|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ako moze i ja da se prikljucim.....
![]() pa svi ste u pravu samo dali primecujete da u svaku ovakvu temu oko klavijature, jedno te isto,....moja klavijatura je bolja tvoja nije pa neznam ovo pa ono. Mislim da svaki odgovor treba biti malo konkretniji i izdrzan usporedbama klavijature i to se zna kako, jedan isti ritam jednu istu boju na jedan isti razglas, to je oko saunda.... a oko pristupacnosti rada to je vec druga stvar jer kad smo svirali Rolande G600/G800 isto se pricalo ko je od njih pristupacniji, i bio je G800 a ja sam svirao na G600 jedno 4 do 5 godina, naucio sam sajzer kako radi napravio dobar set ritmova i boja i ja ga nikad nisam menjao za G800 i dan danas imam isto misljenje oko ta dva sinta.Znaci razliciti su ukusi a i znanja su razlicita sto oko sviranja sto oko upoznavanje same klavijature. Ja mislim da ne tresemo sve i svasta ovde nego konkretne demo snimke tako ce nam biti i interesantnije na forumu i nece biti prepiranja, naravno ako se i moderatori sloze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Da ne budete željni ritmova evo čovek našravio domaće...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
to je savo odavno snimio,taj set ritmova
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar031 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (02.08.2011) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
I vec ima objavljeno na ovoj temi !
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dejantb15 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (02.08.2011) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Lose podesen Korg,ustvari ocajno podesen i isti sempl nece da radi isto na svakoj klaviajtri iz iskustva pricam!Semplovi koje ja koristim na yamahi zvuce mnogo tupo i nikako!
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
ovaj bas odudara mnogo na pa3, mnogo iritirajuca boja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kazem lose podesen Korg!!!
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni je Marko dobar drugar i odlican je muzicar i dobar covek!Ovu Audiyu ste spakovali dobro ali Korga lose i tu nema dileme!Kolik os esecam Marko mi je rekao da ovde nijeu pitanju Audyia drum nego on stavio svoje semplove i trazili ste da vam tamo u resurse spakuju vas slozen drum kit i upucen sam u sve to ali sve to nema veze sa korgom,lose je sredjen,brunda bas,mutan je zvuk i nije to to
![]()
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Marko dobar je taj korgic dobro je spakovan i yamahe su bobre stvar ukusa ...
Ovde nije stvar u tome vec generalno kako finalno zvuci i izlazi aydia i druge klav i koliko mu znace te live gitare aydiodrum bas itd ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|