|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega tranzit
jel ti to meni nesto pametujes 1. vidim da si ispred svih ovde posto si naveo neke modele za koje ja jos nisam cuo i nece bogami isto da se cuje na sve aranzere sto si naveo 2. a za ono ko trese gluposti.... pa vidi sad ne znam,..... i necu da ti objasnjavam samo bih te zamolio da prvo nekoliko puta procitas post ako ne mozes iz prve da skontas konteks recenice pa onda repliciraj ili uopste ne pokusavaj, a zasto...? jer u pravilniku dobro pise: pod tacka 11. Pazite koga ispravljate i kome govorite kako nije u pravu Šta god da radite, ne pokušavajte da ispravite bilo koga, osim ako ste 100% sigurni da ste u pravu, a da druga osoba greši. Protiv takvih postupaka, koji su čest uzrok besmislenih svađa po forumima, moraju se boriti moderatori, ali i sami korisnici foruma moraju biti obazrivi prilikom svog izražavanja! Ukoliko niste potpuno sigurni da li neko greši, bolje zatražite od te osobe da objasni svoje mišljenje ili rešenje problema. Zbog prazne priče je moguće da će ljudi sa foruma početi da Vas gledaju sa podozrenjem i da ignorišu Vaša pitanja, ukoliko ne budete delovali dovoljno ozbiljno. Ne volimo šarlatane! ...epa ja vise necu da ti objasnjavam drzacu se pravilnika jer te ne poznajem i nemam nikakve informacije o tebi mozda nisam sve pretrazio al ne vidim ni tvoe demo ovde pa neznam sviras li neki instrumenat il samo slusas muziku i tako to, razumes...? pa vidim i nik ti je neki odomaceni clan pa boim se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Predlazem da ne dizemo tenzije,stvarno nema potrebe...ako smatrate da je vec sve receno na temi bolje da je zakljucamo. Hvala
|
![]() |
![]() |
#3 | |||
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Gdje si ti to vidio u mom postu da sam napisao "ko trese gluposti". Ajde Boga ti, citiraj to mjesto iz mog posta. Citat:
Citat:
@Vule Vule, eto vidis kako ja to bez podizanja tenzija (mada mi se dize kosa na glavi) a ne znam da li je sve receno u temi i ne bih da govorim u ime ostalih ucesnika ali sto se mene tice moze "closed" i tako to... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Na ovom snimku impresirao me samo prvi ritam, e ovako bubanj treba da izlazi, sto se ostalih ritmova tice, tanko napravljeno, a i boje su nekako plasticne, ali vidi se da ima potencijala sudeci po prvoj rumbi.
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nije losa ta rumba koju pominjes ama nista sto svaki drugi aranzer iz istog kvalitativnog segmenta ne bi mogao na isti nacin da uradi. I dalje ne mogu da dokucim zasto toliko dima oko te Audye. Moje iskustvo sa njom je da nisam ni u jednom trenutku bio impresioniran bilo cime sto je doslo sa nje. Sve to sam mogao da dobijem i na Tyrosu i na Korgu, naravno na drugaciji nacin ali je rezultat na kraju bio isti. Dobar instrument ali nista bolji od konkurencije, jedino... malo je nestabilniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Mislim da se odmah cuje ono sto nas interesuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
koji je ovo bubanj,zvuci fino na audiji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Aco bubanj smo uzeli iz studia Marka Brme to je zivi bubanj koji se dosta koristio u nasoj muzici pa smo mislili da ce dobro da zvuci za nase rtm i to se tako i pokazalo ... Bas je realan onda jos uz te audio gitare i basove ihhh bre lepota kao band ...dodji da cujes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
cuo sam sve demo na youtube i odusevljen sam kako ritam izlazi a i harmonika izlazi ekstra. Interesuje me jos kako bi onaj cuveni set izlazio iz tu spravu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
![]() |
![]()
Koji god ta je taj "cuveni set", ako se zasniva samo na samplovima, izlazice vrlo slicno kako je i izlazio jer u pogledu DA konvertera i sinteze se kod nove Audye nije nista promijenilo u odnosu na predhodni model.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|