Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 21.05.2009, 11:13   #1
toni 11
Banovan!

Registrovan/a dana: 23.09.2007
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
toni 11 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard KORG Le - problem s memorijom

pozdrav svima
nedavno sam kupio korg le,sve je ok radilo neko vrjeme,bio sam na jednoj svadbi,klavijatura nije gašena dan i noć(to nema veze),par dana poslje toga sam ju upalio i neprepoznaje mi ram memoriju,
slot1-ništa mb
slot2-16 mb
mijenjao sam sam softwear,nije pomoglo,kad nađem drugu memoriju probat ću i nju.
Ako neko zna šta bi moglo bit nek javi,svaki savjet dobro došo,hvala svima
toni 11 je offline   Reply With Quote
Star 21.05.2009, 11:31   #2
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Pa memorija Brate...ne znam ko ti je dao ideju da prvo menjaš softver pre provere memorije?

Jedino što još možeš da pokušaš je da memoriju izvadiš iz slota ili pogledaš da se nije olabavila,dešava se zbog transporta itd...eventualno da im zameniš mesta pa da vidiš rade li?
Pozzz

P.S. da me ne shvatiš pogrešno...ne tvrdim 100% da je memorija...99,9% sam siguran da jeste,i to baš da se olabavila,ne da je crkla

Promijenjeno od Vule (21.05.2009 u 11:33 sati)
  Reply With Quote
Star 21.05.2009, 15:12   #3
toni 11
Banovan!

Registrovan/a dana: 23.09.2007
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
toni 11 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

hvala brate he he,ma jedan mi pametan predložio da promjenim softwear,al to sam napiso iz razloga da mi ne govore opet "probaj ubacit ponovo soft i sl"
Memoriju sam premješto po slotovima i mjesta sam im mjenjo.sad mi ostaje još da probam drugu memoriju.Iako baš nešto nevjerujem da je do toga,uglavnom javim šta sam napravio pa ćemo vidit dal ima pomoći ili ide u servis,poz
Dodato:
pozdrav
evo konačna sam nabavio drugu memoriju isprobo i neradi,znači nije ispala nit se olabavila niti je neispravna već je vjerojatno nešto treće.i dalje je:
slot1---
slot2-16mb
Znam da je teško da ću sam to moć rješit ali eto ako neko ima još koju ideju nek kaže.hvala
Dodato:
Klavijaturu sam ondnio u servis i definitivno je pokvarena,kako i zato neznam,a koliko vidim ni majstoru neće bit lako.kaže da mu je ovo prva sa ovakvim kvarom pa da će javit šta će bit.

Promijenjeno od toni 11 (26.05.2009 u 17:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
toni 11 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije