Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.07.2011, 04:15   #91
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sto znaci da je Korg ona lijepa dama iz javne kuce

Dell je offline   Reply With Quote
Star 19.07.2011, 10:22   #92
gjoko
Vredan član društva

gjoko's Avatar

Registrovan/a dana: 11.12.2007
Mjesto: Makedonija
Downloads: 1139
Uploads: 26
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 21 puta u 20 Postova
gjoko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
gjoko pošalji poruku preko MSN messengera gjoko pošalji poruku preko Skype™ messengera
Daumen hoch

ako moze i ja da se prikljucim.....
pa svi ste u pravu samo dali primecujete da u svaku ovakvu temu oko klavijature, jedno te isto,....moja klavijatura je bolja tvoja nije pa neznam ovo pa ono. Mislim da svaki odgovor treba biti malo konkretniji i izdrzan usporedbama klavijature i to se zna kako, jedan isti ritam jednu istu boju na jedan isti razglas, to je oko saunda.... a oko pristupacnosti rada to je vec druga stvar jer kad smo svirali Rolande G600/G800 isto se pricalo ko je od njih pristupacniji, i bio je G800 a ja sam svirao na G600 jedno 4 do 5 godina, naucio sam sajzer kako radi napravio dobar set ritmova i boja i ja ga nikad nisam menjao za G800 i dan danas imam isto misljenje oko ta dva sinta.Znaci razliciti su ukusi a i znanja su razlicita sto oko sviranja sto oko upoznavanje same klavijature. Ja mislim da ne tresemo sve i svasta ovde nego konkretne demo snimke tako ce nam biti i interesantnije na forumu i nece biti prepiranja, naravno ako se i moderatori sloze.
gjoko je offline   Reply With Quote
Star 02.08.2011, 03:59   #93
nikadvisekorg
AJ LAV KORG

nikadvisekorg's Avatar

Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
nikadvisekorg ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Da ne budete željni ritmova evo čovek našravio domaće...

KETRON AUDYA 5 Domaci ritmovi 1
You need to upgrade your Flash Player
Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Citat:
Originalno postovano od caka012 Pokaži Post
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
nikadvisekorg je offline   Reply With Quote
Star 02.08.2011, 09:35   #94
aleksandar031
Odomaćeni član

aleksandar031's Avatar

Registrovan/a dana: 19.03.2008
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 3664
Uploads: 62
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 62 puta u 57 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5 SSD - JuziSound
aleksandar031 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
aleksandar031 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

to je savo odavno snimio,taj set ritmova
aleksandar031 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar031 za ovaj koristan post:
nikadvisekorg (02.08.2011)
Star 02.08.2011, 10:27   #95
dejantb15
Vredan član društva

dejantb15's Avatar

Registrovan/a dana: 14.01.2010
Downloads: 464
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 26 puta u 22 Postova
Interesi: music
dejantb15 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dejantb15 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

I vec ima objavljeno na ovoj temi !
dejantb15 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio dejantb15 za ovaj koristan post:
nikadvisekorg (02.08.2011)
Star 02.08.2011, 14:06   #96
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od gjoko Pokaži Post
Mislim da svaki odgovor treba biti malo konkretniji i izdrzan usporedbama klavijature i to se zna kako, jedan isti ritam jednu istu boju na jedan isti razglas
i... to ce sve potpuno isto da se cuje i sa PA2X, 3X, 4X, 5X i sa Tyrosa 2,3,4,5,6,7,....i sa Audye 4, 5, 6, 7...

Citat:
Ja mislim da ne tresemo sve i svasta ovde nego konkretne demo snimke
...koji ce da budu snimljeni mobitelima ili dzepnim kamerama i postavljeni na youtube pa cemo tu odmah moci da cujemo razliku izmedju instrumenata i to do detalja.

I sad se ja pitam ko "trese" ? Ljudi sasvim normalno diskutuju o novom instrumentu iznose svoja misljenja, zelje, nadanja... a ti bi da ne "tresemo".
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 03.08.2011, 01:46   #97
gjoko
Vredan član društva

gjoko's Avatar

Registrovan/a dana: 11.12.2007
Mjesto: Makedonija
Downloads: 1139
Uploads: 26
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 21 puta u 20 Postova
gjoko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
gjoko pošalji poruku preko MSN messengera gjoko pošalji poruku preko Skype™ messengera
Daumen hoch

kolega tranzit
jel ti to meni nesto pametujes

1. vidim da si ispred svih ovde posto si naveo neke modele za koje ja jos nisam cuo i nece bogami isto da se cuje na sve aranzere sto si naveo

2. a za ono ko trese gluposti.... pa vidi sad ne znam,..... i necu da ti objasnjavam samo bih te zamolio da prvo nekoliko puta procitas post ako ne mozes iz prve da skontas konteks recenice pa onda repliciraj ili uopste ne pokusavaj, a zasto...? jer u pravilniku dobro pise:

pod tacka 11. Pazite koga ispravljate i kome govorite kako nije u pravu

Šta god da radite, ne pokušavajte da ispravite bilo koga, osim ako ste 100% sigurni da ste u pravu, a da druga osoba greši. Protiv takvih postupaka, koji su čest uzrok besmislenih svađa po forumima, moraju se boriti moderatori, ali i sami korisnici foruma moraju biti obazrivi prilikom svog izražavanja! Ukoliko niste potpuno sigurni da li neko greši, bolje zatražite od te osobe da objasni svoje mišljenje ili rešenje problema. Zbog prazne priče je moguće da će ljudi sa foruma početi da Vas gledaju sa podozrenjem i da ignorišu Vaša pitanja, ukoliko ne budete delovali dovoljno ozbiljno. Ne volimo šarlatane!

...epa ja vise necu da ti objasnjavam drzacu se pravilnika jer te ne poznajem i nemam nikakve informacije o tebi mozda nisam sve pretrazio al ne vidim ni tvoe demo ovde pa neznam sviras li neki instrumenat il samo slusas muziku i tako to, razumes...? pa vidim i nik ti je neki odomaceni clan pa boim se
gjoko je offline   Reply With Quote
Star 03.08.2011, 01:50   #98
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Predlazem da ne dizemo tenzije,stvarno nema potrebe...ako smatrate da je vec sve receno na temi bolje da je zakljucamo. Hvala
  Reply With Quote
Star 03.08.2011, 02:53   #99
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
samo bih te zamolio da prvo nekoliko puta procitas post ako ne mozes iz prve da skontas konteks recenice:
Ja sam ti gjoko malo ogranicen pa mozda i nisam odmah ukapirao to tvoje vrlo sadrzajno i za mene komplikovano pisanje.

Citat:
a za ono ko trese gluposti:
Gdje si ti to vidio u mom postu da sam napisao "ko trese gluposti". Ajde Boga ti, citiraj to mjesto iz mog posta.

Citat:
jer u pravilniku dobro pise:
pod tacka 11. Pazite koga ispravljate i kome govorite kako nije u pravu:
Pa dobro gjoko ko je od nas dvojice optuzio sve koji su ucestvovali u ovoj temi da "trese", ti ili ja. Ko nije pazio koga ispravlja. Malo si, cini se, pobrkao loncice.

Citat:
neznam sviras li neki instrumenat il samo slusas muziku i tako to, razumes
Razumijem gjoko, razumijem. Ama ja ti slusam muziku "i tako to" i to vrlo pazljivo.

@Vule
Vule, eto vidis kako ja to bez podizanja tenzija (mada mi se dize kosa na glavi) a ne znam da li je sve receno u temi i ne bih da govorim u ime ostalih ucesnika ali sto se mene tice moze "closed" i tako to...
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 03.08.2011, 03:05   #100
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Na ovom snimku impresirao me samo prvi ritam, e ovako bubanj treba da izlazi, sto se ostalih ritmova tice, tanko napravljeno, a i boje su nekako plasticne, ali vidi se da ima potencijala sudeci po prvoj rumbi.

Dell je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije