|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nedim said:"Klavijatura nije bas nekak Kakica, to je masina koje je za klasu vise od PA1XPRO
i te Rolandove G stvari...radi se o stvarno ozbiljnoj i skupoj masini. Pustite sta ovaj na you tube radi, koristio sam je nekoliko puta a evo proslog petka sam je narucio sa MAQAM i stize ovu nedelju u petak negdje...to je 4000$ masina. Kupio je jedan prijatelj Hrvat ovde al dolazi pravo kod mene i ostace tu mozda jedno mesec dva pre no sto ide kod njega, da mu je sredjujem. Ja neznam stvarno kako moze tako preko YOU TUBE da ocenjujete klavijaturu a nikad niste je videli nit taknuli kad i sami znate da YOU TUBE je samo SRANJE zesce u MONO i sjebe sav glas, Kao sto sam reko to je klavijatura koja je za klasu od sve danasnje postojece aranzere, jedino od AUDYA nije. A opcije su joj naravno 5 puta vise svega od bilo koji PA1/2X ili T2 il G i sta ja znam. A po mome je sint koji momentalno izgleda NAJLEPSE od sve postojece, pravi je KOSMICKI BROD." Anybody can TRANSLATE IT ,PLEASE. thanks dANIEL
Favoriti |
Oznake |
demo, gem, genesys, pro |
|
|