|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#91 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto znaci da je Korg ona lijepa dama iz javne kuce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Vredan član društva
|
![]()
ako moze i ja da se prikljucim.....
![]() pa svi ste u pravu samo dali primecujete da u svaku ovakvu temu oko klavijature, jedno te isto,....moja klavijatura je bolja tvoja nije pa neznam ovo pa ono. Mislim da svaki odgovor treba biti malo konkretniji i izdrzan usporedbama klavijature i to se zna kako, jedan isti ritam jednu istu boju na jedan isti razglas, to je oko saunda.... a oko pristupacnosti rada to je vec druga stvar jer kad smo svirali Rolande G600/G800 isto se pricalo ko je od njih pristupacniji, i bio je G800 a ja sam svirao na G600 jedno 4 do 5 godina, naucio sam sajzer kako radi napravio dobar set ritmova i boja i ja ga nikad nisam menjao za G800 i dan danas imam isto misljenje oko ta dva sinta.Znaci razliciti su ukusi a i znanja su razlicita sto oko sviranja sto oko upoznavanje same klavijature. Ja mislim da ne tresemo sve i svasta ovde nego konkretne demo snimke tako ce nam biti i interesantnije na forumu i nece biti prepiranja, naravno ako se i moderatori sloze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Da ne budete željni ritmova evo čovek našravio domaće...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Odomaćeni član
|
![]()
to je savo odavno snimio,taj set ritmova
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar031 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (02.08.2011) |
![]() |
#95 |
Vredan član društva
|
![]()
I vec ima objavljeno na ovoj temi !
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dejantb15 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (02.08.2011) |
![]() |
#96 | ||
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Citat:
I sad se ja pitam ko "trese" ? Ljudi sasvim normalno diskutuju o novom instrumentu iznose svoja misljenja, zelje, nadanja... a ti bi da ne "tresemo". |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega tranzit
jel ti to meni nesto pametujes 1. vidim da si ispred svih ovde posto si naveo neke modele za koje ja jos nisam cuo i nece bogami isto da se cuje na sve aranzere sto si naveo 2. a za ono ko trese gluposti.... pa vidi sad ne znam,..... i necu da ti objasnjavam samo bih te zamolio da prvo nekoliko puta procitas post ako ne mozes iz prve da skontas konteks recenice pa onda repliciraj ili uopste ne pokusavaj, a zasto...? jer u pravilniku dobro pise: pod tacka 11. Pazite koga ispravljate i kome govorite kako nije u pravu Šta god da radite, ne pokušavajte da ispravite bilo koga, osim ako ste 100% sigurni da ste u pravu, a da druga osoba greši. Protiv takvih postupaka, koji su čest uzrok besmislenih svađa po forumima, moraju se boriti moderatori, ali i sami korisnici foruma moraju biti obazrivi prilikom svog izražavanja! Ukoliko niste potpuno sigurni da li neko greši, bolje zatražite od te osobe da objasni svoje mišljenje ili rešenje problema. Zbog prazne priče je moguće da će ljudi sa foruma početi da Vas gledaju sa podozrenjem i da ignorišu Vaša pitanja, ukoliko ne budete delovali dovoljno ozbiljno. Ne volimo šarlatane! ...epa ja vise necu da ti objasnjavam drzacu se pravilnika jer te ne poznajem i nemam nikakve informacije o tebi mozda nisam sve pretrazio al ne vidim ni tvoe demo ovde pa neznam sviras li neki instrumenat il samo slusas muziku i tako to, razumes...? pa vidim i nik ti je neki odomaceni clan pa boim se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Predlazem da ne dizemo tenzije,stvarno nema potrebe...ako smatrate da je vec sve receno na temi bolje da je zakljucamo. Hvala
|
![]() |
![]() |
#99 | |||
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Gdje si ti to vidio u mom postu da sam napisao "ko trese gluposti". Ajde Boga ti, citiraj to mjesto iz mog posta. Citat:
Citat:
@Vule Vule, eto vidis kako ja to bez podizanja tenzija (mada mi se dize kosa na glavi) a ne znam da li je sve receno u temi i ne bih da govorim u ime ostalih ucesnika ali sto se mene tice moze "closed" i tako to... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Na ovom snimku impresirao me samo prvi ritam, e ovako bubanj treba da izlazi, sto se ostalih ritmova tice, tanko napravljeno, a i boje su nekako plasticne, ali vidi se da ima potencijala sudeci po prvoj rumbi.
![]() |
Favoriti |
|
|