|
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
pardon,nisam napisao cenu,nisam ja ko @marjanmilosevic
cena je 200 eura komad
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
he he,@marjane opet siris dezinformacije.
![]() Warfedale nije kineska kutija vec Engleska kutija.To je jedna od retkih firmi koja nije prebacila svoju proizvodnju u Kinu. Ne znam sto se petljas u nesto sto ne znas. Da si bar probao tu kutiju pa da kazes nesto ali ovako i dalje samo siris dezinformacije po forumu. Dokle bre covece.Sta postizes time? sve u svemu ja u tebi vidim samo jednog obicnog provokatora.
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da si malo bolje informiran znao bi da je Warfedale bankrotirao pre jedno 10 godina i da su Kinezi kupili ime.
Tako da nemoj ti da siris dezinformacije. Dodato: Da dopunim, Vlasnik Wharfedalea je "IAG" International Audio Group, ciji vlasnici su Michael i Bernard Chang. A celokupna proizvodnja je i Kini. Imas google pa proveri pre nego sto iznalupas gluposti. Promijenjeno od MarjanMilosevic (16.03.2012 u 15:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Bravo marjane bas si bio detaljan ovog puta.
E sad ko bi ga znao.Na kutijama ne pise made in china,ne pise nista ali zato na manualu pise:England citat: "Da dopunim, Vlasnik Wharfedalea je "IAG" International Audio Group, ciji vlasnici su Michael i Bernard Chang." Ko je vlasnik ja ne znam niti me interesuje {a bas i nisu neka kineska imena} procitao sam ja to sto ti kazes da proguglam ali nigde nisam nasao podatak da je firma bankrotirala. Za mene je merodavno to sto pise u manualu(a pise England) a sad da li se sklapa u kini ili u makedoniji meni nije bitno .I da se sklapa u kini mora da prodje sve kontrole maticne firme pa tek onda da se pusti na trziste. firma ima veliku tradiciju audio uredjaja i da zans da sam ja probao vise modela njihovih kutija i da rade opasno dobro.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako je Wharfedale bankrotirala, onda se isto desilo i KV2 Audio,kao i sve ostale firme iz IAG grupacije.
Tacno je da je Wharfedale deo svoje proizvodnje prebacio u Kini, tj kompletnu produkciju PRO(PA sistemi) ali moram napomenuti,da se deo HiFi opreme jos uvek proizvodi u engleskoj...znaci sediste firme je UK a proizvode u PRC u svoju vlastitu fabriku(mnogo vazno)!Nesto poput Dynacord,EV,TurboSound(milan),Mackie...itd E ovo je deo posta koji je sasvim irelevantan za temu Wharfedale Titan ![]() Titan12 ili 15 definitivno bolje rade od gore pomenute kutije(Behringer,Mackie) Po meni, best for buy za tu klasu!
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar72 za ovaj koristan post: | nesaband (16.03.2012) |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
najzad neko da se javi ko zna bolje od mene ovo podrucje posto ja pisem na ovoj temi samo iz licnog iskustva a ne bavim se time gde se sta proizvodi.Ja nemam takvih predrasuda kao neki clanovi foruma da ih ne imenujem da mi ne bi pisali replike.
![]() Titan je zakon kutija u toj klasi.I sto je jako bitno jako je jeftina,200 eura komad ovde u Beogradu. Ne moras cak do UK da ides po nju. ![]() skuplje bi te kostao put.
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
KV2 nije deo te grupacije, nit je ikad bila deo bilo koje grupacije.
http://www.internationalaudiogroup.com/websites.php KV2 su osnovala dva RCF-ova inzenjera kad je Mackie kupio RCF. Molim vas proveravajte to sto pisete pre nego sto napisete. I jasno sam rekao jos u prvom postu da te kutije treba da se probaju i je veoma moguce da solidno rade. Ja nigde nisam rekao da nevaljaju nego da su Kineski. Citajte malo bolje i nemojte da vadite stvari iz konteksta. Dodato: Da dodam, koja bi normalna firma na sajtu ili bilo gde napisala da je nekada bankrotirala??? Van svake pameti. Evo tu ima par slika proizvodnog pogona. Prva onog koji vise ne postoji a druga onog tranutnog. Treba li da prevedem sta pise na posteru ili sta god je vec ono u sredini na slici skroz dole? I da objasnom na kom jeziku je pisano? http://www.wharfedalepro.com/Company...8/Default.aspx Promijenjeno od MarjanMilosevic (16.03.2012 u 16:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Doktor Nesa
![]() |
![]() Citat:
pratim te i dalje,ne brini se nista.I ovde stavljam tacku na nas dijalog u ovoj temi. dok ja ovo pisem ti vec nesto verovatno dodajes na tvoj prosli post sto si zaboravio da napises.Citam te ko sliku covece.i dajes neka dodatna objasnjenja.
![]() |
![]() |
#10 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Zar sad nije sve iz Kine? Kinezi prave i kvalitetnije od originala ali nema ko to da plati. Recimo dynacord je prebacio fabriku u Kinu pa šta? Mackie takođe.... svirao sam na mackie aktivnim 1530 i 1530z i još par modela od drugih proizvođača koji su rađeni u Kini i u matičnoj zemlji, i nikakve razlike nema, možda čak i novije kineske i bolje rade, nisam mogao da primetim ništa drastično u razlici ako je brendirana kutija u pitanju.
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|