|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2012
Mjesto: Srebrenik, Bosna i Hercegovina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara, harmonika
![]() |
![]()
Cm-----------------Fm----------------Cm---Cm---------------Fm---------
Opet me isti snovi mučee, opet sanjam teee. Na isto danas-isto jučeee, znam -------Cm-- i sutra ćeee. Cm-------------------B-----------------------------G#---- Ja posle tebe nemam živooot, i nemam gde da tražim spaaaas. G#-------------------B---------Gm---------------Cm------ Ja dišem al' ne kuca srceeee, sve umrlo je posle naaaaaas..... Ref. ----Cm------------------------------G#------------- I taaa-ko dođeš mi u san, daa tii još jednom ispričaaam. ------------B---------------- (?)-------------------Gm------------------ Kaa-ko me boliš svaki daaan. Da još se vinom trujem, kad god ti ime čujem, a ----Cm-----------------------G#------------- tiii za ruuku držiš me, i kaažeš da će proći sveee. ----------B----------------(?)--------------------- Gleedam u oči najlepšeee - plačem, al' još se trudim, Gm------------------B---------Gm-----------Cm samo da ne poludiim, i tad se u suzama se buudiiim Evo ako neko moze da provjeri da li je dobro, i da doda akord koji sam oznacio upitnikom... ili ostajem na B? Promijenjeno od gitar (24.01.2014 u 02:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fanjuve28 za ovaj koristan post: | vuk16 (16.11.2014) |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
-----------B---------------- Gm-------------------Gm------------------
Kaa-ko me boliš svaki daaan. Da još se vinom trujem, kad god ti ime čujem, a ----Cm-----------------------G#------------- tiii za ruuku držiš me, i kaažeš da će proći sveee. ----------B----------------Gm--------------------- Gleedam u oči najlepšeee - plačem, al' još se trudim, Gm--------------------------------------Cm---- samo da ne poludiim, i tad se u suzama se buudiiim |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.05.2015
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Cm.................Fm.................cm
Opet me isti snovi mučee, opet sanjam teee. cm................fm........... Ma isto danas-isto jučeee, znam ........Cm i sutra ćeee. Cm..................B...................... Ja posle tebe nemam živooot, i nemam gde da .......as tražim spaaaas. G#-------------------B---------Gm---------- Ja dišem al' ne kuca srceeee, sve umrlo je ......cm posle naaaaaas..... Ref. Cm.................................. I taaa-ko dođeš mi u san, daa tii još As.............. jednom ispričaaam. ..........B..................gm...... Kaa-ko me boliš svaki daaan. Da još se vinom trujem, kad god ti ime čujem, a ........cm......................as.... tiii za ruuku držiš me, i kaažeš da će proći sveee. ..........B................gm Gleedam u oči najlepšeee - plačem, al' još se trudim, Gm------------------B---------Gm-------- samo da ne poludiim, i tad se u suzama se cm..... buudiiim... Promijenjeno od Dragonball (20.08.2015 u 20:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
I šta si ti sad ovde dodao ili oduzeo???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dodao je sebi jedan vise post i zamenio crtice sa tackicama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.05.2015
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Nisam prakticno nista zamenio, samo sam ti napisao tacno na kojim mestima se menjaju akordi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|