![]() |
Pedja Medenica - Dodjes mi u san
Cm-----------------Fm----------------Cm---Cm---------------Fm---------
Opet me isti snovi mučee, opet sanjam teee. Na isto danas-isto jučeee, znam -------Cm-- i sutra ćeee. Cm-------------------B-----------------------------G#---- Ja posle tebe nemam živooot, i nemam gde da tražim spaaaas. G#-------------------B---------Gm---------------Cm------ Ja dišem al' ne kuca srceeee, sve umrlo je posle naaaaaas..... Ref. ----Cm------------------------------G#------------- I taaa-ko dođeš mi u san, daa tii još jednom ispričaaam. ------------B---------------- (?)-------------------Gm------------------ Kaa-ko me boliš svaki daaan. Da još se vinom trujem, kad god ti ime čujem, a ----Cm-----------------------G#------------- tiii za ruuku držiš me, i kaažeš da će proći sveee. ----------B----------------(?)--------------------- Gleedam u oči najlepšeee - plačem, al' još se trudim, Gm------------------B---------Gm-----------Cm samo da ne poludiim, i tad se u suzama se buudiiim Evo ako neko moze da provjeri da li je dobro, i da doda akord koji sam oznacio upitnikom... ili ostajem na B? |
-----------B---------------- Gm-------------------Gm------------------
Kaa-ko me boliš svaki daaan. Da još se vinom trujem, kad god ti ime čujem, a ----Cm-----------------------G#------------- tiii za ruuku držiš me, i kaažeš da će proći sveee. ----------B----------------Gm--------------------- Gleedam u oči najlepšeee - plačem, al' još se trudim, Gm--------------------------------------Cm---- samo da ne poludiim, i tad se u suzama se buudiiim |
Cm.................Fm.................cm
Opet me isti snovi mučee, opet sanjam teee. cm................fm........... Ma isto danas-isto jučeee, znam ........Cm i sutra ćeee. Cm..................B...................... Ja posle tebe nemam živooot, i nemam gde da .......as tražim spaaaas. G#-------------------B---------Gm---------- Ja dišem al' ne kuca srceeee, sve umrlo je ......cm posle naaaaaas..... Ref. Cm.................................. I taaa-ko dođeš mi u san, daa tii još As.............. jednom ispričaaam. ..........B..................gm...... Kaa-ko me boliš svaki daaan. Da još se vinom trujem, kad god ti ime čujem, a ........cm......................as.... tiii za ruuku držiš me, i kaažeš da će proći sveee. ..........B................gm Gleedam u oči najlepšeee - plačem, al' još se trudim, Gm------------------B---------Gm-------- samo da ne poludiim, i tad se u suzama se cm..... buudiiim... |
I šta si ti sad ovde dodao ili oduzeo???
|
Dodao je sebi jedan vise post i zamenio crtice sa tackicama :D
|
Nisam prakticno nista zamenio, samo sam ti napisao tacno na kojim mestima se menjaju akordi..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org