![]() |
Izvinjenje!
Posto sam se oglusio o pravila ovog foruma i upload-ovao StyleWorks XT na isti,izvinjavam se zbog toga!
Nisam imao zlu nameru i nisam zeleo da pravim probleme! Iako sam ismejan i,izmedju ostalog,nazvan "indijancem" od strane administratora-moderatora Marco7(ali,nema veze),u tom trenutku nisam razmisljao o pravilima,vec sam zeleo napraviti uslugu kolegama. Naravno,to nije opravdanje kada su pravila jasno ustanovljena! Ako neko zeli ovaj program,neka mi se javi. Jos jednom,izvinjenje i pozdrav svima! P.S. Nece se ponoviti!:D |
Pa svi mi gresimo... Mada ne bih da se mesam u Adminov posao... ;)
Poslao sam Vam e-mail pa ako bi bili ljubazni da mi odgovorite... ;) |
U dobroj namjeri se nekad i pogriješi...
Ali bitna je namjera,dobra volja... |
*ebes greske!!! Bitno je da ljudi vole da se kurce!!!
Najlepse je da si se izvinuo!!! Ovde "neki" pojedinici rade sta hoce a od njih ni ono najmanje "SORRY". Pozdrav |
npr.?
|
stavi na rapid ..pa ostavi link..za STW.
eto pa nek skida kome treba.. hvala ti inace..kacio sam i ja kojesta pa sam najebo.. nista okaci..pa ako moze oni ce pustiti ako ne skinuce to je to.. ziv bio |
Hahahahahaha....sta kazes na Rapidshare!!!
I sta kad budu videli operativci sa Rapid-a gde je link okacen??? Citat:
|
Nemojte tako momci...Eto čovjek se izvinuo i to je to...
Šta je bilo provokacije i ostalog zaboravimo i družimo se i dalje kao do sada... A inače ovo je hrabro javno se izvinuti...Ima par članova koji bi trebali ovako nešto da napiši ali na žalost neće...Al nema veze...Svakom svoje... |
Linkovi i pirterija!!!!
Citat:
|
[quote=vlaxxy;57486]Hahahahahaha....sta kazes na Rapidshare!!!
I sta kad budu videli operativci sa Rapid-a gde je link okacen??? Nisi na listi...ne znam sto se prozivas???[/quo Nisam ni mislio da sam ja na listi... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org