|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bilo je govora o ovome prije, trebalo bi da uvedemo npr. ko ima 100-200 postova, da tek moze skidati ili nesto tome slicno
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Postova?Mnogi pisu samo da bi nesto pisali i tako sakupili postove....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A za takvo pisanje kad popiju bananu vise nece pisati uopste...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Meni bi bilo prije svega neugodno prodat svoj set bilo kome.
Ali, ako netko nudi set ili samplove koji su "do jaja" za određene novce, na meni je da li ću kupiti to ili ne. Npr, bez problema bi dao 50-100 eur za samplove klavijaturiste koji radi sa M. Škorom ovdje u hr (Ž. Nikolin), jer to što je on sebi sam semplovao nisam čuo nigdje... A ovo što netko radi, skida besplatno pa to naplaćuje, mislim da nije kriv on, već ovaj koji to isto nije u stanju naučit, pa kupuje... Mslm, klavijaturista koji ne zna složit multisample ili nešto drugo u svoju klav... Ljenčine. Ne znam što reć. Ima ih. Dodato: sjetio sam se sad prijatlja, inače člana ovog foruma, koji minimalno 12h dnevno svaki dan provodi za klavijaturom... Pravi ritmove, preopravlja, popravlja, dorađuje... I tako od kad ga znam... I sad, on cijeli svoj rad treba dat nekom tko je kupio istu klavijaturu, i to još besplatno?! Mislim da ne. Promijenjeno od TomyCroSound (23.10.2009 u 14:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ amadeusvk
Da ne bude zabune neke (posto smo vec pisali na jednoj drugoj temi o ovome)...ovaj Forum sluzi za besplatnu razmenu materijala,iskustava,druzenje itd...e sad,ako neko odavde skida materijal pa ga nekome debelo prodaje to je po meni bruka i sramota za prodavca a i neopreznost i neznanje toga sto kupuje,a sto se tice nekog kvalitetnog materijala,autenticnog,gde je neko ulozio vreme i trud i tu ponudio dobre stvari koje nekom trebaju,zasto ne platiti,kao u prodavnici,prosto...ali opet ne na ovom Forumu jer ovo nije mesto za to... Tako da kolege,budite oprezni i po onoj narodnoj: tri put' meri jednom seci... ![]() Sretno |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|