|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bravo za poslednji snimak,lepo otpevano,dosta bolje nego "Pitaju me",izgleda ti bolje leze ove malo sporije pesme.Ostale snimke gde pevas ne mogu da preslusam jer me zeza *******.
Imas lepu i prijatnu boju glasu.Postavi jos snimaka,mislim da bi ti lezale pesme "Legendi",ne znam zasto,takav mi osecaj. ![]() Aranzer ti lepo radi,bar kolko cujem na slusalicama,mada ti snimci nisu najkvalitetniji,tj najcistiji,ne znam na koji nacin snimas svirku,ali verovatno postoji bolji. Sa kolegom @namrgodjen se slazem u svemu sto je rekao u vezi komentarisanja pojedinih demo snimaka.Ponekad se pretera sa "jaranisanjem" izmedju pojedinih clanova,tipa vrh,nema dalje,extra,super i pevas i sviras,cak i kad se radi o prosecnoj a ponekad i vrlo losoj prezentaciji,sto ponekad ume da navede ostale da se zapitaju,pa cekaj,ko je ovde lud,jel ovi to ozbiljno il' sta? Drugarstvo treba ostaviti po strani i biti nepristrasan u komentarisanju demo snimaka,ali to je ovde izgleda neizvodljivo,jer cim neko na to skrene paznju ili iskreno prokomentarise neciji snimak,biva napadnut i naprave ga ludim i zlobnim. Vunimrav druze,izvini na malom off-u.
Favoriti |
|
|