Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Hajde da se zalimo!

Strane : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

erno11
20.12.2009, 21:50
@mimiki (http://www.yu-midi.org/forum/member.php?u=4959)

boze sacuvaj. Pa kako si osto ziv? kako si se izvuko? De ispricaj
Dodato:
Da se i ja zalim :-O

Los mi je dan skroz. Danas htio da sredim par midi file za pjesme neke koju ja hocu. Trazi i trazi program nisam mogao nikako naci, srecom neki program nadje ja "widi" neki program. Da ubacim mp3 pjesmu pa onda da ubacujem instrumente itd.

Tezak neki program. Imali neki drugi program za pravljene midi filove?

Da se vise ne zivciram trazeci program.

mimiki
20.12.2009, 22:20
ma vec poceo da se gusim i dosao gazda onda koji je moj prijatelj i poceo da razdvaja,posle me vodili u hitnu da primim neku inekciju za opustanje misica tako nesto
Dodato:
a inace u petak na poslu mi je pao na glavu metalni uredjaj koji je poprilicno tezak,i pocepao pola glave,to se tako sve desava kad je covek spretan kao ja :-"

Zlatek
20.12.2009, 22:29
@Alix
Nije da se miješam ,ali po zimi se ručna nikada ne zateže!Šta se tiče parkirnog mjesta situacija je takva -ko prije njegovo mjesto!Ne pametujem-znam iz ličnog iskustva-parkiram tri auta u Ljubljani što zna biti veliki problem i kada je sve čisto, a ne sada kad je snijeg!Ali opet gledaj to sa vedrije strane-očistiš drugo mjesto i ne moraš posebno plačati rekreaciju!
Pozdrav!

zeljko
20.12.2009, 23:08
@mimiki meni je se davno desilo slicno kad su na mog druga jedan od njih 4 napali sto ih je gledao a ja sam ga opominjo da ih ne gleda jer sam skuzio da su bili time isprovocirani,jok on je i dalje glumio frajera.
Onda je jedan tako brzo priletio i pitao ga na njemackom sta je supak i stovremeno ga opalio medju rogove a njegove su noge odletjele u vazduh i on pade kao svijeca,te ga poce sutat ja krenu prema njemu da razvadim kad krenuse i ova ostala trojica sto sam uspeo da vidim,a ovaj frajer sto je njega opalio okrenu se i razvali i mene.Nije me uspeo oboriti ali mi je bio slomljen zub i onda su skocili tamo gazda lokala i hteli zvati policiju ali nama ne njima heheh.
Od tada ja kad pocne frka neka sa bilo kime sa strane mojih drugova ako sam tu,udaram sve ko mi se priblizi u toj guzvi ne zanima me i mogu ti reci da sam u vise slucajeva prosao bolje nego taj put kad sam hteo da na lijep nacin smirim tucu.
Naravno vise se ne druzim sa svakim ko provocira druge i jos ocekuje da se zalozim za njega i to znaju oni skim se druzim,radije necu ici snjim na takva mijesta ako se nezna kontrolisat u picu a ako nas neko napada na pravdi boga,e to je nesto drugo.Pozzz

nikolakg
21.12.2009, 00:54
u petak na svirci sam bio greskom za malo udavljen,ja bio u prolazu i neki dvoje se pokacili i drug od jednog sto se pokacio mislio da se taj njegov drug sa mnom zakacio jer sam u tom trenutku bio pored njega i covek skoci na mene i uhvati me za grkljan i pocne da me davi a covek nikad veca sirovina i nece da me pusti nikako ja rekoh gotov sam:),i u sinoc nisam mogao da pevam grlo mi je otislo u pm ne mogu ni da gutam hranu

Zajebana situacija.Tako je jedan kolega pevac nastradao ni kriv ni duzan.Hteo da pomogne da razdvoji dvojicu koji su se tukli i dobije pesnicu i padne u nesvest. Dok su mu vadili jezik nesvesno ujede lika za prst i ovaj da bi izvadio prst polomi mu vilicu.Strasno a zivi od pevanja i posle toga dugo nije mogao da jede a kamoli da peva.

mimiki
21.12.2009, 01:04
prosle godine u aprilu sam operisao nos takodje ni kriv ni duzan,stajao sa drugom i neki lik (inace poznat kod nas po problemima i sranjima koja je pravio)napao druga sto ga gleda i ja mu rekao da se skloni da mu nista nije uradio ,a taj moj drug stvarno dobrica i nikad ne glumi frajera,i ovaj mene na keca udari posred nosa,nisam znao gde je levo,i onda priskoci jos jedan njegov drug i bace me na kola i udri,dosao sam kuci izubijan ceo,modrice po glavi,cvoruge,i polimljenog nosa...
imao sam ja u zivotu svakakvih nesreca,ali sve u svemu uvek dobro prodjem:)

zeljko
21.12.2009, 06:19
Moj stric je uvijek rekao "bjeganova nije dobila":D

Alix
21.12.2009, 08:39
ZLATEK---Nije da se miješam ,ali po zimi se ručna nikada ne zateže!

Ma znam prijatelju u istom smo S....
Al da ti kažem prvi dan nigdje pluga ko za glavu,tek treći dan grtaju Pokopališku ulicu...I to došo prerađen traktor sa plugom.A hvala Bogu MOL redovno šalje redare koji imaju pooblastila kao policija i pišu 140eur za parkiranje na pločniku gdje se nalazi znak PREPOVEDANO ZADRŽEVANJE IN PARKIRANJE...I kako biti tome pametan...A što se tiče ručne-težak auto i karoserija a pun ozvučenja i instrumenata,ne upam si ga pustit brez ročne,nimam kasko na ozvočenje a najbolši plac je tik pred vhodom v garaže,sam je klanec...

Damir_Coma
21.12.2009, 10:20
Ljudi moram da se pozalim, tako sam zas*ao u skoli da ce da me obore iz najmanje tri predmeta.. a "predizbacaj" sam dobio u cetvrtak jer imam 53 neopravdana, a ostalo su nekako opravdali.. Ne znam samo gdje nadjosi i ona 3.. Eto sad mi je lakse.. :(

Zlatek
21.12.2009, 14:33
@Alix
Moram priznati da ti se divim ,ako se usuđuješ ostavljati opremu u autu.Ne radim to ni pod razno od kada su nam več dvaputa provalili u kombi.Težak je život nas umjetnika...
Pozdrav!

svrakan
21.12.2009, 16:02
Uf spicila me temperatura,grozno se osecam.

Alix
21.12.2009, 19:51
Zlatek---Tu je Alarm Meta System sa shock senzorom,senzor naklona,senzor padca napetosti,itd...Avtoelektrika Sešek-600eur in VOILA...No need to panic...

b.o.Y.c.h. ČK
21.12.2009, 20:09
@Alix
Kad smo kod krađa, ovo što si nabrojio, to su lake fore za dečke koji se time bave...
Jedini problem kod lopova je GPRS u automobilima...Ovo ostalo, mačji kašalj...
Najmoderniji automobil se otključava i odveze za cca 10min :)
Opreza nikad dosta ;)

Zlatek
21.12.2009, 20:35
@Alix
Nisam ni mislio da ti netko mazne auto, nego opremu!Tu ti na žalost ne koriste sve te nabrojane sitnice.Dovoljan je čekić ili svemoguči pajser i vrata se otvaraju, a onda...Naravno da ti takvo nešto ne želim, ali sam več to doživio pa znam o čemu pričam.Auto nikoga nije zanimao nego ono šta je u njemu.Ako misliš da će nekoga prestrašiti alarm grdno se varaš.
@b.o.Y.c.h. ČK
...ne radi se o minutame ,nego o sekundama!Nažalost.

Vule
21.12.2009, 20:56
@ ALIX @ ZLATEK

Što se ne čujete vas dvojica telefonom ili se nadjete na kafi negde pa se lepo ispričate,m'sm skrenuste sa teme mnooogo...:)

Alix
21.12.2009, 21:07
SOLUDA ZONA I SVAŠTARA...Može da se svašta piše...hahah...Šta se buniš pioniru,valjda možema za par meseci i mi koju da zveknemo...;)

Vule
21.12.2009, 21:12
Ma naravno,samo vi seckajte nego reko da upadnem malo ako vam je dosadno...:lol:

Alix
21.12.2009, 21:14
Vala da znaš da jeste...A taman se ti javio ko naručen...Nego recite,pečem povoljno ribe,koliko komada za vas gospodine-vrlo povoljno,novogodišnji popust...;)

Vule
21.12.2009, 21:19
Ma doteraj ti meni ovde jednu grtal'cu da mi sredi ovaj sneg oko kuće,zatrpaće me još malo,čuo sam da su te vaše turbo grtla'ce najbolje :lol:

Burli
21.12.2009, 22:27
U subotu i nedelju sam obišao 7 porodica koje slave Svetog Nikolu, sjedi, jedi, pij, sviraj, pjevaj, danas se osjećam kao da sam 2 dana kopao kanal ili u najmanju ruku radio na građevini...:rolleyes:

milanceshow
21.12.2009, 22:55
Sto nisi zvao da ti pomognemo?!!!!

erno11
21.12.2009, 23:48
hajde da se zalim jos jednom.

puh *ebem ti zivot. Po drugi put mi se punjac onaj hepek gdje turnes u laptop za punjenje baterije. Bacio sam sad bezveze 83 eura :-S kosta punjac.

Boze me oprosti. Kako mi ide na zivce bacio sam znaci 83 eura za takav mali kvar puh.

mimiki
22.12.2009, 01:39
nisam jutros uspeo da upalim auto i morao sam busom na posao (25 km) i zakasnio sam 1h

zeljko
22.12.2009, 02:58
Hvala bogu nemam te probleme s autom sljaka ko lud,dok drugi vidim puno njih ili nece da upali ili se klizu ja sa mojim tj,moja zena samo prede kroz snijeg,jbg qatro v6 benzinac i potrosnja 15estak litrica.

mimiki
22.12.2009, 06:42
moj auti se i klize nisam jos stavio zimske gume :),grejanje mi u kolima ne radi sjebao se neki drzac,nije hteo da upali ,ali sad sam napunio akumulator pa sljaka,i trosi nesto puno verovatno mi nesto oko plina zeza presao sam 230 km s 40L plina :rolleyes: (audi 80 jaje 1.8 )

nikolakg
22.12.2009, 23:32
Jeftinije ti je da vozis na benzin:lol:.
Tako je i meni ali sam ga nastelovao tako da sada ne prelazi 9l.

zeljko
23.12.2009, 02:53
I pazi da ne cackas oko plina da ne odletis u vazduh :happy:

grandia
23.12.2009, 06:35
mimiki brate onda smo vec dvoje, ako se ne ljutis "pametnjakovici" :lol:

i ja sam do sada nekako presao sa novim letnjim a na sve coske kontroliraju panduri - mene jos nisu zaustavili - al kad hoce - tu ima da me kosta 3 puta toliko ko kad bi kupio nove zimske gume :(

na svu srecu ovde u austriji/bec otopio se ceo sneg pa cak ni leda nema na drumovma ...

a sto se tice potrosnje, i tu imamo nesto zajednicki :D moj mondeo ´94 trosi 12-13l benzin na 100 km a ima samo 115 konja i mene kao magarac napred ...

sa c230 kompressor koji je imao 194PS nisam trosio vise od 11l :confused:

neconix
23.12.2009, 20:28
Otisao u prodavnicu da kupim cigare i vadim hiljadarku kad ono mprc....falsh,neki kreten mi uvalio proslu subotu na svirci i tek danas sam video.

Sad ne znam sta da radim,dal da uvalim kolegama u kafani ili da uvalim chika Svirku kad opet dodje kod mene da ima za putarinu da plati.:lol:

Sejox
23.12.2009, 20:49
Ne uvaljuj ni slucajno Svirku.
Kad ga mazne policija,moracemo mu slati pakete u zatvor,a to je jos jedan trosak....:)

Vule
23.12.2009, 21:22
Ja ga Svirku ne bi uvaljivao :lol:

svirko
23.12.2009, 23:33
Eeeeeee, moj Neco....
Imao si ti priliku meni uvalit, pa si pobjegao glavom bez obzira, i to kroz zatvoren prozor=))=))=))

nikolakg
24.12.2009, 00:19
Aaauuu...xa,xa,xa....=))

Alix
26.12.2009, 10:00
Vala ja bi mu ga uvalio i ne hiljadarku već dvije...Znaš ti njega lukavog čiku...A to za pare-idući put ugradiš na Rolanda UV-sijalicu pa sav bakšiš pod "rentgen"...i ko da falsifikat odsviraš mu "falsifikat" (čitaj neku desetu pesmu)...haha...A vidi ti Nece-on bi Svirku da uvali...ccccc...

milanceshow
26.12.2009, 14:13
Ovo su moderna vremena.Ajd da citiram tekst jedne pesme Tijane Dapcevic..........:D

Ja imam druga, frajer je do J
al' samo smo ortaci
kad me zagrli, podilaze me zmarci
gledaju ga ribe k'o da igra mecka
a on mi kaze kako ima novog decka
=)) =))

svirko
26.12.2009, 19:20
Lako je sa tudjom guzom po trnovitoj tarabi mlatit...

nikadvisekorg
26.12.2009, 21:57
a kod nas se kaze, lako je s tudj q*** koprive da mlatish :D

Alix
27.12.2009, 22:08
Moram se požaliti da sam slomio Pitch Bend...Dakle ona gumena ručkica odnosno palica,klipa kako god se to zvalo mi se odlomila iako je napravljena od gume...Kako mi je to uspjelpo neam pojma-ovo mi se desilo prvi put,pa ako neko od kolega zna de da nabavim novu zamolio bi da mi pošalje PM...

PS: Imam polomljene i tipke na PA2Xpro i to one tipke za Fill In...
pa ako neko zna i za ove đavle neka pošalje PM bio bi mu zahvala do neba,Pozdrav!

milanceshow
28.12.2009, 05:15
Ajd i ja da se pozalim na nesto!!!!!!!!!
Veceras sam svirao neko rodjenje deteta i tako dalje i tako blize.....nebitno!!!!!
Malo sam pod gasom ,zato ovo i pisem.....

*ebes klavijaturu koja ti ne ucita ritam za 1/2 sekunde!!!!

Toliko sam poludeo veceras da nemogu da vam opisem..........:mad:!!!

Pa *ebem mu mater,ako Roland E80 sa odlicnim procesorom nemoze da zadovolji moje potrebe,onda nek ide sve do djavola!!!!!

Ljudi moji.....Toliko sam alergican na spore klavijature da to nije normalno!Evo sta sam radio veceras,mada to nije normalno sa moje strane,jer sam mozda jedini kreten koji radi takve stvari!!

Veceras sam u toku pauze od 30 minuta preko lap-a formatirao ekstrnu i internu memoriju.Pa je posle toga ucitavanje ritma bilo za 1/8 sekunde,ali sam izludeo,tako da......sve je u "racku"!!!!!!

Ovim putem hocu da dam jedan savet klavijaturistima koji mnogo rade sa svojim klavijaturom.Mislim na one koji prave ritmove i koji se bakcu sa raznim zajebancijama oko ritmova i post-produkcijim istih!
Radite formatiranje memorije ili de-fragmantaciju memorije!!!!

Ja se ovim poslom bavim profi i ne zelim da imam nijednu grsku u svirci,ali moja nemarnost i prevelika sigurnost u obicnu masinu me dovela u neprijatnu situaciju!

Naravoucenije::::::
Nemoze covek da bude siguran ni u svoje *upe,jer se nezna kad ce da zažuti gaće!!!!!

svirko
28.12.2009, 10:09
Eeeeee, moj Milane, moj brate Milane....

A kolko sam ti puta rek'o......kupi brate Korga:D:D:D=))=))

Alix
28.12.2009, 10:18
Mudro zboriš ujko...hahaha...

Vule
28.12.2009, 12:22
Nisam znao u kojoj temi ovo da napišem pa sam odlučio ipak da to bude ovde.....danas obaram "Lični rekord"...od 14 časova do 18 sviram ručak,proslavu firme,od 21 do 00 večeru,opet neka proslava a od 01 do 05 u diskoteci...:rolleyes:....tri različite tezge u jednom danu,a to je mali problem...frka je pakovanje i raspakivanje,od toga imam noćne more :(

Alix
28.12.2009, 13:15
Batke to si ga trebo da se pohvališ...Al nema veze,već vidim sutra u temi HAJDE DA SE HVALIMO koliko si mnogo zaradio...Svaka čast,ovaj Decembar je najplodniji mesec u ovoj godini...

milanceshow
28.12.2009, 16:03
De bre Svirko korga da kupim!!!!
Odmah bi poceo da pisem po forumu u fazonu..."E crkla mi memorija","Nesto nemogu da upalim klavijaturu","Crkle mi led diode-gde ima da se kupi".
I zadnji post bi bio "Prodajem Korga" =))

Mozda bi ovu temu trebali da rezervisemo samo za "Korginjose"! =))
Bez uvrede!!! =))

erno11
28.12.2009, 20:30
Puh puh. Ova godina mi je skroz losa losa, kvari mi se haman sve zivo.

Jedan problem. Na laptopu imam wireless i koristim vrlo mnogo. Prije 2 dana mi se desilo da je skroz wireless dJavo blokiro. Instaliro sam evo 3-5 puta ponovo windows da vidim hoceli sta proraditi. Opet neche da si Bog. Jooj pokusavo sam driver da ubacim neche i neche.

Nema druge da samo nazovem sutra HP da vidim koliko oni uzimaju da mi promjene Wireless kartu za moj laptop. OD nervoze pisem skroz losHe:-O
*ebem ti LØASDKAS :-O I sad ne znam koliko ce kostati sve

Zasto mi se vako desava :-O

Ako je neko prof, za kompjutere nek mi se javi pa hvala mu za pomoc.

Pozdrav

svirko
28.12.2009, 21:10
Milane brate.....

pa kad si vidio mene da se žalim na svoje Korgove??????
Evo ja ti posudim malo svoje Korgove.....da malo uživaš...:D:D

caka012
28.12.2009, 22:49
@milanceshow

Nemoj Korga, kupi Yamahu!

svirko
28.12.2009, 22:59
Ili možda Bontempi?
Medelli?
=))=))=))=))

skoricnik
28.12.2009, 23:27
Ja ipak mislim da je First-Austria mama za sve gorepomenute sintove =))

milanceshow
28.12.2009, 23:35
@caka012
Yamahu?Pa da je ucitavam 10 minuta a? :D

bokivelik
29.12.2009, 00:57
Pobegli ste od teme!
Nemoj da lete banane!:lol:

milanceshow
29.12.2009, 01:17
Mudro zboris!!! :D

jeftabgd
29.12.2009, 19:05
E,sto mrzim ovu novogodisnju euforiju.Ne moze covek da kupi ni kilo hleba da ga ne pregazi hiljadu ljudi.Uopste mi nije jasno.......prave zalihe hrane kao da ce:mad: nuklearni rat.

grandia
29.12.2009, 22:11
momci, moram malko da se zalim ...:(

bio sam kuci (kucevo, okolina pozarevca) pre 4-5 dana - baka je veoma bolesna ...

i tamo me potrefio moj pritisak ... 241-142-119 ... ujka me doveo odmah u bolnicu a tamo mi dali 2 inekcije ... jednu u kuk a drugu u venu. jos mi dali neke tablete da pijem, svaki drugi dan po jednu ...

ovde sad u becu, kaze mi internista, da idem za afghanistan, jel tamo nemaju sta da jedu pa cu tako brzo skinuti 15 do 20 kile ... :mad:

i da prestanem sa nikotinom ... evo danas sam kupio zadnju paklu marlboro gold i kleo sam se: "nek me gazi tramvaj ako pusim vise od ove pakle :D "

momentalno imam jos 2 cigarete :-"

jeftabgd
30.12.2009, 01:41
Pa ti i ja smo kolege i po zdravlju(bolje zvuci nego,po bolesti).Ja to slusam vec 15 godina,a ne pijem,ne pusim,kafu nikad,sex umereno.Ali jedem kao celo crnacko pleme i sad sam dosao do zakljucka da sam bio zdraviji dok sam sljemao i pusio nego sad.;)

Dejan
30.12.2009, 02:42
Zdrav covjek mora da jede!! ;)

mimiki
01.01.2010, 13:15
muka mi je i boli me grlo a veceras radim

Dell
01.01.2010, 16:30
vidis grandia, ja nekad zapalim kad sam u gradu ili nekad s ekipom i uvijek mi se smuci od cigara, jucer sam rekao prijatelju ako zapalim vise ikako dacu mu 20 maraka - 10 € :) ipak sam ja jos sportas :D :D

mimiki
01.01.2010, 17:14
a cigare me ubise skroz,jutros kad sam ustao kao da sam hladna govna jeo a glas kao da sam progutao kantu

Vule
02.01.2010, 14:01
Dakle da rezimiram poslednjih nekoliko dana : :lol:

Prvo dva dana pred novu godinu seleći se sa svirke na svirku (pošto su se par dana radile po dve i tri proslave) izgubim USB stick sa kompletnim setom za fantoma,a kako sam na putu nemam backup kod sebe....zatim za novogodišnju noć,tačno pola sata u novoj godini mi rikne bass na zvučniku,i to tačno onaj do mene,na levom uvetu :lol: srećom ostalo je još 5 komada,a u levom uvetu sam imao samo visoke,zvučao sam ko spiker na železničkoj stanici :lol: sinoć nešto čačkam po klavijaturi i zeznem preset na vokalistu,kad sam u nekom momentu upalio vokalist (a inače ga retko koristim) gosti su pomislili da je došao smak sveta :lol: šta se tu desilo ni meni nije jasno,ali je grunulo ko cunami :lol:
...i tako...ja se i dalje smejem,srećan i zadovoljan što je sve ipak proteklo u najboljem redu,posla je bilo,parica je "kanula" i idemo dalje...

...možda sam ovo sve trebao da napišem u "ajde da se hvalimo"

mimiki
02.01.2010, 14:24
e tako kad te strefi sve odjednom....ali je ocigledno da si ti zadovoljan:)

Vule
02.01.2010, 14:30
Ma samo nek smo zdravi i veseli,sve ostalo je mali problem ;)

b.o.Y.c.h. ČK
02.01.2010, 16:21
Grandia više nema cigara, definitivno :lol:

Dell
02.01.2010, 16:50
ajd da vidimo ko ce stvarno izdrzat :D :D :D

mimiki
03.01.2010, 12:30
au ljudi cetri ludacka dana ne mogu vise a i sutra se mora opet na posao

caka012
07.01.2010, 22:28
@grandia

Imas veliki problem, skidanje kilaze i odvikavanje od pusenja su dva, po sporednim efektima, apsolutno suprotna procesa. Ako uspes da prestanes da pusis i istovremeno skines kilazu, ti si sampion i trebalo bi da taj podvig objavis u svim sredstvima javnog informisanja. Zelim ti srece u tom pohodu.

erno11
07.01.2010, 22:44
Pa polako brate bice bolje ;)

Vule
08.01.2010, 04:35
demolirao sam e od alokohola,ovo ja katastrofa

milanceshow
08.01.2010, 04:46
Opet!!!!:-O
Ma nek si ti nama ziv i zdrav!!!!!Samo udri!!!!!

neconix
08.01.2010, 08:58
Ako si brate,i treba...!!!:lol:

zeljko
08.01.2010, 09:06
Jasta treba ponekad i popit,ja nisam vec 3 sedmice nista od proslog puta gdje sam mislio sledeci dan da cu podlec:lol:ali se spremam uskoro opet da se malo odkacim od alkohola,nemoze se ovako dalje:(

grandia
08.01.2010, 09:56
opet ja (kad me hoce onda me hoce i to posteno ...)

kao prvo hvala momci za savete zbog visokog pritiska :)

u ponedeljak oko 22:00 su me s hitnu-pomoc doveli u bolnicu, pritisak opet 240-150-121 ... evo sad redovno pijem lekove, smanjio sam nikotin i apetit, legnem u 21:00 da spavam i bolje mi je ...

ali danas sam i ja slupao auto - tj. ja sam kocio i klizao se a iza mene jedan nas zemljak (nisam ga pitao odakle je) meni u gepek ...

moram da priznam da sam ja kriv jel sam glup ko magarac i vozio sa letnjim gumama :mad:

ja reko, nekako cu da odguram do posla (30 min voznja) al na pola puta mi se desila ta katastrofa ...

nije meni zbog auta - da ga hebem - nego sto ce mene sad svi redom da ka*aju - i policija, i osiguranje i shlepsluzba ...

manji problem - jos mi to nije bilo dovoljno - zaboravio sam i mobilni u taksi s kojem sam dosao do radnog mesta ... zbunio sam se ko curka

nadam se da ce vama bolje poceti/trajati ova nova - a ne kao sto je meni

pozdrav

zeljko
08.01.2010, 10:56
Auuuu i ti ga buraz nadrlja.Gdje ces u Austriji ili njemackoj vozit ljetnjim gumama i jos sada udes:rolleyes:Trebao si tog naseg zemljaka da pitas da mu platis iz dzepa i koliko,ako se isplati bolje bih proslo nego sa policijom i osiguranjem jer mislim da ti osiguranje nece nista platiti za stetu radi ljetnjih guma a i sa policijom neznam kako ce proci,mogu te jos i kazniti:(

Dell
08.01.2010, 16:21
a u 3 lijepe materine grandia bas te poslo, samo je bitno da se ne utripujes da te prati losa sreca, jer ako se uvjeris u to i pratice te, think positive, sve ce biti uredu ;)

erno11
08.01.2010, 16:51
@grandia (http://www.yu-midi.org/forum/member.php?u=12163)

Ako hoces da smanjis kilazu.
Kako sam cito po internetu sljedi. 7000 kcal = 1 kilogram.
Znaci mores samo do 1000 kcal jesti svaki dan, mislim na hranu i sve ostalo. Znaci sedmicno ces smrsaviti 1 KG

milanceshow
08.01.2010, 17:15
Danas mi rodjendan i stariji sam za godinu dana!

Vule
08.01.2010, 17:40
PA što se žališ...to znači da si zreliji i pametniji nego juče :D

milanceshow
08.01.2010, 17:42
Da,ali i stariji i ruzniji!!!!:D
A i kosa me izdaje!!!
Tako da.........:(

Dell
08.01.2010, 17:58
Milanche brate kupi sebi porschea :)

Sejox
08.01.2010, 18:44
@Milance

Bolje da te izdaje kosa,nego snaga....;)
A ne broji godine,jer: "Ko godine broji,starosti se boji...."
Eto sad si pravi domacin,zreo i iskusan u komsiluku....:)

Zeci
08.01.2010, 19:03
ma ljudi, on jedan a nas trojica sami.....odvali covek kocic i 6 reda zice pobio nas kao macice.......:D

Alix
09.01.2010, 08:36
Moram da se požalim da mi je sinoć prokleti plug zasuo auto dok je grto snjeg oko našeg bloka...I da bude muka veća jutros je smrzlo u led,pa sad muku mučim kako to odbaciti od auta a da ne lupetam previše ili da mi lopata ne osklizne pa pogodim karoseriju auta...A bez auta nigdje ne mogu...Ja u kakvoj ja to prokletoj četvrti živim,da nam je Bog na pomoći...

Vule
09.01.2010, 14:24
Muke vaše s tim grtal'cama...:(...na svu sreću kod nas nema snega za sada tako da grtal'ce ne grću nego odmaraju

Dell
09.01.2010, 16:40
samo nemoj da zgazis jelena ko onaj nas izbjeglica u Kanadu :D

zeljko
11.01.2010, 03:59
Jest me danas zadesiloooo.Nisam mogao zaspat nikako a moram ici po pravilu danas na ovaj posao sto radim ponedeljkom od 8 sati ali posto je pao snijeg moracu vec biti tamo u 6:30.da bih ocistio ovoj gospodi svabama kad izadju iz zgrade da se ne okliznu.:(

Vule
11.01.2010, 04:08
Danas uplatim tiket u kladionici:

Napoli 1 (1:0)
Palermo 1 (1:0)
Olhanense X (1:1)
La korunja 1 (1:0)
Porto 1 (3:2))
Barsa 2 (0:3)
Juventus X (0:3)

stavim 10 evra,dobitak 910 eura i glupi Juventus pukne u sred Torina 3-0 od Milana i ode moj dobitak...:mad:...a ovo sve ostalo naravno lepo dodje...:(

mimiki
12.01.2010, 01:36
jbg tvoj Ronaldinjos se raspucao:lol:

Dell
12.01.2010, 02:45
evo ga specijalno za druga Rolandinjosa :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=xOUlA-Vxdec

prosla barca u gostima igrala se djeca, uhvatih i chelsea iz keca u keca, inter remiziro i tu sam fiksiro, samo juve da dobije pa sam profitiro :)

Alix
12.01.2010, 08:04
Moram da se požalim da mi je jutros neko drpio 2 VW ratkape iz skupnog kirelja,to jest ostave...Ne bi se toliko žalio da ih nisam prodavo obe za 30eur (pošto su original VW) i evo neću imati prilike da zaradim te pare...Najveća mi muka što znam da je neko od komšija,a moram da ih pozdravljam i budem ljubazan do njih...od kako sam se preselio u ovaj dio Ljubljane non stop se nešto dešava,a i policijska stanica od mene svega 60m pa po cjeli dan turlaju sirene,katastrofa!

b.o.Y.c.h. ČK
12.01.2010, 19:23
eh jbg, došo sam do rekorda, imam 90kg :D
A i dalje se držim one "Kelj djete", jedeš sve osim kelja,
još malo pa će me ljudi preskakivati :lol:
Eh, neće to tako moći, ima da se za mjesec-dva pohvalim sa uspješnim skidanjem kilaže ;)

jeftabgd
12.01.2010, 23:40
Dobro dosao u klub teskasa.Odmah da ti kazem,u nas klub se lako ulazi ali mnogo tesko izlazi.;)

caka012
13.01.2010, 18:54
Cuj tesko... skoro nikako!

Dell
13.01.2010, 19:00
eh da je meni da se barem priblizim vasem klubu :lol:

b.o.Y.c.h. ČK
13.01.2010, 19:07
Ma šta ne, ja sam već u klubu :P
Uzimajući u obzir godine i da mi fali metar visine :lol:

mimiki
14.01.2010, 17:47
jos nisam ustao iz kreveta,ne mogu nikako da se odlucim na taj korak,morao sam danas da uzmem slobodan dan na poslu

e da i smrsao sam 7kg s 82kg na 75kg za vrlo kratko vreme,sve posledica ceo dan na terenu nisam jeo

milanceshow
14.01.2010, 21:47
Nije samo Jefti bicikla zardjala.....:D
Ja imam celu teretanu i bila mi je zanimljiva cela 3 dana!!!!

mimiki
16.01.2010, 12:53
ja kupio tegove koji mi smetaju u sobi mrzi me da ih pomerim

EmirTotic
16.01.2010, 13:09
Ja imam celu teretanu i bila mi je zanimljiva cela 3 dana!!!!

Preuredjuj garazu i rasporedi sprave, mozes da otvoris teretanu. ;)

erno11
16.01.2010, 14:20
Sve poskupilo hrana itd, a drzava idiotska u kojoj zivi para nedaju da bi prezivio :(

jeftabgd
16.01.2010, 17:49
Bicikla je odavno preseljena u drugu prostoriju.Samo smo se saplitali preko nje a sluzila je uglavnom kao civiluk za jakne i sl.

Vule
16.01.2010, 17:54
Interesantan i koristan detalj u dnevnoj sobi...mogao bih i ja svoju da iznesem iz podruma,da ne kupujem čiviluk :lol:

erno11
16.01.2010, 20:31
Murija - mamu im "#ASJSD"¤!

slaba noch, ja i rodZo bili u kino, vracali se kuci. Kad ugleda nas murija, morali stati. Rodjak dobi 245 eura kazne zbog plava svjetla:-O

Krivo mi rodZe bokte nemogu sebi doci joj zao mi je :-O

b.o.Y.c.h. ČK
16.01.2010, 21:11
Skupa škola uuuh :O
Jbg samo xenon je dozvoljen

erno11
16.01.2010, 22:43
boych

Jeste Bogami :-O

jeftabgd
18.01.2010, 00:04
Polomih se sa harmonikom.Imam dva-tri dana nedeljno sa harmonikom i ubi me.Tezak ja,teska ona=ode kicma u p.m.

Alix
18.01.2010, 09:48
U mene WELTMEISTER-ka lagana ko pero...Suvo drvo,stara harmonika i bez problema...Dok Dallape i Guerrini znaju biti teške ko đavo...Zato u mene harmonikaš tolike pare uložio u Totter Midi (na dugmetarki) pa sad izbjegava da svira harmoniku koliko god može...Satra ga živog...

b.o.Y.c.h. ČK
18.01.2010, 10:12
U subotu smo se ubili alkoholom, bila je momačka večer, cjelu nedelju sam prespavao, i sada sam se probudio :)
Bolestan sam, grlo, glava, kosti, curi nos...užas

zeljko
18.01.2010, 10:19
To je sto ne pijes svaki dan:DSve treba trenirati.Samo da kazem kod mene je bio drugi slucaj kada sam imao 22 godine mogao sam piti cijeli dan i do kasno u jutro i iz kafane na posao,sto je sad malo problematicnije kad treba ustat drugi dan.Sada izbjegavam da radim drugi dan ako sam pio prije toga:)

b.o.Y.c.h. ČK
18.01.2010, 10:23
Ma vraga ne pijem :D , imam ludo društvo i nema mi pomoći, stalno je neko nacvrcan
Ja da sam zaposlen nebi si ovo mogao dozvoliti, ali neka, poslje neću moći ;)

zeljko
18.01.2010, 10:30
Ma volim popit Pivu ponekad i rakiju dobru ali covjece kako idu godine sve gore i gore me vata mahmurluk i ne mogu da jedem 3 dana a kamoli da radim tezak posao:(Sad nek pije ko moze a ja cu ponekad,toliko da ne zaboravim ukus pive:)

b.o.Y.c.h. ČK
18.01.2010, 10:41
Zaboravio reć, sanjao sam kako sam kupio nove dynacord zvučnike, neke skroz male,mnogo teške, ali razvaljuju :lol:
Joj da su mi takvi u sobi :)

Vule
19.01.2010, 15:40
Odoh kod zubara...:-SS[-O<:((

zeljko
19.01.2010, 17:02
Ne boj se nije to strasno pogotovo ako neka zenska je zubar..moze glavu da mi odkine ne bih osetio:D

Dejan
19.01.2010, 17:07
Slomljeno mi je rebro poslije pada sa stepenica..... :(

Vule
19.01.2010, 17:11
Da nisi pao na Čak Norisa :lol:

zeljko
19.01.2010, 17:16
:lol:

jeftabgd
19.01.2010, 19:10
I ja treba da idem kod cika Zube a nisam bas bio redovan pa ce da rade dleta i testere.:(

Vule
19.01.2010, 19:48
Ja bio danas...covek pogledao snimak i kaze "dodji u cetvrtak"...:lol:

...ima kosa da mi opadne do cetvrtka,od stresa...=))

milanceshow
19.01.2010, 20:01
http://www.youtube.com/watch?v=S8PCZBGTc2M

http://www.youtube.com/watch?v=yt88xp5yh8w

Dejan
20.01.2010, 00:30
Da nisi pao na Čak Norisa :lol:

HAHAHAHA!!!Ovo cu da pricam svima od sad!Veoma dobar fazon!
PS-Cuo sam da je Čak poceo da radi kao zubar.... ;)

Vule
20.01.2010, 00:54
:S

Dejan
20.01.2010, 01:06
Yeah baby,he will find you!!! :D

Ace
20.01.2010, 01:08
Ne boj se toliko, pa ti si veliki momak :D To je samo zubar.

Ja imam gnojnu kesu na zuba, ne boli me toliko koliko sto me nervira :( , al polako spada pa ostavicu tako dok sama da se skine.

Vule
20.01.2010, 01:15
Ne boli me više ništa :lol:

Dejan
20.01.2010, 01:27
Hahahah!!!Car si!!

nikolakg
20.01.2010, 02:26
Kome da se pozalim???
Kupio zeni(da ne kazem sebi, odmenu)masinu zapranje sudova ali ne pase ni dovod ni odvod:mad:.Razbijanje plocica,namestanje dovoda,odvoda...
Pomeranje donjeg dela kuhinje je izazvalo ne slaganje u gornjem delu sporeta i aspiratora...:mad:.Busenje rupe u zidu i pravljenje jos jedog dela visece kuhinje:mad:.Hm....pa preko svega toga i kratak kabal za el.sporet.....:mad:
Hebem ti masinu!
Bolje da sam kao i do sada prao sudove rucno=))....

milanceshow
20.01.2010, 22:54
Izgleda i da hoces,a masina nek ti sluzi za ukras!

nikolakg
21.01.2010, 10:31
Da....xa,xa,xa.....

zeljko
21.01.2010, 20:54
@acekorg sta rece gnojnu kesu na zubu:lol:Salu na stranu..Buraz ja sam to imao davno na dva zuba i kad sam otisao kod zubara vec je bilo kasno i morao je da vadi zube,jer je to znak kad se pojavi gnoj da tom zubu nema spasa,a tek sto to zna da smrdi uhhh pogotovu ako to probijes kao sto sam ja uradio:D
Moj ti je savjet da sto prije odes cika zubaru da ne bih bilo kasno i za ostale zubice jer koliko znam nece da rastu vise a treba ce ti;)Pozzz

Burli
21.01.2010, 22:20
Mrzim kada me lik prevari za svirku!!!
Od sada i rođenom bratu uzimam kaparu!!!8-X

Ace
21.01.2010, 23:49
@zejko

Moja se vec povlaci, skoro pa je snemalo. :) Kod zubara sam bio pre 2 nedelje nije mi reko nista za nje. Na setiscu je a bas taj me zub toliko nervira dolazi mi da uzmem neka klesta (vodovodzisku) i da ga iscupam X( . Pa covece koliko sam muke pominuo sa njega, i cak mu je umrtven zivac i opet prodze pola godinu i opet boli :( a zubar kaze da je steta izvaditi sesticu.
Perem zube dvaput na dan a pojedem slatkis deset puta u danu :D tu je problem
A inace gnojnu kesu bolje da nisam spomnuo, oplasio sam rolandinjosa sto je zaboravio da ga boli zub :D
Pozdrav

skoricnik
23.01.2010, 12:09
Sinoc sam iskasapio prst (krvi k'o da sam vola zaklao) i sad me otkida...

Jbg, proci ce, al do tad nema sviranja aranzera, samo desne ruke :(

Dell
23.01.2010, 14:33
tako se meni dogodilo kad sam tek dobio korga, odem da odrezem nokte da sve bude perfect, i od kaziprsta odrezem previse, tako da me je ono peckalo i zivciralo i onda nategnem namjerno prst i ozlijedim jos vise, tako da sam jaukao tjedan dana svirajuci :lol:

Vule
27.01.2010, 14:08
Opet sam izigravao Grtal'cu po dvorištu...:mad:

Ovaj sneg stvarno nema milosti...:(

EmirTotic
27.01.2010, 14:15
Ja cu tek sad da se nacistim! :(

Ace
27.01.2010, 14:18
Blago vama citava zima nisam video sneg (osim jednom pao je na 2 dana i stopio se)
Danas je pocelo padati kazem konacno malo sneg da vidim i prekinulo za pola sata.
:rolleyes:
Hocu SNEG
:D

milanceshow
27.01.2010, 15:28
Vidi se da nam je Kanada u srcu!!!!Odoh da lopatam!!!!

zeljko
27.01.2010, 15:45
Ne spominji te mi snijeg!!! Dosta mi je snijega i lopata,kosto rece Ljubisa Samardzic u onoj emisiji "Vruc vetar":D

Vule
27.01.2010, 16:45
Još malo pa ću da okrenem još jednu turu lopatanja...:(

...samo da mi malo popusti anestezija od zubara...:lol:

jeftabgd
27.01.2010, 17:23
Opet pada ono bjelo govno!:mad:

Dell
27.01.2010, 18:12
aaaaaaaaaaaaa grtal'ca se zaglaviiiilaaaaa :D :D :D i kod nas snijeg, samo sto je kod mene pozitivno to sto mi je skola puna vozara, pa ih pola ne dodje + skraceni sati :)

zeljko
28.01.2010, 05:50
Upravo sad stigao sa ciscenja snijega.Ovako puno kao danas nisam dozivio za ovih 15 godina u Minhenu :(kao da pada i iz neba i iz zemlje:rolleyes:Kao da ce smak :D
Dodato:
Opet moram ici ajd u k...c,pa sto je dosta dosta je:(kud poce ovaj posao ,jesam se zezno:">

driftkiller
30.01.2010, 20:26
Evo da se pozalim i ja, danas igrajuci bilijar, sam povrijedio kaziprst na lijevoj ruci, jaran me udario kuglom grrrr....

Alix
31.01.2010, 10:03
Evo da se požalim da sam pošteno obruko sinoć na tezgi...Gazda me tješi veli odlično je bilo a volio bi radije da sam u zemlju propao s kim sve sam moro da radim...Odavno veće bruke nisam imo,a što je najgore bila masa ljudi a meni se nije ni sviralo kad sam čuo kako mi "slavuji" pevaju...Ne ponovilo se...

Vule
31.01.2010, 10:25
Glavu gore Alix,nije sve tako crno...ja sam siguran da si ti odradio sve perfektno kao i uvek a za "škripu Slavuja" sigurno nisi kriv...

zeljko
31.01.2010, 12:29
evo i ja slomio kaziprst ali na desnoj ruci jbg.

driftkiller
31.01.2010, 13:04
Nece nas jbg.

zeljko
31.01.2010, 14:58
ma sam sam kriv nisam pao vec bio na muzici i napio se i rukom razvalio u zid:D:lol:sad moram 6 nedelja nosit gips i lijevom rukom pisat:(

b.o.Y.c.h. ČK
31.01.2010, 15:30
Na šta su se ovi današnji fajlaši sveli

U jednom lokalu blizu mene "svira" lik pa800, prvo zapali cigaretu, onda uzme pivo i sjedne dole za stol, korg svira sam, bio neki midi-mix :D pjevać normalno šara po lokalu i pjeva, i nikome ništa..

Drugi put ga snimam mobitelom i stavljam na you tube, ako je član yu-midi prepoznaće se :)

driftkiller
31.01.2010, 21:42
Haha hrabar momak nema shta, sta ce da to nije vanzemaljska verzija Pa 800 sa ugradenim mozgom pa sam razmislja i svira, lijepo je to... xD

armin
02.02.2010, 15:52
ojjjj crko mi tv, secer mi otisao na 200....

zeljko
02.02.2010, 15:53
ma pusti televizor nek smo mi zivi a sve ostalo ce doci.poooz

Vule
03.02.2010, 02:00
Al' ga majstor parkiro u komšiluku...i to da je jedini...

Vaxter
04.02.2010, 00:30
Danas dobio prvu kaznu po novom "zakonu".
Jevala ih svetla...
Moroni...
Ne moze da bude dobar zakon kada ga pishu panduri, a ne saobracajni fakultet, kako se to inache radi...

zeljko
04.02.2010, 00:50
hehehe nema poceli i dole da tesu:rolleyes:

Sejox
04.02.2010, 00:58
@Vaxter

Pa nije valjda tek sada kod vas izasao zakon,da prilikom voznje moraju biti upaljena oborena svjetla.
Kod nas je to vec odavno....a ja sam napravio tako da cim upalim auto,pale se i svjetla.Tako da zaborava nema....;)

Inace,nesto se nezvanicno pricalo,da bi se to moglo i ukinuti.
Da li ce,ne zna se.....

Vaxter
04.02.2010, 01:02
Pa, nashli se sada pametni da popravljaju ispravno...
Svi govorkaju po tv-u kako stari zakon o saobracaju nije bio dobar, i mora da se menja, a niko ne govori zashto... :))
Najgluplja stvar je u vreme energentske krize uvoditi zakon da je obavzno troshiti vishe energije. :))
Sav normaan svet ukinuo i uvideo da je budalashtina, a ovi sad uvode... :))
Kada se globalno pogleda, i na duzi vremenski period, taj zakon odnosi vishe zivota nego shto spashava.
Najjache, pre neki dan je bio najveci lanchani sudar u Srbiji ikad.
86 vozila.
Bio i jedan manji od 30-ak...
Eto novog zakona... =))

caka012
13.02.2010, 11:30
S n e g ! ! ! !

Boss
13.02.2010, 16:31
Meni jos malo pa ce da zaveje do prozora..:D

misa1265
13.02.2010, 18:02
I ja cu samo reci S N E G!! taman sam juce ujutru pomislio da je gotovo sa snegom za ovu zimu,sve se bilo otopilo i dovoljno je bilo nekih 2 sata nocas da napada pa sada izgleda kao da pada 2 meseca bez prestanka...:mad: :mad:

Dell
13.02.2010, 18:41
koliko vidim kod vas u Srbiju snijeg nije toliko popularan, kod nas jeste itekako :D

Vule
13.02.2010, 18:54
@ d3llbQy_DM

Pa onda te javno pozivam da dodješ kod mene u goste,taman da malo "lopataš" sneg kad ga toliko voliš :D

Ace
13.02.2010, 21:17
Sta je to sneg? Jel to ono sto jedan put mesecno pada ujutru i do podne se vec topi?
Bar kod nas je tako =))

zeljko
13.02.2010, 22:20
Izgleda da nije samo dole kod vas problem sa snijegom i ovdje u minhenu ista prica..otopio se pa ponovo pao ko lud a sto je najgore nemogu da radim zbog ruke pa mora moja zena da me mijenja..slomila se od lopatanja:(

caka012
14.02.2010, 00:55
Kada budem bio predsednik drzave, ukinucu sneg. Moci ce da pada samo po planinama i skijaskim centrima. Glasajte za mene.

misa1265
14.02.2010, 01:03
@caka012
Imas moj glas...:D

Dell
14.02.2010, 01:12
pa roki brate ima grtal'ca :D

tesla
14.02.2010, 01:46
Ovde ni grtal'ca ne pomaze.... BG danas oko podne

Vule
14.02.2010, 02:05
Joooj vidi mi komšiluka...:lol:

tesla
14.02.2010, 02:07
to je jos dobro trebao si da vidis oko 9h a tvoja ulica je katastrofa.....

zeljko
14.02.2010, 02:08
Daj ljudi ne kukaj te...sta ja da kazem,em invalid,em zena radi za mene:rolleyes:

Vule
14.02.2010, 02:10
Žena radi za tebe i još se žališ...:confused:

Ne razumem? :lol:

tesla
14.02.2010, 02:10
ti treba da se hvalis......

zeljko
14.02.2010, 02:13
Razumje ces ako moradne tvoja da radi za tebe:lol:vec se zali da je sve boli od lopate,a ja bih da nekako sacuvam ovaj posao sto radim 2 dana u sedmici po 2 sata:D

b.o.Y.c.h. ČK
14.02.2010, 02:52
Uh danas je pala jedna lošaa gaža, i najmanje se zaradilo
Moj gitarist-pjevač ostao bez grla skroz, i sve je ostalo na meni...
Za svaku pjesmu posebno imam složen vokalist za pratnju,
pa onda prije svirke sve menjaj, mah užas, ljudi su bili naporni...odoh spavat

milanceshow
14.02.2010, 05:27
Jao......teska ova omorina danas!!!!!

jeftabgd
16.02.2010, 21:48
Prvi put u zivotu imam 110 kg.Davim se,ne mogu da disem.:mad:

Vule
16.02.2010, 21:52
šta da kažemo mi sa 120? :confused:

zeljko
16.02.2010, 21:56
Bogami nije vama lako sebe nosati:(

jeftabgd
16.02.2010, 22:00
Ne smem ni da razmisljam o jos nekom kilogramu viska.Ovo je tragedija.Ne mogu cipele da obujem,dusa mi na nos izlazi.Uzas.

zeljko
16.02.2010, 22:05
@jefto imas da kupis onu dugacku kasiku kad oblacis cipele:lol:Video sam to moj stric koristi.Nemoj da se ljutis,malo se salim ali stvarno dobra je ono stvarcica.Poooz

EmirTotic
16.02.2010, 22:08
Ja stvarno ne znam sto se ovi ljudi bune... :) Ja da imam kilograme viska slavio bih. :) Momci, hvala Bogu mnogo radite veselja pa jedete dobro. :)

jeftabgd
16.02.2010, 22:09
E,moj Zeljko,kupio sa ja to odavno ali ne vredi nista ako imas nesto na pertlanje.Samo da se otopi sneg,upadam u papuce i idem bos.

zeljko
16.02.2010, 22:11
http://www.clan-cya.com/smf/Smileys/default/rotfl3.gif (javascript:void(0);)

armin
16.02.2010, 22:16
Sto rolandinjos kaze sta je sa nama od 120...

Ja se jos mogu obuti i izuti na srecu...

jefto nedaj se...

moracemo osnovati grupu sebi gdje cemo se zaliti i pomagati he he he

Dejan
18.02.2010, 02:51
Da se zalim i pridruzim klubu...Crkla Led dioda na PA2Xpro,style play taster.Klavijatura stara 4-5 mjeseci. :( pihhhh...
Razocaran sam...

murtson
18.02.2010, 07:38
dejan87 @
tek su počele crkavati.pripremi se na još..

gibanica
20.02.2010, 23:07
svidja mi se marijana mićić.
ne znam da li je to cerka oog sto vodi Svet na dlanu iz kontikija?

Vule
20.02.2010, 23:14
Da se zalim i pridruzim klubu...Crkla Led dioda na PA2Xpro,style play taster.Klavijatura stara 4-5 mjeseci. :( pihhhh...
Razocaran sam...

Ništa strašno...čekaj da rikne još koja pa menjaj...

Meni reče elektroničar da će manje crkavati ako stavim crvene,kao jače su...e sad dal me za*e*ava ili je stvarno tako ne znam ali...ko zna,možda i to probam ako nastave da crkavaju

jeftabgd
21.02.2010, 01:22
-gibanica-Nije to njegova cerka.Bili su zajedno u jednoj emisiji i nemaju osim prezimena nikakvih dodirnih tacaka.

Burli
21.02.2010, 01:42
Za moje poimanje života Slobodan Mićić je najbogatiji čovjek na svijetu, tako da u ovoj temi mogu samo da žalim što nisam na njegovom mjestu...

Sejox
21.02.2010, 18:42
@gibanica

Sta je u stvari predmet tvoje zalbe,vezane za doticnu g-djicu Marijanu.

Po mom "gledalackom"ukusu,kad bi se malo "uhranila" bila bi solidan komad.
To ja samo onako "posmatracki" i bez pretenzija....;)

zeljko
23.02.2010, 22:13
Danas zovem doktora radi termina..reko ove sedmice da to rijesim sto pre da skine gips posto osecam da je ruka puno bolje,kad ona sekretarica kaze nema termina.
Onda sam se malo zakacio preko telefona s njom i rekao joj a kad je da kasiraju onda ima termina sad kad trebam da skinem ovo cudo s ruke oni se ne zure a cini mi se kao da nemam koze vise na ruci :lol:a tek sto smrdi zbog gipsa jer ne cirkulise vazduh.
Jucer sam hteo ja sam da skinem ali zena neda...auuuu sto sam n..bo drugovi.
Tek u ponedeljak mi dade termin:(Hajd sad pozdrav i cuvaj te se.

Dell
23.02.2010, 23:03
Sejo brate, hoce da kaze da mu se........ svidja riba :D

grandia
25.02.2010, 10:34
kao prvo pozdrav svima

posto nisam bio dugo na ovoj temi reko da se javim i ja sa svojim mukama :(

pre neki dan dodje mi godisnji racun za struju - 1.200,-- evra :-O
moja zena bila s mojeg juniora (14) kod zubara(orthoped) i tamo joj rekli da mali mora da nosi neke proteze za zube ... 1. godina ca. 2000,- / 2. 1.500,-- i 3. godina oko 1.000,-- evra :mad:

i kako cu sad da si kupim aranzer? nemam pojma - jedino da dobijem na lutriju neke pare - a sto mene sreca u zadnje vreme prati? iiih idi begaj ...

a vidoh u oglasima ovde u austriji, prodao shvaba psr3000 dobro sacuvan za 450,--

momentalno nisam u stanju nit jedan fujiha a kamoli neki casio da si kupim :lol:

skoricnik
25.02.2010, 10:54
Cetvrti dan imam temperaturu...Viroza neka :(

Dell
25.02.2010, 12:34
isplivace nesto grandia, zasluzio si ;)

Vule
25.02.2010, 12:39
@ grandia

Bar je za zubara lako...znaš gde imaš jeftinije ;)

A što se struje tiče...ponesi dve kante odavde sledeći put,ovde i onako to niko ne plaća...:lol:=))

cccccc...šta bi Brate sa onom našom "tradicionalnom snalažljivošću",nemoj da padaš u očaj...:)

yamahapassion
25.02.2010, 13:02
@grandia: kako druze racun na godisnjem nivou? pa jel vi u Becu ne placate mesecno, ili je to ona razlika??

grandia
25.02.2010, 13:34

druze rolandinjos tu mi pade onaj stari vic s cigom kad je saznao da ga zena vara pa resio da se obesi ... i tako se obesio za jednu granu iznad reke a grana pukla i on tacno u vodu ... kaze ciga "bem ti besanje, zamalo da se davim!" ...

tako meni momentalno dodje da vrisnem ... ma nekako cu i to da prezivim ;)

da je jednostavni zubar u pitnaju - ajde tu i tamo, nego je rec o vilici i zbog toga onaj dentist-ortoped ...

a za struju: zvat cu ujku iz kuceva da mi salje dva tri kufera s strujom - velim da nasa struja dole mnogo jeftinija i zdravljija
Dodato:
@yamahapassion ...

sad sam video tek tvoj posting druze ...

jeste, placamo al ne mesecno nego svakih 3 meseca ... problem je u tome sto sam ja vrlo malo placao kvartalski pa sad se racuna ko da nisam platio nista ... evo sad treba da uplatim do marta tih 1200,- a u juli, oktobar i januar po 260,-

tj. opet si u pravu - to je ta razlika - platio sam manje a trosio vise :(

naravno, desi se ponekad da dobijes i neku paru nazad ako si platio vise nego sto treba ...

zeljko
25.02.2010, 14:02
Jest,jest tacno je ovo sto grandija kaze.Tako sam ja jedne godine 1500 eura morao da platim..iznenadilo me a nisam imao novac,pa sam morao na rate da vracam.:(Ne pitaju imas ili nemas samo daj,daj a ti nemoras da imas:rolleyes:

Zivot je igra bez granica:D

milanceshow
25.02.2010, 14:32
Mislim da su cene mnogo povoljnije u Srbiji sto se tice zubara.

Rolandinjos ti je rekao to onako izmedju redova!!!

Vule
25.02.2010, 14:49
Nesto poslednjih dana cesto posecujem Chika Zubu pa sam dobro informisan...:D...pre neki dan meni remontuje zub a posle mene u cekaonici bracni par iz amerike,ne znaju da kazu "Dobar Dan" na Srpskom al znaju gde je jeftino a dobro tako da..@ Grandia,mozda i bude za neki aranzer ako se dobro organizujes...;)

grandia
25.02.2010, 14:56
ma citam ja i izmedju redova :lol:

razmislit cu o tome ma da pokusavam da to resim preko drzavne becke komore za zdravstvo (krankenkassa) - postoji mogucnost da oni placaju to barem pola posto je maloletan u pitanju ... a mislim da vazi i za odrasle ...

jos ako me prati sreca kao do sada, imam da prodajem moje frule i svirat cu ko cortan na melodiku =))

samo, gde da nadjem neku s samplove ...?:-"

jeftabgd
25.02.2010, 15:18
Od pre par dana sam na dijeti.Vrti mi se u glavi od gladi......%^^#$# ti zivot.

yamahapassion
25.02.2010, 15:19
@grandia: I meni je druze prosle godine pred kraj stigla neka malo veca razlika, oko 300-400 e tako nekako, posto smo se preselili iz stana u kucu pa 100 gluposti radi stalno, i onda su poceli mesecno da nas salju oko 98e valjda iz prevencije da ne bi morali placati tako na gomili, e sad cu da vidim kad bude obracun...

Vule
25.02.2010, 15:32
Od pre par dana sam na dijeti.Vrti mi se u glavi od gladi......%^^#$# ti zivot.

E moj Brate...ja sam poslednjih godinu i po tako,otkad sam pljuge ostavio i ne vredi...zakuco mi cajger na 120 i ne mrda...:(

grandia
25.02.2010, 16:04
e sad cu da riskiram BANanu :D

sasa nedeljkovic ima i vise kile a peva covek ki slavuj :lol:

Vule
25.02.2010, 17:36
@ grandia

Sto jes' jes' Brate...zasluzio si je...=)):lol:

Izvoli...

grandia
25.02.2010, 18:00
:lol: :-"

hvala drug rolandinjos - na moju srecu (al to sam znao vec unapred) razumes shalu - al takodje znam i gde trebam da stanem sa mojim komentarima :)

pozdrav

jefto brate ne daj se!
al bas sam se ja nasho da ti dam savet - 98 kile na 176 cm :">

ipak sam za mesec dana smanjio 6 kile - jednostavno sto sam jeo manje ...
pokusaj nekako da izbegavas hleb - znam da je to tesko pogotovo kad zamislim kako nash domaci hleb shmeka a on taze iz pekare ... ja bi mogo sa 3 cevape da pojedem kilo hleba ... al tu je greska

pozdrav jefto

Dell
25.02.2010, 18:42
a ja bi s jednom lepinom 20 cevapa :lol: inace jefta, nemoj ko seka aleksic, kaze kolabirala na nastupu, u dva dana pojela dvije jabuke i snitu kruha kako mi se cini

svirko
25.02.2010, 20:50
Ma ljudi moji,

najbolja terapija za mršavljenje je seks,seks, i samo seks........
Ja otkad to primjenjujem, u ovih godinu dana sam uspio smršavit cjelih 20 deka!!:D
A šta se tiče zubara, i mene je moja, al zubarka, oplela za 1400 Eura, jest doduše da sam dobio 14 komada, i to keramičkih. Kad ih neko polupa da s ečuje pošteno kako padaju po podu:D
Ko da si flašu razbio:lol:
@Dell, mislim da je Seka kolabirala jel nije dobila nešto drugo!!!
Bananu, recimo....

Vule
25.02.2010, 21:23
@ Svirko

I ja volim sex i rado ga se secam...:(

Dell
25.02.2010, 21:23
pa jes, malo joj dvije jabuke, u banani ima kalija :lol:

svirko
25.02.2010, 21:38
@ Roki, =))=))=))=))

zar i ti svojoj dragoj pjevaš svako veče...." Davno je to bilo dragaaaa, još se sječam one noćiiiii....."

Vule
25.02.2010, 21:40

...pa dobro sad,nije bas dotle doslo...al' skoro...=)):lol:

Sejox
25.02.2010, 21:56
@rolandinjos i @svirko

E evo upravo sada,poslije vaseg pisanja,ja nesto analiziram onu teoriju o braku,a koja kaze, da sa godinama bracnog staza,muz i zena postaju sve bliza familija.

Pa sada upravo nesto racunam-da li smo ja i zena dalji rodjaci,blizi rodjaci,brat i sestra ili brat i brat...:(

Rezultat ovoga mog racunanja ce ostati naravno anoniman....:)

Vule
25.02.2010, 22:04
@ Sejo

Jel se ti to nama Brate zalis ili hvalis? :lol:

Cisto pitam da vidim da'l si promasio temu? =)):lol:

...mada ja mislim da je komentar na pravom mestu... :lol:

svirko
25.02.2010, 22:09
@ Sejo prijatelju,

s obzirom na anoniman rezultat, ja sam sad već zabrinut malo...
Im'o sam u planu da te sretnem, al sad već malo razmišljam, dal da idem sam,
il sa ženom....=))=))

A baš nešto računam, ako ovako nastavim mršavjet....uskoro će od mene bit kost i koža...
Moram ja smanjit malo taj seks, previše je brate toga.....

Vule
25.02.2010, 22:12
@ Svirko

Brate prvo zdravlje pa sve ostalo...mani se tog...kako se ono beshe zove?

...e da...sexa....setio sam se...:lol:=))

Sejox
25.02.2010, 22:13
@Rolandinjos

Prvi preliminarni rezultati moje analize,upucuju na to da temu nisam promasio....samo je sada pitanje koji su rodbinski odnosi,a to je ipak "poslovna tajna"....:)

grandia
25.02.2010, 22:27
drug sejox, ako smem da se ubacim u tvoju analizu - reko bi da si u pravu sa primerima koje si pisao a moje licno misljenje je da bracni par sto vise stari zajedno - postanu ili najbolji prijatelji il najveci neprijatelji ...:lol:

Vule
25.02.2010, 22:56
@ Sejo

Sve mi je jasno...:lol:

zeljko
26.02.2010, 03:47
Nista od skidanja gipsa jos najmanje 2 sedmice po novim informacijama.

Ja skinem sam gips puko mi film i kad sam otisao kod doktora on ga ponovo vrati:(

Jos me je nagrdio uhhhh...jedva sam cekao da me pusti da idem da ga se resim:lol:

Dell
26.02.2010, 18:05
slusaj hechima zelja :D

zeljko
26.02.2010, 18:25
Hecim=))Ja kukam a ti izazivas:D Salim se naravno...del je moj veliki nikad pre vidjeni drug;)Pooooz i zivio 100 godina

Damir_Coma
27.02.2010, 15:48
Ljudi neko mi hackovao msn, usao na moj acc i svim online kontaktima palio kameru i masturbirao ispred.. Jedva sam ljudima objasnio da nisam ja :mad:.
I jos jutros sam se kvalitetno posjekao po kaziprstu desne ruke, nista od sviranja bar 7 dana. :(

zeljko
27.02.2010, 16:39
:lol:napad na kamere...sta i ti pokvario prst?jbg ali ja bar sada slusam orginali da mi udju u glavu pa kad se dohvatim harmonike ima samo da cesljam...mozda je i bog hteo da zgo...am ruku da bih se vise posvetio slusanju muzike :D

Dell
27.02.2010, 18:07
damire, cuo sam da hackiraju msn ali to da rade :-O zato postavi sebi neku jaku sifru i nemoj ulazit na one stranice saznaj ko te blokao itd

skoricnik
27.02.2010, 19:14
Ima li gore od toga kad ti keva ispece bunt palacinki sa nutelom a ti nemas apetita? :S To se meni upravo desava :(

zeljko
27.02.2010, 19:22

erno11
28.02.2010, 12:52
*ebem ti sumpor.

Grlo me boli i to kako. Odmah kad sam usto nesto malo jeo i odma 2 tablete drmno.

Ne znam dali jos koga boli ?

Enes-am21
01.03.2010, 02:14
Ima li gore od toga kad ti keva ispece bunt palacinki sa nutelom a ti nemas apetita? :S To se meni upravo desava :(

moras malo poradit na tome da se to ubuduce ne desava...:D

Dell
01.03.2010, 02:54
jadan skoric, sve se rasplakah :lol: :lol:

zeljko
01.03.2010, 03:23
enes je u potpunom pravu..nedaj se skoricu:)

milanceshow
01.03.2010, 03:31
Zaljubio se ,pa nema apetita....

skoricnik
01.03.2010, 11:41
Ehhh da je ljubav, kolege moje drage, al nije...

Rokala ma temperatura nedelju dana, i evo, ako je danas ne bude bilo, onda je u redu, a ako bude, onda ajmo vadjenje krvi pa testiranje...:mad:

Enes-am21
01.03.2010, 11:49
ma jaro, da sam polumrtav, palacinke bi pojeo...:D

Dell
01.03.2010, 15:13
mrtva bi ih usta jela...

skoricnik
01.03.2010, 15:28
Mene ste nasli da zezate? :lol:

Vraticu ja vama >:)

erno11
01.03.2010, 21:16
Lahko se vama smjeskati. Kad ste zdravi a ja bolestan. Grlo + temperatura fuj

milanceshow
01.03.2010, 23:06
Da se nisi i ti zaljubio,pa goris od ljubavi?

nesaband
01.03.2010, 23:49
Gori vatraa a a aaaaa sad u nama!!!!!
zezam se malo.rokaj antibiotike i bice za par dana kako treba i grlo i ostalo.

neconix
02.03.2010, 00:04
Ma jok antibiotici....rakija!!!!

zeljko
02.03.2010, 01:07
neconiks je u pravu rakija je pola zdravlja:D

nesaband
02.03.2010, 01:17
@zeljko,ti pripazi na te stvari sa rakijom i pivom,nemoj posle da bude,uzeli mi dozvolu 500eura kazna itd.

zeljko
02.03.2010, 03:31
pa vec su je davno uzeli drug:(nemaju mi vise sta uzet,jedino jos zenu:DAli nju im nedam tako lako posto me ona sad voza.:confused:

Enes-am21
03.03.2010, 15:15
spava mi se zadnjih nekoliko dana...ne mogu da normalno radim...

Vule
03.03.2010, 17:37
Neće da me prime sa PA2 u avion a ja neću da ga predajem u Cargo...:mad:

milanceshow
03.03.2010, 19:37
*ebi ga!Ma imao sam neki predosecaj........
Sad moras autom!.Nemoj da se nerviras!!