|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
jeli to samo kod mene nekakav problem ili kod vas... naime kad hoces nesto da skines free sa rapidshare trebalo je samo 4 znaka upisati i cekas minut.. sada ona slika s koje prepisete te znakove ima uvek vise znakova a on prihvata samo 4 za upisat zanci ne mogu vise nista da skinem s njega ni free....
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (17.04.2008 u 08:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam,ja imam uplacen rapid share pa nemam tih problema ali znam da sam skidao i dok nisam imao acount po 100 mb pa se posle ceka jedno 2-3 sata da bi mogao opet na download!
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
blago Marco vama pa mozete uzeti acount od rapidshare posto je Srbija podrzana i ja bih isto placao ali jos nema u Bosni jbg... a sad i free nesto zezaju...
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mogu da ti zavrsim kod coveka da uplatis rapid share samo ako imas nekog u Srbiji!1500 dinara za 6 meseci ali treba neko da mu pusti pare u raifaisen na racun!
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma RAPID je dobra stvar,ali brate ima tu više caki kako da ga "shebeš" i da skidaš koliko te volja...Ne smijem to javno da iznosim zbog pravila,ali pogledajte malo po googlu kako su to neki heckeri uspjeli da skontaju i vrlo je jednostavno i nećete imati tih problema...Inače sam znao ko budala da piljim onih 90min kad će da se izteku pa da šta skinem...Bolja resolucija vam je MegaUpload koji je brži i zanesljiviji od RAPID-a...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Na rapidu izbacuje vise slova nego sto je potrebno,a ti moras da upises tacan broj slova?
![]() Oni ljudi sa rapida lepo su objasnili,ali treba da se procita prvo. "Upisite sva slova na kojima se nalaze MACKE"-to su mene zadnji put pitali. Procitajte prvo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Kome treba RapidShare Hack neka se javi
![]()
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Šta nije jednostavnije ugasit pa upalit ADSL i ponovo imaš 100MB free downloada,i takomoraš radit za svaki download koji ima 100mb.Pa več se je puno puta pisalo o tome kako skidati sa Rapidshare-a!
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nece to tako Vingula
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandije
Godina: 34