Pokaži Full Verziju : Hajde da se zalimo!
Strane :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
a sto ne smes to je standardna procedura bez nekog posebnog rizika
nemanja 1982
13.06.2010, 13:05
Pa ne znam kolega,da nesto ne zeznem.Ja pa60 sto imam pa se nerviram,a sta li rade oni sto im blokira PA2x.:D:(
@nemanja 1982
Ma nista to nije strasno, slobodno preistaliraj, ako vec nisi uradio dosad. Imas uputstvo na korgovu stranu, procitaj i sve ce ti biti jasno ;)
joj Zeljko, evo sad citam tebe, i ne mogu da verujem. Istu sam situaciju i ja doziveo juce. Krenuo dim iz kosilice i ulje pocelo da curi, samo sto ja nisam dobio otkaz nego je otisla kosilica na reparatur :lol:Ma i ja nisam kriv uvijek gledam dali ima dovoljno ulja,ali je gazdarica blentavapa sta god se desi uvijek ja kriv:(Hoce takodje da joj radim vise nego sto placa i uvaljuje mi citavo vrijeme i posao koji nije moj i sad je dosta vise...sve mi se skupilo i jos sad ta kosilica :-OI napustim...brate znas sta je 400 eura ovdje u njemackoj,samo gubljenje vremena..Ja moram naci nesto da radim 8 sati a ne da be zahebavaju stare babe i da gubim vrijeme ovako mlad:)Poooz
odneo mi pauk auto danas!!!!!
pa brate mili, 10.000 din . 5.000 nosenje i 5.000 kazna...gledam one tabele na slaviji , ima i 15.000-19.000 din kazna za ove teze automobile...pa ovo je sramota ,jebes mi majku.... 100 evrica??!!?!??! pa rodjaci,treba ih zaraditi....:mad:
vidim nisam samo ja imao problema sa vrucinom :lol: jucer sam bio blizu Sirokog Brijega u svatovima s ekipom i svirali smo u nekoj garazi kod mladozenje i mislio sam da mi nikad vise vruce nece bit, to samo cijedi niz mene, ali zeznuh se :D danas proslava Svetog Ante i ono svirali bezveze nekoliko kola ispred crkve ja i rodjaci stariji, da nije peskira bilo ne bih mogao nastavit :)
@dell ne brini dolazi kisa..ovdje upravo prije nesto oko 4 sata je pocela padati,pa se nadam da ce stici i do vas malo da se osvezite:)
milanceshow
14.06.2010, 14:22
Subota je bila toliko vrela.Strasno!!!!Svirao sam 13 sati okupan u znoju!Katastrofa!!!!!
Nek nam je bog na pomoci ovog leta!!!!
Milanche,znojio si se ali si barem zaradeo pare
Ja sam kosio travu po toj vrucini ali volonterski u svom dvoristu :lol:
kuca poso poso kuca pa i kuci poso...#:S
milanche, ovog ljeta onda sprema nek bude po znojnica na svaku ruku peskirce oko vrata :D :D :D
e jeben je zivot nas muzicara... nemogu spavati.... imam problema sa spavanjem zadnjih mjesec dana... otisao kod doktora odmah me pita da ne radim trecu smjenu... ajd ode pokusati pasti u nesvjest kako... laku noc ili dobro jutro kako god
milanceshow
15.06.2010, 02:39
Hmmm........Moja zivotna prica........:)
Evo me opet mahmoran ko cep:lol:Popio sam tri flase mineralne vode od sinoc do sada,a razmisljam bas sad upravo da otvorim i cetvrtu...Posle ce da bude rigoleto 100% a kako se osecam sada bolje ne pitaj:lol:
Nocas sam dva puta povacao :(
He znaci nisam sam..bravo maistore:)
zeljko alkosu mozda nije mile od pica :lol: :lol: :lol:
Milanche,znojio si se ali si barem zaradeo pare
Ja sam kosio travu po toj vrucini ali volonterski u svom dvoristu :lol:
kuca poso poso kuca pa i kuci poso...#:S
u pravu si drug gego, a sta znamo mi? nista neznamo - a dje da znamoooo
eto dokaz, ne mora covek da bidne iz njujorka gradaaa
hebiga i mene ste drogirali sa "gospodom" =)) i zbog toga se zalim ..
@dell sta rece nista te nisam razumeo :lol:jbg,ja sam pola svabo tako reci pa ne razumem nekad te obrtaje:lol:
ma kakvo pice :) kamo srece da je od toga :)
Aaaaaaaaa sad razumem mislio si na milepsr ok.A zasto sam ja alkos?Nije tako druze samo ponekad se opijem kad mi bude svega dosta.Pooz
Eto ti sad, nikad svetu da ugodis. Dojadila vam grtalica, a sad vam ni vrucina ne odgovara. Ne valja Kanada, ne valja Florida...
jeftabgd
15.06.2010, 21:58
Vrisnula mi kosilica za travu a tek sam pola dvorista pokosio.Jeste da je jedna od onih 'skupocenih'od 60e,ali nije sastavila ni dve godine.
:lol:Jbt pa sta je to sa kosilicama pa crkavaju???
ako mi stari rekne da pokosim oko vikendice odbicu, jer je ocito tendencija da nama forumasima rikavaju kosilice :lol: a tebi zelja kazem da si alkos jer odmah mislis da se i drugi opijaju :D
yamahapassion
16.06.2010, 14:00
Bem ti zubara.... Vec me covek po imenu zna, ne mora ni da pogleda karton :(
Pa pre dve sedmice ti cupao cetri zuba...imas jos:)
dejantb15
16.06.2010, 14:48
@Dell nemoj rizikovati da ti se pokvari kosilica.Pokosi rucnom kosom ;),sto je sigurno sigurno je :D
Némojte mi vise o kosilicama muka me vata:">
yamahapassion
16.06.2010, 15:40
@gega: sto je povadio, povadio. Od danas krenulo popravljanje, blago meni :lol:
jeftabgd
16.06.2010, 15:43
Mi muzicari nismo definitivno za to kosenje.Ubuduce neka kosi neko drugi a mi cemo da sviramo.:lol:
nesaband
16.06.2010, 15:46
kosim travu ,dolazim po pozivu placanje samo kes 100 eura sat a sporo kosim da znate!!!heheheheh
=))Neso da i ti neces u kosace pa da dalje crkavaju kosilice..cujes sta kaze jefta.Poooz
Kosim travu otkos pada, nigdje nema 'lada... :-":-":-"
garavuso malaaaaaaaaaa:D:lol:
milanceshow
16.06.2010, 19:50
@nesaband
Jel rucno ili masinski?
jeftabgd
17.06.2010, 01:11
U buduce se bavim samo vaginalnim rastinjem.;)
nesaband
17.06.2010, 01:22
@ MilanceshowMa jok brate,posaljem coveka on to odradi za 20 evrica a ostalo meni =)).
@Jefticu:drz se ti harmonike i samo kosi vaginalno=)) (moze i analno)
Znas kako zene vole harmonikase,kako padaju na njih ?znas znas lolo jedna:lol:
milanceshow
17.06.2010, 01:47
A ja mislio da "seksi radijator" vise nije u modi!!!! :)
Pardon!!!!Moja greska!!!!! :)
svoj ti posao Milanche, dere sexy radiator itekako :lol:
boga mi, ovo ce na kraju da ispadne ko onaj vic ... " e ako nemas akvarium onda si peder" ... samo sto sad izasla nova moda, ako nemas kosilicu =))
sa druge strane, vec treci forumas koji se zali za kosilicu ... nije to za nase "umetnicke ruke" :lol:
Da se zalim :(
Ostacu sam kuci 12 dana :(
milanceshow
18.06.2010, 10:22
Bolje se pohvali da ostajes u kuci 12 dana!!!!!
Tu su komsinice koje svakog dana piju kafu,gledanje SP u fudbalu bez ometanja,orgijanje do besvesti i.t.d......
jeftabgd
18.06.2010, 14:23
Ja da ostajem sam stavio bi 300 smajlija.:D:D:D.
mozda je vjeran svojoj zeni :lol: :lol: :lol:
@Dell
Ma kakvoj crnoj zeni....
Koliko sam citao @Erno11 je momak kao i ti.
Mislim neznam,je li momak bas sve isto kao i ti,ali....:)
Ovo se odnosi na onu naljepnicu "P"....ko zna,shvatice....;)
Sejo he he
molim te nemoj pisati sto ne znas :) hvala ljepo :)
@erno11
Mozda se nismo dobro razumjeli.
Mogao sam promasiti u tome da si momak....da se nisi ozenio crni Erno....;)
A ostalo sto je napisano,nije se odnosilo na tebe.
Vjerovatno mislis na ono sto sam napisao slovo "P"....to je bilo za @Dell-a.
Znaci bez lose namjere..............hvala.;)
U petak nam pjevačica ukrala oko 1000kn ili 150€ bakšiša! Gostovali nekakvi trubači iz Užica i ja vidio da je imala u grudima sigurno 5 ili više novčanica po 200kn. Naravno ništa od toga nije donijela do nas, ali je odmah odjurila na WC. To je već par puta napravila tako. Nesmijemo joj ništa! Gazda je štiti! Ona da mu kaže zatvori lokal, ovaj bi zatvorio! Katastrofa! Luda kuća! Udružila se s pjevačem nekakvim iz Loznice i manipulira s njim. Ovaj jadan nesmije da razgovara s nama jer mu je ona zabranila sigurno! Toliko sam ljut da bih je mogao zubima raskidati, ali nisam u poziciji! :-O Neznam kako da se postavim! Pozdrav svima!
drakane trebam negdje u nekoj temi potrazit Kresin savjet kako se postavlja prema pjevacicama ;)
Ajd potraži! Baš me zanima kakav recept ima!:lol:
nesaband
20.06.2010, 23:59
kakva je to kafana kad vam se gazda mesa u to kakav cete vi imati odnos prema pevacici!!!!
Pa valjda ste vi ekipa koja treba da se suoci sa tim problemom a ne da vam ona kroji kapu.
Svojevremeno sam ja dao otkaz pevacici(necu da je imenujem, koja je sad veoma poznata)koja je punila restoran svako vece rizikujuci da dobijemo svi otkaz i da ne dobijemo honorar za ceo mesec i docek nove godine.
Sve je na vama.Ako niste slozni kao band onda vam nema pomoci.
:mad: uvek pobesnim kad cujem za ovakve stvari:mad:
Kresa je resavao problem sa gazdom tako sto ga je vodio u wc da mu kaze nesto bitno :D
nesaband
21.06.2010, 00:15
=))
dobar ti taj kresa.
poznajem i ja neke kolege koje su to resavale na slican nacin=))
Nije ona s nama u bendu. Mislim nismo ekipa. Ona je naknadno došla i cijelo vrijeme kopa na sve načine da nas dvojicu klavijaturista otjera, jer ona ima nekakvu svoju ekipu navodno! Neću ja gazdu tući kao Krešo, ali nju ću sigurno za gušu uhvatit! Ima da me zapamti dok je živa! Iz gaća ću je istrest!:-O
nesaband
21.06.2010, 01:28
To je vec nesto drugo!!!
Pazi se,mozda je u semi sa gazdom ili nekim kretenom,vodi racuna,jos ako nisi na domacem terenu.
Moj ti je savet da joj skrenes paznju da baksis koji dobije odma prijavi i da joj das do znanja da znas da krade baksis.
Tako se ne postupa prema damama:)
milanceshow
21.06.2010, 01:32
Trebao je neko iz benda da je smuva.Tako bi je lakse kontrolisali,pod uslovom da se taj neko ne zaljubi u nju!
nesaband
21.06.2010, 01:34
jel se trazi dobrovoljac!!!!:lol:
Traži se dobrovoljac! Ja nesmijem! Imam slabo srce!:lol: Dat ću joj do znanja da sam vidio da je ukrala pare i gotovo. Ma riješit ću ja to već!B-)
Dodato:
=)) milanceshow doktore! Nasmija me do suza! Svaka ti čast! Znači ti bi to na taj način riješio? Mogu ti reći da je super idea!:D
e pa to sto ti je Milanche rekao tako nekako slicno je pricao cika Kreso kako se pjevacice drze pod kontrolom ;)
dejantb15
21.06.2010, 12:12
Mozda bi vam (ako je smuvate) davala,a ne uzimala baksis :D
Dobro! U petak ću odmah početi da se udvaram!=))=))=))
milanceshow
21.06.2010, 16:32
Ako je toliko namazana,mozda bi joj placali ,ako bi vam davala!
:lol: Da,da! Dobro si rekao! Mogo bi ja i bez dnevnice kući doći!:lol:
dejantb15
22.06.2010, 01:35
Ima onda da pjevas "šest dana radim da zaradim pare,kad neđelja dođe nemam za cigare"=))
nesto mi previse "fina" ta taktika drakane :lol: cika Kreso nas je ucio da to radimo mnogo takticnije i na uraaaaa :D :D
cika Kreso nas je ucio da to radimo mnogo takticnije i na uraaaaa :D :D
daaaaaaaaaaaaaaaa =))
jeftabgd
22.06.2010, 16:36
Kraj Juna a kisa pada pa razvaljuje a i hladno je poprilicno.Kakav poremecaj klime.........E,gde su dobra stara vremena kad je leto bilo leto..
I kako sad da paradajz bude sladak kad ga sunce nije obasjalo:lol:Stvarno hladno i ovdje
Juce leto pocelo, a ja upalio klimu da greje...:D
jes' pa cete se za 10 dana zalit kako vam je vruce, ko da vam ugodi :lol: :lol: :lol: meni je osobno bas lijepo zaspat otvorenog prozora a ono kisa pada meraaaak :)
Tako je! Ja isto volim spavat otvorenog prozora, kiša lagano pada! Nema ništa ljepše. Zaspim kao da me nožem ubo neko!:), ali što je previše, previše je brate! I ovo vrijeme otišlo u pm.:(
Prodao sam Yamahu 9000 pro(u stvari zamjenio za Korg TR+400 evra),pa sam sad tužan.Nisu mi trebala dva aranžera,a presudilo je to što je GW 8 trostruko lakši,a ja sam čovjek u ˝najboljim godinama˝,a i dosta je novija klavijatura.Eto,ja-Yamahaman ostadoh bez Yamahe.Neće se to tako dugo održati,sve me nešto guši i steže,biće da je zbog toga.Unaprijed zahvaljujem na saučešću(sućuti).Pozdrav!
Ej maxo ..maxo...
Zar nije bilo drugog resenja ?:(
Kupices je ti opet...:lol:
e makso.... moja sucut... da je ono zdravlja samo...
b.o.Y.c.h. ČK
28.06.2010, 14:16
Ehh Makso, i ti si mi neki yamahaman :D
Ako te uhvati kakva apstinencija za jamaha strojeve, tu smo za usluzi ;) :)
Gega,ako Bog da,biće i Tyros 2 ili 3.Momci,hvala na saučešću(sućuti)i podršci.Bože zdravlja,biće klavijatura.Pozdrav!
Bit će aranžera ...
Valja leđa čuvati !;)
Damir_Coma
01.07.2010, 23:31
Kolege da vam se dobro izjadim za sve sad.. evo ovako: Kao prvo odustajem od sviranja potpuno, shvatio sam posle 9 godina da to nije za mene i da ustvari nemam pojma o muzici..
A kao drugo ljudi, nisam primljen na fakultet, imao 36 od 40 bodova na prijemnom ispitu i stoka me bacila na 216 mjesto a primaju 202.., i na listi, sto mi nikako nije jasno ispred mene ljudi s losijim prosjekom ocjena i manjim brojem bodova.. :mad: Tako da sad ne znam sta da radim.. sve u svemu ni u kafanu ni u skolu, samo da se "kacim" sto bi rekli rokeri.. :(
E jbg druze zao mi je radi toga,ali zivot tece dalje samo polako...Poooz
Jaoooo Damire :S Bas mi je zao.
A sto bi odustao od muzici ?!
Kad vec se trudis vezbas, ne odustaj. Uzmi koji cas kod neki profesionalac, olaksa ce ti rad :S
stvarno sto bi odustao od muzike?
Ne odustaj ni od jednog.
I ja sam u junu ispao sa liste, kao sam imao više bodova od mnogih.
Po prvoj listi sam bio na sredini, a po drugoj ispod crte, pa ti vidi...
Bude mućki, i tako je to...
Onda samo odustao od medicine, i prebacio se na matematiku-programiranje.
Ne kajem se. :)
Odustati od muzike, kakav god bio, je stvarno besmisleno.
Sviraj za sebe, ne za druge.
Nikad ne odustaj od cilja, samo promeni put ka njemu. :)
Nadam se da nas čovek samo ne przi, kao Matejas onomad... :))
@Damire,
imenjače, što kažu kolege, ne odustaj ni od jednog.
Premlda si da bi zbijao glavu u pjesak već sad.
Šta će biti tek kad ti se u životu nađu još veći problemi ( ne daj Bože da ih uopće nikad ne imao ).
Ovako, stisni zube, i FORVERC!!!!!!;)
Cilj isti, metode drugačije....
@damir-coma
Damire glavu gore.....
Ne ide sve u zivotu kako bi mi hteli ,moras biti uporan. ;)
@damir
damire, taman smo 2 koji zele da dizu ruke od muzike tj. instrumenti :lol:
ne daj se druze jel necu ni ja .. drugi hobi nemam! ne skitam, ne ribolovim, za sport nisam vise ... jedino da se ubacim u klub za heklanje :lol: (jel to vule glavni direktor tog kluba?)
i ja sam prosle godine bio na ispit za KIAB u austriji (kontrola ilegalnih radnika). bilo nas oko 40 na ispitu, trazili su 5 radnika ...
nakon 2 nedelje stigne pismo: "uspeli ste(ja) 730 pojena, - potrebno su 350 - nazalost ne mozemo da vas primimo ..."
ja pitao, kako to, imam duplo vise pojena a ne primaju me da radim? kazu bili su par njih koji su imali malo vise pojena nego ja :mad:
eto sad jos uvek radim kao obezbedjenje - a da su me primili tamo, bila bi plata barem za 400-500 evra veca i imao bi vecu poziciju od mojega brata, koji radi vec 20 godina za financamt u becu
jos jednom, ne daj se druze!
Damir_Coma
02.07.2010, 09:27
Ma ljudi, ne bih ja bio tako razocaran da se nisam trudio da upadnem tu.. Skoro mjesec dana nisam izlazio iz kuce, vjezbao matematiku, sve moguce vrste zadataka, i kao opet mi dva nisu tacna a na uvid se ne moze uzeti.. Pa pokusavam sad drugim metodama, da vidim i ja kako je "igrati prljavo", jer nema smisla da me tako zeznu..
A muzika ljudi stvarno nije za mene, ja nemam bas ni puno vremena za vjezbu, a nisam ni nesto talentovan, tako da sam svirao samo iz ljubavi prema klavijaturi.. I sramota me da kazem nekome da sviram toliko godina a ne mogu jednu tacnu harmoniju da odsviram..
Pozz i hvala kolege puno..
nazalost to vezano za fakultete je nasa surova realnost u BiH i ne samo kod nas, nego i na prostoru citave ex-yu, nadam se da me ista sudbina nece zadesit nakon srijede, kad je i meni prijemni, a sto se tice muzike neeeemoj slucajno to da bataljujes, ima da se naljutim na tebe strasno ;) samo mi nije jasan motiv, pa sta to pobogu na ovom bijelom svijetu moze da ti spusti samopouzdanje i toliko da te pogodi da uopce i pomisljas na odustajanje od jednog melema za dusu, necega sto treba da te vadi iz bedaka i oraspolozi u zivotu? Neko ti kao "ocitao" i iskazao neku sviracku tehniku pred tobom? Pred nekim si svirao i taj neko ti je rekao da nemas pojma o svirci? Bas me zanima razlog, ali bez obzira na to nemoj da cujem da krenes odustajati od svirke, sada i jesu najbitniji momenti gdje ce te muzika i svirka izvuci iz takvog psihickog stanja, pozdrav i puno srece ;)
dejantb15
02.07.2010, 13:41
Damire imao sam slican problem.Upisivao sam srednju skolu i posto sam imao u osnovnoj sve razrede zavrsene sa odlicnim uspjehom imao sam mogucnost da se u gimnaziju (koja mi je prioritet) upisem bez problema u prvom krugu,ali sam htio uporedo da nastavim i sa muzickom skolom.E sad u muzickoj ima prijemni koji nisam prosao (od min 50 ja imao 45),a u tome krugu su se upisali mnogi losiji ucenici:mad:.I opet bio drugi krug na kome sam osvoio 89;)od 100.A "kolege" koje su primljene u prvom krugu sada idu na popravni =))
I ako resis da totalno batalis muziku, obidji nas po koji put, nemoj da nas zaboravis.
Potpuno se slazem sa drugom Dell i ja tako mislim da je muzika melem za dusu..Pooz
aman ja cisto ne verujem da neko, ko je poceo sa muzikom moze ikada bataliti to ... eto moj brat blizanac, isto tako digo ruke i nije svirao vise od 15 godina, al uvek kad dodje kod mene, sedne za kljavu i svirucka po malo to sta jos nije zaboravio :lol: a davno, jos kad smo ziveli zajedno, on me pratio na K1 ... zbog toga ja jos ne umem da pratim, snalazim se kako znam i transponiram u tonalitete koje umem barem malo ...
sad me pita da mu preporucim neki polovni workstajsn :D a ja njemu "a ko ce da solira?" =)) tu se i on smejao ...
Damir_Coma
03.07.2010, 09:28
Naravno ljudi da namjeravam da posjecujem forum redovno kao i dosad, jer je ovo puno vise od obicnog muzickog foruma, ovo je sajt koji je uspio povezati sve dobre ljude bez ikakvog obzira na nacionalnost, rasu ili bilo sta drugo sto danas ljude razdvaja i neopisivo sam sretan sto sam dio svega toga tj. sto sam clan.
@dell slazem se ja da je muzika melem za dusu, da je to cisto uzivanje i odmaranje i srca i duse i mozga, ali kad to radi neko ko zna.. a ja sebe samo jos vise iznerviram kad shvatim da pojma nemam..to jednostavno nije za mene.. A JEDAN od razloga je taj sto sam imao priliku neki dan da pokusam pratiti pjevaca i pjevacicu s kojim sam ranije super odradjivao neke mini svadbice i rodjendane i pojma nisam imao, ni jednu jedinu pjesmu nisam uspio kako treba pratiti.. I u zadnje vrijeme pored toga, jos puno losih stvari mi se desilo, i na kraju slag na tortu i ovaj fakultet..tako da sam razocaran u zivot, postenje i najvise u sebe.. A druze nemoj se ljutiti na mene, ja samo nemam vise volju ni zelju za bilo sta..
Eto hvala sto ste me saslusali i hvala svima na odgovorima :).
yamahapassion
03.07.2010, 10:15
Damire druze, nije mi jasno sto se zalis u vezi tvog sviranja i zasto hoces da bataljujes, evo sad sam preslusao tvoje snimke i zvuce skroz ok, ima tu i tamo koja grescica, ali se to sve da ispraviti u letu, nije nista strasno. Ne znam kakvo si iskustvo imao sa pevacem i pevacicom, ali ja ti onda savetujem da nadjes drugog pevaca i nema sta da se sekiras. Napucajte repertoar i svaki vikend ako hoces mogao bi da radis u kafani. Mozda si previse samokritican, mozda si perfekcionista, ali ja ti garantujem da sa tvojom svirkom mozes bez problema da radis. Tebe je verovatno sad najvise dotuklo to oko fakulteta, ali nije kraj sveta sad, bice jos sansi, nemoj da se sekiras, a klavijaturu nemoj da prodajes niposto nego sedi pa udri, ujedno je to i najbolji lek za nervozu i depresiju, veruj meni znam iz iskustva. Samo glavu gore i ne dozvoli da ti tako neke gluposti uticu da donosis tako negativne odluke.
al bundy
03.07.2010, 18:32
pozdrav na sve vas od mene i nas...:D
evo da se pozalim da sam nakon rasprodaje cjelokupne muzicke opreme i instrumenata PA800,TRITON LE;YAMAHA PSR-A1000 i godinu dana pauziranja....postao rolandovac.......:rolleyes:
milanceshow
03.07.2010, 19:50
Naravno........sa godinama dolazi i iskustvo!!!! :)
@al bundy
I sta si sada-rasprodao Paraglider i opremu i ne letis vise.
Paraglider za Roland je dobra investicija.
To si leteci po nebeskim prostranstvima,donio dobru odluku.;)
I na sta se u stvari konkretno zalis....sto nisi u vazduhu.????
al bundy
03.07.2010, 23:10
ma milanche, ti kad nesto lupis onda lupis onako kako treba :D:D:D
ovo mi je djecacki san bio pa je sad kupio...u 30 godini zivota :mad:
sejo,letim jos ali ovo je cisto za moju dusu.
ovo je roland GI-CAJZER.
ama znao sam ja da ti ne mozes bez sviranja cika bundy :) p.s. pozdrav mi peggy i poljubi kelly :lol:
milanceshow
04.07.2010, 23:24
@al bundy
To je dokaz da snovi ipak mogu da se ostvare!!!! :)
Drago mi je zbog tebe i tvoje nove klavijature!!! :)
Al bundy je sretan covjek,jer mnogima se snovi ne ostvare.;)
Sreca prati hrabre,a on leti u Paraglideru,tako da....
milanceshow
04.07.2010, 23:53
Tacno je to Sejo da sreca prati hrabre!
Jos jednom sve cestitke al bundy!!!!
dejantb15
05.07.2010, 09:35
@al bundy neka je sa srecom i da te dobro sluzi.....:)
al bundy
05.07.2010, 20:34
hehe...nemate pojma koliko mi je drago sto vam je drago ;)
dejane,hvala,samo vidjecemo koliko ce posluzit i hoce li polozit probni rad :)
yamahapassion
05.07.2010, 23:22
Komsija, koji model rolanda je u pitanju konkretno?
al bundy
06.07.2010, 17:30
komsija...to ti je GICAJZER ili KEYTARA...:lol:
roland AX-SYNTH...okacis ga oko sebe kao gitaru.
vise je za zabavnu mjuzu posto je to synth..organi...stringovi i synth-zvukovi.
Damir_Coma
06.07.2010, 20:46
Ljudi mene bas krenulo, evo da vam se pozalim da sam imao udes prije sat vremena, opalio me covjek od pozadi kad mi oci ne ispadose.. Stalo auto ispred mene cekalo da skrene lijevo, i stao i ja i samo vidim na retrovizoru covjeka kako brzo dolazi iza mene i vidim da ne staje, pokusam na brzinu da pobjegnem ali ne stignem ni krenuti frajer me opali zestoko.. Na srecu nije puno stete napravio nekih 300 KM.
Damire...tebe nesto hoce..... aaaaa ?:(
@ Al Bundy,
prijatelju, a meni se nebi pohvalio,a?
Eeee, dužan si ćevape za ovo...:D:D
Nek ti je sa srećom sa novom klvaijaturom!!
Jel to može i letjet...mislim ono....objesiš oko vrata.....na paraglajderu...i sviraš ko anđeo......=))=))
eto jbg dogodilo se ono sto nisam htio, nisam upao na medicinu, ali glava gore, probacemo nesto drugo ;)
Damir_Coma
07.07.2010, 20:20
kolega @dell samo nemoj dozvoliti da ti padne moral vjeruj mi, to je najgore sto te moze zadesiti sad.. bit ce nesto drugo sigurno sto ce ti se svidjeti.. ;)
jbg, po tome se i vodim :) hvala na podrsci ;)
Pa obojica trebate tako da razmisljate,a ne da je propao svijet ako niste nesto uspjeli...Jbg i meni ide sve nizbrdo od kako sam zakoracio u ovu njemacku ali sta da radim...Moram da budem zadovoljan inace cu da izludim samo.
Samo dalje hrabro i nema da fali...Poooz
Jaooo Dellboy ..... stvarno mi je zao. Zelim ti vise srecu na drugi upisni dan. :)
p.s. Nadam se da nece mene da me snadje ista sudbina u August :S
milanceshow
10.07.2010, 11:48
Klinac mi dobio boginje ,2 dana pred odlazak na odmor.Ove godine nema nista od mora.......
A,taman sam sve iznakupovao,napravio kombinacije za svirke...........
Boban010
10.07.2010, 17:53
Ustedeces neku kintu,da si Pirocanac,sad bi se hvalio a ne zalio!:lol:
suti Milanche dobro je kad je u tim godinama dobio boginje, znas da to zna opasno bit ako se dobije u starijoj dobi, zato dobro je ;)
milanceshow
10.07.2010, 18:36
Jeste da je bolje kad prelezi boginje kao mali,ali sad sta je,tu je.......
Malo pre sam prskao podrum, napunio se buva! Neka macka lutalica se omacila u podrumu, katastrofa. Usao sam u podrum da uzmem neku kutiju i izasao sa 100 buva po nogama. Ne mogu da verujem.
dejantb15
15.07.2010, 21:41
Raspremanje podruma #:S, mene ceka i podrum i garaza :D
U kuci, a i napolju je pakao... A komaraca koliko ti duza pozeli...
Stigao ugalj za zimu, koji bi valjalo pretovariti, a od ove vrućine me mrzi da živim, a ne da pretovaram ugalj.
Damir_Coma
15.07.2010, 22:11
Joj druze @Vaxter pa nije mogao u gore vrijeme doci.. znam kako ti je :mad: :lol:
evo jedna specijalno za naseg druga Vaxtera :)
http://www.youtube.com/watch?v=OTRsxI2A-ZE
Sinoć provalim da mi je crkla još jedna lampica na PA2...ovo je druga tura "crkavanja",prvi put sam zamenio 7-8 komada
nesaband
16.07.2010, 15:06
Vule kupi lepo GW8 prodaj pa 1 i ostace ti para i za jedno lepo krstarenje.
mene muci kontakt na spikonu i moram to danas da popravim a i brate ubi ova vrucina a nisam na moru=))
jeftabgd
25.07.2010, 00:34
Odem veceras na svirku i poljubim vrata.Neki kvazi shef sale zaboravio da nam javi da se ne radi...mislim,sta reci...decko kreten.:mad:
mladenkom
25.07.2010, 00:58
rikno mi alnaser na autu.u wv dileraju su mi uzeli 130 dolara za dijagnostiku,da utvrde sta je,i trazili su 720+takse da mi zamene alnaser..na kraju sam prosao za 220,kod naseg coveka + 2 puta slepanje po 50$ + 130 u dilersipu,izadje me alnaser skoro 500 dolara :rolleyes:
Nedaj se... Ostavi i ti nju...
Dobar si =)) Vala nasmejao si me :)
daliborkorg
26.07.2010, 00:43
Crkla mi ram memorija na g6 i polomila mi se nozica na onom usranom spajderu.
skoricnik
26.07.2010, 00:46
I sad je samo PA800 losa sprava...=)) :D
Pozdrav
driftkiller
28.07.2010, 00:17
Raskinuo i ja s djevojkom :( :( :(
yamahapassion
28.07.2010, 00:36
I ja sam danas imao "srece" sa autom, kada sam ga odvezao na produzenje registracije, kad je izlist`o covek sta sve ne valja,malo me slog ne strefi... Otisla neka spona, ulje curi ne zna ni on odakle, kocnice mora nove da se stavljaju, etc etc.... Ceh oko 1000e, tako da razmisljam o novome, ne vredi vise tako, 2-3 godine unazad samo lupaj pare za popravke a auto 2003 god. Bolje novi, pa sam miran, nego lupati pare u stari.
milanceshow
28.07.2010, 06:03
Sta bre 1000e?
Koji je auto u pitanju i da li ima euro3 motor?Ako zelis da se oterasis tog polovnjaka,mozda imam neku kombinaciju!!!!!!
ma milance, u austriji ti ode hiljadarka za cas kad su delovi u pitanju ... pa samo ruka kosta najmanje 70,- evra za sat ... ako nemas nekoga ko tu ume malko da pfushira oko auta, otisle pare ...
a 2003 godiste se svakako isplati za popvravku, drugi stekaju te pare u mnogo starije vozila ...
yamahapassion
28.07.2010, 09:27
Milance u pitanju je renault senic megane model 2003. Ona van verzija ako znas, evo postavicu i sliku da vidis o cemu je rec. Dizelas, sa motorom 1,9, mislim da ima 90ks, nisam siguran. Mislio sam da pazarim novi, ovde mi daju u racun za zamenu ovaj moj kakav je sada (bez popravki) dobijam negde oko 5000e za njega. Gledao sam po oglasima u srbiji jos su jeftiniji pa se ne isplati voziti ga u srbiju i prodavati, plus carina... Evo ovo je taj model:
http://img.zett.no/galleryimage/galleryimage/db/d2/dbd2f50be207dad85430abd59427c0d0
Jedina mu mana sto nije svabo :))
danas na sv.Iliju zamalo da mi covek ode na mojim rukama"kod BOGA na istinu"....jos sam po stresom!!! :S
Opusti se, nervozom ne pomazes ni sebi ni njemu ;)
Jedini koji mogu da mu pomognu sad su doktori, i on sam.
Dodato:
Danas sam sklonio svoju msn adresu sa foruma. :mad:
U zadnje 2 nedelje mi se javljaju raznorazni ljudi sa raznoraznim pitanjima i fix idejama... Od frule pa do ozvucenja...
U pocetku sam mislio da mi neko namerno jede dzigericu, ali sam iz price skapirao da vecina njih nisu clanovi foruma.
Ne znam sta je razlog tome da su odjednom krenuli svi, ali verovatno ono da se novi korisnici ne mogu regostrovati sa free mail adresama. Nemam nista protiv da pomognem nekome, cak mi je i drago jer i meni je nekad neko pomagao, ali sve te gluposti zbog kojih su me dodali pisu na forumu...
Sve do jedne...
Ajd i donekle da razumem sve to, ali gde bas nadju mene svi za sve...
Koliko sam se iznervirao danas zbog toga, jednom od dvojice sto su mi trazili note sam poslao ovo:
http://static.guim.co.uk/sys-images/Arts/Arts_/Pictures/2010/6/22/1277221890861/vuvzela-concerto-006.jpg
milanceshow
06.08.2010, 18:28
Verovatno te ocenili kao dobrog coveka koji voli da pomaze!!!Pa te zato i pitaju!!!!
nesaband
06.08.2010, 20:20
@milepsr
pa ,ne nerviraj se.brate udri blok takvim tipovima i caooo!!!!nego koja ti je MSN adresa ???=))
=))tako su skoro i meni neki dosadjivali,pa sam ih samo blokirao i cao heheh
nemo neko da mi pridje! - zakacio sam negde neke viruse =))
taman antivir skanira sve coske moje kompe i naiso na 30% scan 2 komada - sunce im hebem ...
reko da potrazim jedan "VAZAN" .dll jel bez njega mi crkno cubase4 i tako sam si negde "inficirao"
=))Samo napred druze grandija u potjeru za virusima:lol:
a jel ? :lol:
a ajde i ti druze lepo skaniraj one mailove koje sam ti poslao :D=))=))
hm...neces da valjda kazes da si i meni zarazio komp...a ja se sprdam stobom:lol:Majko mila sta cu sada ako mi ukradu cubase:lol:
ufatila te trema a?=))
nije zeljko druze, to smo pisali vec davno a meni se taj zahebani virus malko pre pojavio - ne brini - al za svaki slucaj scaniras svoju kompu ;)
nema on nista s cubase u vezi, nego sam ja trazio neki "zabranjeni fajl" da sredim cubase4 problem ...
Svrbi me desni dlan izgleda opet ce neko da trazi pare od mene:(=))
Posle 10 dana mi riknula lampica na Pa2xPro Performance select :) Jbg . . .
Dosadno mi... sto puta sam usao na forum moleci boga da ima koji novi posta da procitam hehhe
Na PSR3000 mi se pojavila uspravna tanka crvena linija na polovini ekrana, preko celog ekrana!!!
Izgleda da je ekran poceo da umire od nepoznate i neizlecive bolesti. Moram da pocnem da se raspitujem za ekran.
Zalim se, bre !!!!
Smorio sam se ko plovak. Ne mogu da spavam, gladan sam, pije mi se...
Brate, trebao si na beer fest ili u Guču.
Tu se pije...
Bolje sto nisam otisao, bilo bi mi samo gore.
U subotu cu :)
Posle 10 dana mi riknula lampica na Pa2xPro Performance select :) Jbg . . .
Dobrodosao u klub MAREEEE! ;)
marcimarci
26.08.2010, 13:59
Juče me kaznila policija, zbog neupaljenog svetla. Teško je navići na to, da se i danju pale svetla na auto, pogotovo ako neko vozi već duže vreme.
Mene zivcira sto svoja nemogu ugasiti, imam tvornicki napravito dok se auto upali rade...
Nedaj se ...
postoji rele za svetla, pali po protoku struje kroz alternator, cak moze da se namesti i kasnjenje, ja sam video na netu kosta oko 800 dinara, a ima neki bez kasnjenja jeftinije
Dodato:
ja inace isto zaboravljam da ugasim...........
zivcira me nesh.
pokvarit cu svoju mashinu :((:mad:
dabogda je puska ubila
Smorio sam se ko plovak. Ne mogu da spavam, gladan sam, pije mi se...
mile brate, pa kako da se ne umoris? svaki put kad te gledam ti samo kucas na pisace masine ... daj pauziraj malo :D
-nemam dosta postova, pa moram da šutim...
nemugu download...neznam upluodat...
neznam direkt ogovoriti (koji je to simbol dolje u
desnom kutu?...)prvo pa greška i kazna...
-volim da slušam demo snimke i pohvaljujem i
pozdravlam sve kolege, posebno one u mirovini...
DEDA
nece, nisi iznad sebe, ali kani se tog dugmeta ;)
inace, meni cale uvijek rekne kad sjednem u auto pripremi dva'esku maraka, jer zaboravim upalit :)
@grandia
Ma proslo je, sad sam samo gladan :) Ali i to cemo da resimo sad :D
Juce moj klinac nadje"gumicu za kosu"u frikomovom sladoledu(kapri)....da,da bas to!!:S
Nije dzaba njihova parola"PAZLJIVO LIZITE"!!!:lol:
:lol:A ja jucer izvadio 3 zuba i jos moram sledeci termin 3...da te bog sacuva kako sad boli uhhh nemogu da jedem....Doslo vrijeme protezi:lol:
I jos da se pozalim izlazi novi zakon 2013. ko polaze vozacku u buducnosti ce morati svakih 15 godina ponovo:(Ovdje ce biti tako a kako ce u drugim zemljama biti neznam...Kazem ovo samo radi toga posto sam bio vozac i imao vozacku skoro 20 godina i vidi sad,ako ne polozim do te godine onda me to sleduje hm..zahebo sam se pravo pijuci onu lijepu pivu:lol:Uzasno
Dodato:
jos boli http://www.clan-cya.com/smf/Smileys/default/icon_surprised.gif (javascript:void(0);)
milanceshow
29.08.2010, 05:16
@simkeres
Sta su ti rekli iz frikoma?Jel palo neko letovanje? :D
Ja mislim da će da dobije nekakav poklon paket od frikoma. Ovdje kod mene je jedna curica našla u kraš expresu poklopac od pive. Njen stari je to uredno prijavio i dobila je 3 ogromna paketa kraševih proizvoda. Dakle kolega Simkeres će da dobije sladoleda kao u priči...:)
Je li to ona varijanta,"mi tebi karton sladoleda a ti da ćutiš šta si našao" ili nešto drugo? :lol:
Da,da! To je to. Evo ti sladoled samo šuti.:lol:
ma nista nema od toga..kako da dokazem da sam nasao gumicu za kosu u njihovom sladoledu?!:S
Dodato:
...malo pre sam dosao sa tezge,svirao sam svadbu a pre toga docek svatova,a start je bio jos juce u 09:30h...jedva smo zaradili po nekih 130e....strasno!!! :S
Boban010
30.08.2010, 12:52
@simkeres
Vas 5-6 po 130 eura ihaaajj!
Za te pare bi taj vas gazda kod nas platio tri muzike da sviraju iz mesta tri dana!
Da nisi omasio temu?:lol:
@Boban010
ahahaha...mislis da je trebalo da ide pod"hajde da se hvalimo"?!;)
Salu na stranu,ali stvarno smo popadali od rada....15i po sati rada sa pauzom od nekih 20min,to je ovde kod nas mala zarada obzirom da smo toliko radili!! i harmonikasi na "kapiji"uzimaju u proseku od oko 60-90evra ,pa i vise...za 3-4 sata sviranja!:S
Jedan moj mnogo dobar prijatelj i kolega je relativno skoro radio neku svadbu,bilo ih je 8 u bendu,i na fajrontu kad su se "talili"uzeo je preko 1200evra...pa gde je tu pravda!!!...salim se,ali u svakom slucaju mi drago da postoje i dalje gosti koji i dalje daju "velike pare"na muziku,tako da...nada uvek postoji:D
Bobane,al kod vašeg gazde popiješ pivo za 50 dinara ako kod Simketovog za 150...:(
htedoh reći da je život ovde skuplji jedno 5 puta nego u Pirotu tako da je zarada blago rečeno smešna za toliki posao...:(
milanceshow
30.08.2010, 16:01
Puko sam ljudi......Svaki dan iskrsne neka tezga.Svaki dan sam sve umorniji.Sinoc sam jedva izneo opermu iz auta.Sav sam malakasao....
Osim toga se svaki dan jurim sa stolarima,molerima i ostalim majstorima....
Pa onda deca.....zena i ostalo.....
Ima da pobegnem negde da me nemaaaaaa!
@milanceshow
ako drugar,samo nam ostavi klavijature pre toga:D:D:lol:
@milanceshow
e pa i ja sam to X puta rekao ima da pobegnem negde,gde nema:ljudi,korgova,yamaha,rolanda,dinikorda,tonali teta,gde ne moram da smeskam i kad mi se to ne radi,fixnog i mobilnog tel,TV,...da odem u p....ku materinu,gde je medved domaca zivotnija,i gde nema struje ...mislim da bi mi deset dana bilo dovoljno da se "preporodim"!!!
Ima da pobegnem negde da me nemaaaaaa!
Dodji kod Brata da pomažeš...treba mi prevodilac za ruski(nje) :lol:
Boban010
30.08.2010, 17:10
@Vule
Blago receno nisi u pravu,kod nas jos uvek ljudi obradjuju zemlju pored mizerno placenog posla(8-12000 din plata) pa se na taj nacin prehranjuju-prezivljavaju i jeste kod nas pivo 50 din ali ispred "zadruge"!
Neki dan cujem na vestima besplatne knjige za petake(naravno u Beogradu),totalno nevazno sto sam ovo uzeo kao primer ali toga kod nas nema.Sta hocu da kazem,ljudi iz okolnih "provincija" su strasno ogorceni na Beograd jer smatraju da im je ucinjena nepravda,pogotovu oni koji proizvode hranu i za drzavu i za svoje potrebe,za razliku od Beograda.Zasto?
Jer smatraju da se najveci deo kolaca neopravdano izdvaja za Beograd i beogradjane pod tim izgovorom da su veci troskovi zivota.
Manimo politiku,trebali bi koliko toliko da imamo razumevanja jedni za druge(mislim na nas muzicare).Citajuci razne teme o tome ko za koliko svira,sta je sve kupio,da li zivi od svirke,koliko ima tezgi mesecno stice se utisak da skoro svi muzicari razmisljaju ovako-Meni je super a vas ostale ko sisa kad ne umete da se snadjete,da se prodate,da svirate i sl.Retki su oni koji bi voleli da svi mi imamo dosta posla i da dobro zaradjujemo.O tome pocnu da razmisljaju tek kad im se "zavrne slavina" a neki cak ni onda.Nije strasno kad se svira za malo para,strasnije je kad nema gde da se svira.E,da,ima tu i mnogo lazi tipa,ja ovo,ja ono,sviram po osam dana u nedelji,mlatim pare....Samo da komsiji crkne krava ili da komsija crkne od muke svejedno.Sta reci osim da je sve ovo tuzno......
Bobane,nisam najbolje shvatio sta si svojim postom hteo da kazes ali vidim da si nesto ogorcen i ljut pa ne bi da ti stajem na muku. To koliko je Beograd dobar za muzikante i koliko ima posla mozda pokazuje i primer jednog beogradjanina koji skoro 6 meseci svira na strani jer u Beogradu nema posla...nema pravog posla,a kad se bavis ovim poslom onda nema mnogo biranja i kuknjave,nego put pod noge,sto pomenu kolega Gredic Marko vec u nekoj temi...ne moze i Jare i pare...
Ja nemam običaj da kukam pa neću ni sad,koliko ima da ima ja sam zadovoljan a uvek se borim koliko mogu...hoćeš da ti pričam koliko sam samo zimus napravio kilometara po ledu,snegu,kiši,magli itd ne bi li zaradio neku kintu,pogadjajući svirke po 150 km od kuće,po 500 km (neke sam i zvao telefonom sa putovanja,da mi brže prodje vreme :lol:) ,pa celu noć sviraj pa vozi nazad,glava u torbi non stop, itd? To se ne vidi,al kad okačim sliku sija Fantom G i PA2,to se vidi itekako...i džipa vozim Brate,dva komada imam,hoćeš i te slike da vidiš...nema potrebe za ovom pričom,jeste tema gde treba da se žalimo ali ne baš da idemo toliko daleko da pričamo o djacima prvacima,njihovim knjigama ili globalnom zagrevanju,nego Brate borba neprestana za sebe i svoju porodicu...a sa komšijama uvek na dobar dan i sa osmehom :)
Boban010
30.08.2010, 18:55
@Vule
Ma ja sam se samo zalio,sve u skladu sa temom :lol: i kao i uvek sam se trudio da ne povredim necija osecanja.Ako se neko i nadje uvredjenim neka bude siguran da se ovo sto sam pisao ne odnosi na njega.Jer "ljude" koje sam opisivao bas zabole sta ja mislim ili osecam!
Mada ni ja tebe nisam najbolje razumeo,malopre si kukao,skupoca u BG
a sad dzipovi,ovo,ono...!?
Brate radi se...i radilo se,mnogo...a da bi bezbedno putovao moraš imati i bezbedan auto. nisu neki skupi ali su džipovi :lol: Lada Niva je zakon :lol:
Boban010
30.08.2010, 21:33
Ja sam okoreli "patriota",jos uvek vozim Yugo!=))
Ali Boki, tvoj Yugo sto moze, ne moze ni jedan drugi auto!
Zato teraj i bas te briga!!!
http://www.youtube.com/watch?v=QoEsaDkjxK8&NR=1
:))))))
Ljudi nece da me prodju bolovi evo vec 4 dana kako mi je zubarka izvadila 3 zuba...poludeo sam....A vec sledece sedmice idu na red jos tri i posle popravka preostalih zuba i najvjerovatnije onda nared dolazi neka protezica koja ce da kosta odprilike 1500 eura...ovo je katastrofa:rolleyes:
b.o.Y.c.h. ČK
30.08.2010, 23:24
Jesi li ih bar stavio pod jastuk, možda dođe kakva zubić vila :D
E jarane lako je tebi pricati....doces i ti jednog dana na red:lol:
Boban010
30.08.2010, 23:35
@mykeli
De si bre druze,nema te sto godina,vec su te svi sa foruma ispozaboravljali.:D
Ja sam se "navuko" na ovaj "krek" od sajta pa samo "chukam ko baba crgu"!=))
nesaband
30.08.2010, 23:40
evo da se i ja pozalim!
Danas sam morao da idem u Novi Beograd.Kada sam isao tamo brzo sam stigao do Arene,e onda sam cekao neke ludake da mi donesu risiver za total tv dva sata i u povratku sam upao u takav saobracajni kolaps na putu do Gazele tako da me Novi Beograd nece skoro videti.
milanceshow
30.08.2010, 23:51
@zeljko
Da li si cuo da pola zapada dolazi u Srbiju da sredi zube!
Pa cuo sam a i u bosni je jeftinije..neznam vidjecu mozda cak opalim i dole....hvala ti...Poooz
da se zalim. kreno do rodjaka.
udari ja u kamion.. s ljeve strane gdje je tocak zgnjecio. i pozada ona plastika odgulio. da pobudalim.
nez sta da radim od sebe. vozacku oduzeli na 3 sedmica. nista nisam pio. ni kap alkohola
@zeljko
Jednom reskiraj te pare...sredi sve zube pa si miran,posle samo treba da ih odrzavas.
U Yu ima jako dobrih zubara..kad ti naprave keramicke zube mozes da pravis reklame za pastu za zube :lol:
:lol:gega druze ...jadan ja:lol:Nemam para a zubi ispadaju....Valjda ce biti nesto.prvo sve kolko moram cu da povadim i one ostale da popravim i najvjerovatnije tako kao sto kazete idem dole negdje da pravim,jer ovdje mogu samo plasticne da dobijem i to za 1500 eura:-OSvabo misli da je najpametniji...Hahhaha
Svve mi se cini da ce da nas preskoci jesen....u bgd-u je na ivici da pada sneg!! :S
trenutno u Beogradu +15
Da se zalim opet.
Nakon udesa sto sam ja bio kriv, oduzeli mi juce vozacku i sve. Malo prije me
murija zove " ja sam taj taj, vi cete dobiti nazad vozacku"<-- to je super za mene
a ja "hvala puno"
A kad murija: "vi cete dobiti jos kaznu da platite,zato sto ste presli liniju s ljeve strane"
A ja: " aha dobro, kolika ce biti kazna?"
Murija: "ne znam, Doce vam u postansko sanduce"
:-O Evo moram pratiti svaki minut to postansko sanduce bas me zanima kazna kolika ce biti @-)
Eh ja sanjo klavijaturu koju su mi ukrali prije godinu dana a nigdje ni traga ni glasa :(
da se zalim.
zvao banku da ispod 23 moze koristiti auto. nije objavito u banki za auto.
sad moram platiti nes 600 eura + kazna sto ce doci. :-SS
ako bi sve bilo u banki to da moze ispod 23 godine koristi auto nebi trebao tih 600 eura platiti. jadan ja. kako da bre platim sve sad :(
milanceshow
03.09.2010, 14:14
Nisam te najbolje razumeo erno11!
milanche.
udes s autom.
ja sam kriv,... zvao banku "osiguranje" cale mi prijavio tamo da od ispod 23 godine smije koristiti njegovo auto. I on je mene prijavio 5 mjesecu.
sad prijavio tom "osiguranju" da je bio udes pitaju oni meni dali je prijavito po mojim imenom, jeste ja rece. Oni mene nismo mogli naci. Pa cu sad morati izvaditi to 600 eura sto nisam prijavit tu osiguranje.. To tak neki njihov zakon. + kaznu sto cekam od policije.
pa bre ne znam gdje se nalazim, o cemu pricam, ni gdje da se okrenem. dotle je doslo :S
i ja imam problema s transakcijom novaca u susjednu drzavu, prvo mi dadnu neki formular od kojeg se glava zavrti, a sad moram do CIPS-a po potvrdu o prebivalistu da otvorim devizni racun...
Boli me zub jbt............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(
poceo sam da radim dezurstva i prva smena mi je od 6:00 :(( sto znaci da ustajem u 5:00 :( danas nedelja a ja kao vampir
Odem sinoc na svirku u jednu diskoteku i kazu mi imamo odlicno ozvucenje D-Forum line 4 komada i 4 bass bina(duple 18'') i ja jedva docekao svirku :)) Dodjem da radim moj brale nema skretnica nego sve izlazi na gomilu,brunda li brunda jbt pa danas ne mogu da progovorim . . . :))
@mimiki
Jesi sredio problem sa klaviajturom?
tebi je znaci bilo bas veselo.
ma sredio sam evo ovde sam napisao sta je bilo
žhttp://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15017&page=2
Odavno,odavno nisam imao losiji zvuk!Srednjaka nigde . . . Samo neki bassovi nenromalnih frekvencija i neki takodje nenormalni visoki . . .Ne mogu da definisem frekvenciju majke mi!Bruka . . .
dejantb15
06.09.2010, 16:15
sta da vam kazem, prvi dan skole.........al idemo dalje;)
Dejane ,jednoga dana ces uvideti da je skolsko doba jedno od naj bezbriznijih u zivotu...;)
od kolijevke pa do groba najljepse je djacko doba :) jbg, meni to zavrsilo
Nekima je toliko lepo to doba da su cak ponavljali razrede da ne bi tako brzo proslo. =))
Stigla mi je kazna za zelenu povrsinu.2500 dinara za nesto sto nisam uradio i sto ne moze niko da me ubedi da je to zelena povrsina ali nasa drzava je lopovska i ako je za nas nesto crveno za njih je zeleno.Kerovi su odmah poslali ili da uplatim 2500 dinara ili ako se zalim 900 dinara za zalbu i na vrhovni sud u beograd ili 2 dana zatvora.Najcrnje od toga je sto se ja nisam parkirao na tom mestu nego moj tata a na meni se vodi kombi.
dejantb15
06.09.2010, 19:47
Dejane ,jednoga dana ces uvideti da je skolsko doba jedno od naj bezbriznijih u zivotu...;)
to obicno svi shvate kasno,.....trudicu se da to shvatimna vrijeme..pozdrav :)
Uh,i ja sam danas "krenuo" u skolu!Kako vrijeme brzo prolazi.Kako pjesma kaze "nije mi lako stari se polako..." :)
balkanac09
07.09.2010, 05:28
@dejantb15
care moj nekada ces shvatiti da se bogdom mogu vratiti u one dane kada sam iso u skolu poslije toga care zivot je skola koja do kraja zivota te pegla kako hoce
Evo ja sam bas sinoc sanjao kako sjedim u skolskoj klupi:)A to mi se cesto desava:mad:
Nekima je toliko lepo to doba da su cak ponavljali razrede da ne bi tako brzo proslo. =))
ja sam preskocio jedan razred ... iz 5. razreda juga u 7. razred bec :D
al ajde da ispadne da se zalim i ja, da budem fer ... zalim se sto 6. razred nikad nisam video :mad::D
:lol:
ne znam druze, cak se i ja cudim ... burazer i ja (blizanci) nismo ni imali dosta vremena da naucimo shvabski. gledali su valjda ocene koje smo imali - a ne mogu da kazem da su bile lose. do petog razreda sve 5ice i jedna, dve 4 ... diplome su ostale negde u staroj kuci il ih je moja keva spasila :confused:
jos smeshnije je bilo, to sto smo dole ucili ruski a ovi ovde samo englezki il francuski (gimnazija)
a ovo mogu da kazem 100% ... to sta ex-yu deca u 5. razred matematiku znaju, to ovde u austriji tek u 7. pocinju da predavaju. govorim o osnovnoj skoli znaci HS (hauptschule)
Jest grandija je potpuno u pravu kad kaze da je nasa skola jaca u odnosu na svabsku...Koliko sam ja cuo sad i oni uvode polako onaj nas sistem ucenja...Valjda su tek sada svatili kad su nas pocjepali neke stvari...Npr. kako se cevapcici prave itd:lol:
Kosto rece u jednom filmu onaj glumac..."dok je svabo jeo rukama mi smo imali viljusku:lol:Mislim da tako nekako bese....Poooz
potpuno tocno, ja sam zavrsio prvi razred u njemackoj i to je bio doslovno receno vrtic, kad sam ovdje u Mostar dosao u drugi razred, koliko sam toga morao pohvatat to nije normalno, malo je izobrazba u Njemackoj kompliciranija i kompleksnija nego kod nas, a sto se opce kulture tice u 10000 % smo prednosti ;)
Čekam dvojku na Mančestera,ljudi vode 3-1 i u zaustavnom vremenu za dva minuta prime dva gola...na kraju 3-3 :mad:
...i meni odoše pare...:mad::mad::mad:
jeftabgd
11.09.2010, 15:48
Treba da idem na svirku a imam temperaturu.:(:mad:
Uuu, nista gore od toga, kad treba ici na tezgu a nisi zdrav, mene je skoro mucio zub i to ceo dan...:(
Čekam dvojku na Mančestera,ljudi vode 3-1 i u zaustavnom vremenu za dva minuta prime dva gola...na kraju 3-3 :mad:
...i meni odoše pare...
ijaoo ... :-O steta vule!
ja igrao neke indijance torquay - accrington i treba mi kec ono 0:0
nije neka suma al za 3,- evra 170,- nije da se baca :(
vule, vidim da se dobro razumes u sportske prognose, a mislim da nas ima dosta koji redovno idu po kladionice - sta kazes za ideju da otvorimo neku temu o tome pa ako neko ima neki dobar tip da deli sa kolegama? ;):D
ima vec :)
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6532&highlight=kladionica
izvinjavam se marnele ;)
i hvala za link :D
yamahapassion
13.09.2010, 10:50
Trebao ici kod doktora danas i uspavam se... ..bem ti i Djokovica i Nadala i sve u tri lepe pm....:mad: Ceko sam do 2 sata da pocne mec da bi na kraju odlozili...
jeftabgd
15.09.2010, 22:28
Nemam internet vec danima.Te ne radi wireless pa ne radi ruter,pa ja to ne znam da podesim.Da covek pobudali.
ja vecito vodim rat s tim stvarima jefto
nesaband
16.09.2010, 00:50
prehladio sam se,curim na sve strane,BLJAK,ali mi radi net i wireles:lol:
Jefto javi se ako ti treba neka pomoc oko wirelesa i neta.
i ja imam problema s fuc... wirelessom, sumnjam na to da mi se neko prikacio
milanceshow
16.09.2010, 01:20
I ja imam problema sa wirelessom zadnjih dana!!!
Ja hocu da slomim kompjuter zbog wirellessa.Moram sutra kupiti karticu novu da pokusam....Sta se ovo desava svima sa netom? :)
Nije u pitanju samo wireless.
Ceo net je u rasulu već neko vreme.
Kako čitam okolo, DNS-ovi u Holandiji su opet preopterećeni.
Facebook, izgleda, opet kolje ceo net.
Pomalo i Google instant.
Google pominje neko finansiranje novih nodova, ali videćemo šta će biti od toga.
amavrenski
16.09.2010, 03:00
meni adsl radi odlicno... pu, pu, pu da ga ne ureknem...
Crkla mi tastatura na Lap top.
Izgleda da je nesto prosuto jer se vidi da je vlazno.....ali niko nije bio i niko nije nista video...:D potrajace barem 7-8 dana dok stigne iz Nemacke.
Jooooj sto volim kad ovako krene.....
beronjan
16.09.2010, 09:13
Joj, meni nikako da prodje ova civilna. Treba izdrzati jos dva meseca, a smorio sam se k'o hrcak...
Postovano sa mobilnog uređaja
jeftabgd
16.09.2010, 13:20
Kao i mnogo puta do sada ponovo sam se razocarao u takmicenje u Sokobanji.Bruka i sramota.:mad::mad::mad:
oso mi korg na servis nema ga evo vec sedmi dan ....a sigurno ga nece bit do ponedeljka .....brate poludit cu neznam sta da radim.......
sto Jefta? Sta je bili u Sokobanji?
Slusajte ovu pricu...
Ja sam se doselio pre 9 g,u kucu,pre sam u stanu ziveo.
I tu mi bio komsija par ulica od mene jedan lik koga znam iz detinjstva,i trenirao mali i hokej bio ok lik,i dosao mi jedan dan na vrata placuci kako mu mama dobila infarkt i treba mu 1000 din,da joj kupi ne ynam ni ja sta,a posto radi u Taxiju ponedeljkom su plate pa ce mi sutra vratitit
i ja mu dam ono odmah bez razmisljanja
i naravno sutra ga nije bilo
i proverim ja u ponedeljak u taqxi stanici posto je od moje kuce na 300m,i kayu da ne radi vec dve nedelje
i ja onda upitah jednog tamo da li zna slucajno da li se drogira
i on mi kaze da misli da d.
Kulminacija price,sinoc mi dosli gosti i slucajno smo dosli iz neke price do njega i kaze mi drugar da je i kod njega bio sa drugom pricom,ali isto 1000 din,i kaze mi da je on na heroinu vec dugo godina i upitao me Kako ne znam da je narkoman,i da jedno pucanje kosta 1000 din
Strasno,misleci da cinim dobro delo,platio sam mu drogu
Da ti je rekao da mu treba za drogu ti mu nebi da(kao sto mu ni ja nebi dao),tako da nemoj da se nerviras oko toga. ;)
Hm i ja da se pozalim .... toliko se malo zaradjuje da cemo jos malo umesto skupih aranzera kupovati neke kineske jeftine , danas sam video u radnji koi zna mozda i odrade posao , a i ako neki dasa pijani prospe pice po njemu , jeftino brate ... kupite drugi .... sica 4000 din hahahahaha
kako sam ja neodgovoran prema poslu... Znao sam fino jucer da imam danas svatove po danu da sviram, a ja udario jucer s ekipom u kafani po lozi, a jos dobra i jaka bila... jbg, kad je castio prijatelj (sve sto je dzaba nije skupo :) ) pa se sad osjecam koda me pregazio ekspresni vlak, jos sam se otvorio na obe strane, mada sam se na peglu otvorio samoincijativno, a za sat vremena ekipa dolazi po mene... strasno
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.