![]() |
Shure GLXD vs QLXD
Pozdrav svim forumasima i jedno pitanje :
Da li je neko imao prilike da proba ova dva daljinca ? Planiram da pazarim jedan od ova dva mikrofona i interesuje me prvenstveno kvalitet zvuka i prenos . Kada kazem prenos mislim na prekide u radu. Ja sam samo na kratko probao GLXD/Beta58a I cini mi se da je ton bolji od starijih modela Shure (analognih). Da li Qlxd opravdava cenu (1200e) I sta se dobija vise za razliku u ceni od 650e u odnosu na GLXD. Pozdrav Dodato: Citat:
|
Kolega imao sam prilike da probam GLXD i nisam zadovoljan ni priblizno . Trenutno imam ULX a prosle sedmice sam probao GLXD , a i drugi pevac u orkestru koristi glxd-beta58 tako da mikrofon iskreno radi smesno . Domet je minijaturan , a srednjaci ne mogu da se kontrolisu , kako god okrenes obo pravi "telefon" . Na drugu stranu stoji da je glxd najlaksi mikrofon za pevanje koji sam probao .
QLXD je jedini prenos (tj najjeftinija verzija prenosa) koji je priblizan kablu , tako da ukoliko imas dovoljno sredstava za taj mikrofon predlozio bih da ga kupis . P.S. QLXD i ja planiram kao sledeci . |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org