![]() |
Ritmovi za Techniks
Pozdrav kolege...;)
Potrebni su mi svi osnovni ritmovi za techniks kn5000 Probao sam da konvertujem sa dvojkama rumbama i beginom neide lose ali nikako nemogu da dobijem 7/8 i 9/8 da zvuci dobro kao ni jos neke...:mad: ako neko slucajno ima nek okaci... A ja cu mu zauzvrat poslati neke ritmove za njegovu... Imam i za Techniksa,Rolanda,Yamahu i druge.... HVALA UNAPRED... Pozdrav veliki...^:)^ |
To shto imash radije okachi na download.
Poenta je da pomogne svako svakome! :) |
|
Hvala veliko car si.. :D
|
ritmovi za kn 2000
Citat:
sve sam prebacio na 2DD 720kb diskete ali nista imam i komp sa WIND 98 i kad tu disketu u njega ubacim svaki ritam vidim ali u sintu samo kaze da su podaci od drugog uredjaja.flopi mi je ispravan jer cita diskete koje sam dobio sa njim.unapred zahvalan vrhovac |
Formatiraj te diskete na klavijaturi, pa onda ubaci u komp i na njih snimi te stvari, ako moze tako.
|
tehniks ima svoj format i zato nece a stariji tehniksi cak nemaju ni GM;to je problem ali kabal USB-MIDI ce ti svakako pomoci ako sint povezes sa pc!!!!!
|
Vaxter upravu si 100% samo tako moze da upali...
Zato sto verovatno ta klavijatura nepoznaje fat32 format vecx samo fat u kom su verovatno i te diskete DD double densitu.. Poslao sam mu ja par ritmova koji su bili na drugarovom kn2000. Poslusaj Vaxtera i sa srecom! |
technics
hvala svima probacu
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org