![]() |
Ukljucivanje i iskljucivanje vokalista na PA1XPRO
Kolege pomagajte. Zaboravio sam kako se to radi a hocu da koristim vocalist iz PA1XPRO preko AUX na mixeti i da ga ukljucujem i iskljucujem preko Assignable switch. Zaboravio sam sta se treba podestiti i ukljuciti u globalu i kako uopste da se podesi i snimi za svaku performansu ili song u song book-u. Sjecam se da treba zakaciti negdje nesto... :)
|
Nije u globalu nego MENU Assingable swich i podesis koji ces za sta da koristis ;) A u Globalu podesavas ako ces da koristis AS pedalu i slicno ;)
|
Hvala Marko brate moj po ko zna koji put... Idem da probam jeli to to ...;)
Dodato: Koji sam ja idiot pa nisam ovo koristio za ove 4 godine kako radim na pa1xpro. Dobro mi je umiksana terca preko aux na mikseti ali je suha ko barut. Postoji li mogucnost da na tercu ide barem hall ili delay iz Korga? |
mozes staviti efekte i volume terce i glavnog glasa odvojeno na one potenciometre sa lijeve strane kod volume,ima ih neznam preko 5 ,odaberes pojedinacno sta ces da stavis,za svaki.
|
Drzis SHIFT i bilo koji od assignable tastera pritisnes, ili nagazis pedalu ako je imas, i izbaci ti prozor sa podesavanjima. To ti je kraci put da ne ceprkas po meniju.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org