|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
evo kakvih ljudi ima mojem susedu su za slaganje pa 50 s ritmovima i bojama (proffi)uzeli 180eur...
kada sam to čuo..a u pa 50 su stavili setove što su na ovom forumu...final1.set,neraaaa.set itd... ljudi samo razmihljaju da nekoga opljačkaju...kuda ide ovaj svjet?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
pa dobro.. znas kako svako ne znanje a i znanje se placa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Da, odnosno škola prijatelju se svaka plaća!
I ja sam nasjeo na takve...nažalost...Al tad i nikad više! Al ima prijatelju i teških ljudina koji će ti u pol noći pomoći i hvala Bogu više ih ima nego takvih prevaranata! I ne sekiraj se, ja uvijek kažem odbit će im se to od glavu samo polako!!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ma previše je njih,na netu se mogu skinut setovi i uputstva kako se ubacuju u sint...neki to neznaju,a pak neki to iskorištavaju za pare...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@dominik
Steta sto nisi u pravu,malo je dobrih ljudi i to cak toliko da se moras i rodjenog brata pripaziti a kamoli kolege,prijatelja ili tamo nekog neznanca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Joooj sto meni neko nece tako nesto uraditi...
Prijatelji moji dragi, pazite se toga i najvise kad morate da nosite klavijaturu na servis da vam serviser ne izvuce mukotrpan radi koji ste ulozili u svoj set... Svakakvih ljudi ima! Mogu to da rade neko vreme, ali ce kad tad doci trenutak da ih neko kazni za to sto rade! :@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa sto se nisi prvi ponudio komsiji da mu ti sredis djabe?
![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Verovatno ni on ne zna..
![]() Pa nasli coveka koji zna. ![]() Nije to nista,kolega koji radi na Rolandu e36 desavalo se kad stisne dirku da dobije nekakav cudan ton i odnese je u NS u servis lik mu uzme za to 150eu. Posle godinu dana mu se opet desi isto i donese je ovde kod Sinise,on lepo pred njim stisne dva dugmica,upali klavijaturu i kljava ko nova radi bez greske. Znaci lik u NS mu uzeo 150 eu za obicno resetovanj klavijature,e to je prevara. Ovde je covek bar imao posla slagao ritmove i boje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sta da vam kazem, jednom davno (1990. ili 1991. godine, ne znam tacno) sam prodao tipu Yamahu DX7. Taj je donosio 3 puta tu klavijaturu kod mene da mu iskljucim portamento. Na kraju sam uzeo papir i olovku i napisao mu citav proces koji se sastojao od pritiska na 3 tastera, da me nebi vise smarao sa tim. A hteo je prvo kod majstora da je nosi. Blago majstorima sa takvim musterijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Sta je cudno?Pojedine kolege sa ovog sajta traze pare za svoje setove,ritmove....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|