|
![]() |
#71 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.03.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 35
Downloads: 218
Uploads: 4
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
![]()
Cudni smo ti mi yamaha fanovi, tema je ljubitelji yamahe, a mi vezemo postove o manama i nedostacima hahahah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
znaci ti bi htio reci da yamaha tyros bolje zvuci za solo od jednog tritona sa prosirenjima,ja cijelo vrijeme temu shvatam ozbiljno i vec sam i prije razmisljao o prelasku na yamaha ARANGER,a ovaj komentar mi malo neozbiljan,nadam se da se zezas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pročitaj šta je napisao Dell još jednom .
"samplovi odlicno izlaze na Yamahi, cemu moduli na nju onda? " NIje rekao da je tyros bolji od tritona . I to što je rekao stoji . |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Meni kod Yamahe najvise smeta sto tockic za tempo nije samo tockic za tempo, nego moram stalno da pipkam taster za tempo, a onda mi se desi da u brzini pritisnem istovremeno + i -, pa on resetuje na fabricku brzinu pa ispadne glupo do bola. A ja ne volim takve situacije. Ustvari niko ne voli takve situacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Caka..a i sprcilu su ona dva tastera za + i - u najvecu guzvu.Skoro na svakoj drugoj svirci mi se to desi...ubi me blam,pogotovo kad je kolo na 157 a ja ga bubnem na 105!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
mozda sam pogresno skontao,ja sam pitao zna li neko moze li tyros 3,4 vuci boje sa tritona znaci da saltam na tyros u,ako moze koliko moze,a ono cemu triton pored tyrosa,valjda zato sto bolje zvuci triton,da mi je rijesit ovu dilemu u vezi modula pa da idem dalje,ima jos puno stvari sto me zanima moze li tyros,a ovdje vidim da vas ima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ella, nemam pojma kako ste protumacili moj post, cak niste ni izvukli iz konteksta. Odakle sad pri vezivanju modula triton solo klavijatura? Inace sto se tice tockica za tempo, mislim da smo tu u prednosti nad Korgom, jer na Korgu tockic za tempo isto ne sluzi samo za tempo nego ga se mora oznacit na displayu pa onda mijenjat, a kod nas imaju 2 tastera.
![]() |
#78 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
eto kako brzo rijesismo taj problem,mene sto se tice dovoljno je ako moze memorisat 100 mjesta na tyrosu za modul,a sto se tice otkud triton,ja koristim modul korg triton rack,znaci ajmo rec nesto kao triton studio samo nema tipke nego je spakovan u kutiju rekovske sirine pa stoji u reku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
A za ovo drugo si u pravu, mislio sam na nesto drugo. Ali kad sam poceo da koristim terce, prestao sam da koristim modul, tako da nikada nisam otisao tako daleko u proucavanju te materije. Sve je OK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|