|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.07.2006
Godina: 40
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Zdravo,
Hteo bi da pitam sta vi mislite jeli se isplati uzimati pa1xpro.. ili moze i sa pa80 da sijajno odradi se koncert. ja sad imam G1000 al hocu da kupim pa80 ili pa1xpro ALI cijena je ogromna izmedju ove dve klavijature. Jeli te pare vrijede da se uzme xpro u mijesto pa80???? :roll: pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja imam Korg-a PA80, do nedavno bi ti njega prije preporucio, al ne vise
Jucer sam bio u muzickoj prodavnici i imao sam sansu punih 4 sata da isprobam PA1X Pro (slagao sam ih da cu ga kupiti i pustili su me da se igram ![]() ![]() ![]() Trenutno mislim da najbolji aranzeri za nasu muziku (bez ikakvih externih kutija, audio PCa, za poboljsanje zvuka) su Korg PA1X i PA1X Pro Yamaha Tyros 2 Yamaha 9000Pro ...sve ostalo i ne gledaj, ne gubi vrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Razlika cena izmedju PA80 i PA1X nije u nijednom slucaju opravdana, za 2000 dolara vise ne dobijas nista nimalo vise u PA1X, veruj mi, imao sam ih oba, godinama, jest da je PA1X bolji al za 2000 dolara vise??? Jedino LUDOST. PA80 je masina koja moze odradit sve nase potrebe, bez da ti nesto fali i uopste ne zaostaje iza PA1X u zvuku. Naravno da je tvoj ukus i dzep ipak al znaj za 2000 dolara vise u PA1X ne dobijas ni 500$ vise.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, pa1xpro, pa80 |
|
|