|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne zna on, ali znam ja
![]() Šalim se, bez ljutnje .... Misliš da ljudi u servisu mjere napon napajanja pod opterećenjem i tako utvrđuju kvar .... Varaš se, previše to zahtjeva vremena i "naučnog ispitivanja". Ako se radi o no name napajanju "jačine" 550W s godinom proizvodnje 98 bacaju ga van u startu da eleiminiraju njega kao uzrok. Naravno, ne mogu biti siguran da je ovdje uzrok problema napajanje, sve da je računalo i na mom stolu. Ali bi po simptomima to mogao predpostaviti, pa eto pomažem koliko mogu. A još ako se čuju dva kratka beepa..... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | momo (22.02.2012) |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Otvori kuciste i sve lepo razmrdaj(moguce da su oslabili kontakti negde,posebno graficku iscimaj malo) i ocisti od prasine,ja sam skoro imao slican problem i tako sam resio.
Drugi problem moze biti da ti je neko cackao po biosu ali ako je to tesko da mozemo mi da resimo odavde. Treci problem moze biti u napajanju kao sto je kolega @casper rekao ali ne verujem bas. Poprilicno sam siguran da je do nekog hardvera u kucistu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Rijesio sam problem,greška je bila u usb konektoru,negdje se vjerovatno masa spojila
![]() ![]() Svejedno hvala svima na pomoci! ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|