|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
poz.odradio svirku i sve ok ,slijedecu svirku se cuje ton non stop kao da je ostao neki zaglavljen ili je neka prasina usla u tonove.cuje se na par registara .u pitanju je dalapa org. dali je mijeh lijepljen smijem li je rastaviti ,tj hocu li imati problema pri sastavljanju.poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
odlepila ti se kozica sa tona,treba da otvoris harmoniku i da zalepis tu kozicu ili ako nisi vican odnesi kod majstora.Samo od sebe se nece popraviti.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.01.2009
Downloads: 1534
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
prvo skini poklopac sa prednje strane pa pogledaj da se nije skinula klapna sa tipke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nosi kod Nusreta na Ilidzu, nemoj prckat nista, ja imam broj od njega ako ti treba javi se preko pp
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Da se umesham i ja. Poshto ti je ORGANTONE, probaj prvo na Basson register dali svira sama. Ukoliko svira, mora da se raznize klavijatura do te dirke. Ukoliko svira od Soprana-Klarinet, Violin, Muset i dr. mozesh sam da sredish to na gornju klapnu/imash pristup/.Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
na bason radi normalno ne svira nista u medjuvremenu rastavih ,ispao iz voska trenutno se lemilica grije i varim to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bolje da si odneo kod majstora harmonika je opipljiv istrument,pazi da nezeznes nesto.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
i jedan jezicak se podvukao pa sam ga vratio .nemam sta zeznut ne rastavljam puno haha
Dodato: plus tipka se malo iskrivila i vratio je ,sve radi opet hvala svima pozdrav Promijenjeno od shown (11.11.2012 u 22:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ok nema greske ali vece stvari obavezno kod majstora dane ispadne skuplje pile nego tepsija
pozdrav.
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
naravno kod majstora,sreca pa su bile sitnice ,ali 3 sitnice
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |