YU-MIDI Vesti

 Navigacija

 
YU-MIDI Vesti
Estrada
Sport
Hronika
AudioPro Artist Vesti
Društvo
 

 Pretraga

 



James Tyler Variax
Gitarski guru James Tyler je izbacio na tržište kolekciju svojih gitara sa ugrađenom VARIAX elektronikom najnovije generacije; od sada dobijate i izvrsnu električnu gitaru sa odličnim klasičnim pickupovima na nivou kvaliteta kakvu i očekujete od James Tylera + kombinacija sa najmodernijom Variax elektronikom koja ide korak dalje od vernosti modeliranih instrumenata koje ste mogli čuti kod starih LINE6 Variax modela...


Posted on 20 Jan 2012 by Vaxter
Allen&Heath NAMM - Novi ZED Mixeri
Allen&Heath najavio je nove modele fenomenalne ZED serije miksera, ZED-18 i ZED-16FX. Ova ekspanzija ZED serije biće dostupna za korisnike vrlo uskoro, a posebno će se obratiti pažnja na njihovo detaljnije predstavljanje i demonstraciju na predstojećem NAMM festivalu.
Ova poslednja dva modela ZED serije su posledica potraživanja samih distributora i kupaca širom sveta koji su prepoznali kvalitet i mogućnosti ZED serije. Tako je razvijen model ZED serje koji ima makksimalan broj kanala u kompktnom kućištu koje je i dalje rack veličine, što je negde i bio krajnji cilj dizajnera iz Allen&Heath-a
ZED-18 i ZED-16FX su bazirani na ranijim, više nego uspešnim modelima ZED-14 i ZED-12FX, kojima je svakom dodato još po 4 potpuno nezavisna mono input kanala, a pritom se vodilo računa da dimenzije miksera ostanu nepromenjene.


Posted on 20 Jan 2012 by Vaxter
H&K Tubemeister Platinum Award
Dobre vesti iz Hughes&kettner-a dolaze nam izleda na svaki sat vremena.
Kao fenomenalan start nove 2012. gidine, dolazi vest da je Tubemeister 18 dobio Platinum nagradu u januarskom izdanju Guitar Player magazina. Kada se na to doda i nagrada Coreblade pojačalu u Novembarskom izdanju, to znači da su pojačala Hughes&jettner dvostruko nagrađivani proizvođač u posledanja tri meseca od strane najuticajnijeg gitarskog magazina u svetu.

Posted on 20 Jan 2012 by Vaxter
Alesis NAMM 2012
Alesis je predstavio čak sedam novih proizvoda na NAMM-u i time zaista prijatno iznenadio sve pristalice ovog brenda.


Posted on 20 Jan 2012 by Vaxter
AKAI NAMM 2012
Akai se na ovogodišnjem NAMM festivalu pojavio sa velikim brojem noviteta. Novi proizvodi ovog fenomenalnog proizvođača u vidu klavijatura i kontrolera privukli su pažnju velikog broja posetilaca.


Posted on 20 Jan 2012 by Vaxter
Zbog naknade SOKOJ-u poskupljuju računari u Srbiji
Računari, CD i DVD rezači i čitači, USB, štampači, skeneri, fotokopiri poskupeće, kako tvrde uvoznici, od sledeće godine jer će se na uvoz plaćati naknada na ime zaštite autorskih prava - po komadu nosača zvuka, slike i teksta od 0,70 para do 1,40 dinara, a za uređaje paušalno tri odsto od vrednosti. Firme iz IT sektora smatraju da je naknada neopravdano visoka i da obuhvata previše artikala, zbog čega će mnoga preduzeća biti zatvorena, dok zaštitnici autorskih prava smatraju da se uvoznici plaše da će ostati bez zarade.
Posted on 16 Dec 2011 by Vaxter
Francuski i britanski zrakoplovi uništavaju postrojbe pukovnika Gadafija !
Britanski borbeni zrakoplovi raznijeli su pet oklopnih vozila libijske vojske u zračnim napadima protiv snaga Moamera Gadafija u dva grada koja drže pobunjenici u toj zemlji, priopćilo je u subotu britansko ministarstvo obrane.
Posted on 28 Mar 2011 by d3llbQy_DM
Modrić: Stid me, nikad nisam igrao protiv lošije ekipe
N
ema dvojbe da je poraz od Gruzije teško pogodio hrvatske nogometaše. Svjesni su da će biti metom gnjeva navijača i javnosti, ali oni su prije svega kivni na sebe. Luka Modrić, koji je među najvećim razočaranjima utakmice u Tbilisiju, kaže...
Posted on 28 Mar 2011 by d3llbQy_DM
Novi potres u Japanu
N
ovi potres jačine 6,5 stupnjeva pogodio je Japan u ponedjeljak ujutro po lokalnom vremenu. Potres je u 7:23 sati zatresao sjeveroistočni dio Japana, nakon čega je i službeno upozoreno na opasnost od novoga, manjeg tsunamija, objavili su japanski mediji.
Posted on 28 Mar 2011 by d3llbQy_DM
Slađana Zdravković: Ceo svet se srušio na mene jer sam se zbunila i pala
Od Slađane Zdravković, omladinke DS koja se izbrukala na obeležavanju godišnjice od smrti Zorana Đinđića, nema ni traga ni glasa. Kako se nezvanično moglo čuti, stranka je Slađani zabranila da se do daljeg pojavljuje u javnosti.
Posted on 28 Mar 2011 by d3llbQy_DM
Dita von Teese u Beogradu
Dita von Teese, Kraljica burleske i jedna od najseskiplnijih žena planete konačno će nastupiti i u Beogradu!!
Božanstvena Dita pokazaće svoje umeće 24. Februara na proslavi trećeg rođendana "Grand Casina". Ona će za sve srećnike koji budu u Casinu izvesti dve tačke od kojih je jedna čuvena u penušavoj čaši martinija, a publika u Srbiji će imati priliku da prva vidi kostim koji je za nju specijalno urađen u Parizu.
Posted on 24 Feb 2011 by Vaxter
I posle Hajdi - Đesika!

U Dušanovcu, vlaškom selu nedaleko od Negotina, nedavno je priređeno "dijasporsko" krštenje za pamćenje! Čak 550 zvanica zabavljalo se u Domu kulture, čiji su zidovi obavijeni belom i roze svilom, a na 10 gostiju je išla jedna torta. Dušica i Siniša Krčetić, koji žive i rade u Bad Homburgu u Nemačkoj, sa sinom Danijelom i ćerkom Đesikom nedavno su stigli u otadžbinu da dočekaju goste na krštenju njihove 12-godišnja ćerke u pravoslavnoj crkvi.

Posted on 27 Aug 2010 by d3llbQy_DM
Indian Wells: Ljubičić dobio Nadala i izborio finale
I
van Ljubičić plasirao se u finale ATP turnira iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu. U polufinalu je porazio branitelja naslova i trećeg nositelja turnira Rafaela Nadala sa 3:6, 6:4, 7:6 (1) za dva i pol sata igre. Bio je to njihov sedmi međusobni okršaj i druga pobjeda Banjalučanina.

Posted on 21 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Zdravko Čolić: "Evrosong" je veliki cirkus
Nedavno objavljeni album „Kad pogledaš me preko ramena“ Zdravku Čoliću je trinaesti studijski u karijeri. Prodaje se u MTS paketu, a sudeći po potražnji, početni tiraž od 300.000 primeraka brzo će biti rasprodat. Da li je poznati Čola sujeveran? Em mu je ovo „baksuzni“ album, pa još je na njemu 13 pesama.
Posted on 20 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Vlado Georgiev: Na motoru i kroz Ameriku
Vlado Georgiev još nije završio novi album, ali na radost njegovih obožavalaca, neće se još dugo čekati na nove pesme. "Album je pri kraju. Nakon akustik turneje, u sklopu koje planiram da obiđem čitav region, trebalo bi da CD bude na tržištu", kaže popularni Barba.




Posted on 20 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi
Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su večeras mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.


Posted on 16 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Rob Stjuart alijas Nik Sloter: Premijera filma na proleće
Premijera filma koji je Rob Stjuart, alijas Nik Sloter, snimao u Srbiji, a koju mnogi očekuju sa nestrpljenjem, biće na proleće. Do sada je jedan deo filma prikazan na festivalu u Rimu, i to sa velikim uspehom, dok trejler pokazuje da će film o seriji, koja je bila sarkastična inspiracija mladima tokom protesta devedesetih, biti veoma zanimljiv. Igrani dokumentarac počinje na vrlo ironičan i zanimljiv način.
Posted on 11 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Jelena Jovanović: Iz "Granda" među seljake
Folk pevačica Jelena Jovanović, koja se takmičila u poslednjoj sezoni serijala „Zvezde Granda", dobila je ulogu u seriji „Seljaci“. Ona u 125. epizodi hit-serije glumi drsku i nadmenu apotekarku. „Ulogu sam dobila nakon što sam upoznala Bogoljuba Mitića Đošu. U seriji im je bila potrebna mlada i atraktivna plavuša, a ja sam bila željna novog izazova. Reditelj Dragoslav Lazić mi je dao tekst, koji sam malo izmenila da bih mogla lakše da ga izgovorim. Lik apotekarke je totalno suprotan mom temperamentu. Ja nisam nadmena, uobražena i nikada ne bih prevrtala očima, kao što to radim u ’Seljacima’“, ispričala je Jelena za „Press“. Pevačica kaže da su je na snimanju podržali legendarni Mira Banjac, Petar Kralj i Bata Živojinović. „Mnogo su mi pomogli svojim savetima. Tačno znaju kada šta treba da mi kažu da bih svoj posao obavila na najbolji način. Đoša je zasmejavao celu ekipu, dok je Dragoslav smirivao situaciju. Bilo je veoma zabavno, uživala sam na snimanju“, kaže  Jelena, i dodaje: „Jedva čekam neku novu ulogu! Obožavam sve vrste umetnosti. Na prvom mestu prioriteta trenutno mi je muzička karijera i raduje me što često nastupam u beogradskim klubovima“.



http://www.svet.rs/clanak/jelena-jovanovi%C4%87-iz-granda-me%C4%91u-seljake
Posted on 11 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Edo Maajka: Ljubav jača od straha od letenja
Jedan od najboljih repera u regionu, Edin Osmić alias Edo Maajka prve dane 2010. provodi u Tel Avivu kod devojke Lilah.
Posted on 11 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Roddick spriječio češki finale
Dugo je izgledalo kako će turnir u Brisbaneu zatvoriti češki tenisači. U prvom je polufinalu Radek Štepanek deklasirao Gaela Monfilsa, a potom je i Tomaš Berdych protiv Andyja Roddicka s lakoćom osvojio prvi set i došao na korak do pobjede. Ipak, prvi nositelj se brzo oporavio i na kraju izborio 45. finale u karijeri.
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Marin dominantno u finale
Odličnom igrom u polufinalnom dvoboju protiv Janka Tipsarevića, Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira u Chennaiju. Čilić je odigrao dosad najbolji meč u Chennaiju te stigao na korak do obrane naslova osvojenog prošle godine...
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Vesna Zmijanac ćeri ugovorila duet sa Markom Đurovskim
Premda je nedavno izjavila da muziku koju izvodi njena ćera Nikolija ne razume baš najbolje, Vesna Zmijanac je svojoj naslednici ugovorila prvi duet. I to sa Markom Đurovskim!
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
I Makedonci ponudili državljanstvo Džoniju Štuliću
Poslednjih meseci legendarnom frontmenu grupe "Azra" Branimiru Džoniju Štuliću sa svih strana "pljušte" ponude za državljanstvo.
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Sušić o Baki: Pokušao sam da razgovaram s njim, ali on nije odgovarao na pozive
U
Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine danas je službeno predstavljen novi izbornik bh. prezentacije Safet Sušić. Na prvoj konferenciji za medije, rekordnoj po broju novinara i fotoreportera, Sušić je izjavio da je počašćen mjestom izbornika i da se nada podršci javnosti.
Posted on 07 Jan 2010 by d3llbQy_DM
CECA OD VLADE DOBILA PRSTEN
Ne mnogo drugačije nego prethodnih godina, najluđu noć u Beogradu obeležio je veliki broj najrazličitijih partija. Očekivano, najzapaženiji je bio nastup Cece Ražnatović na „Sajmu“, koji je iz VIP lože pratio pevačicin podmladak - Anastasija i Veljko - ali i dečko Vladimir Cvetković, koji je svojoj voljenoj nešto posle ponoći poklonio skupoceni prsten! Kako saznajemo, reč je o novogodišnjem poklonu kojim je Vlada želeo da iznenadi našu najveću muzčku zvezdu i ulepša joj najluđu noć, koju je ona dočekala radno
Posted on 07 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Indira Radić hoće mikrofon kao „Pusiket dols“
Pošto se nedavno ponovila mikrofonom najnovije generacije, za koji je iskeširala 3.500 evra, Indira Radić odlučila je da dodatno nabudži svoj „instrument“. Naime, popularna pevačica došla je na ideju da mikrofon obloži „svarovski“ kristalima, i to u leopard dezenu, baš kao što su to uradile članice svetski popularne grupe „Pusiket dols“.
Posted on 05 Dec 2009 by d3llbQy_DM
UMRO MILAN BABIC
Pevač narodne muzike Milan Babić umro je u ponedeljak 30. novembra u popodnevnim satima u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udara. Iako je Hitna pomoć stigla samo nekoliko minuta po pozivu, lekari nažalost nisu mogli da pomognu pevaču, nego su samo ustanovili njegovu smrt
Posted on 01 Dec 2009 by d3llbQy_DM
IZ “GRANDA” IZLETELE STOJA, GOGA, INDY...
Vreme čistke u “Grand produkciji” koju je Saša Popović u intejvjuu za "Svet" najavio pre nekoliko meseci izgleda je došlo, jer je čelnik najpopularnije muzičke kuće, prema informacijama kojima raspolažemo, napokon sastavio “otpusnu listu”.   
Posted on 01 Dec 2009 by d3llbQy_DM
Grupa "S.A.R.S." nastupa 28. novembra u Domu omladine
"Čik pogodi šta imam za večeru..." A čik pogodite ko svira u Domu omladine 28. novembra.
Posted on 26 Nov 2009 by Vaxter
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


Copyrighted © by YU-MIDI.com