|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolege pomagajte. Zaboravio sam kako se to radi a hocu da koristim vocalist iz PA1XPRO preko AUX na mixeti i da ga ukljucujem i iskljucujem preko Assignable switch. Zaboravio sam sta se treba podestiti i ukljuciti u globalu i kako uopste da se podesi i snimi za svaku performansu ili song u song book-u. Sjecam se da treba zakaciti negdje nesto...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nije u globalu nego MENU Assingable swich i podesis koji ces za sta da koristis
![]() ![]()
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Marco7, za koristan post: | karlovac29 (05.02.2012), Pereca (01.03.2011) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala Marko brate moj po ko zna koji put... Idem da probam jeli to to ...
![]() Dodato: Koji sam ja idiot pa nisam ovo koristio za ove 4 godine kako radim na pa1xpro. Dobro mi je umiksana terca preko aux na mikseti ali je suha ko barut. Postoji li mogucnost da na tercu ide barem hall ili delay iz Korga? Promijenjeno od DinO74 (30.01.2011 u 21:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
mozes staviti efekte i volume terce i glavnog glasa odvojeno na one potenciometre sa lijeve strane kod volume,ima ih neznam preko 5 ,odaberes pojedinacno sta ces da stavis,za svaki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Drzis SHIFT i bilo koji od assignable tastera pritisnes, ili nagazis pedalu ako je imas, i izbaci ti prozor sa podesavanjima. To ti je kraci put da ne ceprkas po meniju.
Sledeći član vam se zahvalio x3meSRB za ovaj koristan post: | Pereca (01.03.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|