009, 13:39
danas sam dao 1250€eura za zimske gume i neke felge.... ubicu se ...
Dodato:
ah da i dao sam nekom vragu 400 € u zajam tesko da ce mi ih vratiti al rodjak mi je znam u kakvom je stanju.... al jebga budala on a i ja

svrakan
01.10.2009, 14:36
A sta su to felge?Felne ili nesto drugo?

romario
01.10.2009, 14:40
felge=felne ;)

zeljko
01.10.2009, 14:41
Felge su Felge i ja tako ih zovem a to su oni okrugli metalni tockovi sto se stavljaju gume na njih heheh ako sam dobro objasnio.

svrakan
01.10.2009, 14:46
Ma ok ja sam samo pitao jer prvi put cujem za taj izraz pa nisam bio siguran da li misli na felne ili nesto drugo.

zeljko
01.10.2009, 14:48
Jest jest misli na to i ja sam cuo da neki kazu felne a neki felge,pa sam se odlucio da ih zovem felge heheheh.Pozzz

bokivelik
01.10.2009, 22:42
Evo ljudi da se malo i ja pozalim mada nevolim da citam ovu temu.
Posekao sam palac na levoj ruci (sreca u nesreci pa mogu da sviram).
Stavili su mi tri kopche i sad svaki dan na kontrole. Inace svake godine u 9. mesecu napravim sebi neku posekotinu. Pre tri godine posecem tetivu na desnoj ruci pa sad mi pravi problem kad hvatam oktavu na klavijaturi.I od tada vise ne stavljam nista alkoholno u sebe.
Pre dve godine posecem lakat isto na desnoj ruci i izgubio dosta krvi isto me krpili u bolnici i sastavljali. Evo sad i ovo. Hvata me panika jer mi ruke trebaju pogotovu prsti. Jer ako nemogu da sviram ocu da poludim jer je muzika nesto sto najvise volim.

Burli
01.10.2009, 23:13
Prije nekih mjesec, možda i dva dogovorimo svadbu za 24.09.
Pri tom napravimo dvije greške, prvu da smo se dogovorili telefonom(šta ću kad još uvijek vjerujem ljudima), a druga bitnija je da ne uzmemo kaparu...
Inače dogovor je bio sa mladoženjinim rođakom koji je opet najbolji drug od našeg dobrog prijatelja, a svi oni vrlo dobro znaju i ko smo i kako sviramo...
Elem par dana nakon našeg "dogovora" me zove dečko kod koga sam ljetos svirao u bašti i naravno zove da mu radimo svadbu ali mu samo odgovara taj 24.09!? Ja mu naravno kažem da smo zauzeti a on još ponudi par stotki više samo da nas nagovori!? Fino mu objasnim da NIKADA i NIKOG nismo tako prevarili jer živimo od ovog posla, a i vaspitanje kućno nam to ne dozvoljava...
Juče se čujemo sa našim "pregovaračem" i on nam fino objasni kako je on samo dao broj tom svom rođaku(mladoženji) a zašto nas on nije pozvao da se dogovorimo oko detalja to njemu nije poznato, iako smo se mi i sa njim dogovorili oko detalja, tj. cijene...
Bilo kako bilo mi izvisismo za svadbu, ovaj drugi što se ženi hoće da otkaže orkestru koga je zvao, međutim ja sam rekao da i ne pomišlja na to, jer ipak na kraju neko to odozgo vidi sve...

mahir
01.10.2009, 23:37
pukla neka koštica na prstu na desnoj ruci,opraštam se od solaža 1mj....:(((

caka012
02.10.2009, 20:42
@burli
Posteno, ne moze postenije da bude. Tao bi svi trebalo da rade.

milanceshow
03.10.2009, 19:38
@Burli
Katastrofa brate moj......

Kako je posle taj sto ste svirali letos kod njega u basti saznao da ste izvisili?
Bilo bi glupo da je otkazao toj muzici da bi ste vi svirali.......
Sta ces nisi prvi,nit poslednji.........

mimiki
04.10.2009, 04:21
2 godine proslo tacno otkad sam clan ovog sajta;)
hteo sam da napisem ovo u temi ajde da se hvalimo ali sam malo popio pa sam pogresno procitao :) desava se :D

Burli
05.10.2009, 01:27
@caka012 Takvi smo mi provincijalci(uglavnom)...;)

@milanceshow Ma druže nije katastrofa, ja ću vjerovatno nešto odraditi taj vikend, možda neće biti svadba(ako neko ima jednu viška neka zove:D), a i sve da ostanem kući vikendom ima najviše fudbala na TV-u, a i porodica bi se obradovala...;)

P.S. Taj gazda od ljetos me zvao za neki okvirni dogovor oko Nove Godine pa sam mu se usput požalio...:">

grandia
05.10.2009, 13:40
@mimiki

brate, ako si neki predstavnik tuborga, onda samo treba da ga malo demonstriras a ne da ga popijes :lol: sigurno si unistio celu gajbu :D

mimiki
05.10.2009, 21:27
ja sam ti strucnjak za unistavanje gajbi tuborga:) desava se =))
Dodato:
najveci predstavnik u na mojoj teritoriji i sire vise volim tuborg nego vodu=))

zeljko
09.10.2009, 15:14
Ljudi moram veceras za bosnu radi licne karte posto ne mogu da napravim za cerku pasos ako nemam licnu,novi zakon a da mi se ide za 3 dana pa ponovo nazad,ne bas.

Sta da radim,mora se zakon je zakon,ako treba i u vatru da skacem samo neka kazu,Hehehehe.

Pozdrav i sve najbolje za muzicare.

Zeljko

Damir_Coma
09.10.2009, 15:45
Ma hajde kolega, zar nisi pozelio rodni kraj.. ovako lijepo ovdje, hehe

Pozdrav

zeljko
09.10.2009, 15:50
Jasta sam nego pozelio zemljak ali mo krivo da je samo radi licne i tako kratko posto se moram odmah vracati radi poala,to je to sve ispalo neplanski i bas kad covijek nema dovoljno novca.pozz

Damir_Coma
09.10.2009, 15:52
Ma dobro opet ima i sreca u nesreci, da si recimo prije samo mjesec dana trebao licnu da vadis ovdje morao bi komplet godisnji odmor da iskoristis, ja predavao dokumente za pasos 4 dana, ne moze se na red doci.. hehe Pozzz.

zeljko
09.10.2009, 15:59
Uhhh nije valjda da je tolika guzva a bas mi je to nesto sto najvise mrzim,cekat u redu.Mada imam neko malo poznanstvo dole pa ako bude guzve 20 eura u dzep i prvi na redu samo sto nije red radi drugih ljudi

romario
09.10.2009, 20:34
"Propada " mi koljeno,kleca .

Samo od sebe,bez najave.

Burli
09.10.2009, 21:06
Obavezno kod ortopeda na pregled!!!
Ja imam negativno iskustvo sa koljenom a najviše sam sam kumovao tome neodlaskom na vrijeme kod doktora...:(|)

murtson
10.10.2009, 09:06
upala krajnika. pijem klavocin onaj od 1 grama. a moram pjevati svadbu večeras i sutra. dosad(prije par godina) sam radio 2 puta pod temperaturom od 38-39. nadam se da ću izdrzati.

kuki
13.10.2009, 21:17
Danas mi je oko 16h dok sam bio prodavnici palo drvo na prednji kraj automobila...:(
Bila je saobracajna policija da uslika auto i drvo,dao sam izjavu...nadam se da ce osiguranje da mi isplati stetu.

romario
13.10.2009, 21:51
Mislim da ništa od odšete.

jedino ako imaš kasko...

TomyCroSound
13.10.2009, 21:53
...imam susjeda kojem je kuća udaljena 30m od moje. Na kući imam "reflektor", onaj sa senzorom od 100W, ali imam i psa koji kada šeta pali to svjetlo. Svjetlo je usmjereno prema dolje, u naše dvorište, ali susjedu smeta...
Jednom je staroj mojoj rekao za svjetlo pa sam pokušao još spustiti dolje al nije išlo...
I večeras, pozvoni on i žena mu se javi (portafon, interfon s videom, kako hoćete) on kaže ko je...
"Susjed ovdje, Novoselac. Isključite taj reflektor pun mi vas je kurac više"
Žena moja ostala "paf". Čovjek 55+ godina
I otišo on..
Ispred prozora na kojem bi mu eventualno moglo smetat svjetlo ima žbunje koje se penje na balkon i naravno rolete...
Mslm... Neću spominjat njegovu šupu koja ima otvore na 20cm od međe prema mom dvorištu iz koje smrde govna i kokoši da ne moš disat, a nikad nisam ni pomislio da prigovorim...
A prije par dana netko nam je ispred kuće probušio gumu na autu, sad počinjem sumljat...
I šta sad? Ima li zakonske osnovice u njegovom prigovoru? Mogu li ja uzvratit policijom da mu kaže kako nije u pravu? Ili možda je?

Boban010
13.10.2009, 22:15
Obavezno mu uzvrati na bilo koji nacin,popustis li uznemiravanju nikad kraja!

jeftabgd
13.10.2009, 22:48
Neznam nikog na svetu da ima sve komsije dobre.Mora da bude bar jedan debil.

Vaxter
13.10.2009, 22:55
Potrazi zakon o stanovanju.
Sigurno postoji propisano sve vezano i za to tvoje svetlo i njegove svinjce.
Postoji propisano koja je maksimalna jachina svetla kojom smesh da ga osvetlish.
Naravno, mislim da nemash problema, jer shta da se radi onda sa ulichnom rasvetom koja je skoro u prozoru nekima... ;)
Njegovi svinjci, pak, ne verujem da su oke... ;)

milanceshow
13.10.2009, 23:00
Brate.....Ili njega ili prase na razanj!!!!;)

Pazi:
Ako ima septicku jamu,a ti kupi jednu celu onu funtu kvasca....
I preko noci mu ubaci ceo kvasac u septicku....
I nemoj da se sekiras!! ;)

Vaxter
13.10.2009, 23:02
Pazi ove juznjake shto su svi osvetnici...
I svi puni ideja za podlosti... :))
Zajebati su...
Samo chekam da pirocanci krenu sa idejama.
Mislim da je ovaj nishlija za njih malo dete... :))

TomyCroSound
13.10.2009, 23:07
ma me briga me mene za njegov kokošinjac samo nek meni sjaši s ...!

Vaxter
13.10.2009, 23:08
Ma zato ti kazem da proverish zakon.
Vidi da ti njemu nishta ne radish, a da on tebi pravi sranje.
Tuzi ga, oderi ga, i mora da ti sjashe...

milanceshow
13.10.2009, 23:10
Ili to sto ti Vaxter kaze ili ono sto sam ti ja reko!!!
Pa ti vidi sta ces....
I samo da ti napomenem,kvasac je jeftiniji od advokata....

bokivelik
14.10.2009, 18:19
Ne Vaxter ne diraj nas od Nislija nema gorih u podlosti.;)
Svaka cast izuzetcima.:lol:

jeftabgd
14.10.2009, 20:54
@Milanceshow-Objasni malo tu situaciju sa kvascem?Predpostavljam sta se desava ali prvi put cujem za to.Znam za zzivu!
-Inace sam prolupao zbog ove hladnoce,ne volim zomu a ne volim ni da placam struju.:mad:

milanceshow
14.10.2009, 23:16
Pa lepo bacis ceo onaj kvasac u komsisku septicku jamu i sve ono sto je izasrao mu se izlije po dvoristu!!! =))

milanceshow
14.10.2009, 23:25
Da se pozalim da sam se razboleo...
Moram da primim 5 inekcija....
Sjebo sam se.....

jeftabgd
14.10.2009, 23:41
Ne daj Boze da me ccaccne neko a da ima septicku jamu.=))Vec sam na pola puta do prodavnice da kupim kvasac.Mnogo mi se svidja ideja.

grandia
15.10.2009, 15:09
ova ideja sa kvascom je za novine ako nije i za televiziju =))

znaci, nemoj da diras nishlije, inace neces dobro proci ...?:lol:

milanceshow
15.10.2009, 15:15
Ako se ne varam,ja sam tu foru cuo od nekog iz Pirota!!! :D

grandia
15.10.2009, 17:22
e ovo sad ide vec u politiku :lol:

daca91
16.10.2009, 22:50
Dobro je ovo sa kvascom :)

Vaxter
19.10.2009, 11:05
Slupao sam auto pre 3 sata...
Dakle, ludilo...
Neki moron stao na semaforu pored mene, otvara vrata i lupa svojim vratima u mene.
Posle vozi pored mene, i krece da skrece ka meni, da me lupi.
Ja da pobegnem od njega, i lupim drugog ispred sebe, a ovaj kidnuo...
Luuudilo...

grandia
19.10.2009, 11:07
al sam ja glup, ko mecka .... nemoj sad neko da kaze da je to vec znao :p

propustio sam jucer 2 roland gw7 na ebay zbog glupog razloga ... mogao sam da uzmem jedan za 200,-- a ja se uplasio posto sam vido da ima samo midi in/out a nema thru ... a meni to mnogo vazno zbog toga sto bi ga ja koristio i kao masterkeyboard i prikljucio jos 3,4 sprave ...

isti slucaj na E50 ... jel su oni normalni? sprava kostala oko 1000 evra kad izasla i nema midi thru!!?

malo pre pitam coveka iz radnje ovde u becu, i kaze mi da taj problem bi mogo resiti sa jos jednog normalnog midi-interface za 30,- evra ... :mad:

e sad cekam opet dok nesto slicno padne ... ce da bidne i nova godina a ja nemam aranzer :(

milanceshow
19.10.2009, 12:07
@Vaxter
E mamu mu jebem......To kad potera maler nema gore....

Dell
19.10.2009, 12:46
jel to bio neki pijan ili nadrogiran? sto mu nisi izasao iz auta i....

Vaxter
19.10.2009, 13:15
Bice samo bezobrazan i lud...

@milanche
Ma, roka me maler vec mesecima...
Znash i sam...

grandia
19.10.2009, 14:06
ufff... izvini drug vaxter ... nisam video tvoj post ...

katastrofalno! koliko da ti pazis al kad su drugi neki idioti ne mozes da izbegnes takve situacije ....

jeftabgd
19.10.2009, 14:16
E,jbt,u kakvom ludilu mi zivimo.Manijaka,kol'ko ne treba.

Edis85
19.10.2009, 14:33
Zalim se na fifu koja je dirigirala izvlacenenje i tako nastimala da Bih igra sa portugal, ali ima boga portugal ce PASTI :)

b.o.Y.c.h. ČK
19.10.2009, 14:57
Vaxtere, jesi li nam ti dobro? Lim će se srediti ;)

vingula
19.10.2009, 15:05
Evo da se i ja požali...danas mi je brus-mašina (šlajferica) počela štekat,brusim vrata i prozore žurim se da to napravim prije zime...jel obnavaljam svu drvenariju na kući...i sad me ovo govno hebe.Nosim ju na servis!!!!

makso68
20.10.2009, 21:56
Ne znam je li za hvaljenje ili za žaljenje,ali pošto sam tužan odlučio sam se za ovu rubriku.Prodao sam Rolanda GW 8 za dobru cjenu,ali sam tužan,kao svaki put kad prodam instrument.Tješi me samo to što je to prvi korak prema Yamaha Tyros 2.Pozdrav!

Alix
21.10.2009, 10:21
Da se požalim...Ispo mi telefon u wc šolju...Igro igrice,stavio ga na poklopac korpe za veš,došla glupa žena,nije gledala kad je otvarala i et...Ode mi NOKIA 6310i...Kud će mi veća žalost...

milanceshow
21.10.2009, 13:14
Bolje da si citao novine ,nego sto si igrao igrice.....

Vaxter
21.10.2009, 13:30
A novine su i vishestruko korisne, ako ti zafali papira... :))

milanceshow
21.10.2009, 13:34
A mozes i da ubijes koju muvu ako ti smeta u poslu!

BoleroBend
21.10.2009, 13:35
Danilo Kis je umro brisuci zadnjicu novinama, jer mu je grafit dospeo u krv kroz.. da..:(

Dejan
21.10.2009, 13:58
Ne znam je li za hvaljenje ili za žaljenje,ali pošto sam tužan odlučio sam se za ovu rubriku.Prodao sam Rolanda GW 8 za dobru cjenu,ali sam tužan,kao svaki put kad prodam instrument.Tješi me samo to što je to prvi korak prema Yamaha Tyros 2.Pozdrav!

U potpunosti te shvacam.Ne bitno bila to klavijatura od 100e ili od 1100e ona ima sentimentalnu vrijednost.Ali ti se ne brini,doci ce i Tyros pa ce onda biti za temu"hajde da se hvalimo" ;)

Alix
21.10.2009, 14:01
I kako da se čovek požali na miru kad ste vi Nishlije,shimavci našli da zezate...Još da bude veće zlo kaže briši dupe sa novinama...Pa da umrem ko pomenuti lik...mislim...Nekad sam čito novine na klozetu al odkad imam internet novosti papir mi nije interesantan.Nema ni križaljki ko nekad,same glupe zagonetke a kod Sudoku đavola gubim živce jel su preteške.LapTop 12" ne radi a 17,3" je velik i težak da ga vukljačim...A igrica nikad dosta...Eto ti kolega "muderatora",samo zezaju... :p

Vaxter
21.10.2009, 14:07
Ma ne zezamo...
Ozbiljno ti kazemo...
Eto, ni sa laptopom ne mosh se obrishesh... :))

milanceshow
21.10.2009, 14:21
Doduse sa laptopom mozes da bijes musice....
Cak taj od 17,3 inca moze i dve da sredi odjednom,tako da je on bolje resenje nego onaj od 12 inca....

Dell
21.10.2009, 15:44
sta vi matorci jedete, pa citave novine procitate dok se pokenjaus :| najduze sto provedem u chenifi je bilo mozda pola sata i to kad mi je pritjeralo :lol: :lol: :lol: inace po minut dva :)

grandia
21.10.2009, 15:57
=))=)) milance ...

mislim, izvini drug alix, nemoj da se ljutis ...al dobra bila ova fora od milanceta, moras i sam da priznajes ....

a zao mi je sto ti se to desilo s mobilni ...

inace, ja ne idem da zavrsim "veliki" posao ako ne palim jednu cigaretu i da nemam nesto da citam, bilo sta ... samo da prodje vreme

pozdrav

svrakan
21.10.2009, 16:17
@Dell,bog te mazo znas ko zavrsi za dva minuta,onaj kome je zadnja loza dobro razradjena,pa sam se zabrinuo da nisi otisao u te vode =))

Dell
21.10.2009, 16:56
:lol: :lol: :lol: nije nego je kod mene suha hrana dobro razradjena pa samo ispada

cunami
21.10.2009, 17:16
Vidis Dell da te Svrakan pita ono sto sam te ja pitao juce =))

Nemoj da bi se propederio a da ja ne znam....hocu i ja da probam=))

Dell
21.10.2009, 17:21
pssssst :lol: tise

murtson
21.10.2009, 18:30
sumljiv si mi del zemljače . morat ću te nekako angažirati da sviraš gdje ima žena da mi ne postaneš nastran.

Dell
21.10.2009, 20:02
ne se sekiraj za mene nista :D vec sam angaziran da sviram harmoniku u svatovima po danu kad se ide po mladu, ima da bude p*** ko salate :D :D :D

al bundy
21.10.2009, 21:38
iz klozeta nokia ide na slobodu jer je alix kenjaros povukao vodu.....:D
stari stih core bore.

Alix
22.10.2009, 18:20
MARIO---Brate svaka ti čast...Nema te u Europi...
Marnel---Care ti kenjaš ko vjeverica,đe si vidio da se puca samo 2min...U tebe to par onih kuglica ispucaš i fajront...E sad za to kenjanje...Nekad kad sam bio mlađi ponesem kesicu klikera pa ih pregledavam i brojim,u srednjoj nosio knjigu nebil šta naučio iz nje,nema kakvih đavola nisam nosio.Čak se sjećam prije jedno 3-4 godine nosio sam Casio CZ230S na wc i svirko-materemi mile,i znaš kako je veća koncentracija.Novine su već dojadile,tako da ne znam šta ponesem...Imal ko kakvih ideja-Premda 1000% garantujem da sam opazio da mi je koncentracija u WC-ju mnogo bolja nego kad nisam u njemu,e sad jeli to zbog gasova,zbog prostora,haj ga znaj...

gagan
22.10.2009, 18:26
ljudi ja u agustu sam imo zadnju tezgu , ovo je strasno Teska pusanka za nas muzicare , strasno ja sam radio u rumuniji tezge ali i tamo postaje sve redje. idu klinci za upola manje cene , a ovde kod mene u mom mestu i okolini pusanka brate

grandia
22.10.2009, 20:48
meni izgleda riknuo danas pc ... sve neki mozaik na monitoru X(

100% nije monitor, reko bi pre da je graficka odradila svoje i nece vise ... ko zna mozda cak i motherboard otiso u §$""$%! ...

ovo sad pisem s malog laptopce ...

zeljko
22.10.2009, 21:05
Pa u mene je bila maticna i isti simptomi kao kod tebe .Pozzz

misa1265
29.10.2009, 22:48
Evo i mene komp poceo da zeza i to dobro,pa rek'o aj da se pozalim i ja!!:(

Vule
30.10.2009, 15:28
U zivotu ima raznih stvari koje volim ili ne volim ali samo jednu MRZIM !!! :mad:

Da pakujem i nosim opremu za svirku i sa svirke!!!:mad:

milanche007
30.10.2009, 18:21
danas su me saobracajci odrali.na putu od loznice do beograda puk'o sam 4000 dindzi,i to sam popio dve kazne.prva za preticanje na punoj liniji,pa mi pisali pojas,a druga prekoracenje brzine to je bilo 3000 dinara.mislim da su mi se smejali likovi koje sam preticao po drugi ili treci put.sam sam kriv za svoja (ne)dela:mad:

milanceshow
30.10.2009, 20:32
Izgleda da ovaj svinjski grip uhvatio maha....
Svi su mi se u porodici razboleli,a i ja sa njima....

E sad ,da li je to ovaj svinjski ili je sezonski,ko ce ga znati.....

zeljko
31.10.2009, 17:04
Strasno!!! Odakle samo dodje ova svinjska gripa i zasto se tako zove. Smjesno mi kako je nazivaju,pa zato i pitam.
Po nekom mom predpostavljanju valjda je zovu tako jer se ne kaslje normalno kao sto se kaslje nego se mozda rokce kao svinja ili sta ja znam.

Zaboravi da Milanchetu i njegovoj familiji pozelim brz oporavak.Pozdrav

Vule
01.11.2009, 03:07
Ja mislim da je Željko u pravu oko ovog groktanja :lol:

zeljko
01.11.2009, 04:23
Jbg druze rolandinjos cujem na vijestima da cak i ovdje u Minhenu zavladala ta svinjska gripa pa se organizira vakcinisanje ali 70% naroda je protiv te vakcine pa mi sumljivo da nece na taj nacin da nas unistavaju jer ne smeju da ratuju vise.Pozzz

cunami
01.11.2009, 12:00
A ja sam cuo da je Chuck Norris dosao na Marien Platz i da brani ljude od svinjskog gripa.Ovo ce biti k'o kad su Muju pitali...gdje ce se skloniti posto najavljuju smak svijeta, a on kaze ja cu kod svojih u Njemacku.:lol:
Evo i mene neki kasalj uhvatio, pa me buraz zeza...kaze da nisam slucajno 'ladan k....c popusio!!!=))=))=))

zeljko
01.11.2009, 16:27
Hehehehehe

harepa50
01.11.2009, 16:28
Evo da se i ja pozalim, istego sam ligamente...:(

Burli
01.11.2009, 23:15
Fastum gel, led(umotan u krpu), odmaranje i poželjan pregled kod ortopeda...

fable
01.11.2009, 23:27
Evo i ja od muke moram da se pozalim ...zadnja 4 dana me glava ubija pritisak mi konstantno 140 sa 100.Tome sam verovatno ja doprineo jer u zadnje vreme mnogo jedem a od kako sam kupio tyros3 (nekih mesec dana) jedina fizicka aktivnost mi je sto odem do wc-a ,a po ceo dan i pola noci sedim za klavijaturom.Da zlo bude vece danas mi zena zabranila prilazak kompu i klavijaturi ,uzela mi kljuceve od kola tera me da se setam po selu ,salje me u prodavnicu (peske:-O) po 5 puta dnevno.srecom sad je zaspala pa sam iskoristio priliku da Vam se izjadam .

harepa50
01.11.2009, 23:38
@Burli
hvala ti puno

@fable
Druze moj, i ja bih sigurno bio kao ti kad bih kupio tyrosa, ali vjeruj mi, to uopste nije zdravo. Samo hodaj i izlazi, cesce boravi na zraku, manje u zatvorenom prostoru i sve ce biti ok.

zeljko
01.11.2009, 23:42
Buraz nista gore nema nego kad se covijek ulijeni,ovo ti govorim iz svog iskustva a kako koja godina stize sve gore i gore pogotovu ako se nicim nebavi i samo sjedi ili jos gore kao ja 5 godina danju spavanje nocu za kompom i internet igrice.Pozzz

milanceshow
01.11.2009, 23:43
@fable
Cuti kad te ne tera da pises domaci!!!!:D

fable
01.11.2009, 23:53
@milance
Stosta bi ona mene naterala jos ali joj nisam pruzio tolika ovlascenja a primoran sam da je slusam jer mi je lakse da uradim ono sto mi kaze nego da je slusam kako zvoca : "Lepo sam ti rekla umreces za tom kalvijaturom al ti mene po obicaju neslusas nikad necujes sta ti ja govorim!" itd. itd.

fico
01.11.2009, 23:56
Ja evo u zadnja dva meseca samo sam tri dana odmarao inace sam zauzet svakakvim poslovima i to po najmanje 10 sati dnevno .I cim sam bio slobodan prvi dan odma mi dosadno od odmaranja .Ali takav nam je zivot radi dok imas sta da radis kad nemas onda odmaraj .

Sejox
02.11.2009, 00:58
Pa Fico,ovo sto ti pises je u danasnjem vremenu za sekciju "Hajde da se hvalimo".
Sad ce jos malo zima,pa kad ti dodije zena(a i meni) onda u "Hajde da se zalimo".
Hahahaha....
Zivio ti meni,

zeljko
03.11.2009, 15:56
Tek 3.11.09 a ja u dzepu jos samo 50 € jeb...n zivot nas umjetnika.

milepsr
03.11.2009, 19:06
@zeljko

Danas 03.11. a ja nisam primio platu ni za avgust... :-w

zeljko
03.11.2009, 20:13
Jos gore onda drug

milepsr
03.11.2009, 20:19
Jbg, moramo da gledam napred ;) Samo da smo zivi i zdravi, ostalo ce se srediti nekako...

zeljko
03.11.2009, 20:29
Jasta buraz novca nikad dosta ali kosto kazes mora se dalje i ima i gore.Pozdrav

Alix
03.11.2009, 22:23
Željko-Brate mili ajmo mi akvarije okačiti mačku o rep...Ti pokupi svoje ribice iz akvarija,ja svoje,i skupa na pijacu i da to prodamo...ili da ispečemo ko ljudi,najedemo se,popijemo koje jeftino vino i bar znaš da smo se pogostili ko bogati...heeh

zeljko
04.11.2009, 00:33
Ma moze sve kad se radi oko pica,samo ubacimo one grijace od bojlera u akvarium upalimo i to bi to.

Dell
04.11.2009, 03:26
a proljevusa od 10 dana? :lol:

Alix
04.11.2009, 22:38
Od njegovih je možda 10 dana,a od mojih je sigurno par mjeseci...

mimiki
21.11.2009, 12:43
Boli me glava!!!!!!!

medino
21.11.2009, 14:08
pa "popij" brufen ;)

mimiki
21.11.2009, 23:23
opet ja :mad:otkazali mi svirku u 20h jer menadzeru kafica slava:mad:

jeftabgd
26.11.2009, 12:13
Pukla vodovodna cev ispred kuce.Nemam vodu a od ranog jutra neka masina drnda toliko glasno da podileises.:mad:

zeljko
26.11.2009, 13:27
uvijek neka sra..a covijeka iznenade jbg.

Marco7
26.11.2009, 14:46
Jefto listen this :)
Vec mesec dana nemamo vode od 8 do 17h jer se radi glavna ulica,postavljaju se ploce i zatvara se za saobracaj i dok traju radovi i iskopi iskljucuju nam vodu od 8 do 17h!Ima crnje od crnjeg za utehu :))

Burli
26.11.2009, 15:50
Ima i još gore, imam vode non-stop ali sam toliko mamuran da mi se ista gadi... :-&

kina
26.11.2009, 16:44
Jao ljudi gripa me savladala, ali ono bas sve sto pod taj naziv spada, a sutra prva vecer u kafani gdje trebam pocet svirat a u subotu privatno veselje i navecer opet kafana.
Ima da mi ostane dobro ovaj vikend u pamcenju.

erno11
26.11.2009, 19:02
Zivote zivote danasnji dan je skroz Uf da nekazem.

Hocu da nesto gledam na DM sat stho uskoro pocinje, mama hoce gledati jedan drugi kanal u 20:30 h.

Poslao sam u 18:00 dm satu mail da vidim dokle ce emisija trajati, pa jos nisu odgovorili BOZE sacuvaj:-O

Pa sad nemam pojma sta da radim jooj zivote..:mad::mad:8-X

Dell
26.11.2009, 19:11
ne vidim nikakvu emisiju :S

erno11
26.11.2009, 19:12
@boy

citaj bre privatnu poruku. Ima emisija, samo procitaj privatnu poruku joj

mimiki
28.11.2009, 16:18
sta mi se desilo sinoc koji blam,sinoc ja sviram u nekom lokalu,i zeza me mikrofonija celo vece,inace jedan zvucnik na stalku stalno stoji meni na dohvat ruke,i tako ja sviram i mikrofonija zeza i ja se iznerviram i lupim zvucnik da bi ga okrenuo na drugu stranu i padne zvucnik sve sa stalkom na nekog lika i porazbija sve zivo na stolu i kraj svirke:) inace imam yamaha 15" drvene koje nisu bas lagane :) ,a ovo mi se desilo jer nisam dovoljno rasirio nogare na stalku:lol:

zeljko
28.11.2009, 16:19
Ljudi moram da se pozalim jer sam mahmoran i lose mi je ko jos nikad.Neznam sta je to ali mislim da se stari i da je to razlog,tako da razmisljam da batalim skroz pice i cak cu mozda da sklonim pivu i sa slike

mimiki
28.11.2009, 16:27
onda sam ja star kao hrast,najgore je sto popusim paklu cigara i ne znam koliko piva popijem i sutradan ne mogu da pricam boli grlo a uvece treba ponovo da se peva

zeljko
28.11.2009, 18:04
Ljudi imao sam 190 pritisak i evo sad mi je puno bolje hteo sam umrijet cini mi se.
Bacam alkohol skroz a cigare cu isto da pokusam jbg bolje je duze zivit nego krace.
Ovo mi se vec 3 ili 4 puta vec desava tako da nema tu igre,vise od 3 pive katastrofa u ovim godinama bar je kod mene tako mislim da sam pretjerivao.

Dell
28.11.2009, 18:51
evo da se i ja pohvalim, riknuo mi je hard disc, uzeo sam od rodjaka novi i instalirao na njega xp dok ne kupim novi hard. Sve ono sto sam skupljao 3 godine, sve slike, pjesme, videa, sve je otislo u pm...

Vule
28.11.2009, 19:13
Opet pakuj razglas,utovaraj,istovaraj...kako to mrzim jbt...:mad:

hammers
28.11.2009, 19:19
Sinoc me zove kolega koji svira Triton Classic i kaze da mu je ne radi hard disk, nosio ga na svirku, doneo kuci, da ga ukljuci, nece. Decko skrenuo!
Zove me danas covek od koga sam kupio klavijaturu (a i ovaj kolega je kupio Classica od njega) i kaze da mu crklo napajanje na pa80. Odjednom na probi mu stane. Trazi mi klavijaturu da zavrsi svirku. Ja mu je dam.
Zove me posle 2 sata i kaze da moja klavijatura nece da startuje. Ja sam mu ucitao set pre nego sto je dosao, i posle dva sata ona blokira.
Ovoliki maler ne verujem da nekome moze da se desi....:(

mimiki
28.11.2009, 19:38
@Rolandinjos

razumem te skroz ja uvek imam natovaren auto maksimalno (audi 80 jaje) jos zivim na cetvrtom spratu prvo sve utovari u lift pa istovari iz lifta pa nosi do kola i utovari u kola,sinoc sam ostavio sve u lokalu gde sviram da ne moram ponovo istu operaciju da obavljam

jeftabgd
04.12.2009, 15:48
Boli me glava ko nikad u zivotu.A moram da se ponasam kao da mi nije nista.

korg18
05.12.2009, 00:08
sinoc me je zena udarila toliko snazno da sam sve zvijezde vidio a znate li zastoo..pa promasio sam rupu .iihih

Dell
05.12.2009, 00:11
:lol: to me podsjeca na vic, kad je coban brdjan karao prvi put kad se ozenio i on ga zavuce u "zweite klasse" :lol: i znoji se on, gura, gura, kad kaze mu zena gurni ga nize, kad ga je gurnuo obrise znoj sa cela i kaze DRASTIĆNA RAZLIKA! :lol: :lol:

milanceshow
05.12.2009, 13:54
@korg18
Na kvarnjaka si hteo,a?

svrakan
05.12.2009, 14:03
Kao promasio si hahaha,e umro sam od smeha.

Sejox
05.12.2009, 14:05
Pa dobro,sta ce covjek....rupe su inace,tako blizu i mozda drug nije
bas precizan....ili je previse brz....:)

svrakan
05.12.2009, 14:34
Sto se mene tice obe rupe kod zene nisu promasaj,ali samarcina uh,to je stvarno za Hajde da se zalimo...

milanceshow
05.12.2009, 14:35
Doduse,nije nesto daleko jedna od druge.Sta su to par centimetara.....
Nista strasno,nemoj da se sekiras korg18....

A zamisli da je oralni seks bio u pitanju,pa promasis rupu......To se desava onima sa malo duzim jezikom,ali ni to nije strasno....
Preziveces jedne batine,a sledeci put joj prvo kazi svoje namere....
Pozzz!

b.o.Y.c.h. ČK
05.12.2009, 14:45
Ma sve je to skoro isto :D
Čuj, možda nije bila spremna za tako nešto :lol:

Sejox
05.12.2009, 14:45
Nesto i ja razmisljam,da bi drug Korg18,prethodno, ipak trebao reci zeni
gdje ima namjeru da "gadja"....
Pa ako dobije odobrenje,dobro je.....bar nece biti batina.:)

Dell
05.12.2009, 16:15
hahaha sjetih se jos jedne price, isto se tako neki coban zenio i pita nekog skolovanog covjeka kako ce da kara prvu bracnu noc, a on mu kaze dva palca ispod pupka, zabodi i vozi ;) A kako je ovaj grmalj, palac mu ogroman i on ga zavuce u dupe :lol: i argija on, argija, muci se, a zena mu kaze, pa zabodi ga nize, sta se tu mucis, kaze joj on, suti, sta ti znas, ja sam skolovanog covjeka pitao, sad ti ko pametnija :D :D :D

Dejan
05.12.2009, 17:27
Dell,hahhaha,jesam ti se ismijao pocetkom vica"Isto se tako neki coban zenio...."HAHAHAHA

Dell
05.12.2009, 17:48
hahahahahahaha onda sam kolegu uvrijedio nesvjesno :D

Vaxter
05.12.2009, 23:43
Ceo dan ne mogu da dodjem sebi koliko sam se oblejao sinoc.
Teribl...

zeljko
05.12.2009, 23:49
Vaxter ako mislis to sto si rekao napio. Ja kad nisam umro neki dan od mahmurluka i mislim da nece dugoooo alkohol u moja usta a mozda i nikako vise jer bih trebao i vozacku ponovo da ganjam koju su mangupi jednostavno uzeli.

jeftabgd
07.12.2009, 00:29
Danas su u opstini u kojoj ja zivim (Vozdovac)bili izbori.Ne mozete ni da predpostavite kakve sam pritiske doziveo od predstavnika nekih stranaka da bi zaokruzio njihovog kandidata.Ovo je nenormalno.Jebem ti politiku i ta sranja.Ja sam totalno apolitican tip,a sto su toliko navalili na mene nije mi jasno.

korg18
07.12.2009, 18:04
pa dobro narode svakom se omakne,rupa u rupi,toje tako bilo nekad moras promasit nekad ubacit,i jooo sta jos svasta ima stvarno se znojis jos kad rekne jesi vec stavio a stabi cojk tad uradio naravno ja bi iscupo kakav koc i nastiklo ga na svoj ehe i onda bi to uradio,nebi promasio 100 posto ehhe.E to vam je isto kad je konj trebo na trkama da trci i nije i sjeo je on zapalio cigaretu i polako to on e oni ga bicuju "aj kreni aj" ma nista taj ni da se pomakne e onda su mu stavili pored cilja kobilu i on kad je vidio narod nije mogao da vjeruje,kazu "skako je sa motkom" hehhehe.

milanceshow
11.12.2009, 01:02
Moj klinac zaboravio da u skoli postoji predmet "LIKOVNA KULTURA".Sada cele noci ja moram da uradim 12 radova.Sutra uciteljica ocenjuje...

Koju li cu ocenu da dobijem?????:rolleyes::(

Sejox
11.12.2009, 01:12
Samo nemoj da prepisujes Milance....:)

mladenkom
11.12.2009, 01:21
za sat vremena sedam da vozim,1070 km u cugu,a spavao sam tri sata danas,vozio celu proslu noc..biti ce veselo

milanceshow
11.12.2009, 01:32
Ma Sejo ovo mu je vec treci put da mi radi ovo....
Poludeo sam....
Evo sad sam na pauzi,pa se vracam na radno mesto!:(

toni-bt
11.12.2009, 02:53
Radi brate i cuti!Ja sam malopre zavrsio domaci iz harmonije za onaj moj pacienat(tako zovem sina kad me iznervira) a to sam ucio pre 22 godina i eto sada moram opet da se zajebavam a on spava,boli ga k....!A zamisli kuci sa svirke sam se vratio u 2,i na sto me preceka natpis"molim te uradi mi domaci iz harmonije.Pozzzz!

milanceshow
11.12.2009, 03:40
=)) I moj spava ljubi ga tata....=))
Nego nestalo mi listova,pa moram ujutru da zavrsim radove!

korg18
11.12.2009, 11:46
milance,valja se naviknut,kako kazu kad te stane u zdrav mozga jelde,odes u skolu i nadjes uciteljicu i dadnes joj svoj rad, reci mada je dug ali je pikaso.

milanceshow
11.12.2009, 11:57
Plasim se da ne pokvarim ocenu!!!

Dell
11.12.2009, 18:06
ili bolje receno da je uprskas :lol: :lol: :lol:

korg18
11.12.2009, 18:12
milance-neceš pokvarit ocjenu,ona će tebi da da i višse jer ti si pikaso,rekneš joj režim bježim ,a bodem do mile volje,i ne trebaš da radiš te radove poz.

toni-bt
12.12.2009, 03:08
Milance koju si ocenu dobio?

milanceshow
12.12.2009, 04:54
Pa naravno 5!!!!!!
Znam znanje!!!!!!:D

toni-bt
13.12.2009, 04:14
Bravo majstore,produzi tako!!!!!

Dell
13.12.2009, 04:15
a sta kaze profesor harmonije, jel dobra zadaca bila :)

korg18
13.12.2009, 18:09
oo pa ta nastavnica,hoće da se hebe,a da joj ne unidje auu

Dajmo malo pristojnosti ipak....nismo na pijaci!!!

Dell
13.12.2009, 21:24
@korg18 ima sekcija i za te teme, stariji si, ima nas malo i mladjih ovdje pa pripazi ;)

korg18
13.12.2009, 21:36
hmmm ne kontam ja,ovjde nisam dodao slovo J zato nisi ni ti jedini i ti si to napisao u temi ali otom potom ja sam zato stavio slovo H ali eto pridrzavacu se pravila nema vise cile mile.

erno11
15.12.2009, 22:48
hajde da se zalim, boli me glava.

Potrefila me pjesma od Zlate petrovic - majko moja i to UZIVO.

Sjeti se ja svoje majke, jos svacega se sjeti. Uze ja litru rakije i nazdravio sve. Glava puca, i pijan sam... nikad vise vako:-O

jeftabgd
18.12.2009, 01:28
Sneg je pola metra i da bi izasao iz ulice moram da lopatam bar sat vremena.:mad:Posle ne mogu da odsviram ni 'Pioniri maleni'.

EmirTotic
18.12.2009, 02:27
Evo Jefto ja cu da ocistim. Najvise volim da cistim sneg. Taman ocistim on za pola sata opet napada ja ponovo cistim... Obozavam to... :)

korg18
18.12.2009, 10:26
vidite vi narode,počnemo se malo žaliti i to ode,ee kako ću sad stavljat po snijegu,ako mi zaledi valja ga sijeć.

jeftabgd
18.12.2009, 12:39
Emire,kod mene si uvek dobrodosao gost.Ja vise ne mogu da se borim.Ovo bjelo *ovno opet pada.:lol:

svrakan
18.12.2009, 12:54
Selim se na Floridu............. =))

milanceshow
18.12.2009, 12:57
=)) Kod mene samo 20cm snega.=))
Mada bi ovo trebalo da ide u "Hajde da se hvalimo"!!!!
:D

svrakan
18.12.2009, 13:16
Kod mene ga ni nema vise.Tek na nekim mestima po 2-3 cm.Zao mi samo zbog dece...

bokivelik
18.12.2009, 21:31
@jeftabgd
Uzmi krtalicu da ocisti to belo **vno.:lol:=))=))

b.o.Y.c.h. ČK
19.12.2009, 16:54
Bemti sneg :(
Otkazana svirka, zbog ovih bjelih govana vani što padaju :(

murtson
19.12.2009, 17:55
nema snijega

jeftabgd
19.12.2009, 18:04
Glumio sam danas grtal"cu pola dana a sad sam pakovao instrumente i mnogo sam "uzivao"u tome.:mad:

mimiki
20.12.2009, 18:46
u petak na svirci sam bio greskom za malo udavljen,ja bio u prolazu i neki dvoje se pokacili i drug od jednog sto se pokacio mislio da se taj njegov drug sa mnom zakacio jer sam u tom trenutku bio pored njega i covek skoci na mene i uhvati me za grkljan i pocne da me davi a covek nikad veca sirovina i nece da me pusti nikako ja rekoh gotov sam:),i u sinoc nisam mogao da pevam grlo mi je otislo u pm ne mogu ni da gutam hranu

Alix
20.12.2009, 20:36
Smrzla mi ručna kočnica na VW Sharan...popravak oko 150-200eur...NIKAD u životu mi se nije desilo da mi smrzne sajla u ručnoj kočnici a imo sam raznih krševa,ovo nikad nebi očekivo od VW-a...Sreća da nisam vozio daleko a kamšija opazio da mi se puši iz zadnjeg desnog točka...Mogo mi puknuti komplet disk...Eto šta je zima,slično ko kod onog iz Kanade...haha

zeljko
20.12.2009, 20:37
A akvarijum je uredu ili?heheh.Pozzz

Alix
20.12.2009, 20:41
Ma akvarij je u redu...Redovno mu budžam CO2 preko difuzora i nema algi ni ništa šta ne treba...Ma daj kakav akvarij drug...Meni je muka z aauto više neg išta...15 dana bio na servisu i sad mi ovaj belaj...Zima je najveći neprijatelja automobila...Još ovaj J$%& snjeg pao non stop grtalice vozaju pa moram lopatati oko auta a još komšija mi zauzo mjesto za parkiranje koje sam čistio 2h...I sad da se idem s njim svađati oko park placa-ne isplati se...Pa parkiram na rubniku,pa kad dobijem kaznu-on ima da je plati...

zeljko
20.12.2009, 20:45
Hehehehh komsija uzeo parkplac koji si ti ocistio,koji pametnjakovic.Ovdje u minhenu do sada nije bilo veceg snijega ali je hladno i kad tek upalim auto mijenjac nece da ubacuje u brzinu,jedini problem sto se tice mog auta.