|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2007
Downloads: 547
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao svima!
Imam jedno pitanje uvezi sa wave-filovima koje hocu da ubacim u korg le. Kad ubacim sempel koji je wave-filu nemogu posle da ga nadjem u syntu i da sviram sa njim ili da ga preslusam.Dali neko zna kako da na najlaksi nacin nadjem mesto na kome se nalazi wave-fil? Dali zavisi od imena? Unapred zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
NEGDE NA NEKU DIRKU SA Awave Studio I DAGA NAPRAVIS U KMP
I ONDA JE SVE LAKO ODES U MENU ZATIM BEJZIK I PROMENIS UMESTO ROM RAM I POSLE SAVE I KRAJ
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
To ne mozes uraditi na samoj klavijaturi,koliko se ja sjecam...treba ti neki program ili klavijtrura u kojoj ces da uradis KMP za sve to.Nisam bash siguran,pitaj Nedima...E da,ako ti treba SW...tu smo.
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Nerazumem bas najbolje. Jer mislis da u programu Awave Studio to uradim pa da onda ubacim u kmp formatu ili? Ja ubacim wave-fil u korga on ga procita ali neznam gde je posle na kom mestu to me interesuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nevoli Le I Tr
Zato I Nevoli Da Prica O Njima
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Imao sam ja TR-a(to je isto) i isti problem i nikad nisam skontao tu stvar koja tebe zanima,ali sam siguran da sa samom klavijaturom ne moze...Valjda ce ti neko ko zna objasniti sta i kako.Pozdrav.
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako imas LE sa Sampling opcijom mozes to uraditi a ako nemas onda nemoze.
Te Wave files koje imas moraces u AWAVE STUDIO otvoriti i tamo od njih KMP napraviti (procedura koja ne znam jer radim sve na same sintove). TR i LE ne podrzavaju SAMPLING i zato ne moze na njih, kao sto sam rekao moze se u AWAVE ili u neki TRITON to uraditi i onda u LE loadirati kao KMP. Kako se to na AWAVE radi moze neko da ti objasni.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
A ok! Mogoce da je to tacno posto le nema sempler, ali kako ga onda ucitava i kaze da je ucitan a ne da ne podrzava taj format to meni nije jasno. Jer ja sam uzeo jedan obicni wave fil i pokuso da ubacim i nije islo pa sam onda konvertirao i ponovo ubacio i onda je islo cak sam uspeo da taj wave fil sparam u ksf fomat.
Znaci imam ga i KSF formatu moze li se nesto uraditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
evo ovako otvoris AWAVE onda ides na FILE pa OPEN FILE zatim izaberes koji fajl hoces da otvoris e onda ces u desnom polju da dobijes wave forms a sa leve strane imas neku plavo zutu zvezdicu e na nju kliknes desnim misem i izaberes PROPERTIES i onda na drugu stranu INSTRUMENTS pa izaberes sa desne strane +ADD NEW i ides OK sada si ispod zvezde dobio new instrument mozes da mu promenis ime i zatim opet desnim klikom ides na taj new instument i save ...... i onda izaberes koji format zelis
UH to bi trebalo da je to u kratkim crtama
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
ako se nesnadjes posalji mi pa cu ti to iskonvertirati ,sam triton le to nemoze kako je vec receno a i znam posto imam le...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, load, triton, wavefil |
|
|