Pokaži Full Verziju : Hajde da se zalimo!
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Pocni da se navikavas da češće snimas rad... Ja sam se pomirio sa tim, sta drugo da kažem... Nema ni smisla ni logike:-( ... Odradis nesto malo pa write... Inace, ako kreneš, odradis boga oca, on zakuca i ode mast u propast :-(
Sent from S5
Svi moji FB prijatelji su oznaceni u nekom XXX videu sem mene. Eto koliki sam nejebac :(
hahahahahhhhhhh :P
Pisao sam o tome na svom FB... VIRUS ! bilo je i u novinama (http://www.kurir-info.rs/zabava/tech/preko-2-miliona-ljudi-prijavilo-problem-fejsbukom-hara-novi-virus-clanak-1545509). Kada se otvori lažna YT strana stoji poruka da moras da update-uješ Adobe flash player da bi mogao da vidiš video.. Trojanac čistokrvni. Čak i nemožeš zabraniti video.... Mislim da ovo neko treba da postavi novu temu kao obaveštenje ostalima.....
O ovome pričam... pogledajte lažnu FB stranu
Ma non stop neko nasedne na ove trikove, nista novo..... Tako je kad su ljudi radoznali i daju dozvole na facebook na gomilu aplikacije bez da citaju sta pise....
Hahahahaha pa pisalo je XXX =))=))=)) a to je nekima dovoljno :D... Pazi kad ima dva miliona klikova :-O
Uffff, drugari... Evo vidite koliko je sati dok postavljam post. Taman vam pisem pred spavanje jer sam polomljen totalno. Bio sam sa kolegom svirao momacku vecer u nekoj vikendici 10 km od Mostara, ja na Tyrosu3, a kolega pjevao.
Prostor je bio dosta mal, dakle ja sam sa Tyrosom bio namontiran 2-3 metra od stola i klupe gdje su sjedili, nisam mogao vise nazad da se maknem. Uglavnom, ekipa je pocela skakat po stolu i gurat se i dogodi se da se poveca kolicina gemista slije na desnu stranu (moju desnu) klavijature.
Posljedice? Svi tasteri od boja, registracije, ots-ovi krenu da luduju i da se sami pale. Jbg, momci tek svjesni sta su napravili, pritrcavaju, brisu, izvinjavaju se. Ja i nisam uopce reagirao nervozno koliko sam inace zamisljao da mi se tako nesto dogodi. Kako smo obrisali klavijaturu imamo sta da vidimo. Pola registracija ne radi, isto tako i ots-ovi, a taster od banke za voice-ove je primio vecinu gemista, tako da je on "radio" non stop i nije se moglo nista od njega drugo odabrat od tastera.
Tasteri od registracija, ost-ova i partova vidi se mokri iznutra. Mladozenja i momci se izvinjavaju i kako su svi imucniji momci, govore da nosim na servis, da ce sve da plate, a ako se ne bude moglo napravit, kupuju mi Tyros5, jer sam im jelte naglasio da Tyros3 i Tyros4 vise nema u prodaji kao novi. Uglavnom, odradili smo svirku do kraja, na kraju su su tasteri donekle radili, iako se znalo dogodit da mi se registracija promijeni u sred svirke. Zaboravih napomenut, da mi je dinamika riknula na zadnjem tonu Bb, dakle samo se culo fortissimo.
Evo dosao sam kuci prije 2 sata i sve do sada sam proveo vrijeme rastavljajuci klavijaturu, skidao dirku koja je zapinjala i susio fenom. Naravno morao sam da odsarafim i skinem plocu s kontaktima, osusim fenom kontakte i naravno da povadim tastere od registracija i ots-ova i partova i da im povadim listice i njih isto tako osusim fenom jer su bili puni gemista. Sastavio, zasarafio i Bogu hvala sljakaju svi tasteri bez problema, cak i dirka ima sad full dinamiku, dakle sve je u redu i zavrsilo je nadam se odlicno.
Samo mi se cini drugari moji da moji nocasnji domacini bas nece biti upoznati s tim da je sve u redu. Sto se mene tice, klavijatura je pokvarena i mora na servis ;)
sale_band
28.09.2014, 05:42
Ja to ne bih radio. Znas onu narodnu "na mostu dobijes, na cupriji izgubis"
dalibor jarmina
28.09.2014, 07:02
1. Zar nisi nikako mogao predvidit da bi se moglo takvo nešto desit čim se penju po stolovima neposredno blizu tebe pa ih zamolit da se malo smire ili pomaknu dalje?
2. Po meni, momentalni fajront, jednom mi se desilo nešto slično, pala stolica na strujni kabel od PA2 i presjekla ga popola, naravno imam rezervne uvijek, bez obzira fajront je bio istog momenta...govorim za sebe, ne znam kakva je tvoja fešta bila, da li su ti kolege itd. manje bitno
3. To što su rekli da će ti nadoknadit sa Tyrosom 5, u većini slučajeva ostane na rekla-kazala. Sva sreća i Bog da ti sve radi kako treba...
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Uf sto to mrzim ali takav nam je ovaj je...ni posao. Ako si mislio da im kazes da je bila u servisu nisi trebao ni ovde da pises da si je sam osposobio. Moze da se sazna kad-tad neko moze povezati pricu.
splendid
28.09.2014, 10:53
I meni se slična situacija desila...jednom sam napravio fajront jer su klinci tolko divljali da su razbili punu casu pica pored miksete i poprskali je...domacin sedi ni ne razmislja da ih smiruje...18.rodjendan a vise starijih nego klinaca...
Ali ne znas kako ces reagovati u nekoj situaciji dok se to ne desi...a takav nam je posao...ne sviramo po bibliotekama i knjižarama... :)
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Sve je podnosljivo kada su dobri ljudi i kada nista nije crklo. Meni se desilo da je neki tip svukao ceo sto na klavijature. Posto am bio blizu stola. Pa mi je u svemu tome oval od pecenja posekao saku i imam laksu povredu tetive. I nisam mogao napraviti fajront jer nam zapretio neki mentol kao neka mafija. Tako da sam svirao sa jednom rukom da kraja svirke a druga umotana u neku krpu.
Nije meni niko prijetio, niti ista, kazem vam, prostor je bio takav kakav jeste, nisam mogao mnogo uciniti. Lako je napravit fajront u kaficu, ali ae napravi ovdje fajront, 10 km od grada u planini, zagradjen njihovim autima, meni 22 godine, a njima po 30. Momci su se ponasali korektno, ali eto dogodilo se...
EmirTotic
28.09.2014, 20:08
Dell, obavezno je pošalji u servis jer mogu neko vreme da rade normalno pa opet da počnu da zezaju i da se ulepe, jos je tu i prašina itd. Bitno je da nista nije crklo, samo odnesi u servis na detaljno čišćenje, da se provere mikroprekidači i tek tad možeš biti siguran. Nadam se da ćeš rešiti to kao da se nije ni dogodilo.
Takve stvari meni se desavaju veoma cesto iako ne sviram po planinama,prosle subote sam svirao u jednom malom kaficu tako da svi su se okupili oko klavijature i nazdravljali nad nje,hiljadu puta sam im rekao da paze ali dzaba sve jer to su pijani kreteni koi nemaju mozak,sto se tice fajronta neko je spomenuo u to vreme napraviti,pa to ti je kao da si se bacio lavu u zagrljalju covece,ja sam pokusao da se izvucem ali bezuspesno jer oni su 50 duse a ja jedan ,sta cu ,nisam nindzaB-),nasrnuli na mene ,rekao sam sebi moram izdrzati i tako do 5 ujutru..ali opet kazem to se cesto desava i juce mi je bila slicna situacija 18 rodjendan, pijani klinci i devojke u jednu minutu narucuju 30 pesama i klate se oko mene i klavijature sa flasama i casama i mi to sve treba da trpimo,jeda trazi acu lukasa nesto veselije drugi trazi baladu treci kaze aj zek zek a nemaju strpljenlja nego samo kad ce moja kad ce moja,prije nekoliko godina jedva sam cekao da me pozove neko da sviram i pevam i da odem da odradim posao a sad noge mi se vracaju nazad kad treba da odem
yamahapassion
29.09.2014, 00:18
Evo da se i ja pozalim, juce bio na svirci jednoj, krstenje bilo... I domacin nas ispostovao do bola, znaci nema da fali, i usluga, jelo pice, baksis... Ma sve sve... Ja svirao do 21 i onda dodje decko od 21 godinu, 12 godina mladji od mene sa pa3x i korgom m50 i bukvalno me pojede za dorucak... Onaj moj pa600 je izgledao kao kineski fujitone naspram ovih sprava... I set i jacina, izbacaj ma sve sve sve... A tehnika... To je tek prica za sebe... Ali odvali decko a ja ostadoh ko da me neko popisao... Malo sam kasnije pricao s njim, kaze isao na casove kod Zekica, Demirovica... Jbg... Nije cudo. A dobar lik do ola, miran, povucen, sto bi rekli nije naduvan, bilo mi je cast upoznati ga... I onda da stvar bude jos jaca, odemo posle tezge na pice... Muzika, normalno..
Svira lik pa3 i g6, i sad neke laganica pesme... Ovaj ima 25 godina... Kad je stao narodnjake da razvaljuje... Leleeeeee kakav kosmajac, koja je to tehnika... Ja gledam i ne verujem sta mi se desava u jednom danu... Znaci nabili su mi kompleks zestoko... Ima da sednem i da radim po 5 sati dnevno ili da prodam klavijaturu, nema druge.... Bas sam ih snimao, postavicu snimke kad budem imao vremena da vidite vi te ludake.
Pa3x ima taj zvuk u ritam sekciji koji daje taj topao ton, kao i u desnoj ruci... Sto se tiče same Pa600 klavijature, moze sasvim pristojno da zvuči ako akcenat stavimo na drum sekciju - konkretna sa manje hall-a, koji sam sveo na minimum, i naravno sa primerenom jacinom basa u njoj ali sve u granicama normale jer snaga bez kontrole ne znaci ništa... Bass sam takodje naglasio, mekan, snažak, konkretan ( fender bass live )... E sada, naravno da Pa600 nece biti pa ni zamena Pa3x-su ali opet kazem moze fino da zvuči. Slusao sam kolegu koji je pratio zvezdice granda , Pa3x i M3. Svirao je bass i solo, sa bubnjarom i ritam gitarom. Da covek ne poveruje kako zvuci. Ali kada sam seo za Pa600 , bilo je.... ljudi pa ovo i nije tako loše. Sa druge strane nisam njegov nivo, na kraju krajeva, tu sam gde jesam, bolje mi ne treba.
VUNIMRAV
29.09.2014, 17:46
Delllll,sunce.ti je. ....ovo tek sad procitah,idem se ispovraćati!!!Od toga imam nocne more.....ne daj bože nikome!!!!!!!!
@yamahapassion pa600 opravdava svoju cenu i za to koliko kosta daje najvise od svih. Da je onaj sa pa3x posle njega slusao tyros-a 5 on bi se isto osecao kao i ti. Eto ti si bio u situaciji da posle tebe neko nastupa sa boljom opremom, ali u svakom drugom slucaju ces biti zadvoljan sa pa600. Sto se tice vezbe to nikada nije na odmet, a opet najbitnije je da si ti zadovoljan kao i publika. Nemoj nikada da zaboravis da je najbitnija harizma i odnos sa publikom, a tehnika je tu u drugom planu. Da hoce da slusaju virtouze isli bi na klasicne i jazz koncerte, a ne u kafanu na narodnjake ;)
yamahapassion
29.09.2014, 18:14
Ma veljo, sve ja to shvatam... Ali momci me pokopali kako god okrenes... Jebes i klavijature ako nemas tehniku... Imam utisak da su vezbali ceo zivot svaki dan po 5 sati kako opasno sviraju... Idem sad da stavim video na yt bas da vidite o cemu pricam
yamahapassion
29.09.2014, 18:34
evo stavio sam na yt ovog momka iz kafane sto je svirao. Zanemarite kvalitet snimka posto je slabo svetlo, i stajao sam pored kutije pa malo probija, gledajte prsti sta rade...
https://www.youtube.com/watch?v=KImhoxDT0vo&feature=youtu.be
Ovaj video je privatan ??? Ne mogu da pogledam... :rolleyes:
yamahapassion
29.09.2014, 18:59
zezno sam se u podesavanju, sad treba da moze da se pusti :D
Fino ovaj "lupa" po tim tipkama...dobar je nema sta, steta sto neki forspil nisi snimio da cujemo malo...
@dell: Obavezno dovedi stroj u red. Nemoj da te raduje sto je sutra ujutro sve radilo jer moze za deset dana crknut pa se moreš *ebat. Iskoristi njihovu fer ponudu fa plate servis i nosi ju na ciscenje.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
evo stavio sam na yt ovog momka iz kafane sto je svirao. Zanemarite kvalitet snimka posto je slabo svetlo, i stajao sam pored kutije pa malo probija, gledajte prsti sta rade...
https://www.youtube.com/watch?v=KImhoxDT0vo&feature=youtu.be
Kad budes resio da menjas telefon, moja preporuka , kupi neki ozbiljniji Samsung S3-4-5, verovatno i Note serija,( iphone koliko sam cuo je isto dobar po tom pitanju) Oni imaju automatsku korekciju Gain-a i cak i kad snimas pored kutije zvuk je extra, ton ne busterishe. Mali off, ali mislim koristan :-)
Sent from S5
Kod mene neradi Chat prozor... uvek je prazan. Ima li to veze sa mojim racunarom ( sa svim mojim racunarima) ili je nesto srugo u pitanju? Pozz
Ja sam zavrsio u bolnici. Cista da izvinete na guzici. Iskopali su me ko budalu. Rupa je da moze stat unutra daljinski od klime. Sad nemogu sjedit i lezat kako treba jos mjesec dana dok se ta otvorena rana ne zatvori i popuni mesom sama....
Au kolega...želim ti brz oporavak
Amater_svirac
19.12.2014, 17:34
Uh kolega, pretpostavljam da je u pitanju neka gnojava cista... kako to ranije nisi primetio kad je bila manja... obicno se jave zbog nestrucnog davanja injekcije i/ili nesterilnosti igle kojom se ista daje, ali treba dosta vremena da toliko "naraste".
Brz oporavak zelim!
Hvala druze. Primjetio jesam samo kako je to bilo poput vece bubuljice,kontao sam da je cir i da ce puknuti a ono cista na kraju... Sad je vec bolje,sjedim normalno i hodam bez problema. Dva tri previjanja dnevno,antisepticki samponi i to je to a rupa kad se popuni,popuni...
sale_band
07.02.2015, 12:46
Javljam se sa svadbe...
Radim sa harmonikasem i nekim pevacem koji je tu privremeno pa u'vatio tezgu.
Dzaba, napio se kao dupe...
VUNIMRAV
07.02.2015, 12:50
Da nije pevač Dule?
sale_band
07.02.2015, 15:53
Nije Dule :) Znaci, ima ih vise... :D
Boli te uvo :D Mora nekad i tebi da bude potaman...... Nego vidi ti našta liči kuma :D :D :D
Eh, šta je ne dobrih, nego odličnih pjevača otišlo u tri lijepe jer vole popit na tezgi. Čitavu večer šupljira, kolege i to većinom instrumentalisti ga čupaju, a onda u zoru kad se svi umore ko kerovi on bi se onda dokazivao i pjevao Đul-Zulejhe, Šabane i Muhareme...
Pustite ljude bre da piju sta vam je :)
Dok gadja slovo R, dobro je :)
Ja bi ga otjerao. Ima kad da se šlogira,ovo je biznis i reputacija kojeg pijani glupson za cas sjebe a godinama se gradi.
sale_band
10.02.2015, 09:43
Oterao ga je gazda, koja bruka...
To Sale , samo nek je veselo i nek ima akcije :D
nemanja 1982
15.04.2015, 14:58
Sinoc jedan seljak nasrnuo na mene pijan iz cista mira i obalio mi xp10 ,izgrebao se odozdo izlomio,ispod onih izlaza,kad ga nisam ubio ali sta ces,svasta mora da se trpi jos mi telefon bio na njemu ispade mi i telefon i slomi mi tac i sve ode .. :-O
Sreća pa nije Kurzweil.... Težak je život nas umetnika... Jad i čemer. I kad krenemo par pesama za našu dušu... Dođe lola, ( jedva...) i traži ,,Ja vragolan i moj deda" a u ruci zgužvao 200 dinara... a umislio da drži 500 evra.... Jooooooooooooj živote , joj
nemanja 1982
15.04.2015, 21:16
Sreca njega nisam poneo,ovo stotinak evra pa ajde,inace kad ga budem uhvatio treznog ovih dana,naplaticu mu 500 ;) Ma narod je obicna bagra danas. slazem se sa tobom kolega :)
beronjan
15.04.2015, 21:47
E buraz moj... Pa posle kažu "lako je vama muzičarima, svirate, cugate, muvate ribe i još dobijete pare, ništa lakše"... 'lebe što te jedem :) Dobro da nije Kurzweil, uh :D
nemanja 1982
15.04.2015, 21:57
Ma za kurzweil bih ga ja odrobijao vec :D Ma cutii nisam hteo da ga lemam ovako,cekam ga :)
Yo-L-Kan
17.04.2015, 00:02
Težak je život nas umetnika... Jad i čemer. I kad krenemo par pesama za našu dušu... Dođe lola, ( jedva...) i traži ,,Ja vragolan i moj deda" a u ruci zgužvao 200 dinara... a umislio da drži 500 evra.... Jooooooooooooj živote , joj
Vala svaka ti je na mestu! Samo ti fali par znakova uzvika na kraju i to je to. :)
b-( ^:)^
Ne znam da li se o toj temi pisalo... Ali to jest za temu ''Hajde da se žalimo''.
Pa evo, ja se žalim na fajlaše. Ne konkretno na fajlaše koji znaju svirati, pa izbrišu ili utišaju određeni kanal, i uz fajl sviraju ko da su u bendu, već o fajlašima koji su neki bivši bubnjari, gitaristi. Pa se stari bend raspao, oni neki (ispod)prosječni glazbenici, bez benda, posla, pa kupe neki jeftini arranger pod uvjetom da ima usb, kojeg napune midijima i puštaju pjesme a da ni ne znaju iz kojeg akorda je koja pjesma. Evo, ja sam živi svjedok da toga ima u našem kraju, i toga ima sve više. Upper 1 je na nuli, oni glume kao da sviraju. I glume loše. Među takvim ljudima-pseudo muzičarima ima meni dragih ljudi, koji su dobri kao ljudi, ali problem je taj što to nema veze s njihovom dobrotom, već s njihovim radom kojeg čak smatram prevarom. Što se tiče cijene, u prosjeku su nešto jeftiniji nego npr. ja, ali radi toga imaju puno više posla. I jedina preokupacija im je gdje naći što bolji midi. Kao što rekoh, ne zamjeram glazbenicima koji sami rade midi filove, pa puštaju svoje, ili oni koji uživo sviraju uz midi, već oni koji zaista nemaju pojma o tipkama a time ugrožavaju one koji se trude, skidaju pjesme, stalno rade na sebi. Vjerujem da na ovome forumu ima takvih fajlaša ali smatram da neke stvari treba reći javno, 'bobu bob, popu pop'.
Dodato:
Ne znam da li se o toj temi pisalo... Ali to jest za temu ''Hajde da se žalimo''.
Pa evo, ja se žalim na fajlaše. Ne konkretno na fajlaše koji znaju svirati, pa izbrišu ili utišaju određeni kanal, i uz fajl sviraju ko da su u bendu, već o fajlašima koji su neki bivši bubnjari, gitaristi. Pa se stari bend raspao, oni neki (ispod)prosječni glazbenici, bez benda, posla, pa kupe neki jeftini arranger pod uvjetom da ima usb, kojeg napune midijima i puštaju pjesme a da ni ne znaju iz kojeg akorda je koja pjesma. Evo, ja sam živi svjedok da toga ima u našem kraju, i toga ima sve više. Upper 1 je na nuli, oni glume kao da sviraju. I glume loše. Među takvim ljudima-pseudo muzičarima ima meni dragih ljudi, koji su dobri kao ljudi, ali problem je taj što to nema veze s njihovom dobrotom, već s njihovim radom kojeg čak smatram prevarom. Što se tiče cijene, u prosjeku su nešto jeftiniji nego npr. ja, ali radi toga imaju puno više posla. I jedina preokupacija im je gdje naći što bolji midi. Kao što rekoh, ne zamjeram glazbenicima koji sami rade midi filove, pa puštaju svoje, ili oni koji uživo sviraju uz midi, već oni koji zaista nemaju pojma o tipkama a time ugrožavaju one koji se trude, skidaju pjesme, stalno rade na sebi. Vjerujem da na ovome forumu ima takvih fajlaša ali smatram da neke stvari treba reći javno, 'bobu bob, popu pop'.
Rudiiiii
13.07.2015, 18:32
jbg Alen, u Zagrebu postoji 'fajlas' za kojeg same gazde pitaju, ono: dolazi cijeli bend i gazda pita da li je i on tu, ako nije nista od posla. Tip se toliko uzivi u 'sviranje' da neki dobri muzicari nisu mogli reci da li svira solo part ili ne. Uzmi ili ostavi.
Da... Došlo je vrijeme da je gazdama bitno da imaju muziku. Nije bitno kakva je, već: ''imamo svoju glazbu''. I da je što jeftinija. A tu će mjesto naći mnogi fajlaši. Jer realno, mi si na neki način naplaćujemo i svoj rad, trud, ulaganje u sebe, stalno vježbanje jer ti je to potrebno. Dok su fajlaši svega toga oslobođeni. Dal' je to priča ili izmišljotina, znat će oni koji sviraju po vani, da je inspekcija čak lovila takve glumce koji ne samo da nisu svirali, već nisu ni pjevali!!! Puštali su cijele matrice. Ok, snimane s njihovim vokalom ali za Boga dragoga... :=)
Rudiiiii
13.07.2015, 19:45
Ali situacija je zbilja apsurdna, dodje cijeli bend, nabudzen, opremljen i bend ustvari glumi da svira dok fajlas ima svoju tacku :) Licno sumnjam da inspekcije love glumce, fajlase ili bilo koga, njih bi trebalo da zanima samo radna dozvola zavisno kako koja zemlja regulise muzicare.
Uf, pa i toga ima? I onda oni prave konkurenciju pravim glazbenicima. Genijalno.
Šta ćeš kada svi gledaju Pink.... =)) Finale ,,zvezde granda" u makedoniji, svi pevaju na matricama. Keba otpeva prvu pesmu uživo uz matricu, kada je skontao da je blagi užas, okrenu se preta toncu i rekao da pusti kompletnu pesmu ( plejbek). Čak se nije udostojio ni drugu pesmu da otpeva uzivo uz matricu. Koncert bre ej... Hiljade ljudi... Nema benda, nema muzike uživo. Da sam na mestu publike okrenuo bih se i otišao! Strašno. Pa šta je ostalo za nas mučenike? Ništa. Zinula zadnjica Popoviću da ne plati bend ili ne daj Bože da neki pevač ne zna da otpeva uz bend. Pa ko je ovde lud?
Zaista nevjerojatno. Kod nas još uvijek nema benda koji bi svirao na matrice-barem koliko znam. Svi rade, trude se, i ove godine začudo svi imaju dosta posla. I kod njih je ok što se ne natežu s nekim bandom koji svira na matrice. Kod OMB je druga slika. Kažem, meni je mučno što osjećam za konkurenciju ljude koji čak uopće ne znaju svirati klavijature. Pa nevjerojatno. I daj sad zamisli...ovdje postoji tema o T4/5-vrlo skupe, kvalitetne klavijature. I imaš da 'zagreješ stolicu' kako se ovdje govori, da je središ, uživaš u onome što izvučeš iz nje i zatim sviraš za maltene iste novce kao i fajlaš s npr. pa50, kojemu je on itekako dovoljan za sve što mu treba. Još nek je bolji vokal od tebe (pa tc-helicon), još te i pokopa... :=) Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Da nadodam, ja sam pratio sad X Faktor, The Voice. Ali The Voice je za nekoliko klasa bio jači od XFactora upravo radi toga što je pjevače pratio band i to top topova. Uživao sam u glazbi, zaista i divio se kako ljudi sviraju, pjevaju.
X factor je čobanluk. Od ponašanja žirija do prijenosa i hrpe neprofesionalnih kikseva i navlačenja napaćenog naroda da ostavlja pare zivkajući.... Haos.
Kad smo vec kod matrica pita me covek danas dali triton tr koji prodajem prima mp. Ja reko ne razumem pitanje,a on odgovori : “meni treba da radim na matrice posto nisam muzicar i treba mi upakovana klavijatura sa pesmama da li bilo to na usb, na cd , sve jedno samo mi vazno da ima dosta pesama“ Sta reci.... :(
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
"Da radi na matrice"... Urnebesno. Eto, takvi fejkeri mogu kupiti Medeli A800/1000 i mlatiti lovu.
to je danas sa matricama opće poznata stvar, većina koji rade tezge kao OMB ili neka dvojka, trojka najlakše im je brate opičit matricu i ožeži. Mlate lovu isto kao i svirači koji zbilja sviraju. To je žalosno i moram priznat da sam tek u par slučajeva bio na par svirki gdje čovjek zbilja svira i čovjeku kapa dole do poda. Najgore je još kad puštaju midi fajlove i pjevaju, čak se ni ne potrude da bar imaju matrice, već to zvuči kao da si došo na neke karaoke... =))
Aca Lukas nastupa u sredu kod mene u gradu, a ja radim trecu smenu! :(
Blago tebi... Zamisli da moraš da slušaš ono mucanje i zamuckivanje.... =))=))=))
Dam oglas za pevaca i napisem : " Potreban pevac za rok, pop, folk od 22-35 godina iz Temerina, Novog Sada ili blize okoline"
i javlja se lik =))
Suzana Krstivojevic
si i z bg a
Sinisa
Nisam iz BG,trazimo pevaca iz Novog Sada ili Temerina,u ostalom tako pise i u oglasu.
Suzana Krstivojevic
druze ako si ti mislio da mozemo da saradjujemo i da imamo svirke samo u temerinu i novom sadu.... onda si se grdno zeznuo. pun sam svadbi od crne gore do austrije,a tek sada vidim koliko si ozbiljan u poslu
Sinisa
Kao prvo:
lepo pise iz Temerina ili Novog Sada,sto znaci TRAZi SE PEVAC IZ JEDNOG OD TA DVA GRADA ILI BLIZE OKOLINE. Ti postavljas pitanje jesam iz BG sto znaci nisi ni procitao oglas. Upravo zbog ozbiljnosti posla koji sledi clanovi benda moraju da budu iz Ns ili okoline zbog redovnih probi koje ce biti 2 puta u toku nedelje i na kojima nema izostanaka jer se radi za Macak Misu.
Kao drugo ja nisam nista mislio niti kontaktirao tebe nego ti mene sa glupim pitanjem na koji vec postoji odgovor u samom oglasu.
Suzana Krstivojevic
dobro pametni jer ti mislis da ja nemogu da dodjem u tvoj kraj sta si ti u zimbabveu ne kapiram
Dalje nisam hteo da se nastavljam sa njim vidim da je lik zreo za Dr. Laza Lazarevic ili je pobego od tamo.Kakvih sve likova ima ja ne verujem,danas vise ne mozes da das ni oglas, a da te ne spopadne neka budala... :(
Z Mačak Mišu... koji je naziv benda ili je tek u najavi? Znam dosta kolega koji sviraju u bendovima kojima je on menadžer :D . možda je Miša mogao da vam nađe nekog ?
Tek u najavi... Trebali smo već da počnemo sa probama, i da se sastanemo sa Misom ali nam pevac završio u zatvoru tako da sad to sve stoji do daljnjeg.
ahahahah vrh prepiska, lik je pobedio, lil gospodja/gospodjica sta li je vec...odmah s neba pa u rebra - "ako si mislio ovako da saradjujemo"=)) ima ih svakakvih :D
"Ako si ti mislio da možemo da saradjujemo" zamisli, kao da sam ja kontaktirao njega i predložio mu saradnju... :D Ovako nesto moze samo meni da se desi.. :)
EmirTotic
19.01.2016, 15:21
Ništa čudno, hajde nepismenost je već nešto na šta je svako oguglao, ali fali osnovne kulture danas mnogo. :) Ko ne zna šta će sa svojim životom, on se uhvati mikrofona i prosipa pamet. Takvo vreme došlo jbg.
Amater_svirac
19.01.2016, 16:26
Sinisa, tebi bolje da ne postavljas oglase vise, vidim i onaj predhodni sto ti se javio tip za Tr kome trebaju matrice za svirke a nije muzicar a onda sad ovaj sto se javlja "za saradnju"... Bas te krenulo:lol::lol:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.