|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.01.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav svim forumasima i jedno pitanje :
Da li je neko imao prilike da proba ova dva daljinca ? Planiram da pazarim jedan od ova dva mikrofona i interesuje me prvenstveno kvalitet zvuka i prenos . Kada kazem prenos mislim na prekide u radu. Ja sam samo na kratko probao GLXD/Beta58a I cini mi se da je ton bolji od starijih modela Shure (analognih). Da li Qlxd opravdava cenu (1200e) I sta se dobija vise za razliku u ceni od 650e u odnosu na GLXD. Pozdrav Dodato: Citat:
Promijenjeno od Gagi65 (26.01.2017 u 09:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Gagi65 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (02.02.2017) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.10.2015
Mjesto: Gornji Milanovac
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Kolega imao sam prilike da probam GLXD i nisam zadovoljan ni priblizno . Trenutno imam ULX a prosle sedmice sam probao GLXD , a i drugi pevac u orkestru koristi glxd-beta58 tako da mikrofon iskreno radi smesno . Domet je minijaturan , a srednjaci ne mogu da se kontrolisu , kako god okrenes obo pravi "telefon" . Na drugu stranu stoji da je glxd najlaksi mikrofon za pevanje koji sam probao .
QLXD je jedini prenos (tj najjeftinija verzija prenosa) koji je priblizan kablu , tako da ukoliko imas dovoljno sredstava za taj mikrofon predlozio bih da ga kupis . P.S. QLXD i ja planiram kao sledeci . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|