Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 16.03.2012, 13:57   #16
Kewa
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 11.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Kewa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kako sam već i napisao, mislim da su aktivni Behringer komadi u toj klasi odličan izbor. Ova nova serija, B315 D, ima samo malo veći driver, malo konkretnije svira high/mid spektar i malo je veća po gabaritima. Dizajn je totalno maznut od SRM 450, čak je i horna isto napravljena. Vrlo solidna kutija, za te pare, skuplja je od B215D, ali je i bolja. Ne znam za B415 DSP, nisam je slušao, iskreno, imaju toliko zvučnika da se i ja pomalo gubim. B812 NEO i B815 NEO jesu jače (isto važi i za B 912 NEO) i bolje kutije, u svakom pogledu, ali je cijena dosta veća, vrte se od 450-550 eura po komadu. U svakom slučaju, neka zlatna sredina je B315D, milsim da je cijena za keš oko 340 eura. Ponavljam , poredili smo jeftinije kutije, B212D i B215D sa Mackie Thump Th 12A i Th 15A i Behringer je puno bolje svirao, dosta jasnije u gornjim frekvencijama, konkretniji bas i generalno je ima više snage. Naravno, ovih 550 w je priča za malu djecu (realno 300 W), kao što i Mackie Thump nema ni približno 400W (realno 200W). B315 D nismo ni htjeli porediti, jer je ispred i jednih i drugih, tako da je je za te pare B315D moj izbor.
Kewa je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije