|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Pozdrav kolege...
![]() Potrebni su mi svi osnovni ritmovi za techniks kn5000 Probao sam da konvertujem sa dvojkama rumbama i beginom neide lose ali nikako nemogu da dobijem 7/8 i 9/8 da zvuci dobro kao ni jos neke... ![]() ako neko slucajno ima nek okaci... A ja cu mu zauzvrat poslati neke ritmove za njegovu... Imam i za Techniksa,Rolanda,Yamahu i druge.... HVALA UNAPRED... Pozdrav veliki... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
To shto imash radije okachi na download.
Poenta je da pomogne svako svakome! ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gjoko za ovaj koristan post: | siemensserbia87 (22.06.2009) |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Hvala veliko car si..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
sve sam prebacio na 2DD 720kb diskete ali nista imam i komp sa WIND 98 i kad tu disketu u njega ubacim svaki ritam vidim ali u sintu samo kaze da su podaci od drugog uredjaja.flopi mi je ispravan jer cita diskete koje sam dobio sa njim.unapred zahvalan vrhovac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Formatiraj te diskete na klavijaturi, pa onda ubaci u komp i na njih snimi te stvari, ako moze tako.
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tehniks ima svoj format i zato nece a stariji tehniksi cak nemaju ni GM;to je problem ali kabal USB-MIDI ce ti svakako pomoci ako sint povezes sa pc!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Vaxter upravu si 100% samo tako moze da upali...
Zato sto verovatno ta klavijatura nepoznaje fat32 format vecx samo fat u kom su verovatno i te diskete DD double densitu.. Poslao sam mu ja par ritmova koji su bili na drugarovom kn2000. Poslusaj Vaxtera i sa srecom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()