|
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Kukicu tu nema velike teorije. Ukljuci klavijaturu u stereo, sve ostalo je mono,
nema gitare i microfone STEREO. O PSR2100 neznam koliko izlaza ima al znam da je slabija klavijatura pa ako ima extra izlaza ne bi bilo na odmet da se svi izlazi iskoriste maksimalno po mixeti.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2008
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Konkretno me bas zanima ta podela po kanalima o kojoj ste pisali za klavijature, pa me zanima na koliko treba da podelim (odnosno na koliko moze jer vidim da se gore navodi da je moguce povezati preko 4 kanala). U specifikaciji pise da od prikljucaka imam sledece : Auxiliary Jacks Phones, Output ¼ “ (R, L + R/L), Aux. out Level Fixed RCA (R, L), Footswitch, Foot volume. Hvala na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
E o tome ti ne mogu puno pomoci, mogu ti samo jedino od Izlaza na sintu do Mixete
i dalje, al kako da doneses taj glas do izlaza neznam, neznam puno o PSR masinama. Al ako uspes da saznas kako da to uradis onda izbaci BASS sam na jedan MONO izlaz a KICK i SNARE na drugi MONO izlaz, svu pratnju ostavu onako kako jest u STEREO zajedno sa Perkucijama i Solo Bojama i onda na Mixeti vec imas Shupljinu da se igras posebno sa svemu time. Al niko ti ne moze pomoci o nikakvim stelovanjem posle jer tu ne postoje brojke i pravila, moras sam motati kako tebi zvuci bolje.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2008
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru. Moram jos malo da se raspitam sta to sve znaci kako da uradim jer bavim se muzikom nekoliko godina i sto se tice samog sviranja nema nikakvih problema, ali sad kada smo odlucili da pocnemo da sviramo po kaficima ovi tehnicki detalji oko povezivanja su mi prilicno strani. Hvala u svakom slucaju na odgovorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam se da izvinete oguzlo godinu dana da postignem slijedece...sve sto izlazi iz Korga ide na L i R , kompletna ritam sekcija i solo a na mikseti je sve na nuli. To mi je bio cilj i to sam i uspio, E sad kako se to kome svidja nemam pojma ali to je sound koji ubija i puni razglas. Barem se izvrsno pokazalo na ovom mom Behringeru koji je ipak low klasa razglasa a ne mogu ni da zamislim kako bi zvucalo na nekom extra razglasu...I kada bi odvojio na ostale izlaze opet nebi dobio nista jer na misketi se stvarno nema nista ni dodati ni oduzeti. Onako kako zvuci na demo koje je u download tako zvuci i Live---Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
a one chinch nemoj koristit posto nema nikakvog efekta i nemas kontrole na mixeti preko klavijature. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio al bundy za ovaj koristan post: | ponedeljak (10.03.2009) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobar, dobiti, kako, razglasu, ton |
|
|