Prodajem tri navedene miksete u ispravnom stanju.
Pwm 600.1 - 550 eura
Pwm 1000.1 - 800 eura
Emiinent 4 - 250 eura [banana i spikon izlazi]
Svaka mikseta ide sa napojim kablom bez torbe.
Moze svaka i visesatna proba kod mene kuci ili u restoranu [Beograd].
Za slanje brzom postom ne snosim nikakve reklamacije za eventualna ostecenja.
Za kupovinu dve miksete moze mali popust, inace cene su fiksne.
Zoran 066/22-44-56 my pictures 2019 images 01 jpg tiny editor image upload
Dali je greka u klavijaturi ili moja u glavnom nisam uspeo da je resim.
Sredjen ritam u rekord modu kad se pozove radi normalno medjutim kada se memorise u soong book i pozove ne poziva dodeljene instrumente u ritmu vec ih izmeni.
Dali neko ima slican problem?
Ritmovi su iz Beronja i Tim Seta.
Danas mi kolega prica kako mora ici izvaditi licencu posto su po BG i NS poceli da oduzimaju muzicku opremu ovi sto proveravaju dali ste leglni ili radite na crno. To mi je malo nelogicno ali ko ce ga znati kod nas je svasta moguce.
Jel ko imao slican slucaj ili je cuo nesto o tome ?
Da li neko ima iskustva sa ovim kutijama?
Takodje, da li bi 4 ovakve kutije bile dovoljne za festu do nekih 300 osoba?
Imam i opciju za 2 x DXR15 MKII i 2 x DXR12 MKII,
Ili su 4 x15-ice bolja opcija?
Prodao sam svoj BOSS VE-5 i kupio TC Helicon VoiceLive Touch 1.
Ukratko... prodao sam ga posle nedelju dana jer nije to to.
Svasta nesto nisam mogao da namestim a i nije zvucalo tako dobro kao moj stari VE-5.
Sve durske i molske presete na VE-5 sam mogao snimiti i koristiti a ispade da na Touch 1 ne mogu sve memoristati onanko kako mi treba vec samo u tih 5 memorija...
Sada razmisljam da uzmem BOSS VE-2 ali me bas skenjalo to sto kolega pise da nema MOLSKE presete.
Treba mi harmonajzer samo da ide na mikrofon i da kao na VE-5 zadajem iz kog dura ili mola je pesma.
Postovane kolege, nadam se da nisam pogrijesio sa postavljanjem teme na forumu...
Kupio sam Korg Triton Rack i zanima me kako mogu da kontrolisem mjenjanje boja preko Pa4x, znam da ima neka kao CODE kombinacija za to. Pa bi zamolio za objasnjenje ako neko zna. (preko MIDI kabla)
I zanima me kako mogu da izvedem da povucem preko COMBI Moss boje da zvuce isto kao i na PROG F bnaci. Znaci bez da gubim efekte ili da gubim na kvaliteti zvuka. Treba mi to zato sto preko tih kontrola (pa4x) ne mogu da mjenjam izmedju COMBI i PROG.
Prodajem tri navedene miksete u ispravnom stanju.
Pwm 600.1 - 550 eura
Pwm 1000.1 - 800 eura
Emiinent 4 - 250 eura [banana i spikon izlazi]
Svaka mikseta ide sa napojim kablom bez torbe.
Moze svaka i visesatna...
[dalje]
Dali je greka u klavijaturi ili moja u glavnom nisam uspeo da je resim.
Sredjen ritam u rekord modu kad se pozove radi normalno medjutim kada se memorise u soong book i pozove ne poziva dodeljene instrumente u ritmu vec ih izmeni. [dalje]
Postovane kolege, nadam se da nisam pogrijesio sa postavljanjem teme na forumu...
Kupio sam Korg Triton Rack i zanima me kako mogu da kontrolisem mjenjanje boja preko Pa4x, znam da ima neka kao CODE kombinacija za to. Pa bi...
[dalje]
Pozdrav.Ako može mala pomoć ne mogu da pronadjem na forumu kako na ritmu da mi varijacije recimo budu 1.rumba 2.7/8 3.dvojka itd.U pitanju je PA700.
[dalje]