![]() |
demo GEM GENESYS PRO S
|
Super! :)
|
opasno zvuci ....!!!!!
|
Mali da,ali klavijatura nist posebno!
|
...
Ja mislim da je klavijatura kakica :)
|
Klavijatura nije bas nekak Kakica, to je masina koje je za klasu vise od PA1XPRO
i te Rolandove G stvari...radi se o stvarno ozbiljnoj i skupoj masini. Pustite sta ovaj na you tube radi, koristio sam je nekoliko puta a evo proslog petka sam je narucio sa MAQAM i stize ovu nedelju u petak negdje...to je 4000$ masina. Kupio je jedan prijatelj Hrvat ovde al dolazi pravo kod mene i ostace tu mozda jedno mesec dva pre no sto ide kod njega, da mu je sredjujem. Ja neznam stvarno kako moze tako preko YOU TUBE da ocenjujete klavijaturu a nikad niste je videli nit taknuli kad i sami znate da YOU TUBE je samo SRANJE zesce u MONO i sjebe sav glas, Kao sto sam reko to je klavijatura koja je za klasu od sve danasnje postojece aranzere, jedino od AUDYA nije. A opcije su joj naravno 5 puta vise svega od bilo koji PA1/2X ili T2 il G i sta ja znam. A po mome je sint koji momentalno izgleda NAJLEPSE od sve postojece, pravi je KOSMICKI BROD. |
translate please:
Nedim said:"Klavijatura nije bas nekak Kakica, to je masina koje je za klasu vise od PA1XPRO
i te Rolandove G stvari...radi se o stvarno ozbiljnoj i skupoj masini. Pustite sta ovaj na you tube radi, koristio sam je nekoliko puta a evo proslog petka sam je narucio sa MAQAM i stize ovu nedelju u petak negdje...to je 4000$ masina. Kupio je jedan prijatelj Hrvat ovde al dolazi pravo kod mene i ostace tu mozda jedno mesec dva pre no sto ide kod njega, da mu je sredjujem. Ja neznam stvarno kako moze tako preko YOU TUBE da ocenjujete klavijaturu a nikad niste je videli nit taknuli kad i sami znate da YOU TUBE je samo SRANJE zesce u MONO i sjebe sav glas, Kao sto sam reko to je klavijatura koja je za klasu od sve danasnje postojece aranzere, jedino od AUDYA nije. A opcije su joj naravno 5 puta vise svega od bilo koji PA1/2X ili T2 il G i sta ja znam. A po mome je sint koji momentalno izgleda NAJLEPSE od sve postojece, pravi je KOSMICKI BROD." Anybody can TRANSLATE IT ,PLEASE. thanks dANIEL |
mali super svira kljava je super malo je mrsava sa ramom
|
...
Odavno sam je ja gledao i probao moj Nedime,tad nisam ni znao za Pa1 x pro i opet kazem da je kakica e tebi ako se svidja ti prodaj lepo Pa800 pa sviraj na njoj a ja cu se drzati mog korga i to je to!
|
Dobro mi zvuce ove harmonike
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org