![]() |
|
Problem pomagajte
Pozdrav ljudovi:D, jaoooj imam veliki problem, prije 4 mjeseca nabavio sam psa,kera, kako ko zove, muski je, mjesanac neki, lijep je i sve, ali nikako ne laje, imam i susjeda koji je od iste kujice uzeo psa njegov laje na veliko, moj jos nikako nije prolajao, ljudi prolaze pored kuce, a on nista , ko mutav, mase repom, ali ne laje..
Ne znam sta da radim, strasno me to zabrinjava, pomagajte kako znate, hitno:D. |
..
Pa si nasao pitanje za kucnog ljubimca da stavis u Korg temu!Hehehe ti si legenda :))
|
Gde ga nadje!!!
Zar nema neki forum za veterinare...haha...gde nadje ovde kod muzicara da pitas,mi ti znamo samo svirati..haha!Bar si trebao staviti u ovu temu u "svastaru".
Ajd da probam ja da ti pomognem,ovako probaj da ga razljutis,onako gnjavis ga po glavi,samaras levo desno i tako...Ima da prolaje. hehe... |
da si ga stavio u temu roland sigurno bi prolajao ovako nema nista od njega nema druge nego u burek sa njim
|
Samo pazi ako ga drzis u kuci da ti se ne popisa na klavijaturu! haha
|
...
Tako ti to obicno bude!Nekima se na klavijaturu pisaju pijani gosti a nekima mutavi psi :))
|
ma nevalja ovo pasce ni za bureka obicno kazu za burek dobar je samo sto nelaje u ovom slucaju bio bi mutavi burek
|
Mogu ti ja tu pomoci...metak i u celo!
|
Citat:
|
Lepo reche kuki...
Ovo je za svashtaru... Premeshteno, a tebi josh jedna opomena. ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:48 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org