|
![]() |
#21 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
MOZDA JE GLUHONJEM...
Ma kakvi nije gluhonjem, dobar je , valjda ce prolajat dok jos ostari.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
ja mislim da on nije ukljucen u struju. da jeste verovatno bi lajao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Mozda si ti prijatelju u nekoj divljini gdje nema zive duse pa kuca nema nasto i nakoga da laje,dok ti zamisljas da si u civilizaciji puno ljudi znas ,puno prolaznika i ostalog zivlja a kuca tuli.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej jel proradio pas?
Imam dobro ti reče kolega,nije uključen u struju...Stavi mu 220V ispod dupeta pa ćeš da vidiš koji lajež se proizvodi...Majka struja nekad pravi velika čuda pa čak i kod "ćukova" Neconix---sredio sam pa1x...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
kavi ste ludaci crko sam od smeha evo stomak me boli...... niste normalni majke mi
![]() ![]() ![]() jel nevidite da coveku uvalili australijskog dinga pa se sad cudi sto nece da laje
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kao kod kuće
|
![]()
Na dobar si Forum doso mi muzicari naj vise Lajemo,,,treba osnovati muzicki zatvor bio bi pun... Lajemo a ne grizemo...hehehehe Prdimo u prazno
![]() |
#28 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Posle nekoliko dana razmisljanja sam provalio u cemu je problem!Tvom psu treba novi operativni sistem!
SAMO MU GA UBACI I BEZ BRIGE IMA DA SE CUJE DO KINE ![]()
![]() |
#29 |
Otac nacije
|
![]()
Samo jedan lijek ima za tako nesto.
Potreban je dobar ljuti sempl a zove se ljuta papricica ![]() samo ga ispod repa namazi ima da dere crnu zemlju i sta god dohvati da podere ![]()
![]() |
#30 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ubaci ga u USB host i sacekaj da se ucita, ne traje dugo par sekundi... hehehehehe
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pomagajte, problem |
|
|