Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 08.05.2013, 18:36   #11
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Akordeonista
Ovo je jedan od tvoji umerenijih postova,drago mi je da si poceo tako da pises ali ja cu nesto malo da dodam u odnosu na neke stvari koje si napisao.

Na ovaj nacin na koji ti pises stice se utisak da je korg po tebi operativniji i brzi za rad nego Rolandovi aranzeri ,konkretno pominjes BK seriju.
"U svakom slucaju, operativnost na Korgu je sjajna i to mu se nikako ne moze osporiti! Na primer, ako imas 80 ritmova/performansa, dok na BK5 skocis sa prvog na 78. na Korgu si odsvirao vec pola forspila!"

Ne sporim da je korg jako operativna sprava ali ne zlazem se da ces pola forspila odsvirati dok promenis ritam na BK 5.Znam ja da si ti to malo karikirao,jasno mi je.

Na ovaj nacin se ostali clanovi obmanjuju jer to nije tacno.Za svaki brend postoji period privikavanja na sistem funkcionisanja,pa to vazi kako za one koji se prvi put srecu sa Korgom,Yamahom ili Rolandom,ili nasveziji primer je nas kolega @Zeljko koji je imao Ketrona i sad presao na PA 600 pa mu je sve nepoznato i novo.

Ja sam jedno kratko vreme imao Korg PA 500 i veruj mi da mi bas i nije bilo lako da se snadjem u pocetku,sve mi je bilo strano,pa tako verujem da je i sa ostalim kolegama.

Sto se tice semplova Roland ih nema,Korg ih ima,neka svako odluci sta ce da odabere na cemu ce da radi a ne da mu se kroz ovakve konstatacije daje do znanja da ne znam iz kojih razloga zaobidje BK,GW ili neke druge serije Rolanda.

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije