|
![]() |
#91 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Namrgodjen,iz koje si ti price?Ti rece da ces da se ispises sa foruma i evo te opet?Kada nesto kritikujes onda to i obrazlozi,takodje i kada nesto hvalis onda to obrazlozi.Ovako nam samo dizes pritisak bez potrebe.
![]() |
#92 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Evo ga sad ide i vidim ovaj Nesin post ahaha..Bas tako Neso.Meni pjeva Vuni prilicno dobro a nije pjevac vec muzicar.
Namrgodjeni prvo postavi nesto gdje ti pjevas da cujemo,pa onda imaj primjedbe za druge.Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Posto administratori nisu hteli da me obrisu sa foruma ja nastavljam da budem iskren ovde na forumu, ali to nekome ocigledno ne odgovara. To sto tebi dizem pritisak to je tvoja stvar, nije ti se svidelo sto sam rekao da pustas midi fajlove i sad si ljut na mene a i pevanje je tanjusno...ako neko nije pevac kako mozete da ga hvalite da je njegovo pevanje vrh? Ritmove sam preslusao i svidjaju mi se ali pevanje ne valja, mora jos dosta truda da se ulozi, vidi se da covek ima dara ali to ne znaci da je pevanje dobro. Ja ne pevam i zato ne mogu da postavim takve snimke.
Dodato: Ko ima iole sluha cuje na prvu sta je kvalitetno sviranje i pevanje, nemam nista protiv bilo kog kolege to je samo moje misljenje, ali nemojte ocenjivati na prijateljskoj osnovi hajde da budemo malo realniji, a to ko je sa kim dobar i ko se sa kim druzi ostavimo na stranu. Hvala svima. Promijenjeno od namrgodjen (18.06.2013 u 15:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
OK druze,nisam ljut na tebe,nemam razloga za to.Tvoje misljenje je takvo kakvo je i nije na tebi da odredjujes kako ce ko sta da komentarise.Ako ti se ne dopada forum ne moras da izlazis na njega,nije potrebno da te neko izbrise..Za sada toliko.
![]() |
#95 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pa ja i ne odredjujem niti uticem na tudje komentare nego kazem evo kontretno za ovu pesmu "Pitaju me" klavijatura zvuci korektno ali pevanje nije korektno bas i svako ko ima sluha moze to da potvrdi. Naravno da niko nije savrsen ali zato postoji forum gde treba sugerisati i pomoci da se neke stvari poprave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banovan!
![]() |
![]()
Znaci po tvome onaj ko je npr.pocetnik sa pjevanjem a napreduje i ima jos po koja greskica ne treba da postavlja snimke i to u svoju temu demo..Znas sta druze!Ti lijepo zaobidjes one koji se tebi ne svidjaju i to bi to i komentarisi samo onima koji se tebi svidjaju a ostavi one koji ne znaju da vjezbaju i postavljaju sta hoce u svoju temu.Da bih drugi eventualno i ne vredjajuci ukazali na greske..Lijepo ti je rekao i Nesa ako ti se ne dopada Forum ili smeta ako mi neki ovdje podrzavamo svoje prijatelje,ti ili zaobidji ili nemoj da dajes takve komentare..Meni licno covjek bas fino pjeva i svira dovoljno dobro za neke tezgice itd.A ti ako si televizijski svirac sviraj tamo i ne gubi vrijeme ovdje po ovim forumima.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Naravno da treba da postavlja snimke. A da ja tebe pitam, da li treba, ako si mu vec ti prijatelj, da cutis ako uvidis gresku ili da mu sugerises gde je pogresio da bi napredovao? Nisam rekao da je pevanje u konkretno ovoj pesmi katastrofalno. Moze da prodje ali da je tako dobro kao sto ga vi ishvaliste, e pa znas sta, nisi u pravu, dosta sa tim cinizmom. Oprosticu ti jedino ako nemas sluha, onda u redu. I naravno, podrska za kolegu kkoji postavlja snimke niko se naucen nije rodio i hvala Bogu da ce da napreduje ako bude vezbao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banovan!
![]() |
![]()
U prvom postu kazes da je njegovo pjevanje daleko od dobrog i nigdje nisam vidio da si napisao sta da popravi ili sta da ispravi a to meni vise lici na uvredu..Bolje bi ti bilo da izbjegavas raspravljanje..Pozz
Dodato: Vidim da si otisao sad u moje demo snimke da tarzis greske samo jos cekam da kazes nesto. ![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (18.06.2013 u 16:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Evo da ne bih ovde pisao sad cu da ti sugerisem u tvojoj demo temi sta treba da ispravis a slobodno i ti poslusaj moj snimak pa daj komentar. Doduse imam samo jedan snimak a ovih dana cu postaviti jos koji kad budem nasao vremena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ooo, pa gde ja zivim,ja ove postove tek sad ugleda i procita.Sramota,moja stranica a mene nema.
Hvala svima.Bice snimaka za koji dan i to opet na prvu ja drukcije i ne znam.To sto se cujetako zvuci i na svirci. kolega namrgodjen,hvala i tebi na iskrenosti,iako si to mogao lepo i da obrazlozis,sta to tacno ne valja,sta bi to trebalo da ucinim i td.Ovako je to vec uobicjena fraza "to nije dobro" i gotovo,no ije ni bitno,mator sam ja da sad ucim,to je sto je. Meni je sad najbitnije da popunim oktobar! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|