![]() |
kvar na harmonici
poz.odradio svirku i sve ok ,slijedecu svirku se cuje ton non stop kao da je ostao neki zaglavljen ili je neka prasina usla u tonove.cuje se na par registara .u pitanju je dalapa org. dali je mijeh lijepljen smijem li je rastaviti ,tj hocu li imati problema pri sastavljanju.poz
|
odlepila ti se kozica sa tona,treba da otvoris harmoniku i da zalepis tu kozicu ili ako nisi vican odnesi kod majstora.Samo od sebe se nece popraviti.
|
prvo skini poklopac sa prednje strane pa pogledaj da se nije skinula klapna sa tipke
|
Nosi kod Nusreta na Ilidzu, nemoj prckat nista, ja imam broj od njega ako ti treba javi se preko pp ;)
|
Da se umesham i ja. Poshto ti je ORGANTONE, probaj prvo na Basson register dali svira sama. Ukoliko svira, mora da se raznize klavijatura do te dirke. Ukoliko svira od Soprana-Klarinet, Violin, Muset i dr. mozesh sam da sredish to na gornju klapnu/imash pristup/.Pozz.
|
na bason radi normalno ne svira nista u medjuvremenu rastavih ,ispao iz voska trenutno se lemilica grije i varim to
|
UH
Bolje da si odneo kod majstora harmonika je opipljiv istrument,pazi da nezeznes nesto.
|
i jedan jezicak se podvukao pa sam ga vratio .nemam sta zeznut ne rastavljam puno haha
Dodato: plus tipka se malo iskrivila i vratio je ,sve radi opet hvala svima pozdrav |
Ok nema greske ali vece stvari obavezno kod majstora dane ispadne skuplje pile nego tepsija
pozdrav. |
naravno kod majstora,sreca pa su bile sitnice ,ali 3 sitnice
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org