|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
To sa paljenjem i gasenjem modema nece uvek da radi, koliko znam zavisi da li imas staticku ili dinamicku IP adresu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nishki
|
![]()
LJudi ,covek je pitao nesto i na to pitanje je dobio odgovor.
Problem je u tome sto ti ne daju na onoj slici 4 broja (slova) koje ti trebas da ukucas,nego ti daju 7 broja (slova). To pravi problem ljudima koji ne citaju sta pise. A pise :No premium user. Please enter all letters having a CAT ( MACKU) below. Four letters with a CAT (MACKA). >>> Kucamo 4 broja (slova) koja imaju CAT (macku)<<<< MACKA >>KUCAMO ----------- PAS>> NE KUCAMO Pozdrav!!! Promijenjeno od milanceshow (17.04.2008 u 15:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
@marco & Marco7
BTW,meni radi sa gašenjem i paljenjem ADSL-a, NEW POST: al usput sad sam nešto skido sa RAPIDSHARE-a i stvarno kaže da se upisuju samo znakovi na kojima su mačke ![]() Valjda svi raspoznajemo pse od mačaka ![]()
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moguce da radi i pozdavljam ako je tako ali mozes da skidas samo 100mb i posle da gasis modem i palis a ja istovremeno skidam po 1gb,znaci imam 10 download prozorcica po 100mb a to na free ne nema sanse da mogu da izvedem pa sam zato i uplatio acount i cepam po ceo dan i celu noc samo skidam
![]()
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Ja govorim o FREE,ne o PREMIUM.
Pozdrav!
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Razumem,nego ti pricam onako jer ja skidam plug in-ove dan i noc i stvarno se isplati uplatiti rapid share jer ima svega za skidanje!
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Ma i ja skidam Plug-inove dan i noć
![]() ![]() Kužiš? ![]()
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja nemam uplacen rapid premium jer ne skidam toliko, pa mi je i free dovoljan. Medjutim, ako skidate mnogo, APSOLUTNO se isplati uplatiti za premium account. I onda ne trebaju nikakvi hakovi
![]()
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
Huh...znaci tako!!!
I ja primetio vise slova, a prima samo 4 pa rekoh ajd mozda se nesto poremetilo pa procice. Iskreno nisam ni procitao.Vidi ti ono macke zajebale sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
free, nece, rapidshare |
|
|