![]() |
KORG PA 50 U PA 80
POGLEDAJTE HMM http://www.superandfree.com/maliogla...5052&locale=bs
|
Da, i sviraš još uvijek na onim groznim tipkama što ih ima pa 50. Mislim da ne ugrađuju gore tipke ni na onim dječijim Casio sintisajzerima.
|
za tebe su sigurno lose tipke al za pojedince koji nemaju para su dobre ja imam pa50 odugo sviram na njega imam opasan set za njega imam triton le i meni bolje leze tipke od pa50 nego od pa80 svako svoj ukus ima tipke od pa80 su previse jake i tvrde....meni se bas nesvidjaju toliko ali pisem svako ima svoj ukus....za doradu ovo sve sto je za pa 50,60 nije losa ideja...al ko zna kako se to moze sluziti i kako je to ja rada bi vec kupio original nesto....
|
TREBA MI SLIKA OD OTVORENOG KORGA PA 50 ILI 60 ZNACI SAMO MAIN BOARD NETREBA NAPAJANJE ILI OSTALE STVARI AKO NEMA A AKO IMA NEBI NI TO BILO LOSE BAS ME NESTO INTERESUJE PA 80 KI SAM IMA PRILIKE DOSTA OTVARATI I PRAVITI ALI PA 50 JOS NIKO NIJE DONOSIO .
EVO DA NEMISLITE ZASTO MI TO TREBA JER SE SIGURNO VEC PITATE STA CE MU TO . -MISLIM DA ONI SAMO UGRAĐUJU CITACE FLASH KARTI I NIKAKVE MODULE JER PRIJE NEGO STO SU POCETE PRAVITI PA 50-KE VEC SU ONI I NAPRAVILI PROTOTYP PA-80 STO SU SAMO NADOGRADJENI FLASH CARD CITAC I TASTATURA I NARAVNO SISTEM (os) ZA PA80. AKO BUDE TO ISTINA SVI OVDJE KOJI IMAJU PA50 ILI PA60 IMACE USKORO PA 80 KOJEG SU SAMI UZ MOJU POMOC NADOGRADILI :D |
Ne bi reko da je to bas toliko prosto! :D
|
prosto
PRIJATELJU NIJE NIKO REKO DA JE JEDNOSTAVNO ALI SVE SE MOŽE :D NIJE BILO JEDNOSTAVNO NI NAPRAVITI KORGA PA VIDI ŠTA LJUDI URADIŠE
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org