|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Pokuso sam da pobrisem banke, medjutim udjem u DISK pa ERSE i u ponudi imam samo da brisem sa hard diska i floppy-a, ne znam kako da pobrisem Usere
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
![]()
Ako nisi skontao ovak kao sto si krenuo disk menu pa odaberes u ovom nasem slucaju erse pojavice ti se HD pa sa F1 biras ponudece ti onda floppy a ti jos jedanput lupi F1 i tu smo
![]() vrtis na TEMPO sa F3 otvaras dodjes do ritmova uvjek nastelas jer brise prvog koji je oznacen sa pa kazes F2 del i enter i to bi trebalo biti too. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zlajakorisnik za ovaj koristan post: | Tishaa (23.09.2010) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: PA800
![]() |
![]()
A jel ti se to desava samo na tvom setu ili stalno,bilo koji set da ucitas pa hoces da ubacis neki ritam?Najbolje da probas da ubacis novi OS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 496
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ma ˝zabagovan˝ -(učitao si nešto što je poremetilo ...,global,....-predhodno opisano od kolega).Vrati na fabrično, pa sve šta ti treba lepo od početka učitaj ponovo.Jbg malo više posla ali mora se
![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Ah volio bi ne moram reinstalirat klav. ali cini mi se da cu morat. Naso sam kako da brisem stylove medjutim nista nisam dobio, opet cim ugasim pa upalim vrati se na isto, tako da cu morat da instaliram ponovo OS.
HVALA svima na savjetima Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Probaj ovako:Ubaci diketu,udji u DISK mode i izaberi ERASE,zatim pomocu F1 izaberi da ti u donjem levom uglu displeja pise SSD.Pomocu tockica dodji na STYLE banku,pa klikni OPEN.Ukoliko imas vise od tri user banke obrisi viskove,znaci samo neka ostanu user01,user02 i user03 banke,ako postoje user04,user05 itd. njih obrisi.Zatim iskljuci klavijaturu pa je ukljuci ponovo i probaj da ucitas zeljene ritmove.Ako se i tada javlja problem instaliraj OS.Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne moze kolega, samo 3 usera ima za brisanje. Kad udjem u Usere tu stoje ritmovi koji bi trebali i njih mogu da brisem, a kad ih biram sa sviranje onda su sasvim drugi ritmovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|