|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Selim se u Pozarevac...kazu tamo nema krize...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da, ali sam u februaru i martu imao ukupno 3 (slovima - tri) svirke na kojima sam zaradio ukupno 200 (slovima dvestotine) evra. Ovo ce samo malo da mi finansijsku da infuziju i da mi malo popravi prosek za naredni period.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
me gde nema...svirao ja pre neki vikend svadbu ?!?!?! i uzeli po 250e nas troje za 8-9 sati svirke...uzas
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Malo li je?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Strašno,
250 eurića .Sramota ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
250e je 250e ali 9 sati sljake je 9 sati...mada je ovo vise za temu da se zalimo nego da se hvalimo...dodje mi da kad dodje april mesec dam oglas "sviram za dzabe"..i prosle god i ove april je ubedljivo ali UBEDLJIVO meni najslabiji mesec za svirku od kad postojim...
a ti rolandinjos ako pogadjas pozarevac samo gledaj da budu vlasi ili stranci,ovi nasi su isto beda ko i mi ![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
medino, ne znam kakve si ti svirke navikao da sviras i za koju kintu, ali ako ti je za 9 sati svirki malo 250 evra, onda ti definitivno drzis jace trziste od Pozarevca i nema potrebe da trazis bolje.
Nemoj pogresno da shvatis, ali u danasnje vreme ni jedna para nije za podcenjivanje, a kamoli 250 evra. Promijenjeno od caka012 (12.04.2009 u 23:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Druze,ne razumes...250e je lova,ali,rodjeni,pricamo o svadbi !! i o pozarevcu !! ne znam jesi li nekad radio svadbe ali ja jesam i znam kako je nekad bilo...znao sam da se vratim kuci sa 4-5 puta vecom lovom od ove..opet kazem 250e je necija plata ali odgovorno tvrdim da tu lovu uzimam i od prosecne svadbe u bg. i mislim da grese muzicari koji rade za sitnu lovu i tako ubijaju posao...mozda gresim sto tako razmisljam jer imam dobro placen stalan posao pa ne sviram bas za 30e,ali ne bitno je...uglavnom,cinjenica jeste da sad ima mnogo manje para i da mi ne skrecemo sa teme,ajd da se malo hvalimo...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|