|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
POGLEDAJTE HMM http://www.superandfree.com/maliogla...5052&locale=bs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da, i sviraš još uvijek na onim groznim tipkama što ih ima pa 50. Mislim da ne ugrađuju gore tipke ni na onim dječijim Casio sintisajzerima.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2006
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
za tebe su sigurno lose tipke al za pojedince koji nemaju para su dobre ja imam pa50 odugo sviram na njega imam opasan set za njega imam triton le i meni bolje leze tipke od pa50 nego od pa80 svako svoj ukus ima tipke od pa80 su previse jake i tvrde....meni se bas nesvidjaju toliko ali pisem svako ima svoj ukus....za doradu ovo sve sto je za pa 50,60 nije losa ideja...al ko zna kako se to moze sluziti i kako je to ja rada bi vec kupio original nesto....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
TREBA MI SLIKA OD OTVORENOG KORGA PA 50 ILI 60 ZNACI SAMO MAIN BOARD NETREBA NAPAJANJE ILI OSTALE STVARI AKO NEMA A AKO IMA NEBI NI TO BILO LOSE BAS ME NESTO INTERESUJE PA 80 KI SAM IMA PRILIKE DOSTA OTVARATI I PRAVITI ALI PA 50 JOS NIKO NIJE DONOSIO .
EVO DA NEMISLITE ZASTO MI TO TREBA JER SE SIGURNO VEC PITATE STA CE MU TO . -MISLIM DA ONI SAMO UGRAĐUJU CITACE FLASH KARTI I NIKAKVE MODULE JER PRIJE NEGO STO SU POCETE PRAVITI PA 50-KE VEC SU ONI I NAPRAVILI PROTOTYP PA-80 STO SU SAMO NADOGRADJENI FLASH CARD CITAC I TASTATURA I NARAVNO SISTEM (os) ZA PA80. AKO BUDE TO ISTINA SVI OVDJE KOJI IMAJU PA50 ILI PA60 IMACE USKORO PA 80 KOJEG SU SAMI UZ MOJU POMOC NADOGRADILI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()