|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pozdrav svima
nedavno sam kupio korg le,sve je ok radilo neko vrjeme,bio sam na jednoj svadbi,klavijatura nije gašena dan i noć(to nema veze),par dana poslje toga sam ju upalio i neprepoznaje mi ram memoriju, slot1-ništa mb slot2-16 mb mijenjao sam sam softwear,nije pomoglo,kad nađem drugu memoriju probat ću i nju. Ako neko zna šta bi moglo bit nek javi,svaki savjet dobro došo,hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa memorija Brate...ne znam ko ti je dao ideju da prvo menjaš softver pre provere memorije?
Jedino što još možeš da pokušaš je da memoriju izvadiš iz slota ili pogledaš da se nije olabavila,dešava se zbog transporta itd...eventualno da im zameniš mesta pa da vidiš rade li? Pozzz P.S. da me ne shvatiš pogrešno...ne tvrdim 100% da je memorija...99,9% sam siguran da jeste,i to baš da se olabavila,ne da je crkla Promijenjeno od Vule (21.05.2009 u 11:33 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hvala brate he he,ma jedan mi pametan predložio da promjenim softwear,al to sam napiso iz razloga da mi ne govore opet "probaj ubacit ponovo soft i sl"
Memoriju sam premješto po slotovima i mjesta sam im mjenjo.sad mi ostaje još da probam drugu memoriju.Iako baš nešto nevjerujem da je do toga,uglavnom javim šta sam napravio pa ćemo vidit dal ima pomoći ili ide u servis,poz Dodato: pozdrav evo konačna sam nabavio drugu memoriju isprobo i neradi,znači nije ispala nit se olabavila niti je neispravna već je vjerojatno nešto treće.i dalje je: slot1--- slot2-16mb Znam da je teško da ću sam to moć rješit ali eto ako neko ima još koju ideju nek kaže.hvala Dodato: Klavijaturu sam ondnio u servis i definitivno je pokvarena,kako i zato neznam,a koliko vidim ni majstoru neće bit lako.kaže da mu je ovo prva sa ovakvim kvarom pa da će javit šta će bit. Promijenjeno od toni 11 (26.05.2009 u 17:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|