|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
pišem tekstove i radim na te tekstove i muziku i nudio sam ljudima te pjesme al niko me nije doživljavao
i ja puknem i odradim demo snimke kod kuće priključim miksetu na komp i snimim, snimak tako tako i pustim to u promet to sam uradio prije nekih petnaest dana i bog te na nekim stanicama koje idu preko sat. dvije pjesme se vrte nonstop jedna je majci za rođendan druga lokalnog karaktera ja sam posavac pa je i pjesma na tu temu pozvan sam da gostujem na radiju da malo zapjevamo uživo i to i još ljudi imaju svoju publiku za koju prave fešte po cjeloj evropi u (Zagrebu za božić su imali oko2000 gostiju )i tu sam pozvan da putujem sa njima naravno tu je i određeni iznos koji će mi biti isplaćen. da se razumijemo sebe ne smatram nekom pjevačinom ja kažem kad nema nikog dobar sam i ja ali eto desilo se što nisam očekivao ni u snovima A da to uradim mimo studija i bez neke jake produkcije poslušao sam riječi RADETA VUČKOVIĆA u jednoj emisiji koji je rekao da produkcija nije toliko bitna ako je pjesma dobra jer ako pjesma nije OK nemože joj pomoći nikakva producija .joj koliko ja napisa |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|