|
![]() |
#51 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa dobro,i nije bas za celu oktavu. zenske pesme koje idu iz recimo Dmol ja ih pevacu sviram iz G... a to za instrumente znam o cemu pricas,pogotovo za elektronske
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Vredan član društva
|
![]()
Drugari treba da cujete Tanju uzivo sa Calypso Band dole na Kosovu i nije za neku pohvalu, ali sto kaze nas kolega Milanceshow ipak je ona ubava PIPI.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Godfather
|
![]()
To ti kazem!
![]() @medino Obrati paznju na kljuchnu rech SKORO u mom prethodnom postu. ![]() Ok za live, kad pevash tudje stvari. Ne mozesh da vodish 100 pevacha i pevachica na svirku, da bi ti sve zvuchalo tip-top! ![]() Pricham kada se pesma snima, i kada je izvodi onaj za koga je komponovana.
![]() |
#54 |
Veteran
|
![]()
btw a o kojoj se trenutno pjesmi radi,da ste se svi raspisali o ovome
![]() 50 postova,a ja neznam o kojoj se pjesmi radi ![]()
![]() |
#55 |
Godfather
|
![]()
Nemam ni ja pojma!
![]() Chisto kazem kako je to u teoriji, a i u praksi, u globalu! ![]()
![]() |
#56 |
Odomaćeni član
|
![]()
Au, STVARNO smo se raspisali ..... a i promasili temu skroz naskroz
![]()
![]() |
#57 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]() ![]() ![]() Enharmonizam-t.j.enharmonska zamena tonova ili lestvica Tonaliteti kao sto su Gis-dur itd.postoje,ali se to ne koristi zato sto bi neke tonove morao vise puta da snizis ili povisis...ali to nema veze ![]() Bitno je da Tanja Savic ubija... A i Mislim da Tanja Savic koristi moduse ![]() Nego jel zna neko sta je FLATERCUNG??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa to ti je ona kvačica kod GEFUFNE ... bar mislim da je to....
![]()
![]() |
#59 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tanja Savic je extra otpevala zlatnik sta god se vama ne svidjalo ja je obozavam! A jos sto je RIBICA I PO!!!!! Uf... nije mi dobro.... Tanja hocu s tobom da sviram bar jednu tezgicu...!!!!
![]() |
#60 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Hajde malo da se ubacim u Out Replay
![]() Tanja fino peva,mada me nervira onaj njen triler mekecki,a sto se tice falsha e tu je majka za uzivo svirke,nema pesme da ne ode u falsh ![]() E moj Branoy,nije zlato sve sto sija ![]() Ta ista "ribica" koja ti se svidja je do skora spavala sa uloscima i carapama pored glave ne tusiracijuci se svakog dana.... E kud plovi ovaj brod ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fals, kaaakav |
|
|