PDA

Pokaži Full Verziju : Hajde da se zalimo!

Strane : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

gega
19.01.2011, 06:46
@Dell

;nego se bavit najzdravijim sportom-setanjem :) Svaki dan po 2-3 km i dobar :) ;

Potpuno si u pravu .......:lol::lol:

Simke
19.01.2011, 19:09
@Dell
e sinko..kad napunis 4 deceniju,onda razmisljas o svemu,ponajvise o zdravlju.Mlad si decko ima vremena,ali 1 je zivot i ne treba ga upropastiti.Ja sam do skoro vodio lagodan zivot tipa:hrana i pice "NO limits"skoro svakodnevno,sport iz fotelje-PES 2011,sex.....sta je to???:lol:

Vule
19.01.2011, 20:00
@ Dell

ima li kod tebe neka nova telesna aktivnost da nam se pohvalis ili je i to sve u domenu teorije? :lol:

armin
20.01.2011, 16:14
Danas mi donio golub pismo i kaznu od 60 eura, zbog "spore" voznje

Dell
20.01.2011, 16:54
@simkeres, pa jbg 4 decenija i zrelost jos vise od tebe zahtijeva da batalis te "zenske" metode mrsanja i radis to na hardcore way :)

@Vule, bice skoro :D :D :D

Vule
20.01.2011, 17:08
To si rekao i pretprosle godine!!!

Verujemo da ce ova godina biti znacajna za tebe po tom ptanju!!!

Dejan
20.01.2011, 17:23
Pitch-band na PA2x mi je dobio udar,oduzela mu se jedna strana. :(

Simke
29.01.2011, 14:46
Nocas kad sam vracao sa tezge,na autoputu Novi Sad-Beograd negde blizu Beograda nesto mi puklo u zadnjem levom tocku pri brzini od 130km/h...desilo se da je sve vise i vise kraljalo,na kraju sam morao da stanem na jednoj benzinskoj pumpi,uzeo dizalicu i digao auto, a tocak dobio lufta za citava 2 cm,i kad ga zavrtim unutar tocka je neobican i los nagovestavajuc zvuk :S
od te pumpe do servisa gde inace servisiram auto sam morao da vozim (ali bukvano 10km/h)jer takav zvuk kad pocne da drobi i da krlja imate osecaj kao da neko lupa cekicem po felni.Predpostavio sam da je lezaj(lager)otisao u k...c,da bi se i obistinilo kod servisera.Lezaj se raspao i sve kuglice su poispadale kad je skinuo dobos gde su paknovi.Nedaj Boze nikom da dozivi tako nesto,a to mi se desilo oko 03:00h posle ponoci,na auto putu gde su i sa leve i sa desne strane njive! Osecaj je vise nego neprijatan,srecom lagano sam vozio i nekako se dovukao do servisa u centru BGD-a posle vise od 2.5 sata voznje(pa da sam peske isao stigao bi za to vreme),i jos sam cekao do 09:00h da se servis otvori,a eto posto inace sam dobar sa svima njima,ubacili su me preko reda jer su vec imali 2 auta na kanalu!Cela zajebancija je trajala oko 10tak min dok je stavio nov lezaj i 30 evra za deo i ruke! Eto to je bilo jedno mnogo ruzno iskustvo,i nadam se da necu vise nikad ovako nesto iskusiti!

skoricnik
31.01.2011, 15:00
Vec tri dana me drma temperatura...:mad:

DinO74
31.01.2011, 17:09
Hajde da se i ja malo zalim :) Prva stvar: Nakon dvadeset godina svirke (tezga) cini mi se da sam ogluvio i pod hitno kupujem monitor jer ce ljudi koji mi dolaz na svirku dobiti mozdani od jacine na kojoj sviram... Drugo: Vec danima pokusavam da provalim vokalist na PA1XPRO i dalje na mixeti imam suhu tercu ko barut, ne mogu da dobijem ni hall ni eho iz Korga... Trece: Neko mi je razbio staklo na gepeku... Cetvrto: Udebljo sam se ko krmak...Peto: Mjesecima imam problem sa grlom, hronicna upala :( Necu dalje a ima jos :) ...

baltik79
10.02.2011, 06:55
Uh, Dino bas te je spopalo. Sve se moze nekako vec rjesiti, ali nejveci problem je grlo. Imao sam slican problem prije 2 godine. Dok nisam uzeo neki antibiotik protiv upale(nemogu se sjetiti koji) vec sam mislio da mi je otislo skroz grlo. Savjetuj se sa ljekarima i probaj tako. Mene je najvise bolilo kad se probudim.Pozdrav i sretno !

Simke
11.02.2011, 12:51
Sinoc sam radio sa novim bendom i sa jednim pevacem koji bi uskoro trebao da snimi nesto za "sity records"...radili smo u u Novom Sadu u jednom poznatom klubu i pored zestoke i fenomenalne atmosfere i 80% punog lokala(sa obzirom da je bio cetvrtak)koju smo priredili gostima,na fajrontu oko 03:30,menazder kluba nije hteo da nas isplati iz samo njemu poznatog razloga(navodno "slab pazar"),inace veoma arogantan,bezobrazan i bez imalo kulture!! Nas menadzer koji je inace i pogodio taj posao nas uredno isplatio o njegovom trosku,ali bez obzira nikako ne preporucujem taj klub.Dakle svako ko dobije ponudu da radi u tom lokalu da prvo dobro razmisli,da ne bi dosao u situaciju,kao sto smo imali mi!
Treba da gostuje i "lucky cash band"i jeLLena...jadni ljudi da samo znaju...

Lokal se zove:
klub"ONIKS"
ul:vojvodjanskih brigada 28
Novi Sad
preko puta spensa i NIS benz pumpe "pecurke"
Znaci ovo su tacni i detaljni podaci o lokalu.

baltik79
11.02.2011, 21:56
Simkeres, zao mi je sto si tako prosao, a drago mi je da si to iznio kako bi ostali imali u vidu i da vode racuna. Slican problem sam ja imao sa Acom Alicicem (brat od Ljube Alicica)u Becu prije 2 godine (tacnije 20.12.). Gazda jedne firme iz Beca je pravio festu pred kolektivni godisnji odmor. Baksisa je bilo ko u prici.Kad je sve zavrsilo, Aco nabrzinu podijeli baksis i nestade ko magla. Inace taj gazda firme mi je dobar prijatelj i kad je cuo koliko sam zaradio, najezio se i odmah ga je nazvao.Naravno, nije se javljao.Upozoravam vas sve da se pripazite ako ikada budete sa njim radili. On i pjevacica Zorica rodom iz Sabca su me pokrali na svirci za nekoliko hiljada evra. Iza svojih rijeci stojim i ako nekoga detaljnije interesuje mogu to i dokazati vrlo lako. Ovo govorim iz razloga da bih nekom pomogao, a sto se mene tice, sta je bilo - bilo je. Tog sam misljenja u zivotu da kako covjek radi drugima, duplo mu se vrati.Nadam se da ce bar nekome dobro doci ovaj moj komentar. Simkeres, nemjenjaj menadzera i sretno !

Simke
22.02.2011, 14:19
Evo mladji klinac mi ima upalu desnog uva,i vec 10 dana i pored adekvatne terapije sa lekovima bez ikakvog napretka.A i slabije cuje.Izgleda da ce morati kod hirurga!:(

caka012
26.02.2011, 10:15
Sinoc smo svirali u jednoj kafani, tu inace svira jedan bend sa onim fazonom - ozvucena akustika, ali imali sinoc neku tezgu pa nas zamolili da ih menjamo. Mi radili akustiku (ne ozvucenu). E sad, na sta se ja tu zalim? Ljudi moji, ono nije kafana, ono je vrtic! Pa ja sam siguran da bar 40% gostiju nije trebalo po zakonu da dobiju alkoholno pice, klinci i klinke, bilo ih je valjda 70 - 80, deru se i galame kao da se sa dusom rastaju (pevaju valjda, sta li), vecina pijana, devojcice ljuste tekilu u kolicinama koje bi i odraslog coveka osamutile... Nisam dinosaurus, sve mogu da razumem, 20 godina kako radim ovaj posao, ali na ovakve stvari nekako ne mogu da se naviknem. I svi agresivni, drcni, kao da su sami u kafani, sve hoce samo za njih, odmah i sad... kad bih morao po ovakvim mestima da radim stalno, batalio bih svirku. Hvala Bogu, ima jos ozbiljnih tezgi i restorana pa ne moram, ali dobra je tema za razmisljanje. Sta ce biti za nekoliko godina?

Simke
26.02.2011, 10:24
Ja sinoc trebao da radim u jednom"jakom"klubu u Bgd-u,sve ugovoreno i zavrseno,i zove menadzer oko 20:00h,i kaze da od svirke nema nista..desila se neka laksa havarija jer su popucale neke cevi(ko zna od cega) i dok se ne sanira nece ni da radi taj klub! A bas sam bio extra raspolozen da svirku izdrmamo zestoko do jutros!! :S

VUNIMRAV
26.02.2011, 12:18
caka012
E,moj druze,ne staj mi na muku,ja danas nemam svadbu pa moram u jedan kafic.Isto tako kao kod tebe,a ja blenem,nemogu da verujem,kao pravim se da je to normalno,ali brate bilo je i pre opijanja,ustalom za to i sluzi kafana,ali ovo sad!!?
Sad iznose klince,pa ih sutradan nalaze po jendecima i portunima.
Valjda nema narod novaca,pa klinci se malo "stimulisu" pomocnim sredstvima da ih brze uhvati,i svi bi da pevaju,svi bi da lome i izbacuju klavijature i opremu...strasno!
Ali sta cemo,raditi se mora,zato samo napred!
Pozdrav svim forumasima!;)
Dodato:
Simke!
Nemoj mi o tome molim te,meni klincu taman (pre 3-4 dana) prosla prehlada,temperaturu imao 7 dana ,upalu krajnika,ludilo,uhvatilo zenu,mali otisao par dana u vrtic i evo ga jutros ponovo poceo kasljucati i smrcati-poludecu!
I moj je imao upalu srednjeg uha,i izgleda da je od krajnika.
Lekari predlazu da ih operisu a ja se dvoumim>Ludilo!

Nautica
26.02.2011, 19:42
evo kolege da podelim sa vama sta mi se upravo danas desilo. trazio mi je drug (poznanik) klavijaturu, jer je imao sinoc svirku a kupio pre neki dan nov pa500 pa navodno nemoze da se snadje sa njom jos uvek pa da ponese moj pa50 na svirku jer ga je imao i lak mu je za rukovanje. ja sam mu dao naravno uz poverenje da nista nece da se desi! ali kao da sam znao i eto uzme lik nenamerno ili namerno (mada on kaze nenamerno) i s*ebe mi dirku... istrcala dirka skroz napolje.... a moj pa50 je nov imam ga 3-4 meseca tek, ja je mazio, pazio da slucajno ne ogrebe, a dam nekom na jedno vece i eto sta se desi!!

TAKO DA KOLEGE AKO SAM JA ISPAO BUDALA PA SAM DAO NEKOM NESTO NA POVERENJE, NEMOJTE DA SE UCITE NA SVOJIM GRESKAMA VEC SE NAUCITE NA MOJOJ DA TAKVE STVARI NIKOM NIKAD NE DAJETE!!

jevtabg
26.02.2011, 20:05
Tako to obicno biva kad das neku stvar.
Retko kad dobijes ispravnu nazad.
Ne znam zasto je tako , ali tako je !!!

skoricnik
26.02.2011, 20:13
Dobro kaze ona stara poslovica:

Sve se moze pozajmiti, ali zena i harmonika (u ovom slucaju klavijatura) nikad. To jednom kad pozajmis, vise nije tvoje.

Dell
26.02.2011, 20:40
ne znam cemu nerviranje? Fino naplatis stetu, pa da mi je rodjeni brat nek plati :)

Nautica
26.02.2011, 20:42
pa pazi stvar je u tome sto je ja imam 3-4 meseca i nista joj nije falilo a das nekome na jedno vece i on jesto s*ebe... i ti bi se kolega iznervirao sigurno da se tebi nesto tako desilo :)

Dell
26.02.2011, 20:54
nije da ne bi, ali bih naplatio stetu 100 % ;)

milanceshow
26.02.2011, 21:15
Smoren sam do bola,a moram da idem da radim!!!!!!!
Spava mi se,a moram da idem da radim!!!!!!!
Svaka kost me boli,a moram da idem da radim!!!!!!!
Dokle vise,kada cu u penziju!!!!????

neconix
26.02.2011, 21:21
Nikad,a mozda ni tad...

armin
26.02.2011, 22:47
:(( :(( :(( :(( razbio sam telefon u sto §$%&/((/&%$§$%&/

neznam kako cu bez njega...

yamahapassion
26.02.2011, 23:26
Krenem do grada i nestane mi na po ceste benzina.... heeeej... nisam mogao da verujem. A lampica za nizak nivo benzina ni da mrdne, majku joj.... Sreca jedan drugar u blizini, pa kod nega po kanister, pa na pumpu, jedno kilometar pesaka... Pa neki mi mali levak dao, pola prospem... uzas. I na kraju sve to nekako resim i krenem dalje, kad neki budaletina ostavio staklenu providnu flasu na po ceste, i naravno nagazim samo tako... Gume dobre za sada, a ujutro cu da vidim... Nadam se da me nece cekati neprijatno iznenadjenje---- Bem ti vece.... :mad:

@Armin: Koji si telefon razbio? Nije valjda galaxy??? :(

armin
26.02.2011, 23:47
Da druze galaxy s... wewewe

Vaxter
27.02.2011, 00:33
Pa što si ga razbio?

yamahapassion
27.02.2011, 03:28
@Armin: Ajoj druze, zao mi ko da sam ga ja razbio majke mi :(

Simke
27.02.2011, 10:52
@vaxter
Pa razbio ga da bi mogao da se zali!:lol:
Naravno,salim se...ko zna zasto je to dobro.!Mozda kupis ili jos bolje da ti neko pokloni neki
"APPLE iPhone 4 32gb";)

armin
27.02.2011, 11:49
ne bih o tome ja sam kriv uglavnom... evo gledam sebi bas iphone ali mi zao sto ce jos malo petica izaci pa me opet nema nigdje...

skoricnik
27.02.2011, 13:25
Prekjuce imao svirku, i sve bilo oke, sem sto me uhvatila mala prehlada.
Sinoc na pola svirke pukao glas, poceo kabl od mikrofona da me zeza, bolelo me grlo, urnisao sam se :rolleyes:

matrix_mo
28.02.2011, 23:38
Nisam mislio da ću i ja ostavit post u ovoj temi, al na žalost i na to je došao red:(
Prije nekih pola par mjeseci dogovorio sam se s jednim kolegom, da će mi prodat svog Extrema u 3. mjesecu. On će sebi uzet M3 - 71 (Expanded) i ja sam bio presretan....

međutim, danas mi se javlja, nosio je u svatove i M3 i Fantoma G6, al mu se M3 ne sviđa jer ne dobija na zvuku (tonu) skoro ništa (a mora nadoplatit 1000 evra), a G6 mu se ne sviđa jer ima 5 oktava, pa je odlučio da neće za sad ništa prodavat, i čekat će Kronosa :(

baš sam tužan, malo razočaran, taj Extreme je trebo bit moj prvi workstation...

driftkiller
02.03.2011, 22:24
Eh pa mogao je uzeti i G7 ili G8 ako ima vec ima pare za G6, jer oni samo imaju vishe oktava od G6!
A kod nas u Bosni narod kaze, ko ima 500 Eura ima brate i 700, tako da ne zna ni on šta hoće! ;)
pozdrav svima ;)

Dell
02.03.2011, 23:55
@matrix, nije fazon odnijet klavijaturu u svatove i procijenit zvuk, fazon je stelovat klavijaturu na razglasu po tvom ukusu i onda donijet sud ;) jbg i sam znas da ovi nasi pojma nemaju o klavijaturama, ni 20 % mogucnosti ne iskoriste...

matrix_mo
03.03.2011, 16:43
G7 se prestao proizvodit, G8 ni tipkom ni svojim gabaritima nije za tezge:D
a što se tiče M3, o tome je iblo dosta rasprave o njegovom tonu i razlici u odnosu na Extreme tako da o tome nema smisla raspravljat...

@Dell
mislim da nije to bilo u pitanju, jer mi je ovaj kolega stvarno vrsni poznavatelj korgovih mašina, osobito workstationa, a on najbolje zna šta mu treba za njegovu svirku, tako da mu ja vjerujem, ne bi on tek tako odnio M3 na svirku i reko da mu ne odgovara:)

remi311
03.03.2011, 17:26
svakako da je m3 odlicna sprava,ali ipak o ukusima ne treba raspravljati,matrix mislim da mozes i na drugom mestu da nadjes extrima da kupis,tako da nema potrebe da ocajavas,samo se malo raspitaj i vrlo brzo ces imati svoj prvi workstation

matrix_mo
03.03.2011, 17:47
ma ne očajavam, ipak je to samo sint:D
ovog sam bio zamjerio jer dobro poznajem vlasnika, a on je prvi vlasnik sinta i klavijatura je u extra stanju, a što je najvažnije i cijena je bila dosta pristupačna:)

remi311
03.03.2011, 18:05
Ma siguran sam da se mogu pronaci klavijature koje su u istom stanju i sa pristupacnom cenom kao sto je bio i taj Extrim,javi sta si uradio.pozz

Vule
03.03.2011, 18:34
Najedoh se neke ribe i od marinata i belog luka mi je zlo :( a kazu da je riba zdrava...pa da riba valja Vuk bi skakao u vodu a ne u tor sa ovcama :lol:

Millan
06.03.2011, 04:13
Svirao sam od 13 do 02h, non-stop bez pauze, cak nisam isao ni u wc! Sav sam utrnuo...:(

zeljko
06.03.2011, 08:37
Zakon ovcice i gice:-/

namik
14.03.2011, 20:10
Caka, ako ces ti musli jest, onda i ti njoj nadji mahanu pa joj zadaj zadatak. :D Nek vidi kako je.

Dell
14.03.2011, 22:48
jeste li mozda primijetili kad je clan Caka napisao taj post na koji se nadovezujete?

Ace
14.03.2011, 22:54
Kad prosle dve godine?! Ko da je juce bilo :lol:

zeljko
15.03.2011, 00:57
Uff jesam se naletvo u subotu u kafani kod Bobana u Minhenu:)A i jednu ruku mi je i fino bilo...mislim ne da se falim a bice i faljenje samo da se neko prije men pohvali u onoj temi Hajde da se falimo,pa cu onda i ja jer sam jos uvjek zadnji pa necu da se citiram hehhehe

milanche007
15.03.2011, 02:15
veceras mi se nesto pokvarilo na elektronici na kolima(mitsubishi eclipse).na silazku sa pancevackog mosta prema gradu(a i prema borci) je tako los put.posto sam isao brze zablokira mi abs,ostane neki rele upaljen a posle se sjebe kompijuter i popali sve zivo,i za sta god se uhvatim u kolima(brava prozori ventilator) krce releji.a instrument tabla samo blica pali se i gasi sve zivo na njoj.*ebem ti puteveeeee,razbi' auto.

milanceshow
15.03.2011, 18:49
@milanche007
Izgleda da mitcubishi nije otporan na rupe!Neznam kako bi se ponasao ako ga malo vise nakvasis,to jest uletis u neki cunami!Tu bi trebao da bude otporiji!

gega
15.03.2011, 18:57
Ovde ga zovu Micibushi...:D

milanche007
15.03.2011, 22:46
ma sutra cu da ga nateram na iste te rupe,klin se klinom izbija:-)ili ce da proradi ili ce da se raspadne.jbg mora i on da se pokvari jednom:-)

Simke
16.03.2011, 00:05
@milanche007
Nisam prosao pancevcem oko 6 meseci,ali znam da je i tad bio losiji put posebno ako se dobro secam na iskljucenju za 29ti,i na pravcu za bogosloviju.Bas me cudi...jeste taj deo los,ali ne bas toliko da sj***esh auto! Mozda je senzor abs rikno...ali ima posebna tema za te stvari i da ne odemo daleko u off topic.;)

milanche007
16.03.2011, 00:45
heheh simke prelazi svaki dan po nekoliko puta pa ces da vidis da li ce sve da bas da bude u redu sa autom.ne bih ni ja da idem u offtopic.

jevtabg
20.03.2011, 19:04
danas mi deca drndala klavijaturu , i sad ne mogu da ucitam boje i ritmove sa flopy-ja.
GEM WK2 je u pitanju ,pokusavam da nadjem backup u kompu al nema.
a ovaj flopi je necitljiv .STRASNOOOOO

Dzu box
20.03.2011, 20:20
... a ja sam stvarno skontao da nemam pojma o klavjaturi koju sviram ( pa1 )i stvaaarno sam levat...pa ni sempl ne znam da upiseam,a loop,sta je upste to....:) i nemam volje da po forumu trazim odg. na sva ta moja pitanja i da pretrazujem stranice i tako to,previse tema;pod tema.... eto :)

milanmix
21.03.2011, 02:18
evo da se pozalim i ja na poslu me nisu svrstali u top10 za prethodnu godinu pa mi ovih dana nije bas po volji

Nautica
24.03.2011, 00:42
cekao sam danas 3 sata da predam da produzim glupu vozacku dozvolu, da bi mi na kraju rekli da mora lekarsko uverenje jer nosim naocare(sociva) i dzabe sam cekao izgubio noge i kicmu i zivce i dodje mi da ujedam!

erno11
24.03.2011, 11:19
Da se zalim :(

stari se i stari :( godinu dana ostarijo :lol:

Haj ZZZZ

jevtabg
24.03.2011, 19:31
Nisu mi spasili slike sa hard diska :mad::mad::mad:
Ode 20GB slika :mad::mad::mad:

balkanac09
30.03.2011, 22:56
evo da se pozalim prodao sam korg pa 50 dole u ameriku i tokom putovanja razbio se korg pa50 sada zezanje sa postom oko naplate

Dell
01.04.2011, 02:58
Sve je dobro sto se dobro svrsi ali ae...

Posto sutra imam svirku s bandom, isli ja i gitarist kod njega u kucu na osami, da mozemo odvalit ozvucenje do kraja i vidit jel stima sve. Potrpali se u njegov Peugeot i od mog caleta Mercedes 190, otisli odradili, vratili se. I ja kako sam gladan bio uzmem u pekari da jedem i pojedem usput. I parkiram auto na parkiralistu, izadjem, zakljucam i nosim fisek i kljuc u lijevoj ruci. Kljuc je inace rezervni, a kod caleta je glavni. I naidjem kraj onog boxa za kartonsku ambalazu i papir, ono kao resetke i krenem da bacim fisek, ali za prst mi zapelo pa nisam bacio, a cuo sam da je zvecnulo nesto od kartone, ali nisam registrirao, bacim fisek i krenem dalje. Nakon 3-4 koraka vidim da mi nema kljuca i provalim da je to zvecnulo. Pretumbavaj sad po kartonima i ostalim govnima, nema sanse ne mosh nac, a 2 i po ujutro. I sta cu, odem do stana, probudim caleta i rasturimo ja i on taj box skroz :lol: i nadjem kljuc ipak na kraju u nekom kartoncetu. Nije mi nista prigovarao, mozda ce sutra :D

milanceshow
02.04.2011, 05:14
Bicikla je zakon!!!!! :)

romario
02.04.2011, 21:19
zaključa sejox temu prije
nego što sam postavio text.;)

mislim da se ne treba bojati nekih tema...
ne moramo se svi u svemu slagati ...

Dejan
02.04.2011, 23:29
Imate temu:"Sta vam smeta na forumu"

romario
03.04.2011, 10:22
Da ,

ima ta tema .

mirandess
03.04.2011, 10:46
Evo da i ja napisem nesto, prekjucer kad sam se vracao sa probe, tocnije kada sam vracao kljavu u stanje (odakle sam je i uzeo tj. sa stalka), primjetim da mi se odgulilo ispod assignable switch-a komad sa plastike velicine (pola filtera od cigarete) jos pri tome i drvo sa strane malo se ocrtalo, pojma nemam kako (vazada mi je u futroli kljava bila) :(

Martinchopp
03.04.2011, 19:23
casa svez juice mi se isturio na klavijaturom pa800!

Dejan
05.04.2011, 01:11
Da ,

ima ta tema .
Odusevljen sam vasim humorom,majke mi se valjam po podu. xD xD

romario
05.04.2011, 14:15
Malo si smiješan Dejane .

Šta ti to treba u životu ?

Tema je zatvorena.Nisi je zatvorio ti .
Onaj koji je zatvorio ,zna zašto je zatvorio .
I ne smeta mu moj komentar .;)

opusti se i uživaj .;)

Sejox
05.04.2011, 14:53
Samo lagano drugari i opusteno.Sve je OK....;)

romario
05.04.2011, 15:26
Tko ti je smislio ono "glas razuma " ,

svaka mu čast ;)

pozzz svim moderatorima !

a romariu sretan rođendan !!! ;)

milanceshow
10.04.2011, 10:35
Totalno sam zamenio dan za noc.
Sada je 10:36 sati,a ja se spremam za krevet...

zeljko
12.04.2011, 15:52
Uff jesam se iznervirao oko pravljenja ritmova,ali se isplatilo:DPrvi put u zivotu da uspem da napravim dva ritma prilicno kako treba tj,da ih konvertujem pomocu programa cubase i zvuce fenomenalno...bar meni heheh.

Citav dan ganjam jedan ritam i kad sam ga zavrsio i na kraju sve to lijepo Save i kad sam uradio drugi onaj prvi mi se sam pokvario u ramu...ne razumijem kako da nestane tj,tu je ali se nista ne cuje:(Pa sam poslije uspjeo i ostali su dva unutra koja sam napravio...jesam puko,jer citav dan od jutros to ganjam sa cubase:lol:Jbg bar sam naucio kako u buduce da konvertujem ritmove i da bar malo valja...Pooz

grandia
12.04.2011, 17:25
@zeljko

pa ako su ti kolege moderatori opet otvorili tvoju demo-cosku, onda daj da cujemo sta si uspeo ...

ako nisu ... eto vidis, da si se lepo naso sa druga vuleta u minhen, eichenschwänzchenstraße 23/2, na po 1 pivu il 2, da ste se malo bolje upoznali, mozda bi ti vule opet otvorio temu ;)

gega
12.04.2011, 19:56
Nisu mu otvorili demo. Ulica je Eichhörchenschwänzchenstrasse a na pivo smo mogli ici u bilo koji lokal ili benzinsku:lol:

zeljko
13.04.2011, 00:08
Ma jbg tu ulicu nisam mogao da nadjem,pa sam mislio da me zezaju kao i uvijek...Grandija druze uspeo sam u cubase da pronadjem kako da snimam midi kablom u ketron ritam koji sam prvo sve variacije i prelaze pretvorio u midi u styleworksu...Tako puno bolje zvuce kad ih jos u cubase obradim,jer ako samo konvertujem u styleworksu uvijek ima nekih nota koje zvuce katastrofa,dok ovako obradim i snimim direktno midi kablom iz cubase u ketron i bolje je...Pooz

erno11
13.04.2011, 23:48
da se zalim. Boze moj ja ne znam sta se desava ovo sa mnom. Jutros oko 10:00 stavio laptop ispod jorgana, hvala Bogu jorgan sve cisto i takodje u sobi temperatura "TOPLO"
ja prije sat vremena dosao sa posla da upalim laptop. Ja stisno dugme da ga upalim, nece da se upali da si Bog. A po Bogu sta mu je sinoc je sve normalno radio :S kad nisam pobudalio... Ovaj laptop sam dobio gratis :D ima duel core cpu ma super je laptop. i nekako sam "duvo" i "Duvo" i proradi od jednom nesto :S

Sta bi moglo biti

zeljko
14.04.2011, 00:01
:lol:Erno druze ti onda duvaj opet kad stane hehehe...Pozz

harepa50
14.04.2011, 01:43
Erno kralju, ne smiješ držati laptop ispod jorgana, deka ili na dekama i sl., zagrije se..ako sam te dobro shvatio :)

milanceshow
14.04.2011, 07:49
A zasto si drzao laptop ispod jorgana? :)

erno11
14.04.2011, 08:23
drugi da vam iskreno kazhem posto po sobi bilo razbacato pa sam moram po sobi posmremiti... i Tako stavio na krevet laptop i pokrio ga jorganom:lol::lol:=))=))

harepa50
14.04.2011, 13:20
Da se ne prasi :lol:

Dell
14.04.2011, 20:17
erno, erno, pa nisam znao da se lozis na laptope :-O

armin
20.04.2011, 20:22
upravo sje%ao nogu na fudbalu, dosla mi kazna danas zbog brze voznje a sljedecu ocekujem vec radar takodje... tako da me nesreca prati...

zeljko
20.04.2011, 20:38
Bas mi je te zao ali sta cu ne mogu ti tu nista pomoci:)Buraz samo polako i bez sikirancije...Bude svega u zivotu i dobra i losega....Eto ja ti zelim u buduce sto manje takvih problema...Pozz

gega
21.04.2011, 06:01
@armin.
Hmmmm....Radarske kazne su redovne kao mesecna plata...:lol:
Ne smem da sracunam ...ali mislim da sam do sada vec platio parce asfalta na A1 autoputu.
Razmisljao sam i o tome da se pretplatim pa mozda daju neki popust =))=))

armin
21.04.2011, 10:11
@zeljko hvala na ljepim rijecima...

@gega bilo bi dobro da uplatimo za godinu dana clanarinu i da sam rahat, a sigurno bi za nas bilo popusta posto smo mi aktivni clanovi... hehe

mirandess
30.04.2011, 00:11
Dodje dobar razlog da se i ja zalim :( iako sam ja vijerni korg fanatic, po pitanju pa2xpro, jako sam se razocarao, na servisu je odgodjen kvar, sempler 80% al javit ce mi ujutro jel to definitivni kvar(prije svirke mi se sam set izbrisao tj. semplovi, a i kada sam probao kuci par puta, jer non stop sam morao svoj set ucitavati), led diode, mehanizam monitora(mini kvar). :( jako sam razocaran, ne znam zasto, a uz to, niti sam dobio zamjenski instrument od prodavaca(firma), a toliko novaca ostavio kod njih...... sramota. Doslovno (sad u ovom trenutku) mi je zao sto tyrosa nisam uzeo, vjerovatno ne bih bio ovako nasekiran i razocaran!

nikola_993
22.05.2011, 03:18
Ne mogu da napravim 25 postova da bih mogao da downloadujem nesto, mislim, mogu ali mi je bedara da pisem gluposti zbog toga :(

Milan$
22.05.2011, 03:45
Mirandes druze u tom slucaju bi podhitno morao da promenis avatar..:Da i klajvu...:">

mirandess
22.05.2011, 10:36
@Milan$ a zao mi, iako sam korg fanatik, vidis, izdala me.... Ali valjda ce se uspjeti napraviti...

b.o.Y.c.h. ČK
22.05.2011, 11:18
A mi se opet blamirali pred 100 ljudi zbog yamahine mixete, opet limiter, sada ide van, definitivno!

baltik79
23.05.2011, 22:37
Svirao sam danas nekakav rodjendan i krstenje. Dok sam iznosio stvari iz auta mala curica od oko 4 godine htjela preskociti sintisajzer i kako je padala pravo padne na sint. Srecom sto nije skocila na pa800 (on bi se raspao).Skocila na KRZ. Tek kad sam upalio onda mi je srce nastavilo da kuca.

Vule
25.05.2011, 04:35
Upravo sam vozio 180 kilometara po brdima i planinama bez kocnica...pukla mi plocica na prednjem desnom tocku u sred nedodjije negde pred ponoc, ostao samo menjac i rucna pa ko se kako snadje. Na svu srecu sve je dobro proslo,lepo sam doputovao,doduse tri puta umorniji ali neka,samo neka je glava na svom mestu :)

tranzit
26.05.2011, 07:11
A sta trazis po tim vukojebinama i jos nocu. Zamisli da ti je pukla i rucna pa jos da ti je otisla i sajla od kvacila. Morao bi da kocis nogama. I kako si to "lijepo doputovao" pored takvog malera. Mora da te je neko dobro utjesio. Da nisi vozio neku pjevacicu sa sobom ?

Vule
26.05.2011, 11:11
Jao Brate mene jeste poterao maler al ti ga zacrne do kraja :lol:
Desi se da se odlepi plocica za kocnicu,los materijal,uvale ti made in china neki krs i to je to,ali sve je dobro kad se dobro svrsi,bilo malo vise saltovanja druga-treca i super,moze se i bez kocnica,samo kad se mora :)

Ace
26.05.2011, 12:31
Znas kako je Zika rekao .... moze da se vozi i bez kocnica, al nemoze da se zaustavi :D

caka012
31.05.2011, 08:46
Hteo sam da pravim terasu ispred kuce, da iz dnevne sobe izlazim pravo na nju. Doveo juce majstora, izmerio, pogledao i rece mi neznim glasom: "Ako si spremio 700 evrica, mozemo sutra da pocnemo."
Pretpostavljate, odustao sam.

milanceshow
31.05.2011, 08:55
Ali kako je lepo kad ujutru pijes kafu na toj terasi...... :)

svrakan
31.05.2011, 08:56
Pa to i nije neka cifra za terasu,ako hoces da nesto radis,zoves par majstora da vidis ko kako naplacuje,i onda tek spremas lovu.
Inace oticicu u off topic malo,al mi muzicari se ne bunimo kad nam za pesmu od 3 minuta neka da 20.50e ili 100,tako da a pesma dodje i prodje,kinta je u dzepu,bas mi zao tih majstora hehehe,sto nece dobiti 700 evrica.

caka012
31.05.2011, 11:43
Ma znam ja sve to, ali nisam planirao da toliko kosta. A za ovu godinu imam u planu da menjam auto i klavijature. To znaci da cu posao oko terase odloziti do sledeceg leta. Znaci, nisam sasvim odustao, samo sam pomislio da nije pravo vreme...

grandia
31.05.2011, 12:09
ama caka, metnes si astal u avlije i lepo popijes kafu s komsije :D naravno, dok ne sredis terasu ...

da sam ja momentalno kuci u kucevu, doso bi na jednu kafu il ladno pivo :lol:

pozdrav

tranzit
31.05.2011, 12:22
Dobio sam danas najnebulozniju opomenu od jednog moderatora pod optuzbom da se nisam pridrzavao pravilnika foruma jer sam kolegu koji je postavio tekst jedne pjesme (bez ikakvog drugog komentara ili pitanja) kao novu temu, pitao sta je to on htio da nam kaze sa postavljanjem tog teksta. Kako da odgovorim covjeku na post kada u njemu stoji samo tekst pjesme, kako da mu pomognem, pa valjda treba prvo da znam sta je htio. I... za to dobijam zuti karton. Cudni neki arsini za pravdu kod pojedinih moderatora. Ako se nekom od moderatora ne dopada moje prisustvo na forumu neka to brate napise kratko i jasno pa cu se ja tiho udaljiti bez ikakve pompe. Na ovaj nacin je to sve vrlo smijesno i neozbiljno. Ovakvim potezima se kalja forum i njegov rejting. Nema nikakve potrebe za tim. 'Ajd da se bar malo uozbiljimo.

neconix
31.05.2011, 12:37
Opomena koju ste dobili je na mestu i po pravilniku ovog foruma.

Izvolite procitati jos jednom pravilnik za "Akordi i partiture",

http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14217

tranzit
31.05.2011, 12:50
I... to je bilo za momentalnu opomenu. Alal vjera. No comment.

caka012
31.05.2011, 13:03
@Grandia
Imam i 'ladno pivo i vrucu kafu, izvoli.
Jedino, moze da ti zasmeta sto nemam terasu.

grandia
31.05.2011, 13:19
domacine, rado bi doso al (sad se zalim :( ) verovatno ako bog da, tek u avgustu ... zna se kad gastarbajteri imaju godisnji odmor :)

a dobro bi mi dosao mali odmor, izgubio sam svu energiju, radim onako ki roboter :lol:

gega
31.05.2011, 13:51
Opomena je na mestu ...kao i ova sledeca zbog kometrarisanja rada Moderatora.

Simke
31.05.2011, 14:28
@tranzit
Nemojte se praviti previse naivni,kao da ne znate sta ste napisali!!
Vi pisete nesto o ozbiljnosti foruma?!!
Krenite od sebe prvo,pa sebe doterajte u red,i Vas nacin komentarisanja.
Za takav vid konverzije,pitanja i podpitanja,bezpotrebnog komentarisanja...sta drugo da ocekujte nego kaznu!
Pravilnik je jasan i on vazi za sve,svako ko prekrsi pravilnik na bilo koji nacin bice sankcionisan od strane admin/mod tima!
Za sve nepravilnosti mozete da ukazete administarotrima ili moderatorima putem PP,ili mailom.
....i naravno procitajte jos jednom pravilnik,te se istog pridrzavajte da ne biste ponovo upadali u neprilike i sebe dovodili u nezgodne situacije.

Dell
31.05.2011, 15:19
Doticni clan je trebao dobit jos jednu opomenu od mene, sto postavlja post koji inace treba da spada u Komentare i pitanja u Svastaru, ali ocito su stvari ovdje zavrsene, tako da idemo dalje ;)

Mislim ae nije za neko zaljenje, ali sad na svirci u petak u jednom kaficu pjevao sam od Ace Pejovica Nema te nema, pa onda nakon nekoliko pjesama od Slobe Vasica Moja bivsa draga. I taman na toj Slobinoj zavrsim strofu i krecem u refrenu Nema te nema... Sreca samo jedna riba primijetila (nije bila nesto) i zakocenila se od smijeha, niko drugi osim gitariste nije :)
Izem ti ove pjesme kad su sve na isti kalup :lol: :lol: :lol:

Boban010
04.06.2011, 15:46
U zivotu nisam video toliko para na jednom mestu,a koje su potrebne da bi se kupio Korg PA3x!

Vule
06.06.2011, 06:28
Sinoc sam poceo da sviram u pola devet uvece i stao jutros u 6...svirao i pevao,bez pauze...toliko sam se ukocio za klavijaturom da mogu samo oci da pomeram

Dejan
07.06.2011, 01:40
Napustio nas je jedan veliki covjek i savrsen bubnjar i pjevac i jedan veliki prijatelj iz Uzica.Burli zna o kome govorim...

aleksandar031
07.06.2011, 17:06
Dejane, cuo sam juce za tu vest takodje, bas steta takav covek da ode

Burli
07.06.2011, 17:21
Miroslav Mića Đokić će ostati vječno da živi u našim srcima!!!

Neka mu je vječna slava i hvala i Bog da mu dušu prosti!

Nautica
08.06.2011, 23:07
otisla mi lamela na auto u k.... Moram da pljunem 250e za lamelu i mora da se odradi servis da se zamene kaisevi i ostalo i za to ce da mi treba jos 200-250e, samo ne znam iz kog dzepa da izvadim te pare :mad: :mad: :mad: :mad:

energy
13.06.2011, 04:01
Ovo je bar deseta noc da provodim uz klavijaturu u sobi a da nista ne uradim.Nista mi neide od ruke,jednostavno nemogu da sredim klavijaturu kako ja hocu.Nemam vise resenja aa.Kako vi to radite,mene uvek nesto u..be aa...........

Ace
13.06.2011, 15:07
@energy
Ja recimo sam nesto menjao u bojama i drum kita, sad su ritmovi haos, trebam dosrediti a mrzi me i to jako me mrzi :(

milanceshow
13.06.2011, 23:41
Sutra idem da vadim novi pasos.Nek me sacuva bog salterskih radnika i nervoznih ljudi iz sablasnih redova.

Nautica
15.06.2011, 13:50
@milanceshow stvarno neka ti je Bog na pomoci, ja sam poludeo kad sam bio cekao redove za pasos!

oliverr
15.06.2011, 15:05
Nek ti je sa srecom...Ja sam neki da pa me pola dana kuci nije bilo...

Dell
15.06.2011, 15:15
Nikada nisam razumio tu birokraciju kod vas i onaj FTJP fenomen, kod nas barem nikad ne moras toliko da cekas. Npr. osobna, dodjes, predas rodni list i potvrdu o drzavljanstvu, imas tu kabinu za slikanje, 5-10 minuta posla i dodji za 7 dana. Za vozacku predas onu potvrdu da si polozio i isto dodji za 7 dana. I kada vadim hrvatsku putovnicu u ambasadi isto tako nema puno cekanja.

Vaxter
15.06.2011, 16:33
Tako je i kod nas, po malim opštinama.
Po velikima je problem.
Kod vas su sve male, i to je to.

Dell
15.06.2011, 17:45
Opcina Mostar mala? Pazi crvenim obiljezeno. Kod nas je vecina opcina veca od gradova.

Vule
15.06.2011, 18:07
@ Dell,ovo nije tema

driftkiller
15.06.2011, 22:19
Kod nas u Sarajevu je isto gužva kad odeš da vadiš pasoš, a što se tiće lične (osobne) i vozačke to bude gotovo za sedam dana :)

Millan
15.06.2011, 22:53
Pretprosli vikend, vracamo se sa svirke 3:30h, noc... U kolima ja i pevacica, a iza nas u drugim pevac. I gledam na retrovizoru kako njegovi farovi predjose na drugu stranu i u kanal...strasno...:(
Sreca, njemu nije bilo nista, bio je vezan i nije udario u betonsku cupriju, nego neku od zemlje, pa je bio blazi udarac, a kanal dubok, auto moze da stane u njega. Auto je pukao napred skroz... Uhvatio ga san i gotovo, jos sreca sto je kasno pa niko nije naisao u susret.
"eben je ovaj nas posao!

Vule
16.06.2011, 00:57
Zadremao a?

tranzit
16.06.2011, 01:08
Ama trebalo je vi da ga poslije prebijete sto je zadrijemao, zamisli da je ukokao nekoga zbog svoje budalastine.

jeftabgd
16.06.2011, 01:08
Renoviram stan...krecenje,prasina,fleke,nikad kraja sranjima....misiiim stvarno..:mad:

tranzit
16.06.2011, 01:11
A ti sljedeci put izmislis neko putovanje, svirku, bilo sta i ostavis zenu da to muski odradi.

Nautica
19.06.2011, 08:05
nesto pocinjem sve vise da se razocaravam u ljude i sto je najgore u ljude koji su meni bliski. i to je strasno od pocetka godine koliko mi se puta desilo u neke mnogo bliske ljude da se razocaram, ovo je uzas

Milan$
19.06.2011, 11:05
nautica..welcome to the club...;)

driftkiller
19.06.2011, 13:15
i ja sam se razdocarao, prijatelje i rodbinu, nisam navikao na to, ali polahko se navikavam vidim da je normalno danas, da nemas nikoga kako treba!

romario
24.06.2011, 15:05
sinoc mi ne nogometu napukla koska u nozi ...
gips od koljena do poda.
super...

Simke
24.06.2011, 19:56
@romario
Zelim ti brz oporavak!

harepa50
24.06.2011, 20:21
Brz oporavak romario! :)

driftkiller
24.06.2011, 21:27
Brz opravak kolega ti želim :)

tranzit
24.06.2011, 23:20
No sports, sviraj burazeru zdravije je. Proci ce, mlad si.

romario
25.06.2011, 08:28
hvala na lijepim zeljama...

caka012
25.06.2011, 10:05
@romario
Vreme je da se u nasim godinama menja sport. Ima vise varijanti za bezbedan ... sport. Sram te bilo, nije to sto si pomislio.
Odmaraj, pa da brzo sraste.

Simke
11.07.2011, 11:54
Juce sam svirao svadbu bez pauze od 11:00h do 01:00h(14 sati)...300 gostiju,sa slabom klimom,vrata non-stop otvorena,nismo ni jeli jer kad su konobari postavili stajalo je na stolu oko sat vremena i kad smo hteli na smenu da jedemo,nismo mogli jer od vrucine je ono moglo samo da se baci.Pojedine pesme smo ponavljali vise puta(naravno one koje sviramo svaki vikend)i toliko su dosadne da mi je vise muka od njih!
Konobarska usluga je na zavidnom nivou,cekas po 15-20 min da ti donesu kiselu vodu...trebali da dodju neki ljudi da nas cuju i da pogodimo tezgu,nisu se pojavili,ni javili.Posle 4-5 sati sviranja,sam dobio proliv,ne znam zasto...i najgore je sto sam morao 4 puta da idem u wc!:S..ima jos toga ,ali mrzi me da pisem vise.
Jednom recju tezga koju cu da pamtim,i jedna od"onih"koje jedva cekate da zaboravite i molite Boga da se takva tezga ne ponovi!!
...a ako imate neprijatelja,pozelite mu nesto ovako,i ne treba mu veca kazna!!=))

Vule
11.07.2011, 12:43
Ala je vrucina,jutros ustanem ranije da odem na plazu,bucnem se u more izadjem iz vode i bukvalno se preznojim u roku od dva minuta...nema spasa od ovog pakla definitivno,osim klimatizovane sobe :(

Dell
11.07.2011, 15:29
Sta bi da si Vule u gradu Mostaru kojem je reljef takav da je okruzen brdima poput lonca i da fali samo poklopac, a vani 46 stupnjeva u hladu? :) Simke, sto se proljeva tice, uvijek na tezgu nosim u dzepu bocicu linexa da se nadje, na Mokroj Gori mi onda spasila zivot ;)

Nautica
12.07.2011, 11:50
jeste dell linex je dobar a i probiotic za proliv. nosite kolege sa sobom nikada se ne zna kada ce da zatreba

tranzit
12.07.2011, 12:11
Ko nema linex treba obavezno da nosi nosu sa sobom.

Simke
12.07.2011, 14:31
@pampers XXXXL je bolji i ekonomicniji!
ELEM...sinoc sam u 21:00h krenuo za Bjelo Polje u MNE(neplanirano i hitno)bio tamo sat vremena,,sta da kazem osim: vozio 650 Km sa tom pauzom od sat vremena,dosao pre oko sat i po vremena,od premora se zeznem(ne znam ni sam kako)i vratim se preko divcibara i kosjerica...jos mi je muka od onih krivina!!:-&

Dell
12.07.2011, 15:46
Dobro je pa nisi prosao ko Milan i Zika preko Kosjerica :D

milanceshow
13.07.2011, 06:01
Veceras sam popio 1,5L Viljamovke i bole me za sve!!!!!!! :D

Simke
13.07.2011, 09:07
@milanceshow
Vidim da si promasio rubriku,to je trebalo "ajde da se hvalimo"!=))...
mozda otvoris novu temu"verovali ili ne"ili "moze li ko vise" ahahaha:)

Vule
13.07.2011, 10:42
Posle kilo i po viljamovke krenula bi kruska iz usiju da mi raste :lol:

Dell
13.07.2011, 13:20
Ako se ispune uvjeti koji trebaju, vidicete kako domaca kruska iz Hercegovine raste iz usiju iduce godine :D

milanceshow
13.07.2011, 13:51
Znao sam ja da cu da se zalim kad se probudim......
I evo zalim se UHHHHHHH :)

caka012
27.07.2011, 21:25
Hocu da kupim auto, ali ne mogu da prodam moju Zastavu. Niko nece da kupi Zastavu. Zbog toga se zalim veoma jakim intenzitetom.

yamahapassion
27.07.2011, 21:38
caka kolko trazis za zastavu, mozda si zacenio auto pa nece niko da kupi ;) Ja prodao svoga opela korsu pre neki dan za 200e :( doduse, treba da se popravlja pod ima rdje, pa je to i opravdalo cenu.

caka012
28.07.2011, 00:00
Trazim 2000 eura, ali spreman sam na malu korekciju cene. Inace, Zastava je 2007. godiste i u perfektnom je stanju, ipak je to relativno mlad auto da se proda za ekstremno male pare. Dao bih je za 1800 kad bi neko probao da se malo cenka, ali slaba vajda.

Vule
28.07.2011, 00:19
Postavi oglas na forumu,mozda bas neki forumas to vidi i kupi auto

caka012
28.07.2011, 23:31
Mudro zboris bledoliki, nije mi palo na pamet, mada sam na sve internet oglase postavio. Navalite forumasi, samo jos jedan ostao.

Dell
28.07.2011, 23:41
Realno, kod nas za 2000 eura mozes nac solidnu Mercedes 190-ku, tako da malo ti preskupa, da se ne uvrijedis ;)

caka012
30.07.2011, 11:52
Znam jbg, ali ipak auto 2007. godiste, pa gre'ota da se da za dzabe. Nema veze, znas kako kazu, svaka roba ima svoju musteriju, naci ce se i za ovo. Bicu i ja fleksibilan u cenkanju, pa videcemo.

Simke
30.07.2011, 15:44
Za 15 min krecem na tezgu,i ne ide mi se....na samu pomisao da radimo u shatoru,muka mi je,jer do sad smo radili kod ovog domacina 3-4X od toga 2x u satoru,i uvek je imao neki drkavi i izbusen na sve strane!!!
A napolju se nesto sprema da padne....jbm ti al se nebo zacrnilo,ko da ce g...a da padaju!:S
P.S:
Dobra stvar je sto radim na 500m od kuce!:D

gega
30.07.2011, 16:35
Kolega caka...koliko ste flexibilni...???
Treba moj burazer kuci jedan povoljan auto a da nije preskup.
Nije ni daleko od Pozarevca :D
Ajde recite jednu pristojnu cenu pa makar na PP

nedimI
30.07.2011, 19:15
hmm moram ici u posjetu a meni se svira

mirandess
31.07.2011, 20:50
Dobio temperaturu 38.2, tj 38.5. :( nikako se izljeciti! :(

Burli
01.08.2011, 00:51
U četvrtak mi se pokvario digitalni foto aparat, u petak mi se pokvarila klima u kolima, u subotu usred svadbe mi se pokvario mixer, u nedelju mi se ništa nije pokvarilo, valjda sam ispucao bonus...

Dejan
01.08.2011, 02:10
U nedelju ti se pokvarilo raspolozenje :) Salim se Burli,sredices ti to sve ;)

Burli
01.08.2011, 10:16
Vjeruješ li druže da mi se u nedelju pokvarilo raspoloženje samo zbog vijesti o tragičnoj sudbini jednog od najboljih među nama, a oprema i tehnika će se popraviti i srediti, a život je jedan...

smuchac
11.08.2011, 13:23
U ovom kafiću gdje sviramo srijedom svaki put sve bolje i cijena je dogovorena a ako bude odlično,gazda uvijek mlatne 15-30 ojera više. Dosad smo svirali tamo 10 puta i svaki put je on tamo i uvijek da više para. Sinoć kad smo mu razorili kafić i kad je bila večer za pamćenje njega nema i po konobaru nam poslao minimalac a smrzli se ko peezde i lupali skoro dva sata više od dogovorenoga... :|

Dell
13.08.2011, 22:30
Danas sam imao definitivno najgore svatove ikad. Znaci iz Mostara sam vozio ekipu za Tomislavgrad, pa smo isli u Bugojno po mladu, pa se opet vracali kod mladozenje u Tomislavgrad i evo stigao sam tek u Mostar. Kinta je bila ok, ali me je nesto zdravlje jebavalo. Svirao sam i pjevao bez problema sat vremena i odjednom me u neka doba uhvatila neka usrana mucnina, tako da sam citav dan bio posran, jedva sam i vozio, mislio sam da cu bacit peglu u autu. Onda ekipa od mladozenje bila slaba sto se pjevanja tice skroz, skoro pa kazalisna atmosfera onda bio jedan smarac koji mi se kacio na vrat, pa sam jos izgorio po rukama od sunca k'o da sam sijeno kupio i jos kazu ponesi duksericu, Bosna je to... ma do mojega...

mandara83
14.08.2011, 12:47
Sinoc posle svirke krenem kuci kad imam sta i da vidim.... ulubljenna vrata na kolima :( ... poludeo sam,sigurno me udarila neka pijana budala :(

yamahapassion
17.08.2011, 12:14
Stigla mi "cestitka" danas 35e zbog prebrze voznje.... "jurio" sam citavih 11km/h vise od dozvoljenog :mad:

Marco7
17.08.2011, 15:10
BLJUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA . . . Evo zalim se kako ne mogu da se ispovracam po pokvarenim,iskompleksiranim,dvolicnim i cinicnim ljudima BLJUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA :))

Simke
19.08.2011, 10:28
Crko mi wireless router.Od 3 kompa i 1 lap-topa,samo jedan komp je na netu i to samo moj,a klicni ima da me lincuju kad saznaju...nema FB,YT...moram odma da palim u servis da vidim sta je:S

caka012
19.08.2011, 10:50
E, sad definitivno priznajem da sam stari zardjali robot. Posto me vec duze vreme muci bol u levom stopalu u predelu pete, a ja naravno nisam isao kod lekara, i posto je isto pocelo u poslednje vreme da otice, odem ja kod teta doktorice, ona me posalje kod ortopeda, a onaj mi juce, sa dijagnozom Fasceitis Plantaris pedis sin. nabode neku blokadu, pravo u petu. Zanemaricu to sto su mi oci ispale od bola od te injekcije, ali mi je rekao, tek posle injekcije, da sad moram da mirujem 5 - 7 dana. Ja, naravno, sviram veceras i sutra pre podne svatove a popodne imam tezgu od 5h. Razmisljam da li da trazim zamenu ili da idem pa sta bude.
Ljudi, resavajte svoje zdravstvene probleme na vreme, nemojte da cekate da idete kod doktora tek kad ne mozete vise da trpite. Ja tako radim i nije dobro. Resio sam sad da uradim sebi generalku i da povedem racuna o sebi koliko god mogu. Mnogo smo ozbiljniji kad su nam u pitanju instrumenti ili automobili nego kad je nase zdravlje u pitanju.

romario
19.08.2011, 21:52
trazi zamjenu ...

bit ce svirki,odmori par dana .

dule80
19.08.2011, 23:20
Postovane kolege ako se ne treba vecerati cemu onda sluzi svetlo u frizideru...??

drakan
20.08.2011, 00:22
Prije dva vikenda svirao svatove i sve ok, kad ujutro stari od mladozenje dao nam po 100 eura i kaže ja više nemam. Ubijte me. Ako hoćete dodjite sutra i uzmite sebi svaki po jednu ovcu i vozite kući i koljite, jedite radite šta hoćete. Naravno uzeli smo. Taman će dobro doći malom za rodjendan! Čovjek ima preko 500 ovaca! :)
Postovano sa mobilnog uređaja

caka012
20.08.2011, 01:35
Pa sta se zalis, dobro ste prosli. Po 100€ i ovca, malo li je?

milanceshow
20.08.2011, 04:48
Jos uvek nemogu da se uspavam,a moram da spavam!Jednostavno moram,ali nikako neide!
Spavacu ovih dana samo po 3-4 sata na dan,sviracu 8-12 sati,a ostalo cu provesti za volanom!

svrakan
20.08.2011, 09:34
Ne brze od zivota,samo polako,vidis kakve se stvari desavaju.

drakan
20.08.2011, 11:37
@caka012 kolega nije malo ali zaboravih napisati da mi je ovca usrala cijelo dvoriste! Zbog toga sam se htio žaliti. :)

caka012
21.08.2011, 13:49
E, to jeste da se zalis.

milanceshow
22.08.2011, 18:06
Ne brze od zivota,samo polako,vidis kakve se stvari desavaju.

Znam brate,ali zivot obicno prica drugu pricu!

Svirao sam u jednom restoranu na Surcinskom putu,pa kad sam hteo da krenem nazad ,upalim auto i vidim da alternator ne radi!
Trazio majstora,ali tesko se nalazi majstor u pola noci!
Krenuo sam za Nis i stigao samo do Cuprije!
Vozio sam bez svetala po autoputu!

Katastrofa!

svrakan
22.08.2011, 18:29
Brate prosle godine sam dolazio iz Slovenije sa svirke i to odmah posle,vozio je muz od pevacice koju sam pratio,i na nekih pola puta je zaspao pri brzini od 150 km,ni sam ne nisam bio svestan koliko smo sretni bili,od tada zivot bar meni pise pricu koju ja diktiram,tako da umoran u auto ne sedam vise,a pogotovo ne sa drugima.

Simke
23.08.2011, 11:56
Znam brate,ali zivot obicno prica drugu pricu!

Svirao sam u jednom restoranu na Surcinskom putu,pa kad sam hteo da krenem nazad ,upalim auto i vidim da alternator ne radi!
Trazio majstora,ali tesko se nalazi majstor u pola noci!
Krenuo sam za Nis i stigao samo do Cuprije!
Vozio sam bez svetala po autoputu!

Katastrofa!

@milanceshow
Srecom ne znas nikog iz Bgd-a ni mene,ni Kareta a imas nase brojeve tel(verujem da jos nekog ne znas koji su sa foruma a iz Bgd-a ili okoline...pa ni Vaxtera ne znas,a bio ti je u komsiluku (shimanovci)...jbg...nije forum samo da bi nesto napisali i sredjivali klavijature i pricali viceve....

Vule
23.08.2011, 12:00
usla mi voda u usi od skakanja i ronjenja,pa sam cackao pa se upalilo i evo tri dana sam gluv ko top na levo uvo,al nije to najgore...boli ko u oko da me bode neko :(

Vaxter
23.08.2011, 14:30
@simke
Ja mu rekoh da cimne još koga, a da bane da prekunta kod mene, ako se ne snađe.
On 'oće kući...

gega
23.08.2011, 14:50
@Milance je nostalgican tip ..cim se udalji od Nisha toliko da ne vidi chele kulu,uhvati ga nostalgija :lol::lol::lol:

bolje da si doshao na seosku slavu brate :lol:

gega
23.08.2011, 14:51
@Vule

Brate ponekad je bolje ne cuti sve sto nam zene brbljaju :lol::lol:

mirandess
23.08.2011, 15:40
@ Vule, nije da solim neku pamet :D najlakse ces rijesiti to ispiranjem, ali ne mozes sam, opet doktor je u pitanju jbg. ugl ja sam to radio, tj. ujak moj mi je to radio, napunio je spricu toplom vodom i blago mi ubrizgao u uho da se ta morska sol ispere i izidje van... to je sekunda posla... a znam kako boli brate kad gutas pljuvacku isto ko da ti je netko stavio bas pored uha i pukne koooooo ne znam ti sta :) ili to ili probaj sa kapima za nos pa u nos "ubrizgaji" vise puta i usmrci do daske, jer je nos povezan sa uhom i ušnom skoljkom,bubnjicem itd itd..., a ako ti se bas ne da ici kod doktora, da ne trpis bol zvizni koji antibiotik tipa brufen ili paracetamol, ali svejedno mozes nagrabusiti, znam kako je i ja sam isto prosao....... sretno :)

Vaxter
23.08.2011, 15:49
Ni brufen ni paracetamol nisu antibiotici.
Paracetamol je antipiretik i analgetik.
Brufen je ibuprofen, i on je antiinflamatorni lek koji ima i neka analgetička svojstva.

mirandess
23.08.2011, 15:54
pa eto sto se kaze nesto protiv bolova :) od bolova u usima, grlu, do alergija... sve sam prosao :D hahahahhahha pa sam se vise i naucio kako sta ide... ali opet to je trenutni analgetik... Ali opet bi bilo najpozeljnije skoknuti do nekog ljekara... to su samo neke trenutne prevencije...

Ace
23.08.2011, 16:02
Ma sta ima veze, nek popije tamo neku tabletu ko da ga ne boli uvo :lol:
Sta znaju deca sta su 100 kila :lol:

milanceshow
24.08.2011, 05:47
@Simke
Brate moj,radio sam bas sa Karetom i Jocom,ali bilo mi glupo da cimam ljude.Mislio sam i tebe da pozovem.Gledao sam i tvoje ime u telefonu,ali nisam hteo da ce cimam.
RAdila samnom i Sezana Aga,mogo sam i kod nje da spavam!Valjda..... ;)
Bila je cista kalkulacija.....
Da sam prespavao kod tebe,Vaxtera,Kareta,Joce ili (Snezane) bilo koga,morao bi da nadjem auto-elektricara u 6:30 ujutru i on bi morao da mi popravi auto najkasnije do 9,da bi stigo u 11 u Nis.
Ali kako naci nekog u nedelju,u 6:30 da popravlja auto!Nema nista od toga!

Rizikovao sam,ali sam stigao do Cuprije.
Dosli su po mene oko 4:30 i ja sam stigao kuci!

Bila je i kombinacija da odem do Simanovca,kod Vaxtera,ali je bilo pitanje da li cu naci majstora da popravi alternator!

Hvala brate sto si se setio!Docicu kod tebe sa alternatorom koji radi,pa cemo da se ispricamo i da popijemo neku,ako bog da!!!!!

Milan$
31.08.2011, 15:30
Auuu ljudi bas me nece s ovim mixetama nesto..Trazim da kupim neki suv mixer,i ne ide mi,a spremio sam pare...Prvo najdem na oglasima mfxi8 i dogovorim sve s likom,salje mi je za dan,i na kraju mi javi da se predomislio i da mu treba mixer nece da prodaB-)..sto li ga stavljao u oglase kad nece..onda nadjem na oglase EFX12..covek kao garantuje za njega,nema bolji,dza bu,i zove me sutra dan kad vec treba da ga salje i kaze zeza mu efekat,nesto brljavi,ne mogu da ti ga posaljem..tolko o tome da je najbolji..Jutros pozovem jednu prodavnicu u BG-u,rekoh daj na kraju da kupim EFX 8 nov i to je to,da se ne macujem vise...I sve ok uzmu mi adresu,kazu saljemo za sat vremena,vec sutra je kod tebe..I malopre me zovu rasprodala se,nema vise na lageru:-O...znaci bas me nece nesto s ovim soundcraftom..Mozda je vreme da ipak predjem da Dynacorda..:D..tad mi se mozda posreci iz prve...

mirandess
31.08.2011, 15:53
Brate tako je meni neki dan bilo sa kutijama, nadjem fbt-a jolly 12-ke pasivne za 450 km dobro ocuvane i 2 tjedna se s likom dogovaram i ne posalje mi.... naletim na dynacord corus line sistem i pojacalo l1600 za 750€ (znaci sateliti i basovi + pojacalo) otidjem s kolegom probam, toooo ubiiiiiiiiii!!!!! Ubiiiii, za isti dan ih proda taj lik! Sve me nesto "maši", al opet kao sto je kod tebe stvar s miksetom, ko zna sto je to dobro, mozda ipak da dynacorda uzmes :) tko ce ti znat....

Vaxter
31.08.2011, 23:28
Kupio nov Nexus S.
Posle dve nedelje se pojavila 2 mrtva pikseka, pa odem i zamenim ga.
Koliko je zezanja bilo oko zamene da ne pominjem...
Ubacim karticu i upalim novi fon.
U****i Android mi u novom fonu automatski podesio 3G i sinhronizovao sve aplikacije koje su bile na starom fonu, kada sam mu uneo user i pass za moj Google account, tako da je prevukao 166MB podataka.
Trenutno zaduženje 7398.78 dinara bez pretplate, a da taj broj celog meseca nisam koristio uopšte...

MladenPA50
03.09.2011, 00:17
A jbg, bas sam gledao na tv pre neki dan, zalili se mnogi da im je Android napravio ogroman racun..

Vaxter
03.09.2011, 00:43
Pa eto, ja sam utvrdio i kako i zašto...
Držim se ja iPhone-a.
Ovaj je ipak sporedni fon.
Sada će lepo dobiti prepaid karticu, tako da nema šta da troši.

svrakan
03.09.2011, 11:02
Otisao sinoc na svirku u Stanisic club Fratello,a ono neka muzika se montira,uglavnom gazdu sam zvao i naravno nije se javio,klasicna prica koja se eto meni prvi put desila od kada sviram,izgubio sam 2 sata vremena,troskove goriva,i naravno dnevnicu,a mogao sam da radim na drugom mestu,da stvar bude gora,otkazana mi svirka i za veceras,a i za sutra krstenje koj smo trebali svirati,vlasnik lokala nasao jeftiniju muziku i uklopio se da zaradi.
Znaci Fratello Stanisic,lokal u koji je vrlo nesigurno ici svirati,a pogotovo na odlasku,konobar mi sapnuo na uvo,da ovo nije prvi put,a ni treci,nego se cesto desavalo da ispale muziku.

zoric
03.09.2011, 13:04
Mislis na stanisic pored svetozar miletica? Stanisic je ozloglaseno od strane muzicara jos odavno! Zao mi je sto se to dogodilo,uvek sam bezao od tog mesta.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

svrakan
03.09.2011, 13:39
Pa samo je jedan Stanisic,da mislim na taj.Svirali smo celo leto i bilo je sve ok,ali....

zoric
03.09.2011, 23:31
Pre mesec dana sam bio u etno selu stanisic na granici bosne I srbije pa zato pitam....

Dell
04.09.2011, 03:09
Radi se o etno selu Stanisici, to je kod Bijeljine i logican je naziv za mjesto. A Stanisic je koliko vidim prezime tog gazde, pa tako i lokal dobio ime ako se ne varam.

zoric
04.09.2011, 11:44
Gresis postoji I mesto stanisic u opstini sombor,nije u pitanju prezime!

Dell
04.09.2011, 19:03
U tom slucaju ok. Ali opet razlika je u slovu :)

erno11
10.09.2011, 14:06
Pozdravljam cijeli yu-midi, ja se vratio nakon 4 sedmice i plus nekoliko dana, ne znam ni ja dokle.

Moram da se zalim, prije 4-5 sedmica, mi se pokvario router za internet. I ja nazvo firmu sto imam od njiha internet da mi posalju, onaj jedan majmun rece da je sve sredio papire i da ce doci za 2-4 sedmice?

Ja za 2-4 sedmice? A jbt sunce, Boze me oprosti. Firma ta za internet je oko 300 kilometara od mene... Avioni idu za paketice preko cijelog svijeta, stizu za 2-3 dana. A kod mene 2-4 sedmice? Kad ja nisam poludio, ja njima sve na bosanski ""bem vam mater sve po spisku itd" a oni sta, sta ste rekli.a ja opet isto ponovi. Posto su ovi norvezani toliko glupi. I tako bio sam 5 sedmica bez interneta i napokon je dosao. Jooj da poludim.

Pozdravljam sviju

Ace
10.09.2011, 15:10
@erno11
Ok sta se desilo desilo se, samo moze se malo kulturnije pisati!
Ipak forum nije mesto da bi isturili svoj bes tu.

erno11
10.09.2011, 15:31
Izvinjavam se. Znam da sam trebo "kulturnije" pisati, ali morao sam vako nazalost.

Vise se nece desiti, da na ovaj bezobrezan nacin pisem po forumu :)

harepa50
24.09.2011, 00:02
Jucer ozlijedio lijevo koljeno na tjelesnom. I to tako glupo. Stajao na golu i zakoracim da hodam i hop - izleti casica i vrati se brzo. U hitnu po uputnicu, pa na urgentni centar na slikanje i stavili mi longetu. I to su ga tako ruzno stavili da sam vristao od bolova. Danas otisao na ortopediju, skinuli mi longetu, ijaoo kad ortoped ko s poslom poce savijati koljeno uff :( Hvala Bogu, nije nikakav lom, samo istegnuce ligamenata i nagnjecenje meniskusa. Rekli mi da radim vjezbe da dizem nogu i spustam, kako bih izbacio tu vodu iz koljena, ali nema sanse, ne mogu nikako da je podignem :( stavljena mi je malo jaca longeta, i sad mi je malo lakse, mirujem. I glavni krivac za ovo je moja prekomjerna tezina. Podhitno moram smrsati...

Eto izjadah se i ja... Pozdrav svima :)

Nautica
26.09.2011, 17:43
@harepa50 ozdravi nam sto pre kolega :)
Dodato:
@harepa50 neka sto pre zaraste kolega pa da se organizujemo za neki fudbal :)

smuchac
01.11.2011, 13:00
Jutros me neki klinjo pita da imam li kapice na ventilima na autu. Ja izađem,napravim krug oko auta i zamisli,sve 4 neke metalne netko poplašio.
Koji paraziti se raduju za mozda 2€ pa to nisu istine... :mad:

Nautica
01.11.2011, 16:51
u kolega nemoj da se nerviras, meni se desilo pre 2 godine, bio do grada kolima i ostavio auto na parkingu, kasnije kad sam hteo da krenem kuci ladno mi bilo polomljeno desno stop svetlo i malo branik, izlgeda neko udario i pobego (naravno)... takve stvari se desavaju, tako da smile na face i uzivaj :)

mikimaksa
01.11.2011, 21:04
Meni su pre jedno 5 godina pokrali ratkape. I ja "slucano" napravim pauzu i izadjem do auta i vidim da nama ni jedne. :( A ja prosetam po parkingu B-) i nabavim sebi skoro iste. :D

mimiki
07.11.2011, 00:18
Bilbao - Barcelona 2-4 (2:2)
Panataneikos-AEK 1 (3:2)
Augsubrg-Bajern 2-4 (1:2)
Getafe-Atletiko GG (3:2)
Fulam-Tot. GG (1:3)
Standard-Club b. 3+ (2:1)
Marsej-Nica 1 (2:0)
SCHOCAUX-LYION 1 (2:1)
i Chievo-Fiorentina X (1:0) :mad::-L

uložio 200din dobitak bio 54000dinara :-L

Nautica
07.11.2011, 22:59
@ mimiki jaoooooo katastrofa, i meni su se takve stvari desavale ranije mada nikada da punkem za toliku sumu, ali sve nekako na jednu puknem i nije mi bilo druge nego da se ostavim kladionice dok kosu nisam sve pocupao :)

mirandess
09.11.2011, 23:38
Veceras izidjem sa djevojkom malo vani, i hajd negdje cemo na pice, i bude u gradu "vecer vina i meze" (a mi mostarci kazemo vecer vina i pistolja :D ), i hajd muzika uzivo, kad ono lik "svira" i pjeva, a odjedom se sage da uzme vodu a akordi se sami mijenjaju(midi)+transpoze, a znam u dusu svaki korgov ritam, ma jok 90 posto su bile midi onih 10 posto je eto covjek radi reda odsvirao!!! Jaaaaaaa, pop....o!!!! Ja se lomim kao i ostale kolege sa foruma daa sviramo a fajlasi zavladali( i to dobije isto para kolko i ja, a ja uzivo sviram a on midi) , ufffff kako me izbacilo to iz takta!!! :mad::mad::mad::mad::mad:
Al ipak su me vino i zena smirili :D

zaggy
10.11.2011, 17:08
zbog takvih keksara i mi pravi muzičari postanemo etiketirani, meni se kosa digne u zrak dok vidim nekog da pušta midije...

smuchac
10.11.2011, 17:27
Ovo nisam morao napisat,al bit ću iskren. Prošlu subotu je situacija zahtjevala jedan midi. Nemamo ženski vokal sa sobom pa tu pjesmu ne sviramo,ali bila je hrpa cura u kafani i htjele su od Severine Brad Pitta pošto-poto a ja sam ju imao na USB-u.
Šta ću jadan,spustim ju nekoliko tonova,otpjevam i dobijemo ja i kolega tri ture pića u sekund. Živ sam se pojeo zbog meni bezvezne pjesme i midija,al u momentu nisam ništa mogao. Također midije mrzim iz dna duše i ovo mi je prvi,a nadam se i zadnji put da ih koristim. Eto...

mirandess
10.11.2011, 17:56
Brate sve je uredu kad ti moras nesto odsvirati sto ne znas(mislim na midi) a dobit ces pare(ili pice u tvom slucaju) iako po nasem "muzicarskom kodeksu" da ga tako nazovem to se nebi smjelo, ali opet jbg u tvoju korist... ALI CIJELU VECER PUSTAT MIDI, pa dje to ima, bolje da je dj-a doveo, a vako ga je platio(isko koliko bi i mene) ni oznojio se i umorio... Pa mislim nema smisla, mnogi od nas(pa tako i ja) nisu spavali da bi naucili 1 pjesmu kako treba, znojili se dok su vjezbali trilere sa 4i5 i 3i4 prstom, a on dodje: PLAY(midi)>Transpose(dok namjesti tonalitet)+akordi se mijenjaju(lijeva ruka) desna solo i on + transpose mijenja(PA LUD COVJEK BI SKONTAO) obadvije ruke zauzete i + mjenja transpoze (sagne se po vodu akordi se mijenjaju) i malo zapjeva i odlicno, aplauz+pare od ugovorene svirke... NEMAM RIJECI!!! Doslovno, danas svatko moze biti muzicar, na ovaj ili onaj nacin... svasta!!!

zeljko
10.11.2011, 18:10
pa koriste i oni prste a najvise drugi prst dok pritisce play dugme ili transposer=))Sta ces doslo takvo vijeme i gazde ih traze pogotovu ako je neka manja svadbica od 10-tak ljudi pa ko veli jeftino a narod zadovoljan...Vazno je da se mladenci uzmu a muzika ko muzika hehehe

Dell
10.11.2011, 18:14
Vidi se Mirane da ne znas, kaze se Vecer vina i BEZZE :D

smuchac
18.11.2011, 14:55
Vec 3 dana upala grla,glasnica mi svako malo doleti pred jezik i umalo se ne ugušim,a sutra svirka. Zvao sam gazdu i reko je da ako može kolega sam da otpjeva da dođemo. Ja mogu da sviram al od pjevanja ništa,sad ćemo vidjet šta će bit... Antibiotici,čajevi,med,limun i svašta nešto trpam u sebe pa kako bude...

erno11
30.11.2011, 16:46
Cao.
Iako je davni dana, kad je preminula pokojna Vida Pavlovic 2005 godine kako se sjecam.(Mozda grijesim)
Uvijek mogu zaplakiti, kad cujem pjesmu "Ostala je pesma moja", Zauvijek ce biti zapamtita.Veoma se osjecam lose, tuzno i bolno. Sto nema vise nase kraljice. Danas nisam nikakav. Pozz

tranzit
01.12.2011, 00:13
Boga mi ces ti sve cesce da se tako osjecas ako se budes sjecao svakog velikana estrade koji je preminuo. Ima ih sve vise i bice ih sve vise, nazalost. Mlad si i nemoj uzimati srcu sve to tako intenzivno jer i smrt je sastavni dio zivota i to je neminovni cin koji svakog od nas mora stici kad tad, a ono sto se mora, jednostavno mora se. Ne razmisljaj previse o tome, ne opterecuj se.

caka012
01.12.2011, 23:57
Tako je. Smrt je toliko neminovna da o njoj uopšte ne treba razmišljati. Umrle ne treba na taj način žaliti, već treba slaviti što su živeli. Još ako su iza sebe ostavili nešto po čemu će ih pamtiti, njihov život je imao smisla, a značenje njihove smrti je mnogo manja od značenja njihovog života.

zeljko
03.12.2011, 13:19
Upravo sam sada poslao po drugi put mail firmi Ketron i to na njemackom:lol:a ima samo na italijanslkom da se pise heheh...A pitao sam ih jel oni misle u buducnosti da muzicari sa nasih prostora ce se opet zeznut kao ja pa kupt ketron na kojem nista nema,pa cak ni jednog ritma niti bilo cega..niti mogucnosti da se bar kupi ono sto mi treba...Postavili update nove...Ja skino i ubacio misleci nesto su uradili pametno...dal to bio novi drum kit ili sta vec...Kad ono isto sve kao i prije unutra,osim sto je prije pisalo kad palim aranzer 0.1A a sad pise 0.1 C:(I jos sam im se izbrojo ali necu sad vise da pisem bez veze,jer znam da je to jedna glupost sto sam ih pitao ali jbg mora neko i to inace nece oni mislit na nas heheh...Koce ga znat mozda jednog dana sad i ubace bar koju dvojkicu ako nista vise=))

caka012
18.12.2011, 22:05
Pogodim svirku za proslavu jedne firme, i na dva dana pre svirke jave da svirke nema. A zasto? Zato sto je gazda firme pitao gazdu restorana da li moze da mu restoran kroz racun fakturise i muziku, pa da on uplati preko racuna sve. Gazda nije hteo tu kombinaciju i oni odose u drugi restoran koji ima stalnu muziku i gde je gazda hteo da fakturise i troskove muzike. Znaci strasno. a ne znam ni ja koliko puta smo to radili bas u tom restoranu. Znam da nije bas po zakonu, ali moglo se. Sto sad odjednom ne moze... nemam pojma.

harepa50
19.12.2011, 01:42
Odnedavno je novi zakon donešen u BiH o fiskalnim uređajima i kasama...Da je svaka firma bilo koje vrste obavezna imati fiskalnu kasu i da daje račune za uspostavljene usluge. Istog trenutka kada se račun ispiše, šalje se u bazu Poreznoj, i oni imaju izvještaj o svemu što je prodato/usluženo, i na taj način računaju taj neki porez. Tako sam ja čuo. Fiskalne kase su se koristile i prije, ali sad je obaveza. Da li je isto u Srbiji, ne znam. Ali za muziku, mislim da je nepotrebno. Možda firma plaća, pa zato...

Vaxter
19.12.2011, 01:47
U Srbiji je to odabno tako.
Restoran može da naplati sve svoje usluge, i da fakturiše bez problema.
Muzičara može da isplati u kešu, i da to bez problema pravda kao trošak, ali samo ako je muzičar prijavljen kao isti i izmiruje obaveze prema državi, što retko ko od nas radi.

grandia
20.12.2011, 16:11
ciao svima ...

reko da se i ja pozalim malo a imam razlog da pisem roman o tem ...
da pokusam da to sto krace opisem ma da mi malo tesko ide. ujednom je ovo i objasnjenje sto me dugo nije bilo na forumu ...

nakon 20 godina braka, ja i moja "ex" resili da se "rasturimo" .. tj. ona vise a ja manje. deca su nam velika (18 i 14) pa za njih to nije bas neki veliki problem. a i oni znaju i znali su da smo se zadnjih 3 godina vise svadjali nego voleli ...

ne zelim nikome da se desi sta se meni desilo a oni koji su kroz ovo vec prosli znaju koliko to "boli" ... mogu samo da kazem da sam ja kukao i plakao 3 meseca ...

saveti slicni kao "pokusajte jos jednom" su bez uspeha, mozete zamisliti i sami zbog cega. znaci kasno za sve da kasnije ne moze biti ...

a kad se ja budem ozenio onda se javljam u temu "ajde da se hvalimo" i onda mozete da mi cestitate kuj hoce :lol:

pozdrav svima starim i novim clanovima
predrag

Dell
20.12.2011, 16:17
Predrazinjo, pozdravljam te, sve ti najbolje u zivotu zelim jer si do jaja covjek i prijatelj, ostalo sam ti rekao prije pola godine na pp ;)

Vaxter
20.12.2011, 16:25
Jbg, Grandia, ne mogu ti reći da znam kako ti je, jer se nisam još ni ženio.
Druži se ovde sa nama, i imaš Dell-a da te razveseljava.
Mene uvek oraspoloži. :))

zeljko
20.12.2011, 16:26
Auuu stvarno ovo pogadja u srce i ne zelim da se najgorem neprijatelju takvo nesto desi...Druze grandija vjeruj zao mi je da ti ne mogu opisat za taj slucaj koji se tebi dogodio..pogotovu za tu djecicu koja nisu vise ni tako mala da nista ne znaju...ostao sam bez teksta.

Najvaznije je druze sad da budes i dalje dobar otac svojoj djeci i zelim ti u daljoj buducnosti svu srecu i da se takvo nesto nikad ne ponovi....Ako vec ne mozete i ako je kasno da se pomirite i nastavite zivot...sta drugo da kazem osim to sto sam i rekao da me je strasno pogodilo to u vezi tebe,jer znam da si dobricina covjek kako se moglo preko ovog foruma prepoznat...Pozdrav i nedaj se po nekad to mora tako i da bude jer nam je sve zapisano cim smo se rodili kako ce nam zivot proc,a nadam se za tebe da ces ubrzo ponovo naci svoju golubicu koja ti je i sudjena,ali nemoj nikad samo zaboravit svoju djecu to je najvaznije..

grandia
20.12.2011, 16:31
obecavam drug vaxter!

da se malo samo jos ustalozim u "normalan" zivot ...

harepa50
20.12.2011, 16:47
Grandia prijatelju stari, dobrodošao nazad :)
Jako mi je žao zbog toga što se desilo, vjeruj, baš sam se nedavno zapitao što te to nema...Nemoj nam se sekirati ;)

smuchac
20.12.2011, 17:32
Kad se više ne da ništa napraviti,neka te djeca koju si naveo na pravi put drže i bit će sve bolje. Sreća prati hrabre,pa i ti budi jak i hrabar dalje! Poz!;)

VUNIMRAV
20.12.2011, 20:41
Grandia,druze,mogu zamisliti kako ti je,ali sta da se radi.Sreca pa ti djeca polako ulaze u zrele godine,pa ce se vise pozabaviti sa svojim "problemima",i mozda ce to lakse podneti nego da su mali klinci.
U svakom slucaju,nedaj se,sigurno ce biti tesko prvih par meseci,ali budi jak i nemoj se odati alkoholu, sto vecina uradi,vec potrazi utehu u krilu neke gare ili plavuse.Jbg,kazu da je to najbolji lek!
Ja licno uvijek ponavljam:da sam sadasnje pameti ili bi se ozenio u 18 (a nisam) ili nikako!!!

mirandess
21.12.2011, 00:01
Grandia ja necu "naprdjivati" samo cu ti reci "brate drz' se" nije ti lako!!! Nemoj samo sebe unistiti(znas na sto mislim) nitko nije vrijedan osim tebe samoga i tvoje djece!!! A mi smo tu i u dobru i u zlu da pomognemo (ne samo oko muzike) nego i ovako :)

skoricnik
23.12.2011, 18:08
Upravo sam seo da skinem forspil Rano moja rano ljuta od Bekute. Sviram pesmu, ali nikad nisam svirao originalan forspil.

Muka me uhvatila koliko je glup forspil, znaci, nigde veze. Kad cujem tako glupave forspile znaci dobijam dijareju u momentu.

Isto vazi i za "Ne vracam se starim ljubavima".

:-&

Dell
23.12.2011, 19:07
Kao kruska ili zelene oci, razumijem te skroz...

svirko
25.12.2011, 00:41
Evo....da se i ja malo požalim....na jednog vlasnika restorana, u blizini mojeg mjesta....koji je cijelu večer vrijeđao, i govorio pogrdne riječi na račun mene i mojeg kolege...i na kraju mene fizički napao.....i skoro mi polomio naočale....iz čista mira....
A ja morao da se povučem, jel me bilo prpa da mi ne polomi i instrumente, koje nisam stigao spakirati.....

romario
25.12.2011, 10:00

makso68
25.12.2011, 10:45
Sinoć,ja i kolega došli na svirku u jedan ekskluzivan restoran u Koz.Dubici u 19 h.Dogovor je bio da se svira od 20 h.Na vratima nas dočekao˝ljubazni˝ gazda sa opaskom:˝Da ste stigli 5 minuta kasnije,ne biste ovdje ni svirali.˝Ja i kolega se zgledasmo,dogovorismo se telepatski,pa ja odgovorih:˝Prijatelju,da si nam živ i zdrav,mi ti nećemo ni ovako svirati.Imamo,hvala Bogu,još uvjek šta pojesti i popiti,ne treba nam tvoja dnevnica.Preko 25 godina radim ovaj posao,ali ovakvo nešto nisam doživio.˝Na to će on:˝Ko si ti,jesi li ti to neka zvijezda,pa se tako ponašaš?˝Ja mu odgovorim:˝Nisam zvijezda,niko sam i ništa,ali ti nećemo svirati.˝Ja i Boban(kolega) sjednemo u kombi i,naravno,u drugu kafanu na čašicu razgovora,pa,lagano,kući.Možda je ovo trebalo staviti u temu-Hajde da se hvalimo,ili...?Pozdrav svima!

smuchac
25.12.2011, 12:58
@ makso: Ovo si napravio ko da si mene pitao. Respect!

Mi smo sinoć svirali u jednom manjem noćnom klubu.U životu su mi 5 puta polili klavijaturu pićem a od tih 5 puta 4 puta u tome klubu i od ta 4 puta dvaput sinoć. Triput smo prekidali svirku zbog jedne te iste osobe koja nam vazda radi probleme. Treći prekid je bio kada me je neki genijalac (ne znam točno koji) pogodio s punom otvorenom limenkom Red Bull-a u prsa i sve je otišlo i po meni i po klavijaturi. Umjesto da sam otišao s curom na misu i negdje van na piće ja sam otišao svirati,naživcirao se ko majmun,dobio duplo manje para nego sam trebao,niti sam ikoga zabavio,niti sam se sam zabavio. Najednom fajrunt,pokisao i ispuhan od vjetra nakrcao auto instrumenata i došo doma. Eto ti sad. :confused:

Cherry
25.12.2011, 13:17
...valjda se sve desava sa nekim razlogom, ko to zna, jedino nam preostaje da sto je moguce vise ublazimo 'stetu u najavi' i naravno da se sto manje nerviramo...

VUNIMRAV
25.12.2011, 15:31
Aoooj ljudi,izgleda da cu nakon 17 uzastopnih doceka N>G.ovu docekati kod kuce-otkazana mi svirka!!!!:((

romario
25.12.2011, 17:40
dobro pa je lijeva ruka ...

Vaxter
25.12.2011, 18:31
Joj...

Cherry
26.12.2011, 18:11
:( e, jbg...