|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
neznam zta da radim.daleko mi je da odem da vidim bez ucinka.a ako ne valja?pa da mlatim glavu.da mi stigne i preko ove brze poste i to je macka u dzaku i tu da mlatim glavu.nema nekog resenja nego da tu ponudu lepo zaboravim i da me vise mozak ne boli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam x1 unutra ima jednu memoriju od 16mb.i jednu od 32mb.sto se nalazi ispod dirke.tu je i hard...ali nemam onu fles karticu sto se ubacuje.kako nju da nabavim nema je nigde.i kako to funkcionise bez nje dzaba mi ova memorija unutra...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.04.2005
Mjesto: mladenovac
Downloads: 151
Uploads: 3
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
uzimaj bez razmisljanja
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
evo da ne otvaram novu temu, i meni se nudi sad taj ketron X1, u zamijenu za androit telefon (VOYO X6i, kojem je cijena oko 100€) i 50€ nadoplate da mu dam...napisao je "klavijatura je u solidnom stanju,ispravna ima hd ram memoriju 16mb. dobar zvuk. ko se razumije zna o cemu se radi. jedini problem je neradi svjetlo na displeju"
koliko sam do sad procitao ovdje na forumu u vezi ove klavijature, cini mi se vise nego dobra za sitniš... ali nema puno o njoj pisano, vidim i vocalist (optional), sempler, poluotezane dirke... da li ga ima netko da cujem kako zvuci, posto na yt samo par neki bezze videa o njemu... unaprije hvala, LP
![]() |
Favoriti |
|
|