|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Posto sam se oglusio o pravila ovog foruma i upload-ovao StyleWorks XT na isti,izvinjavam se zbog toga!
Nisam imao zlu nameru i nisam zeleo da pravim probleme! Iako sam ismejan i,izmedju ostalog,nazvan "indijancem" od strane administratora-moderatora Marco7(ali,nema veze),u tom trenutku nisam razmisljao o pravilima,vec sam zeleo napraviti uslugu kolegama. Naravno,to nije opravdanje kada su pravila jasno ustanovljena! Ako neko zeli ovaj program,neka mi se javi. Jos jednom,izvinjenje i pozdrav svima! P.S. Nece se ponoviti! ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa svi mi gresimo... Mada ne bih da se mesam u Adminov posao...
![]() Poslao sam Vam e-mail pa ako bi bili ljubazni da mi odgovorite... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U dobroj namjeri se nekad i pogriješi...
Ali bitna je namjera,dobra volja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
*ebes greske!!! Bitno je da ljudi vole da se kurce!!!
Najlepse je da si se izvinuo!!! Ovde "neki" pojedinici rade sta hoce a od njih ni ono najmanje "SORRY". Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
npr.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
stavi na rapid ..pa ostavi link..za STW.
eto pa nek skida kome treba.. hvala ti inace..kacio sam i ja kojesta pa sam najebo.. nista okaci..pa ako moze oni ce pustiti ako ne skinuce to je to.. ziv bio |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nemojte tako momci...Eto čovjek se izvinuo i to je to...
Šta je bilo provokacije i ostalog zaboravimo i družimo se i dalje kao do sada... A inače ovo je hrabro javno se izvinuti...Ima par članova koji bi trebali ovako nešto da napiši ali na žalost neće...Al nema veze...Svakom svoje...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
[quote=vlaxxy;57486]Hahahahahaha....sta kazes na Rapidshare!!!
I sta kad budu videli operativci sa Rapid-a gde je link okacen??? Nisi na listi...ne znam sto se prozivas???[/quo Nisam ni mislio da sam ja na listi... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izvinjenje |
|
|